Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, γιατί στην q είναι βέβαιο ότι τα πακέτα θα παραμείνουν για πάντα ως έχουν (λες και αυτή δεν ανήκει στη wind με τη συνήθη τακτική κατάργησης πακέτων).

Και ποιος σε δεσμεύει να μείνεις?Προς το παρόν η Q έχει τα πιο φθηνά πακέτα.Αν τα αλλαξει λες αντίο...

Και ποιος σε δεσμεύει να μείνεις?Προς το παρόν η Q έχει τα πιο φθηνά πακέτα.Αν τα αλλαξει λες αντίο...

Εχω πολυ καιρο Q και οι μοναδικές αλλαγές που μπορώ να θυμηθώ είναι να δίνει όλο και περισσότερα...

Τέλος πάντων, όπως έγραψα και παλαιότερα, καλύτερα να μην έρχεται πολύς κοσμος, να μη μας φορτώνουν και το δίκτυο...

Μα για να πας στην q υποτίθεται ότι θα πείσεις κι ένα-δυο κολλητούς σου να σε ακολουθήσουν για να μπορείτε να επικοινωνείτε. Φαντάζεσαι λοιπόν να πάμε στην q και τον άλλο μήνα να κόψει τα πακέτα με τα 300'+sms; Σενάριο πολύ πιθανό από την πρόσφατη ιστορία της(της wind - ας θυμηθούμε και κάποιες άλλες καταργήσεις προς το χειρότερο που έκανε πριν μερικούς μήνες στο wind card to all, για να μη νομίζετε ότι πρώτη φορά καταργεί πακέτα)! Άντε μετά ξανά μανά φορητότητες.... Δεν το λες και "απλό αντίο" λοιπόν!

Edited by kostas_v

Τώρα μετά τις κόντρες για apple-samsung θα μαλώνουμε και για τις εταιρίες? Εγώ είχα χρόνια cosmote και τώρα είμαι f2g. Νομίζω η wind έχει όντως λίγο χειρότερο σήμα αλλά δε νομίζω να ξαναγύριζα cosmote! Αυτό που πρέπει να κοιτάξουν οι εταιρίες είναι να βελτιώσουν όλες το σήμα τους. Και το 3g αλλά και το gsm. (Το LTE μετά).

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζω οτι έχει ειπωθεί και σε παλαιότερα posts,αλλά ειλικρινά η ενόχληση απο το νούμερο ( 2311807050 ) ειναι εμετική. Πλεον με παίρνουν τηλέφωνο για "προσφορά" ΠΑΝΤΑ μετά τις 21:30. Αφού τους έχω πει επανειλημμένα οτι δεν με ενδιαφέρει...τους έχω πει να με διαγράψουν απο την λίστα τους...εχω μιλήσει αγενεστατα στους τηλεφωνητές...αυτοί ακάθεκτοι. Δεν θελω να μπω στην διαδικασία της καταγγελίας...κοκ. Γιατί δεν παίρνουν από λόγια ????

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζω οτι έχει ειπωθεί και σε παλαιότερα posts,αλλά ειλικρινά η ενόχληση απο το νούμερο ( 2311807050 ) ειναι εμετική. Πλεον με παίρνουν τηλέφωνο για "προσφορά" ΠΑΝΤΑ μετά τις 21:30. Αφού τους έχω πει επανειλημμένα οτι δεν με ενδιαφέρει...τους έχω πει να με διαγράψουν απο την λίστα τους...εχω μιλήσει αγενεστατα στους τηλεφωνητές...αυτοί ακάθεκτοι. Δεν θελω να μπω στην διαδικασία της καταγγελίας...κοκ. Γιατί δεν παίρνουν από λόγια ????

Εμένα μου θυμίζεις φιλε...ολο το καλοκαίρι τηλέφωνα απο τον ίδιο αριθμό.Εγω έκανα οτι ήταν δυνατο και επιπλέον καταγγελία στην ΕΕΤΤ η οποία παρόλο που βγηκε "υπέρ" μου οι ενοχλήσεις δεν σταμάτησαν.Πηγαινε σε ένα κατάστημα και ζητά να εγγραφείς στο μητρώο 11.Εγώ έτσι ησύχασα αλλα ξεκίνησαν να με παίρνουν στον κοσμοτε αριθμό μου απο ένα αλλο τηλέφωνο 2111819506.Γενικα από τότε που έμπλεξα με τη Wind πέρα απο τις υπέροχες προσφορές δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή την εξυπηρέτηση και ηρεμία που είχα στην κοσμοτε...πηγαινε σε ένα κατάστημα για το μητρώο 11

Εμένα μου θυμίζεις φιλε...ολο το καλοκαίρι τηλέφωνα απο τον ίδιο αριθμό.Εγω έκανα οτι ήταν δυνατο και επιπλέον καταγγελία στην ΕΕΤΤ η οποία παρόλο που βγηκε "υπέρ" μου οι ενοχλήσεις δεν σταμάτησαν.Πηγαινε σε ένα κατάστημα και ζητά να εγγραφείς στο μητρώο 11.Εγώ έτσι ησύχασα αλλα ξεκίνησαν να με παίρνουν στον κοσμοτε αριθμό μου απο ένα αλλο τηλέφωνο 2111819506.Γενικα από τότε που έμπλεξα με τη Wind πέρα απο τις υπέροχες προσφορές δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή την εξυπηρέτηση και ηρεμία που είχα στην κοσμοτε...πηγαινε σε ένα κατάστημα για το μητρώο 11

Ευχαριστώ ...αλλά τι είναι ακριβώς το μητρώο 11 ???

Ευχαριστώ ...αλλά τι είναι ακριβώς το μητρώο 11 ???

Δηλώνεις οτι δεν επιθυμείς να δέχεσαι κλήσεις για προσφορές κλπ...Ριξε και μια ματια...http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/genikes-plirofories/

Πάμε στα υπόλοιπα. Το f2go καταργεί πολλά από τα πακέτα ομιλίας μέσα στον Οκτώβριο χωρίς να έχει ανακοινώσει καινούργια. Ένα από τα πακέτα είναι τα 120' προς σταθερά. Να πω ότι η κοσμοκάρτα έχει πακέτο 150' προς σταθερά με 5Ε. Βρήκαμε λοιπόν το πρώτο μείον (και είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για καρτοκινητή προς όλους).

Όταν έχεις πακέτο 200' προς όλους με 5€, είναι απλά κλεψιά προς τους συνδρομητές σου να διατηρείς και το 150' προς σταθερά με τα ίδια χρήματα, οπότε ξανασκέψου λίγο προς ποιόν πάει το μείον...:rolleyes:

Το βασικό θετικό του f2g έναντι της cosmote, είναι οτι το f2g ακριβώς επειδή δεν είναι 1ο σε συνδρομητές, βγάζει κάθε τρεις και λίγο καινούργιες προσφορές και πακέτα για να προσελκύσει νέους, πράγμα που η βολεμένη κοσμοτέ με τους πολλούς συνδρομητές δεν κάνει..

Το πακέτο 150 προς σταθερά , ήταν το μόνο πακέτο με 150 πραγματικά λεπτά , γιατί έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο και δεν έχει ελάχιστη χρέωση ,

με αυτή την λογική τα 150 λεπτά ομιλίας κρατούσαν πολύ περισσότερο από τα 200.

Το πακέτο 150 προς σταθερά , ήταν το μόνο πακέτο με 150 πραγματικά λεπτά , γιατί έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο και δεν έχει ελάχιστη χρέωση ,

με αυτή την λογική τα 150 λεπτά ομιλίας κρατούσαν πολύ περισσότερο από τα 200.

Αυτό δε το ήξερα!

Εαν έχει έτσι τότε πράγματι είναι σημαντικό αυτό!

Πάμε στα υπόλοιπα. Το f2go καταργεί πολλά από τα πακέτα ομιλίας μέσα στον Οκτώβριο χωρίς να έχει ανακοινώσει καινούργια. Ένα από τα πακέτα είναι τα 120' προς σταθερά. Να πω ότι η κοσμοκάρτα έχει πακέτο 150' προς σταθερά με 5Ε. Βρήκαμε λοιπόν το πρώτο μείον (και είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για καρτοκινητή προς όλους).

βρήκες ένα μείον ε?

γιατί να πάρω 150 σε τρίλεπτα σταθερά με 5 ευρώ ενώ μπορώ να πάρω 200 προς όλους με 5 ?

Επίσης τα πακέτα προς wind&q (όσα απέμειναν) ασφαλώς και δεν θα αποτελούσαν λόγο επιρροής για έναν καταναλωτή που ενδιαφέρεται για ομιλία προς όλα τα δίκτυα, παρα μόνο για αυτούς που έχουν αρκετές επαφές wind-q (μειοψηφία).

πάμε πάλι γιατί μάλλον.. μείναμε στις αναπάντητες της κοσμοκαρτας στα συμβόλαια

Όπως βλέπεις δεν θα το έλεγα και μειοψηφία πολλούς καίει και αρκετοί είχαν βολευτεί

ξέχασες όμως ότι σήμερα που μιλάμε υπάρχει πακέτο 600 προς wind από το F2g ?.. μην μπερδεύεσαι!

η κοσμοκαρτα τι δίνει 2χ0.01 ? η μήπως λογο μειοψηφίας τα 600 προς wind δεν υπάρχουν ?

Edited by drdedus

Αφαιρέθηκαν posts. To έχουμε πει άπειρες φορές. Δεν είναι όλα τα topics χώροι συγκρίσεων.

Να ρωτήσω κάτι;

Όταν είσαι στο εξωτερικό, για να σου έρθει sms πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει roaming;

Χρεώνεσαι για τα εισερχόμενα sms;

Εαν ναι πόσο;

Εαν δεν έχεις υπόλοιπο στη κάρτα τι συμβαίνει;

Μια απορία...είχα πακέτο ιντερνετ το οποίο έληξε χτες. Υπόλοιπο από χρήματα 5 σεντς! Κι όμως ξεχάστηκα και σήμερα μπήκα ιντερνετ κανονικά! Πώς μπήκα?! Δεν με χρέωσε?! Από πού βρήκε MB? Στα πακέτα μου μόνο κάποιο χρόνο ομιλίας έχω υπόλοιπο. Ούτε μηνύματα, ούτε ιντερνετ...:confused: Edited by camerakias

Να ρωτήσω κάτι;

Όταν είσαι στο εξωτερικό, για να σου έρθει sms πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει roaming;

Χρεώνεσαι για τα εισερχόμενα sms;

Εαν ναι πόσο;

Εαν δεν έχεις υπόλοιπο στη κάρτα τι συμβαίνει;

Ναι πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει roaming

Όλα τα καρτοκινητά είναι αυτόματα ενεργοποιημένα

Στο 98% των χωρών τα εισερχόμενα μηνύματα είναι δωρεάν .

Μια απορία...είχα πακέτο ιντερνετ το οποίο έληξε χτες. Υπόλοιπο από χρήματα 5 σεντς! Κι όμως ξεχάστηκα και σήμερα μπήκα ιντερνετ κανονικά! Πώς μπήκα?! Δεν με χρέωσε?! Από πού βρήκε MB? Στα πακέτα μου μόνο κάποιο χρόνο ομιλίας έχω υπόλοιπο. Ούτε μηνύματα, ούτε ιντερνετ...:confused:

Θα σε χρεώσει αύριο δηλαδή σήμερα το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα με 1 ευρώ για κάθε 20 ΜΒ ( ή 1 ευρώ την μέρα)

Ναι πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει roaming

Όλα τα καρτοκινητά είναι αυτόματα ενεργοποιημένα

Στο 98% των χωρών τα εισερχόμενα μηνύματα είναι δωρεάν .

Θα σε χρεώσει αύριο δηλαδή σήμερα το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα με 1 ευρώ για κάθε 20 ΜΒ ( ή 1 ευρώ την μέρα)

Μα πώς θα με χρεώσει αφού μέσα έχω μόνο 5 σεντς?! Ή θα μου τα πάρει όταν βάλω? Γιατί αυτό χωρίς να με ενημερώσει ΔΕΝ είναι καθόλου ωραίο.

Μα πώς θα με χρεώσει αφού μέσα έχω μόνο 5 σεντς?! Ή θα μου τα πάρει όταν βάλω? Γιατί αυτό χωρίς να με ενημερώσει ΔΕΝ είναι καθόλου ωραίο.

Θα σου πάει το υπόλοιπο στα -0,95€ οπότε όταν ξαναβάλεις κάρτα θα αφαιρεθεί το αρνητικό υπόλοιπο..

Καλησπερα παιδια μπορω να αγοράσω καρτα χρονου ομιλιας για το F2G με μια paysafe?

Όχι δεν μπορείς .

Παρακαλουμε πολυ την Wind να φτιαξει το σημα στην Σαντορινη.

Και το 2G και το 3G.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παρακαλουμε πολυ την Wind να φτιαξει το σημα στην Σαντορινη.

Και το 2G και το 3G.

Kαι στην Αττική επίσης! Στην παραλία που πάω ζορίζεται ακόμα και το 2g. Για ιντερνετ δεν το συζητώ...

Ρε παιδιά, ενώ έχω υπόλοιπο χρόνο ομιλίας προς όλους, το υπόλοιπο μου σε χρήματα είναι 0, (αν και θα μου φάει ένα ευρώ για ιντερνετ όταν ξαναβάλω λεφτά) δεν με αφήνει να κάνω καμμία κλήση και λέει ότι δεν είναι δυνατή η κλήση κλπκλπ!!! Λες και δεν τα έχω ήδη πληρώσει τα λεπτά που διαθέτω. Απαράδεκτο...

Edited by camerakias

Kαι στην Αττική επίσης! Στην παραλία που πάω ζορίζεται ακόμα και το 2g. Για ιντερνετ δεν το συζητώ...

Ρε παιδιά, ενώ έχω υπόλοιπο χρόνο ομιλίας προς όλους, το υπόλοιπο μου σε χρήματα είναι 0, (αν και θα μου φάει ένα ευρώ για ιντερνετ όταν ξαναβάλω λεφτά) δεν με αφήνει να κάνω καμμία κλήση και λέει ότι δεν είναι δυνατή η κλήση κλπκλπ!!! Λες και δεν τα έχω ήδη πληρώσει τα λεπτά που διαθέτω. Απαράδεκτο...

Για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κλήσεις, θα πρέπει να έχεις ένα ελάχιστο ποσό σαν υπόλοιπο. Ανανέωσε το χρόνο ομιλίας και θα μπορείς να καλείς κανονικά.

Επίσης, δεν θα χρεωθείς για το mobile internet, η χρέωση - λόγω του χαμηλού υπολοίπου σου - αντί για 1€ είναι τα 0,06€ που είχες (μου έχει συμβεί το ίδιο και δεν με έχει χρεώσει στην επόμενη ανανέωση).

Πάντως Αθήνα έχει βελτιωθεί πολύ το 3G κέντρο κλπ αλλά και σε περιοχές όπως γλυφάδα, Κηφισιά κλπ

ck

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova