Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε theo1973 είναι εύκολο να ρωτήσεις και να postάρεις εδώ; Με ενδιαφέρει πραγματικά...
"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι είχαν διαγραφεί όλοι οι λογαριασμοί που έχω ανοίξει στο κινητό (3 MyF2G + 2 MyQ) χωρίς να έχω κάνει καμία ενέργεια.

Τους άνοιξα πάλι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτό.

Συνέβη και σε άλλον;

Άρα παίρνεις το μπόνους μέσω PayPal κι από την εφαρμογή σωστά; Το δωρεάν μήνυμα διπλασιασμού τι ακριβώς είναι ;

Σωστα.

Επιλεκτικο μηνυμα που στελνει η wind συνηθως οταν εχεισ καιρο να βαλεισ καρτα, ψιλοαχριστο ομως αφου δεν περιλαμβανει αγορα πακετων

Και σε εμενα συνεβη το ιδιο,διαγραφηκαν ολοι οι λογαριασμοι

Σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι είχαν διαγραφεί όλοι οι λογαριασμοί που έχω ανοίξει στο κινητό (3 MyF2G + 2 MyQ) χωρίς να έχω κάνει καμία ενέργεια.

Τους άνοιξα πάλι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτό.

Συνέβη και σε άλλον;

Δοκιμάστε να κλείσετε την εφαρμογή με το back, κάντε μετά κλείσιμο από τις εφαρμογές, καθαρισμό και άνοιγμα ξανά.

Η απλώς, κλείσιμο, άνοιγμα. Αν βάλεις 1 λογαριασμό εμφανίζει και τους υπόλοιπους?

Και σε εμενα συνεβη το ιδιο,διαγραφηκαν ολοι οι λογαριασμοι

Έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής και δυστυχώς διεγράφηκαν τα δεδομένα...

Όλοι το πάθαμε.

εμένα μπαίνει κανονικά...:O:worry:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δοκιμάστε να κλείσετε την εφαρμογή με το back, κάντε μετά κλείσιμο από τις εφαρμογές, καθαρισμό και άνοιγμα ξανά.

Η απλώς, κλείσιμο, άνοιγμα. Αν βάλεις 1 λογαριασμό εμφανίζει και τους υπόλοιπους?

Η πρώτη συμβουλή είναι άνευ αντικειμένου αφού άνοιξα πάλι τους λογαριασμούς που παρακολουθώ, δεδομένου ότι οι δύο εφαρμογές έδειχναν ότι δεν είχαν κανένα στοιχείο από τα προηγούμενα.

Στο ερώτημα, η απάντηση είναι αρνητική. Όταν άνοιξα τον πρώτο λογαριασμό σε κάθε εφαρμογή δεν εμφάνισε τους υπόλοιπους και αναγκαστικά τους άνοιξα όλους πάλι.

Όταν έγινε η αναβάθμιση της εφαρμογής MyQ δεν παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα.

Η πρώτη συμβουλή είναι άνευ αντικειμένου αφού άνοιξα πάλι τους λογαριασμούς που παρακολουθώ, δεδομένου ότι οι δύο εφαρμογές έδειχναν ότι δεν είχαν κανένα στοιχείο από τα προηγούμενα.

Στο ερώτημα, η απάντηση είναι αρνητική. Όταν άνοιξα τον πρώτο λογαριασμό σε κάθε εφαρμογή δεν εμφάνισε τους υπόλοιπους και αναγκαστικά τους άνοιξα όλους πάλι.

Όταν έγινε η αναβάθμιση της εφαρμογής MyQ δεν παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα.

Εγώ τους έχασα όλους με την αναβάθμιση. Μετά όλα καλά. Αυτό το έκανε καμμία φορά με τα παλιά. Έχω gingerbread όμως.

ειναι να φυγω γερμανια και θα ηθελα να ρωτησω,πρεπει να ενεργοποιησηω καποια υπηρεσια στο f2go Μου?

η λειτουργει αμεσως η περιαγωγη?

μπορω να χρησιμοποιησω πακετο ιντερνετ και ομιλιας ενεργοποιημενο εδω ελλαδα και να το χρησιμοποιησω στην γερμανια?

καποιος που εχει ενεργοποιημενο καποιο πακετο με χρονο ομιλιας προς wind f2go,αν με καλεσει θα χρεωθει και αυτος?

θα χρεωθω και εγω αν εχω το ιδιο πακετο ομιλιας προς wind f2go?

καποτε ειχα διαβασει κατι για επιλογη μιας υπηρεσιας roamer,με χρεωση 2,6ευρω ανα κληση.αλλα δεν μου ακουγεται να συμφερει..

αν δεν ενεργοποιησω καμια υπηρεσια θα εχω αυτες τις χρεωσεις ?

τι προτεινεται,τι γνωριζεται,τα φωτα σας παιδια !

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

1. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις τίποτε για roaming.

2. Η περιαγωγή στην ΕΕ είναι φτηνή αλλά στο εξωτερικό συμφέρει, γενικά, να αγοράσεις τοπικές κάρτες. Πιστεύω ότι η λύση του viber διευκολύνει πολύ και μάλιστα όταν πρόκειται να μακρυνούς προορισμούς. Χθες μίλησα με φίλο που βρίσκεται για μια βδομάδα στην Κυανή Ακτή και ήταν ευχάριστη έκπληξη η καθαρότητα της συνομιλίας. Το μόνο αρνητικό (;; ) είναι ότι πρέπει και ο άλλος να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή συνδεδεμένος είτε με wifi είτε με ίντερνετ.

3. Στην περιαγωγή χρεώνονται και οι δύο.

4. Το roamer είναι πακέτο για συμβόλαια.

Από το site μπορείς να βρεις πληροφορίες για τις χρεώσεις και από την εξυπηρέτηση τις εταιρείας που συνεργάζονται με την Wind.

1. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις τίποτε για roaming.

2. Η περιαγωγή στην ΕΕ είναι φτηνή αλλά στο εξωτερικό συμφέρει, γενικά, να αγοράσεις τοπικές κάρτες. Πιστεύω ότι η λύση του viber διευκολύνει πολύ και μάλιστα όταν πρόκειται να μακρυνούς προορισμούς. Χθες μίλησα με φίλο που βρίσκεται για μια βδομάδα στην Κυανή Ακτή και ήταν ευχάριστη έκπληξη η καθαρότητα της συνομιλίας. Το μόνο αρνητικό (;; ) είναι ότι πρέπει και ο άλλος να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή συνδεδεμένος είτε με wifi είτε με ίντερνετ.

4. Το roamer είναι πακέτο για συμβόλαια.

Από το site μπορείς να βρεις πληροφορίες για τις χρεώσεις και από την εξυπηρέτηση τις εταιρείας που συνεργάζονται με την Wind.

και εγω σκεφτηκα με τα οσα μπορεσα να βρω σχετικα με την περιαγωγη,αλλα να σε ρωτησω κατι τελευταιο,

να το αφησω ετσι οπως ειναι η να δοκιμασω αυτο εδω?

γιατι η χρεωση για τα πρωτα 30 λεπτα ειναι 0,45cents ανα εισερχομενηκληση

Όπως έγραψα παραπάνω, το roamer είναι υπηρεσία για συμβόλαια, όπως μου είπαν από την εξυπηρέτηση.

Τα καρτοκινητά δεν έχουν πακέτο και πρέπει να προβλέψεις να ανανεώσεις χρόνο, δηλαδή να βάλεις χρήματα στην κάρτα.

Όπως έγραψα παραπάνω, το roamer είναι υπηρεσία για συμβόλαια, όπως μου είπαν από την εξυπηρέτηση.

Τα καρτοκινητά δεν έχουν πακέτο και πρέπει να προβλέψεις να ανανεώσεις χρόνο, δηλαδή να βάλεις χρήματα στην κάρτα.

αν ειναι μονο για συμβολαια τοτε γιατι αναγραφει αυτο :

Ισχύει για τους συνδρομητές συμβολαίου W, WIND to ALL, Καρτοσύνδεσης και συνδρομητές Καρτοκινητής WIND & Q CARD, με αποστολή γραπτού μηνύματος ‘ROAMER ΝΑΙ’ στο 1284 ή καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (με χρέωση στο 1260 για συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής WIND και στο 1222 για Q Card).

ειναι να φυγω γερμανια και θα ηθελα να ρωτησω,πρεπει να ενεργοποιησηω καποια υπηρεσια στο f2go Μου?

η λειτουργει αμεσως η περιαγωγη?

μπορω να χρησιμοποιησω πακετο ιντερνετ και ομιλιας ενεργοποιημενο εδω ελλαδα και να το χρησιμοποιησω στην γερμανια?

καποιος που εχει ενεργοποιημενο καποιο πακετο με χρονο ομιλιας προς wind f2go,αν με καλεσει θα χρεωθει και αυτος?

θα χρεωθω και εγω αν εχω το ιδιο πακετο ομιλιας προς wind f2go?

καποτε ειχα διαβασει κατι για επιλογη μιας υπηρεσιας roamer,με χρεωση 2,6ευρω ανα κληση.αλλα δεν μου ακουγεται να συμφερει..

αν δεν ενεργοποιησω καμια υπηρεσια θα εχω αυτες τις χρεωσεις ?

τι προτεινεται,τι γνωριζεται,τα φωτα σας παιδια !

- λειτουργεί αμέσως η περιαγωγή (μπορείς να επιλέξεις χειροκίνητα όποια εταιρία θέλεις)

- τα πακέτα που αγόρασες στην Ελλάδα, δε θα ισχύουν έξω

- μακρυά από το roamer! Οταν είσαι ευρώπη, η χρέωση απλης περιαγωγης είναι 0,30/λεπτό σε κλήσεις προς όλην την ευρώπη (εξερχομενες), 0,09/λεπτό εισερχόμενη (από όλην την ευρώπη) και 0,10/sms.

Εαν είσαι Γερμανία με f2g και εγώ Ελλάδα και έχω πακέτο ομιλίας προς wind/f2g/όλους, όταν θα σε παίρνω τηλ, θα φαίνεται ότι παίρνω τηλ σε ελληνικό νούμερο, άρα εγώ δε θα χρεώνωμαι τίποτα (αφού θα αφαιρούνται λεπτά από το πακέτο μου) και εσύ θα χρεώνεσαι 0,09/λεπτό ομιλίας (χρέωση εισερχόμενης κλήσης σε περιαγωγή στην Ευρώπη). Αυτά ισχύουν σε όλες τις εταιρίες. Δοκιμασμένο και επιβεβαιωμένο.

αν ειναι μονο για συμβολαια τοτε γιατι αναγραφει αυτο :

Ισχύει για τους συνδρομητές συμβολαίου W, WIND to ALL, Καρτοσύνδεσης και συνδρομητές Καρτοκινητής WIND & Q CARD, με αποστολή γραπτού μηνύματος ‘ROAMER ΝΑΙ’ στο 1284 ή καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (με χρέωση στο 1260 για συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής WIND και στο 1222 για Q Card).

Για επιβεβαίωση, σου πρότεινα να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση, όπως έκανα και εγώ και μου είπαν αυτά που έγραψα.

Εάν δεν έχεις εισερχόμενες άνω των 5 λεπτών ή για όσες εισερχόμενες είναι κάτω των 5 λεπτών, το Roamer είναι ένα πολύ καλό πακέτο για την WIND και όχι για εσένα

1.

.

Δεν το νομίζω αυτό, παίρνω κάποιον στο εξωτερικό, πως μπορώ να ξέρω ότι ο άλλος είναι στο εξωτερικό;

Δεν το νομίζω αυτό, παίρνω κάποιον στο εξωτερικό, πως μπορώ να ξέρω ότι ο άλλος είναι στο εξωτερικό;

Εαν διάβαζες ΟΛΟ μου το ποστ, δε θα είχες αυτήν την απορία... (τζάμπα γράφω εδώ μέσα μου φαίνεται...)

Δεν σε ενδιαφέρει που είναι ο άλλος. Εσύ χρεώνεσαι για την κλήση που κάνεις αναλόγως πακέτου και ο άλλος για την μεταφορά της κλήσης στο εξωτερικό, αναλόγως χώρας.

δηλαδή χρεώνονται και οι δύο . Σωστά το γράφει ο makap .

Εσύ χρεώνεσαι ότι είναι να χρεωθεί, δηλαδή μία κλήση προς Ελληνικό νούμερο και αυτός που είναι σε roaming πληρώνει το roaming

Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος wirelesslover.

Ήμουν Costa Rica και όταν με καλούσε η γυναίκα μου, χρεωνόμουν μόνο εγώ και μειωνόταν ο δωρεάν χρόνος από της γυναίκας μου το πακέτο.

Το ίδιο συνέβαινε στην Αμερική και στην Γερμανία.

Τι θα γινει με αυτους?Πριν λιγο μπαινω στο σαιτ f2g να δω το υπολοιπο μου και τι βλεπω...παλι μου εχουν αφαιρεσει 1 ευρω.Λεω παλι **λακια θα εχουν κανει.Και μετα απο 5 λεπτα μου στελνουν μηνυμα ,οτι χθες εχω χρεωθει για mobile data.Διλαδη μας κλεβουν νονιμα ?Τι μπορουμε να κανουμε?Και το θεμα ειναι ,οτι δεν εχω κανει χθες ενεργοποιηση mobile data.Μας κοροιδευουν και μετα λενε ,οτι φταιμε εμεις !!!
GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel"

Ήμουν Costa Rica

Τι μου θύμισες, τώρα ...

Ήμουν το ΝΟΕ 2007 εκεί, για ένα συνέδριο, και εντυπωσιάστηκα από τις φυτείες καφέ, τη φύση, τα πουλιά και γενικά τα ζώα αλλά και το ότι έχουν καταργήσει το στρατό (!!!) πριν από πολλές δεκαετίες.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova