ddr2 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ναι βεβαίως γίνεται..πας σε ένα κατάστημα Wind.Απλα δεν ξέρω σε τι φάση είσαι με το σύμβολαιο μήπως σου ζητήσουν κάποιο penalty λόγω επιδότησης η διακοπής πριν τη λήξη του κλπ Θα το τσεκάρω αυτό. Είχα πάρει έκπτωση αντί για επιδότηση. Δεν ξέρω αν με δεσμεύει αυτό. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το free2go έχει τέλεια πακέτα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Θα το τσεκάρω αυτό. Είχα πάρει έκπτωση αντί για επιδότηση. Δεν ξέρω αν με δεσμεύει αυτό. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το free2go έχει τέλεια πακέτα.:) Ναι ριξτο μια ματιά γιατι κ γω δεν είχα ποτέ συμβόλαιο και δεν γνωρίζω αν σε δεσμεύει η έκπτωση... Ναι όσον αφορά τα πακέτα,πιο ολοκληρωμένα δεν υπάρχουν στην αγορα.Ειναι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ναι ριξτο μια ματιά γιατι κ γω δεν είχα ποτέ συμβόλαιο και δεν γνωρίζω αν σε δεσμεύει η έκπτωση... Ναι όσον αφορά τα πακέτα,πιο ολοκληρωμένα δεν υπάρχουν στην αγορα.Ειναι super Θα το δώ, αλλά με ενδιαφέρει από Σεπτέμβριο. Ο Αύγουστος, λόγω διακοπών και απουσίας από το σπίτι, είναι ο μόνος μήνας που με ενδιαφέρει να εκμεταλλευτώ τα 1500mb data που έχει το συμβόλαιό μου στη vodafone. :grin: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Θα το δώ, αλλά με ενδιαφέρει από Σεπτέμβριο. Ο Αύγουστος, λόγω διακοπών και απουσίας από το σπίτι, είναι ο μόνος μήνας που με ενδιαφέρει να εκμεταλλευτώ τα 1500mb data που έχει το συμβόλαιό μου στη vodafone. :grin: Μια χαρά...1 μήνας και μετά ησύχασες μια και καλή με συμβόλαια κλπ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Μια χαρά...1 μήνας και μετά ησύχασες μια και καλή με συμβόλαια κλπ ;) Για να δούμε... Πιστεύω ότι με 15 ευρώ το μήνα, θα είμαι καλυμμένος. (5 για ομιλία, 5 για sms και 5 για ίντερνετ.) :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Για να δούμε... Πιστεύω ότι με 15 ευρώ το μήνα, θα είμαι καλυμμένος. (5 για ομιλία, 5 για sms και 5 για ίντερνετ.) :) Απλα υπολόγισε και τον φόρο 12% σε κάθε ανανέωση οπότε με 15€ θα μπουν περίπου 13,50€.Αλλα και πάλι συμφέρει πολύ περισσότερο σε σχέση με τις τιμές των συμβολαίων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Απλα υπολόγισε και τον φόρο 12% σε κάθε ανανέωση οπότε με 15€ θα μπουν περίπου 13,50€.Αλλα και πάλι συμφέρει πολύ περισσότερο σε σχέση με τις τιμές των συμβολαίων.. Ακομα κι ετσι, συμφερει. Thx Γιωργο :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το my F2G app; Δε μου δείχνει τα υπόλοιπα μου αυτή τη στιγμή και το widget δε δουλεύει επίσης. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ακομα κι ετσι, συμφερει. Thx Γιωργο :) Τίποτα φιλε :) με το καλό η μετάβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Είμαι ενα μήνα στο F2GO χωρίς την προσφορά bonus, έχω πρόταση να πάω στο Red1 με 28€ τελική τιμή. Τι προτείνετε να πάω voda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Είμαι ενα μήνα στο F2GO χωρίς την προσφορά bonus, έχω πρόταση να πάω στο Red1 με 28€ τελική τιμή. Τι προτείνετε να πάω voda? Ήσουν πιο παλιά Voda η απλως έτυχε να σου κάνουν προσφορά;;Πάντως αν δεν έχεις αγχος με συμβόλαια κλπ νομίζω αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ήσουν πιο παλιά Voda η απλως έτυχε να σου κάνουν προσφορά;;Πάντως αν δεν έχεις αγχος με συμβόλαια κλπ νομίζω αξίζει... Ναι από Vodafone αλλά δεν έχει σχέση... Όταν έκανα μεταφορά δεν μου έκαναν τόση έκπτωση σε Red Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ναι από Vodafone αλλά δεν έχει σχέση... Όταν έκανα μεταφορά δεν μου έκαναν τόση έκπτωση σε Red Αυτοι εχουν κανει τις μετρησεις τους στο προφιλ σου και βλεπουν οτι με αυτην την τιμη βγαινουν κερδισμενοι. Στα συμβολαια παντα ο καταναλωτης, ειναι χαμενος. Μπορει ενα μηνα να μην καταναλωσεις ολο το χρονο σου, αλλα αν τον επομενο τον ξεπερασεις θα σε χρεωσουν περισσοτερα. Μονο καρτοκινητη συμφαιρει, για ιδιωτες, οικονομικα. Μην τσιμπας. Γυρνα καρτοκινητο οπου σε συμφαιρει εκτος whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδιά έχω Q και λέω να κάνω μεταφορά σε F2GO. Το υπόλοιπο μου θα χαθεί έτσι; Ξάδερφος που εργάζεται στην wind μου είπε ότι η μεταφορά γίνεται σε μια μέρα. Εδώ διαβάζω για κάτι 30ημερα... Τι παίζει ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδιά έχω Q και λέω να κάνω μεταφορά σε F2GO. Το υπόλοιπο μου θα χαθεί έτσι; Ξάδερφος που εργάζεται στην wind μου είπε ότι η μεταφορά γίνεται σε μια μέρα. Εδώ διαβάζω για κάτι 30ημερα... Τι παίζει ακριβώς; Το υπόλοιπο θα χαθεί, ενώ η φορητότητα θα ολοκληρωθεί σε 3-4 εργάσιμες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Το υπόλοιπο θα χαθεί, ενώ η φορητότητα θα ολοκληρωθεί σε 3-4 εργάσιμες ημέρες. Σε ευχαριστώ πολύ και καληνύχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 γνωριζει κανενας τιποτα για το f2go gold?:!::!::!: Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το my F2G app; Δε μου δείχνει τα υπόλοιπα μου αυτή τη στιγμή και το widget δε δουλεύει επίσης. Εχθές έκανε αναβάθμιση. Μέχρι εχθές είχα κι εγώ πρόβλημα με το widget σήμερα πάει καλά. Για να δούμε πως πάει και με την αναβάθμιση Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μου προτειναν το Vodafone καρτοπρογραμμα 25 σημερα τηλεφωνικως. Τελικη τιμη 12.60. Το σκεφτομαι πολυ εντονα να μετακομισω στη voda αν και εχω το προγραμμα f2g2 στη Wind εδω και πολλα χρονια με ολα τα υπερ στις χρεωσεις και ολα τα κατα στο σημα κλπ κλπ. Στη θεση μου τι θα κανατε??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μου προτειναν το Vodafone καρτοπρογραμμα 25 σημερα τηλεφωνικως. Τελικη τιμη 12.60. Το σκεφτομαι πολυ εντονα να μετακομισω στη voda αν και εχω το προγραμμα f2g2 στη Wind εδω και πολλα χρονια με ολα τα υπερ στις χρεωσεις και ολα τα κατα στο σημα κλπ κλπ. Στη θεση μου τι θα κανατε??? Τπτ. Θα εμενα αν πληρωνα πιο λιγο. Κατι ξερουν που προσπαθουν να τυλιξουν κοσμο. με το f2g2 πληρωνεις περισσοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Παιδιά καλημερα και συγνώμη εκ των προτέρων για την ασχετοσύνη μου σε αυτό το θέμα. Ερώτηση:εχω f2go και ήθελα να ρωτήσω αν στα καράβια προς Κυκλάδες μπορώ να εχω ίντερνετ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Όπου υπάρχει σήμα κινητού υπάρχει και ίντερνετ? Για να αγοράσω πακέτο ρωτάω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Παιδιά καλημερα και συγνώμη εκ των προτέρων για την ασχετοσύνη μου σε αυτό το θέμα. Ερώτηση:εχω f2go και ήθελα να ρωτήσω αν στα καράβια προς Κυκλάδες μπορώ να εχω ίντερνετ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Όπου υπάρχει σήμα κινητού υπάρχει και ίντερνετ? Για να αγοράσω πακέτο ρωτάω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ναι εχει σημα. Το μονο προβλημα ειναι, οτι δεν εχει 3g παντου. Σ ολες τις εταιρειες. Επισης αν εισαι κατω στο πλοιο, παιζει να μην εχει δικτυο. Καταστρωμα και η κεραια του κινητου, ακαλυπτη προς τη στερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μου προτειναν το Vodafone καρτοπρογραμμα 25 σημερα τηλεφωνικως. Τελικη τιμη 12.60. Το σκεφτομαι πολυ εντονα να μετακομισω στη voda αν και εχω το προγραμμα f2g2 στη Wind εδω και πολλα χρονια με ολα τα υπερ στις χρεωσεις και ολα τα κατα στο σημα κλπ κλπ. Στη θεση μου τι θα κανατε??? Και εμένα το πρότειναν αλλά δεν το προτίμησα γιατί πρώτον, δεν θέλω να δεσμευθώ και δευτερον αν κάποιους μήνες δεν θέλω να μιλήσω πάνω από 2,5 ώρες τότε μπορώ να βγάλω 3 μήνες με ένα 10ρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Και εγω απο οσο τα ζυγισα δε θα το γυρισω στη voda, αν και εδώ που τα λεμε ειναι ασυναγωνιστο πακετο. Η δεσμευση ειναι για 18 μηνες, το οποιο δεν ειναι απολύτως κακο,αφου στη wind σε 18 μηνες πολλα μπορουν να αλλάξουν και με 10 ευρω να μη τα εχουμε ολα οπως τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts