Vasileios Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 γνωριζετε εαν σου ζητανε καποιο αποδεικτικο εγγραφο οτι εισαι φοιτητης για τις προωθητικες ενεργειες στο δρομο ρωταω Ναι εμένα μου ζητήσανε και τις δύο φορές που πήρα κάρτα φοιτητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ναι εμένα μου ζητήσανε και τις δύο φορές που πήρα κάρτα φοιτητική. μηπως σσου περισσευει καμμια? εσενα η καποιου αλλου? να σας την πληρωσω και να μου την δωσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ρε παιδια αμα ζητανε φοιτητικο πασο τοτε τι λεμε τοσες ωρες? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ρε παιδια αμα ζητανε φοιτητικο πασο τοτε τι λεμε τοσες ωρες? απλα δεν εχεις μεσον στις κοπελες στην Ελλαδα του μπαχαλου γιατι εδω να ειναι Η εξαιρεση η τις "εξαπατησαν" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 εγω που δεν ειμαι φοιτητης εαν παω και παρω θα μου δωσουν? Ρε παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο. Διαβάζω εδώ και μέρες άτομα απεγνωσμένα να ψάχνουν πως θα αποκτήσουν κάτι που δεν τους ανήκει. Αν δεν είσαι φοιτητής δεν θα πάρεις το πακέτο και τέλος. Ελληνική νοοτροπία σε όλο της το μεγαλείο. Ο κουτοπόνηρος Έλληνας που θέλει να την βγάζει μονίμως στο τζάμπα.Αν κάποιοι πήραν τέτοιο πακέτο χωρίς να είναι φοιτητές κακώς το πήραν αν και πιστεύω οτι εκεί στην WIND κάποια στιγμή θα ζητήσουν δικαιολογητικά. Τώρα αν κάποιος έχει γνωστό φοιτητή και πάρει από αυτόν 1 από τα 2 νούμερα που δικαιούται με γεια του και χαρά του! Οι υπόλοιποι ας απολαύσουμε τα πακέτα του κανονικού F2G τα οποία δεν παίζονται. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ναι, να νοιώσουν ότι κάνουν κάτι κακό που ψάχνουν να βρουν κάτι φτηνότερο. Εκμεταλλευονται τις εταιρείες που παίρνουν φοιτητικά. Καταστρέφουν τη χωρα. Αμαρτωλοί Έλληνες "φοιτητές", θα πάτε στην κόλαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ρε παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο. Διαβάζω εδώ και μέρες άτομα απεγνωσμένα να ψάχνουν πως θα αποκτήσουν κάτι που δεν τους ανήκει. Αν δεν είσαι φοιτητής δεν θα πάρεις το πακέτο και τέλος. Ελληνική νοοτροπία σε όλο της το μεγαλείο. Ο κουτοπόνηρος Έλληνας που θέλει να την βγάζει μονίμως στο τζάμπα.Αν κάποιοι πήραν τέτοιο πακέτο χωρίς να είναι φοιτητές κακώς το πήραν αν και πιστεύω οτι εκεί στην WIND κάποια στιγμή θα ζητήσουν δικαιολογητικά. Τώρα αν κάποιος έχει γνωστό φοιτητή και πάρει από αυτόν 1 από τα 2 νούμερα που δικαιούται με γεια του και χαρά του! Οι υπόλοιποι ας απολαύσουμε τα πακέτα του κανονικού F2G τα οποία δεν παίζονται. Σέβομαι την άποψή σου αλλά δεν συμφωνώ.:X Τόσα χρόνια (προ πακέτων, f2g2 + frog, bonus ανανέωσης κλπ) την πλειοψηφία των χρηστών κινητού τηλεφώνου μας είχαν "σκίσει" με τις χρεώσεις που εφαρμόζουν οι εταιρίες στην Ελλάδα. Πάντα σε σύγκριση με το πραγματικό κόστος λειτουργίας των δικτύων (τα οποία έχουν αποσβεστεί από χρόνια), του ευρωπαϊκού μέσου όρου, των μειώσεων στα τέλη τερματισμού (τα οποία ακόμα σε πολλές περιπτώσεις καρπώνονται οι κινητοί & σταθεροί πάροχοι) κλπ. Έρχονται λοιπόν οι φοιτητικές προσφορές οι οποίες όμως θα έπρεπε να αφορούν και μη φοιτητές (ανέργους κλπ) μιας και η οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί δεν τους επιτρέπει ακόμα και το κόστος αγοράς των πακέτων. Έτσι, με δεδομένη την ανεντιμότητα -σε πολλά επίπεδα- των εταιριών (κρυφές/παράνομες χρεώσεις, μονομερείς αλλαγές στους όρους κλπ) καλά κάνουν πολλά άτομα και αναζητούν τρόπο να αποκτήσουν κάτι που δεν δικαιούνται τυπικά.:cool: Εγώ απολαμβάνω τα προνόμια του f2g2 & των πακέτων και δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Αν ίσχυε το φοιτητικό και για ήδη υπάρχοντες συνδρομητές, εννοείται ότι θα επεδίωκα την μετάβασή μου σε αυτό ώστε να μειώσω το κόστος χρήσης του κινητού μου. Από την στιγμή όμως που προϋποθέτει νέο αριθμό, απλά δεν με αφορά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 μηπως σσου περισσευει καμμια? εσενα η καποιου αλλου? να σας την πληρωσω και να μου την δωσετε? Ναι μου περισεύουν . Έχω δύο F2G μία CU και ένα καρτοσυμβόλαιο Cosmote. Δεν θα σου δώσω όμως καμμία , διότι ο νόμος για την ταυτοποίηση λέει πως ότι παρανομία κάνει κάποιος με κάρτα στο όνομα μου, τεκμέρεται ότι την έκανα εγώ. Και επειδή δεν σε ήξερα και από χτές δεν μπορώ να χρεωθώ τις ευθήνες σου . Βρες λοιπόν ξάδελφο , ανιψίο κ.τ.λ φοιτητή , και ζήτα την . Ο κάθε φοιτητής πέρνει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ναι μου περισεύουν . Έχω δύο F2G μία CU και ένα καρτοσυμβόλαιο Cosmote. Δεν θα σου δώσω όμως καμμία , διότι ο νόμος για την ταυτοποίηση λέει πως ότι παρανομία κάνει κάποιος με κάρτα στο όνομα μου, τεκμέρεται ότι την έκανα εγώ. Και επειδή δεν σε ήξερα και από χτές δεν μπορώ να χρεωθώ τις ευθήνες σου . Βρες λοιπόν ξάδελφο , ανιψίο κ.τ.λ φοιτητή , και ζήτα την . Ο κάθε φοιτητής πέρνει 4 υπάρχει κι η μεταβίβαση Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) υπάρχει κι η μεταβίβαση με μεταβιβαση δεν μπορει να γινει? Edited November 17, 2013 by stamosford Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ναι μου περισεύουν . Έχω δύο F2G μία CU και ένα καρτοσυμβόλαιο Cosmote. Δεν θα σου δώσω όμως καμμία , διότι ο νόμος για την ταυτοποίηση λέει πως ότι παρανομία κάνει κάποιος με κάρτα στο όνομα μου, τεκμέρεται ότι την έκανα εγώ. Και επειδή δεν σε ήξερα και από χτές δεν μπορώ να χρεωθώ τις ευθήνες σου . Βρες λοιπόν ξάδελφο , ανιψίο κ.τ.λ φοιτητή , και ζήτα την . Ο κάθε φοιτητής πέρνει 4 Δεν είναι έτσι. Αν αποδεικνύεται ότι έχεις παραχωρήσει το νούμερο σε ένα "φιλο" σου, δεν έχεις καμία ευθύνη, αρκεί να δώσεις το όνομα αυτού που την έδωσες. Ενα απλό συμφωνητικό μεταξύ σας, με την ταυτότητα του εξυπηρετουμενου, είναι αρκετή. Μην τρελαθούμε κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Χαιρετώ! Θέλω να κάνω αλλαγή από Cosmoκάρτα σε F2G διότι με 2 έουρος έχεις 100' λεπτά προς όλα τα δίκτυα. Με μπερδεύει λίγο όμως το σάιτ της wind που αναφέρει, όταν επιλέγω να κάνω τη διαδικασία online, ότι έχει δώρο 100' λεπτά προς όλους με την πρώτη ανανέωση 5 Ε κάθε μήνα, για τους 3 πρώτους μήνες. Αυτό δηλαδή γίνεται χωρίς να χρειάζεται να σκάσεις τα 2 Ε, έτσι; Η ειρωνεία/γκαντεμιά είναι ότι ήμουν στη wind και άλλαξα σε cosmote για τα what's up, και μόλις άλλαξα, μετά από λίγο η wind έκανε τα πακέτα προς όλους. Και για τον ίδιο λόγο, τώρα γυρνάω πάλι σε wind. Αυτά να τ'ακούει η cosmote, που έχει κολλήσει με τα what's up που δίνει χρόνο μόνο προς νούμερα του ίδιου δικτύου. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Να σου διευκρινίσω ότι για να πάρεις 100 λεπτά προς όλους με 2 ευρώ θα πρέπει να έχεις ήδη πάρει κάποιο πακέτο των 5 ευρώ πριν, ώστε να ξεκλειδώσουν τα πακέτα των 2 ευρώ. Επίσης το πακέτων των 100 λεπτών προς όλους με 2 ευρώ έχει διάρκεια μόνο 15 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Δεν είναι έτσι. Αν αποδεικνύεται ότι έχεις παραχωρήσει το νούμερο σε ένα "φιλο" σου, δεν έχεις καμία ευθύνη, αρκεί να δώσεις το όνομα αυτού που την έδωσες. Ενα απλό συμφωνητικό μεταξύ σας, με την ταυτότητα του εξυπηρετουμενου, είναι αρκετή. Μην τρελαθούμε κιόλας. "Άρθρο 4 Υποχρεώσεις συνδρομητή 1. Ο συνδρομητής υποχρεούται να χρησιμοποιεί το κινητό τερματικό και τη μέσω αυτού παρεχόμενη υπη− ρεσία σύμφωνα με τις διατάξεις της σύμβασης συν− δρομητή και της κείμενης νομοθεσίας. Σε περίπτωση μεταβίβασης της κάρτας ταυτότητας συνδρομητή, η δήλωση της μεταβίβασης υπογράφεται τόσο από τον συνδρομητή που μεταβιβάζει τη σύνδεση όσο και από αυτόν προς τον οποίο μεταβιβάζεται αυτή. Ο συνδρομη− τής υποχρεούται να γνωστοποιήσει εγγράφως αμελλητί προς τον πάροχο, κατά τη διαδικασία του άρθρου 3 παράγραφος 1 του παρόντος, τα στοιχεία ταυτότητας του νέου συνδρομητή ή νέου χρήστη, όπως περιγράφο− νται στο άρθρο 2 του παρόντος, άλλως τεκμαίρεται ότι παραμένει ο ίδιος συνδρομητής με όλες τις εντεύθεν έννομες συνέπειες." Δεν είναι λοιπόν έτσι όπως το έγραψα? Εκτός από τους νόμους του Ελληνικού κράτους , υπάρχουν και άλλοι νόμοι; Συγνώμη αλλά προτιμώ να τρελαθώ παρά να ακολουθήσω την συμβουλή σου Edited November 17, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Να σου διευκρινίσω ότι για να πάρεις 100 λεπτά προς όλους με 2 ευρώ θα πρέπει να έχεις ήδη πάρει κάποιο πακέτο των 5 ευρώ πριν, ώστε να ξεκλειδώσουν τα πακέτα των 2 ευρώ. Επίσης το πακέτων των 100 λεπτών προς όλους με 2 ευρώ έχει διάρκεια μόνο 15 μέρες. Εννοείς ότι, πχ αν θέλω να κάνω το πακέτο των 100 λεπτών 2 φορές το μήνα, πρέπει να βάλω 2 φορές κάρτα των 5 ευρώ τουλάχιστον; Σημαντική λεπτομέρεια, η οποία δεν είναι εμφανής. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Εννοείς ότι, πχ αν θέλω να κάνω το πακέτο των 100 λεπτών 2 φορές το μήνα, πρέπει να βάλω 2 φορές κάρτα των 5 ευρώ τουλάχιστον; Σημαντική λεπτομέρεια, η οποία δεν είναι εμφανής. Ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν έχει περιορισμό στο πόσα πακέτα των 2 ευρώ μπορείς να πάρεις μέσα στον μήνα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αγοράζοντας πακέτο των 5 ευρώ, ξεκλειδώνεις τα πακέτα των 2 ευρώ και παραμένουν ξεκλειδωμένα για την διάρκεια ενός μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 καλησπέρα έπεισα ενα φίλο μου να κάνει φορητότητα από watsup σε f2go αλλα εχει χρέος από παλιά στην wind θα του κάνουν η θα ζητάνε τα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Να ρωτήσω κάτι και εγώ γιατί δεν είμαι σίγουρος αν το έχω καταλάβει. Έχω π.χ. πάρει πακέτο 5€ (200 λεπτά προς όλους) αρχές του μήνα. Αφού πλησιάσει η ημερομηνία λήξης, μπορώ να πάρω πακέτο 100 λεπτών με 2€ το οποίο θα έχει διάρκεια 1 μήνα ή 15 ημέρες; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Να ρωτήσω κάτι και εγώ γιατί δεν είμαι σίγουρος αν το έχω καταλάβει. Έχω π.χ. πάρει πακέτο 5€ (200 λεπτά προς όλους) αρχές του μήνα. Αφού πλησιάσει η ημερομηνία λήξης, μπορώ να πάρω πακέτο 100 λεπτών με 2€ το οποίο θα έχει διάρκεια 1 μήνα ή 15 ημέρες; 15 μέρες διαρκεί το πακέτο των 100 λεπτών. Δεν ξέρω αν έχει περιορισμό στο πόσα πακέτα των 2 ευρώ μπορείς να πάρεις μέσα στον μήνα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αγοράζοντας πακέτο των 5 ευρώ, ξεκλειδώνεις τα πακέτα των 2 ευρώ και παραμένουν ξεκλειδωμένα για την διάρκεια ενός μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Να ρωτήσω κάτι και εγώ γιατί δεν είμαι σίγουρος αν το έχω καταλάβει. Έχω π.χ. πάρει πακέτο 5€ (200 λεπτά προς όλους) αρχές του μήνα. Αφού πλησιάσει η ημερομηνία λήξης, μπορώ να πάρω πακέτο 100 λεπτών με 2€ το οποίο θα έχει διάρκεια 1 μήνα ή 15 ημέρες; Με απλά λόγια, αν αγόρασες ένα πακέτο στις 1 του μήνα έχεις ξεκλειδώσει τα πακέτα των 2 ευρώ μέχρι τις 30 του μήνα. Δηλαδή για τις 30 μέρες θα έχεις δικαίωμα να ενεργοποιησεις κάποιο πακέτο των 2 ευρώ. Πες ότι εσύ χρησιμοποιείς αυτό το δικαίωμα την τελευταία μέρα. Μετά θα έχεις 100 λεπτά προς όλους, για τις επόμενες 15 μέρες. Αυτό ισχύει όμως μόνο για το πακέτο προς όλους. Αν ενεργοποιήσεις κάποιο άλλο από τα πακέτα των 2 ευρώ, θα ισχύει για έναν μήνα όπως και τα πακέτα των 5 ευρώ. Βασικά αν μπεις στο site τα λέει όλα αναλυτικά νομίζω. https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 θελει ενας φιλος μου να ερθει στην wind στο f2go θα εχει 200 λεπτα με καθε ανενωση των 10 ευρω η δεν ισχυει για νεους πελατες? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 θελει ενας φιλος μου να ερθει στην wind στο f2go θα εχει 200 λεπτα με καθε ανενωση των 10 ευρω η δεν ισχυει για νεους πελατες? Αυτή η προσφορά έχει καταργηθεί από το Απρίλιο πλέον όσοι την είχαν την έχουν ακόμα μετά γιοκ και ήταν 300 λεπτά με κάθε ανανεώση. Τώρα μόνο με 5 ευρώ που στα παίρνει όμως 200λεπτα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ο συνδρομη− τής υποχρεούται να γνωστοποιήσει εγγράφως αμελλητί προς τον πάροχο, κατά τη διαδικασία του άρθρου 3 παράγραφος 1 του παρόντος, τα στοιχεία ταυτότητας του νέου συνδρομητή ή νέου χρήστη, όπως περιγράφο− νται στο άρθρο 2 του παρόντος, άλλως τεκμαίρεται ότι παραμένει ο ίδιος συνδρομητής με όλες τις εντεύθεν έννομες συνέπειες." Δεν είναι λοιπόν έτσι όπως το έγραψα? Εκτός από τους νόμους του Ελληνικού κράτους , υπάρχουν και άλλοι νόμοι; Συγνώμη αλλά προτιμώ να τρελαθώ παρά να ακολουθήσω την συμβουλή σου Το αμελλητί τι εννοεί? Υπάρχει χρονικό όριο? Δλδ ποιός ξέρει πότε έδωσες το κινητό σου σε κάποιον φίλο σου? Καλοί είναι οι νόμοι, αλλά κάθε ασάφεια είναι υπέρ του "κατηγορουμένου". Τεκμαίρεται μέχρι να αποδείξει ότι το έχει χαρίσει σε κάποιον. Το πότε είναι σχετικό. Μια απλή δήλωση που σου δίνει κάποιος, σε καλύπτει πλήρως νομικά. Ο νόμος εξηγείται με διαφορετικούς τρόπους. Δεν χρειάζεται να τρελλαθούμε...κουβέντα κάνουμε.:lol: Αν θέλεις να βοηθήσεις κάποιον με το πακέτο (εγώ δεν το χρειάζομαι), έχει καλώς...αν όχι δεν χρειάζονται δικαιολογίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Όσοι έχουν αποκτήσει φοιτητικό πακέτο της WIND χωρίς την επίδειξη πάσο, μπορούν να δώσουν/πωλήσουν το πακέτο σύνδεσής τους εφ'όσον πρώτα προβούν σε μεταβίβαση της γραμμής στο όνομα του αγοραστή ώστε να μην έχουν προβλήματα στο μέλλον .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Το αμελλητί τι εννοεί? . αμεσως,τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts