Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H Vodafone ενέκρινε τη φορητοτητα αμέσως. Η wind δε με ενεργοποιεί.

Είναι λογικό από την Vodafone να σου είπαν πως την ενέκριναν γιατί δεν θέλουν να σε χάσουν από πελάτη ρίχνοντας παράλληλα το φταίξιμο στην Wind πως δεν έχεις ενεργοποιηθεί. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Wind και ψάξε καλύτερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δέχεται την φορητότητα ο πάροχος που επιλέγεις ούτε μια στο εκατομμύριο

ck

Το οτι εχει εγκριθεί η φορητοτητα μου το εχει πει και η wind, οχι μονο η vodafone. Το τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνώ ειναι το +306935601260 απο το site τους, ενώ εχω στείλει και mail στο οποίο δεν απάντησαν.:mad: μου λενε συνεχώς οτι υπαρχει κάποιο προβλημα και να κάνω λίγες μερες υπομονή. 18η ημέρα ... υπομονής σήμερα...

Εγώ έχω πάει από το κατάστημα (mall) 2 φορές τους έχω πάρει τηλέφωνο και στο κατάστημα και στο 13846 και μου λένε πλέον τα ίδια.. Ο φορτικότητα έχει εγκριθεί αλλά έχουν πρόβλημα με το σύστημα και είναι μπλοκαρισμένες οι ενεργοποιήσεις . Πότε θα φτιαχτεί δεν ξέρουν....

Εχθές έστειλα και mail αλλά καμία απάντηση...

εμένα εκρεμμεί φορητότητα εδώ και 10 ημέρες και όλο μου λένε πως είναι πρόβλημα συστήματος..

τι μπορούμε να κάνουμε ρε παίδες για να επιταχυνθεί ????

Εγώ έχω πάει από το κατάστημα (mall) 2 φορές τους έχω πάρει τηλέφωνο και στο κατάστημα και στο 13846 και μου λένε πλέον τα ίδια.. Ο φορτικότητα έχει εγκριθεί αλλά έχουν πρόβλημα με το σύστημα και είναι μπλοκαρισμένες οι ενεργοποιήσεις . Πότε θα φτιαχτεί δεν ξέρουν....

Εχθές έστειλα και mail αλλά καμία απάντηση...

εμένα εκρεμμεί φορητότητα εδώ και 10 ημέρες και όλο μου λένε πως είναι πρόβλημα συστήματος..

τι μπορούμε να κάνουμε ρε παίδες για να επιταχυνθεί ????

Τπτ δεν γίνεται. Οι μεταφορές γίνονται χειροκίνητα γιατί γράφοντα τα στοιχεία για κάθε πελάτη από διαχειριστές, με αποτέλεσμα καθυστέρηση λόγω φόρτου.

Πολλοί ζητάνε φορητοτητα, οπότε το σύστημα δεν μπορεί να το κάνει αμέσως.

Υπομονή.

αν καποιος εχει γραφτει myf2g αλλα εχει ξεχασει ποιο εμεηλ και κωδικο εχει, τι μπορει να γινει?
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

αν καποιος εχει γραφτει myf2g αλλα εχει ξεχασει ποιο εμεηλ και κωδικο εχει, τι μπορει να γινει?

Ζήτησε να σου στείλουν μνμ στο κινητό.

Τπτ δεν γίνεται. Οι μεταφορές γίνονται χειροκίνητα γιατί γράφοντα τα στοιχεία για κάθε πελάτη από διαχειριστές, με αποτέλεσμα καθυστέρηση λόγω φόρτου.

Πολλοί ζητάνε φορητοτητα, οπότε το σύστημα δεν μπορεί να το κάνει αμέσως.

Υπομονή.

νόμιζα γινότανε αυτόματα η όλη διαδικασία. αν είναι έτσι την κάτσαμε την βάρκα

νόμιζα γινότανε αυτόματα η όλη διαδικασία. αν είναι έτσι την κάτσαμε την βάρκα

Δυστυχώς όλοι οι πελάτες δημιουργούν καινούργια καρτέλα, που σημαίνει ότι κάποιος υπάλληλος ενημερώνει ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα κουτάκια, για να μην γίνει κάποιο λάθος.

Σε όλον τον κόσμο και σε όλα τα συστήματα οι νέες τελικές καταχωρήσεις επικυρωνονται χειροκίνητα, από συγκεκριμενους υπαλλήλους με δικαιώματα αυξημένα σε σχέση με τον υπάλληλο του καταστήματος.

Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες για την "τρύπα" που υπάρχει και μπορείς να το γυρίσεις σε φοιτητικό πακέτο χωρίς να προσκομίσεις τα απαραίτητα έγγραφα.

Το μόνο που έχω να πω είναι ΠΡΟΣΟΧΉ! Τα κινητά είναι ταυτοποιημενα και η wind δεν κάνει ψυχικά.. Θυμηθείτε ότι ζήτησε να πάρει το σπίτι ενός συνδρομητή (συμβόλαιο βέβαια) γιατί χρωστούσε 400 κατοστάρικα αν θυμάμαι καλά. Έχετε ορέξεις για δικαστήρια;; ;)

Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες για την "τρύπα" που υπάρχει και μπορείς να το γυρίσεις σε φοιτητικό πακέτο χωρίς να προσκομίσεις τα απαραίτητα έγγραφα.

Το μόνο που έχω να πω είναι ΠΡΟΣΟΧΉ! Τα κινητά είναι ταυτοποιημενα και η wind δεν κάνει ψυχικά.. Θυμηθείτε ότι ζήτησε να πάρει το σπίτι ενός συνδρομητή (συμβόλαιο βέβαια) γιατί χρωστούσε 400 κατοστάρικα αν θυμάμαι καλά. Έχετε ορέξεις για δικαστήρια;; ;)

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.

Τι να στο πάρει η τράπεζα τι η wind. Έτσι κι αλλιώς άστεγοι θα μείνουμε όλοι, τουλάχιστον να μιλάμε απεριόριστα. :lol:

Οι υπεύθυνες δηλώσεις έχουν ισχύ μόνο σε δημόσιες υπηρεσίες.

Αν μπορείς να πέσεις στην "τρύπα", πέσε άφοβα.

Δυστυχώς όλοι οι πελάτες δημιουργούν καινούργια καρτέλα, που σημαίνει ότι κάποιος υπάλληλος ενημερώνει ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα κουτάκια, για να μην γίνει κάποιο λάθος.

Σε όλον τον κόσμο και σε όλα τα συστήματα οι νέες τελικές καταχωρήσεις επικυρωνονται χειροκίνητα, από συγκεκριμενους υπαλλήλους με δικαιώματα αυξημένα σε σχέση με τον υπάλληλο του καταστήματος.

πιστεύεις πως καταγγελία στην ΕΕΤΤ θα είναι άδικος κόπος?

πιστεύεις πως καταγγελία στην ΕΕΤΤ θα είναι άδικος κόπος?

Εντελώς χάσιμο χρόνου η καταγγελία. Μόνο ευγενική και επίμονη ενόχληση θα φέρει αποτέλεσμα και υπομονή.

Οι κόντρες μόνο ταλαιπωρία είναι.

Εγώ σήμερα το μεσημερι έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Δεν με ενοχλεί να περιμένω, αλλα με ενοχλεί που καθε φορά που τους παιρνω μου λενε θα σας καλέσει ο αρμόδιος και φυσικά με γράφουν. Ούτε στα email απαντούν. Όσοι έχετε το ίδιο θέμα προχωρήςτε σε καταγγελία. Κι αν εχουν τόση πολυ δουλεια, ας προσλάβουν κανέναν άνεργο. Ο νόμος λέει σε τρεις ημέρες και εμένα σήμερα πέρασε η 18η. Edited by manasta

Πήγε η γυναίκα μου σήμερα σε κατάστημα wind να αλλάξει την σύνδεση Q σε καρτοκινητό F2Go και της είπαν πως θα είναι έτοιμο στις... 4 Ιανουαρίου! Αυτοί είναι όντως οι χρόνοι που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις ή την δουλεύανε; :wacko:

Αποσύνδεση και αλλαγή σε καρτοκινητό 30 ημέρες.

Φορητότητα σε άλλο δίκτυο 3 εργάσιμες ημέρες.

Πήγε η γυναίκα μου σήμερα σε κατάστημα wind να αλλάξει την σύνδεση Q σε καρτοκινητό F2Go και της είπαν πως θα είναι έτοιμο στις... 4 Ιανουαρίου! Αυτοί είναι όντως οι χρόνοι που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις ή την δουλεύανε; :wacko:

λογικά ναι, παράδειγμα στην γυναίκα μου από συμβολαιο κοσμοτε σε κοσμοκαρτα έκαναν 1 μήνα ακριβώς ( όσο μας είχαν πει )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άρα διπλή φορητότητα θα γίνει πιο γρήγορα, έτσι; Ότι τους συμφέρει κάνουν!

Σε ποιον αριθμό πρέπει να καλέσω για να μάθω σε ποιο οικονομικό πακέτο είμαι; 1269 και 1268 δεν το λέει τώρα.

Σε ποιον αριθμό πρέπει να καλέσω για να μάθω σε ποιο οικονομικό πακέτο είμαι; 1269 και 1268 δεν το λέει τώρα.

Δεν το λέει πουθενά ! Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών !

Δεν το λέει πουθενά ! Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών !

θα καλέσεις 6935601268 με χρέωση θα πληκτρολογήσεις τον αριθμό σου και * και θα σου το πει .

Η κλήση στο 6935601268 είναι με χρέωση από τα δωρεάν λεπτά σου .

θα καλέσεις 6935601268 με χρέωση θα πληκτρολογήσεις τον αριθμό σου και * και θα σου το πει .

Η κλήση στο 6935601268 είναι με χρέωση από τα δωρεάν λεπτά σου .

Το έκανα φίλε ευχαριστώ!

Μια διευκρινηση γιατι εχω μπερδευτει! Ειμαι με την προσφορα 10 ευρω-300' προς ολους! Αν κανω ανανεωση 5 ευρω μεσα απο την εφαρμογη κερδιζω κατι;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova