dankan1980 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το paypal τι προμηθεια κραταει;Πχ ξερω οτι στις συναλλαγες οπου απαιτειται αλλαγη συναλλαγματος κραταει ενα ποσο.Επισης μην ξεχνατε και το κοστος φορτισης την καρτας σε περιπτωση prepaid που ειναι περιπου 2 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ανανεωσα πριν λίγο με PayPal από την εφαρμογή, πάρα πολύ εξυπηρετικό. Είχα 1,70€ περίπου,και με 10€ που επέλεξα τώρα έχω 10,40€. Άρα μάλλον το +2ευρω δεν ισχύει μέσω της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το paypal τι προμηθεια κραταει;Πχ ξερω οτι στις συναλλαγες οπου απαιτειται αλλαγη συναλλαγματος κραταει ενα ποσο.Επισης μην ξεχνατε και το κοστος φορτισης την καρτας σε περιπτωση prepaid που ειναι περιπου 2 ευρω. Την προμήθεια δεν νομίζω ότι την κρατάει από εσένα, τώρα τι συμφωνία μπορεί να έχει με την wind σαν πελάτη δεν σε ενδιαφέρει. Για prepaid δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Την προμήθεια δεν νομίζω ότι την κρατάει από εσένα, τώρα τι συμφωνία μπορεί να έχει με την wind σαν πελάτη δεν σε ενδιαφέρει. Για prepaid δεν γνωρίζω. Στις prepaid που χρησιμοποιω κραταει ενα ποσο κατα την φορτιση.Κραταει 1,2 ευρω (στο μελλον θα γινει 2 ευρω) ειτε βαλεις 20 ευρω ειτε 500.Στις αλλες καρτες οταν περνας λεφτα στο balance του paypal ποσο κραταει;Ή τραβαει κατευθειαν απο το υπολοιπο της καρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Στις prepaid που χρησιμοποιω κραταει ενα ποσο κατα την φορτιση.Κραταει 1,2 ευρω (στο μελλον θα γινει 2 ευρω) ειτε βαλεις 20 ευρω ειτε 500.Στις αλλες καρτες οταν περνας λεφτα στο balance του paypal ποσο κραταει;Ή τραβαει κατευθειαν απο το υπολοιπο της καρτας; Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτική, κάθε φορά χρεώνει μόνο το κόστος της συναλλαγής που έκανα στην κάρτα κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Παιδιά αν με την εφαρμογή f2g στο κινητό κάνουμε ανανέωση χρόνου ομιλίας θα κρατηθεί ο φόρος; Επίσης αν κανείς ανανέωση 10 ευρώ θα πάρεις και 2 ευρώ παραπάνω δώρο; Ξέρει κανείς τι ισχύει; Συμφέρει δηλαδή να κάνει ανανέωση κάποιος έτσι από την εφαρμογή; Η απλά το μόνο που κερδίζεις στην τελική είναι να γλιτωνεις τη βόλτα στον περίπτερα; Edited March 21, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Παιδιά αν με την εφαρμογή f2g στο κινητό κάνουμε ανανέωση χρόνου ομιλίας θα κρατηθεί ο φόρος; Επίσης αν κανείς ανανέωση 10 ευρώ θα πάρεις και 2 ευρώ παραπάνω δώρο; Ξέρει κανείς τι ισχύει; Αν κάνεις ανανεώση 10 ευρώ θα π'άρεις 8,93 . Αν γίνει με PAYPAL θα πάρεις 8,93 + 2 = 10,93 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Αν κάνεις ανανεώση 10 ευρώ θα π'άρεις 8,93 . Αν γίνει με PAYPAL θα πάρεις 8,93 + 2 = 10,93 ευρώ. Τα 2 ευρώ τα κερδίζεις αν κανείς ανανέωση από την εφαρμογή η από τον υπολογιστή; Γιατί κάποιος πιο πάνω νομίζω γραφει ότι έκανε από το κινητό ανανέωση και δεν πήρε τίποτα... Λίγο να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο..... Τι συμφέρει ανανέωση με πιστωτική με paypal η απλά σε κατάστημα της wind? Αν όντως βάζεις 10 και στην τελική σου μένουν 10 για μένα είναι τέλειο που με 5 ευρώ έχω 1000 προς όλους και ένα gb internet και δεν είμαι και φοιτητής....να ναι καλά η καμάρα με τους πωλητές της.... Edited March 21, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Τα 2 ευρώ τα κερδίζεις αν κανείς ανανέωση από την εφαρμογή η από τον υπολογιστή; Γιατί κάποιος πιο πάνω νομίζω γραφει ότι έκανε από το κινητό ανανέωση και δεν πήρε τίποτα... Λίγο να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο..... Τι συμφέρει ανανέωση με πιστωτική με paypal η απλά σε κατάστημα της wind? Αν όντως βάζεις 10 και στην τελική σου μένουν 10 για μένα είναι τέλειο που με 5 ευρώ έχω 1000 προς όλους και ένα gb internet και δεν είμαι και φοιτητής....να ναι καλά η καμάρα με τους πωλητές της.... Δες εδώ. http://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-paypal/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Στάθηκα λίγο άτυχος, γιατί προχθές το μεσημέρι έκανα ανανέωση μέσω paypal 10€, αλλά από το site του F2G, και χθες μου ήρθε το email για ανανέωση με paypal από την εφαρμογή του κινητού. Όσο αφορά τη χρήση paypal, την εμπιστεύομαι πολύ και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα, ειδικά για αγορές από εξωτερικό. Δεν κρατάει κάποια προμήθεια. Αυτό όμως εξαρτάται από τον λογαριασμό/πιστωτική-χρεωστική κάρτα που έχεις βάλει στο λογαριασμό σου στο paypal. Οι prepaid κάρτες έχουν από μόνες τους κάποια προμήθεια και εξαρτάται από την τράπεζα από την οποία εκδίδει κάποιος την προπληρωμένη κάρτα. Το paypal δεν κρατάει κάποια προμήθεια για αγορές. Εγώ π.χ. έχω βάλει στο λογαριασμό μου στο paypal, την χρεωστική κάρτα που έχω στο λογαριασμό μισθοδοσίας και έτσι ούτε προμήθεια έχω, ούτε φόβο ας πούμε για κλοπή χρημάτων γιατί δεν αφήνω πολλά χρήματα μέσα στο λογαριασμό. Οι προσφορές που δίνει το paypal αφορούν ανανέωση μέσω της εφαρμογής για κινητά (επειδή είναι καινούργιος τρόπος ανανέωσης) και όχι για ανανέωση μέσω paypal πάλι, αλλά από το site του F2G. Να ρωτήσω και κάτι σχετικά με το widget της εφαρμογής του F2G; Αν και έτσι πρέπει να είναι, μπορώ να έχω στην οθόνη του κινητού μου 2 widgets για να βλέπω πιο άνετα και τους 2 λογαριασμούς που έχω στο F2G (ο δικός μου και της γυναίκας μου); Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 ισχύει και για ανανέωση μέσω paypal από το site του F2G H παραπομπή είναι ακριβώς πάνω από το μήνυμα σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 ισχύει και για ανανέωση μέσω paypal από το site του F2G H παραπομπή είναι ακριβώς πάνω από το μήνυμα σου . Τελικά μάλλον εγώ έκανα λάθος. Είχα πριν την ανανέωση 5,21€ και αφού έβαλα 10€ μέσω PayPal τώρα έχω 15,21€. Άρα μου έδωσαν τα 2€ γιατί θα έπρεπε να είχα καθαρά 13€ περίπου. Ζητώ συγνώμη για την κατά λάθος παραπληροφόρηση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 τα +2 +3 ευρω μπονους του paypal εχουν ημερομηνια ληξης ή μπαινουν στο κανονικο υπολοιπο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 τα +2 +3 ευρω μπονους του paypal εχουν ημερομηνια ληξης ή μπαινουν στο κανονικο υπολοιπο? Κανονικό υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Αν κάνεις ανανεώση 10 ευρώ θα π'άρεις 8,93 . Αν γίνει με PAYPAL θα πάρεις 8,93 + 2 = 10,93 ευρώ. 12% δεν είναι ο φόρος καρτοκινητής; στα 10€ σου βάζει καθαρά 8,8€ ή κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Όταν ένα συμβόλαιο είναι 20 ευρώ ο φόρος είναι 12 % δηλαδή 2,4 ευρώ. Συμπέρασμα : ο φόρος δεν υπολογίζεται στην τελική τιμή των 22,4 αλλά στην αρχική τιμή των 20 ευρώ. (2,4/22,4 = 10,71%) Όταν σε μία κάρτα ανανέωσης των 8,93 ευρώ επιβάλουμε φόρο 12 % αυτός είναι 1,07 σύνολο 10 ( 8,93 *1,12 = 10 ) Η αντίστροφη πράξη είναι διαίρεση 10/1,12 = 8,93 Edited March 22, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Όταν ένα συμβόλαιο είναι 20 ευρώ ο φόρος είναι 12 % δηλαδή 2,4 ευρώ. Συμπέρασμα : ο φόρος δεν υπολογίζεται στην τελική τιμή των 22,4 αλλά στην αρχική τιμή των 20 ευρώ. (2,4/22,4 = 10,71%) Όταν σε μία κάρτα ανανέωσης των 8,93 ευρώ επιβάλουμε φόρο 12 % αυτός είναι 1,07 σύνολο 10 ( 8,93 *1,12 = 10 ) Η αντίστροφη πράξη είναι διαίρεση 10/1,12 = 8,93 Ναι ρε μεγάλε τα ξέρουμε τα βασικά μαθηματικά, πες ότι υπολογίζεται ο φόρος κινητής προ φπα να συνεννοηθούμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ναι ρε μεγάλε τα ξέρουμε τα βασικά μαθηματικά, πες ότι υπολογίζεται ο φόρος κινητής προ φπα να συνεννοηθούμε :p τί προ ΦΠΑ, τί μετά, το ένα και το αυτό... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ναι ρε μεγάλε τα ξέρουμε τα βασικά μαθηματικά, πες ότι υπολογίζεται ο φόρος κινητής προ φπα να συνεννοηθούμε :p Τα ξέρεις , αλλά τα βγάζεις λάθος. Καμμία σχέση με Φ.Π.Α (αν μιλάμε για καρτοκινητά). Απλά ο φόρος υπολογίζεται στην τιμή ...πριν τον φόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) τί προ ΦΠΑ, τί μετά, το ένα και το αυτό... *κάνεις λάθος. :P Τα ξέρεις , αλλά τα βγάζεις λάθος. Καμμία σχέση με Φ.Π.Α (αν μιλάμε για καρτοκινητά). Απλά ο φόρος υπολογίζεται στην τιμή ...πριν τον φόρο. Λοιπόν με λίγα λόγια η κάρτα είναι το τελικό ποσό που εμπεριέχει το 12% επί του ποσού επί το οποίο βγαίνει στρογγυλή η αξία της κάρτας. δλδ x = 1/1,12 τόσο δύσκολο ήταν να το πείτε με απλά λόγια; lol Edited March 23, 2014 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εκανα ανανεωση μεσω paypal απ την εφαρμογη προστεθηκαν 10,71€ και δωρεαν € λογω μηνυματος διπλασιασμου αλλα 10,71 (οχι για πακετα) Συν τα γνωστα 120' για wind κ 300' για ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εκανα ανανεωση μεσω paypal απ την εφαρμογη προστεθηκαν 10,71€ και δωρεαν € λογω μηνυματος διπλασιασμου αλλα 10,71 (οχι για πακετα) Συν τα γνωστα 120' για wind κ 300' για ολους Άρα παίρνεις το μπόνους μέσω PayPal κι από την εφαρμογή σωστά; Το δωρεάν μήνυμα διπλασιασμού τι ακριβώς είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα αν κάνω αίτηση μεταφοράς από Q σε F2G πόσο χρόνο παίρνει κι αν μεταφέρεται το υπόλοιπο του λογαριασμού; Ευχαριστώ. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα αν κάνω αίτηση μεταφοράς από Q σε F2G πόσο χρόνο παίρνει κι αν μεταφέρεται το υπόλοιπο του λογαριασμού; Ευχαριστώ. δεν μεταφερεται το υπολοιπο του λογαριασμου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα αν κάνω αίτηση μεταφοράς από Q σε F2G πόσο χρόνο παίρνει κι αν μεταφέρεται το υπόλοιπο του λογαριασμού; Ευχαριστώ. Ένας φίλος που έκανε ακριβώς αυτό πριν καμιά εβδομάδα, μου είπε ότι σε 15 λεπτά είχε γίνει η μεταφορά. Αλλαγή πακέτου θεωρείται ουσιαστικά. Για το αν μεταφέρθηκε το τυχόν υπόλοιπό του δε γνωρίζω (δε ρώτησα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts