Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανα το πρωί σε κατάστημα

Οι υπάλληλοι δεν είναι ενημερωμένοι.

Η ανακοίνωση της wind προς τα καταστήματα είναι παρόμοια αλλά όχι ίδια με την ανακοίνωση που έχουν στο site.

Αν κατάλαβα καλά καταχωρούν το κινητό στην σελίδα της σύνδεσης του σταθερού και ... σου έρχεται το sms με το bonus.

Ακριβώς όπως τα λες είναι.Απλά πάτε σε ένα κατάστημα και ζητήστε να συνδέσουν το κινητό σας με τον λογαριασμό σταθερής που έχετε και τίποτε άλλο.Μετά από λίγα λεπτά θα έρθει η ειδοποίηση για το bonus αυτόματα.

Ακριβώς όπως τα λες είναι.Απλά πάτε σε ένα κατάστημα και ζητήστε να συνδέσουν το κινητό σας με τον λογαριασμό σταθερής που έχετε και τίποτε άλλο.Μετά από λίγα λεπτά θα έρθει η ειδοποίηση για το bonus αυτόματα.
δεν πιστευω να γινεται τοσο απλα ( μακάρι ομως να γινετε )διοτι εμενα μου το εχουν αρνηθη μια φορα ,και εαν γινη μηπως εχει καποια δεσμευση για το σταθερο

Δηλαδή είναι ένα BONUS που ισχύει καιρό τώρα, και έπρεπε να τροποποιηθεί για να το πάρουμε χαμπάρι ....

μέχρι πριν το bonus ήταν 5€ δώρο (30 ημέρες) για κάθε ανανέωση άνω των 10€ (μια φορά το μήνα)

αυτό τροποποιήθηκε!

Γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα αν το bonus δίνεται και σε καρτοκινητό Q;

Δύο διαφορετικά καταστήματα Wind, αλλά και η ίδια εξυπηρέτηση πελατών, λένε πως δεν επιτρέπεται να γίνει το δώρο σε συνδρομητές Q, παρά μόνο αν η γραμμή μετατραπεί σε F2G.

Ένα παλικάρι εδώ στο myphone forum της Q, έχει "ανεβάσει" και screenshot από το myQ, που δείχνει να πιστώνεται η προσφορά κανονικά.

Τι ισχύει τελικά;

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα αν το bonus δίνεται και σε καρτοκινητό Q;

Δύο διαφορετικά καταστήματα Wind, αλλά και η ίδια εξυπηρέτηση πελατών, λένε πως δεν επιτρέπεται να γίνει το δώρο σε συνδρομητές Q, παρά μόνο αν η γραμμή μετατραπεί σε F2G.

Ένα παλικάρι εδώ στο myphone forum της Q, έχει "ανεβάσει" και screenshot από το myQ, που δείχνει να πιστώνεται η προσφορά κανονικά.

Τι ισχύει τελικά;

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα,πάνε και πες να δηλώσουν το νούμερο σου στο σταθερό και δες αν θα σου μπει το bonus.Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύσεις στο κατάστημα,ζητά απλά το παραπάνω και τέλος.

Υποτίθεται ότι δηλώνεις ένα νούμερο κινητού ώστε να μπορούν να σε βρουν και να σε ενημερώνουν για εκδόσεις λογαριασμού κλπ.Οπότε δεν είναι κάτι που μπορούν να στο αρνηθούν.

Λοιπόν έχω νεώτερα για το θέμα...Σε υποκατάστημα της Πάτρας μου έλεγαν ότι είναι για νέους συνδρομητές καρτοκινητής...Πήρα στο 13800 με συνέδεσαν με την κινητή και διάβασα στην κοπέλα την ανακοίνωση...Την βρήκε και αυτή και ενώ στην αρχή μου έλεγε ότι έρχεται μια κάρτα σε κάποιους μαζί με το λογαριασμό τελικά μου είπεπ ότι όντως ισχύει και για τους παλιούς αλλά πρέπει να γίνει σε καταστημα....Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και θα με πάρουν αυτοί...Δεν πιστεύω να με πάρουν οπότε είμαι για να ξαναπηγαίνω από κει....Κυνήγι θέλουν.......

σε ποιο καταστημα πηγες εαν επιτρεπεται ; οχι τιποτα αλλο για να μη τα παιρνω ολα σβαρνα.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

δεν πιστευω να γινεται τοσο απλα ( μακάρι ομως να γινετε )διοτι εμενα μου το εχουν αρνηθη μια φορα ,και εαν γινη μηπως εχει καποια δεσμευση για το σταθερο

Και όμως είναι τόσο απλό:D Μόλις πέρασα απο κατάστημα, συνδεσαν το κινητό με το σταθερό και μέσα σε 5 λεπτά είχα το bonus των 120

λεπτών

μέχρι πριν το bonus ήταν 5€ δώρο (30 ημέρες) για κάθε ανανέωση άνω των 10€ (μια φορά το μήνα)

αυτό τροποποιήθηκε!

Εμένα μου το είχαν αρνηθεί τηλεφωνικά, αλλα όπως κατάλαβα εκ των υστέρων έπρεπε να περάσω απο κατάστημα...

Ερωτησεις:

1) Εχω ενεργοποιημένο free2all που δινει τα 300 λεπτά με κάθε 10 ευρώ. Θέλω να ενεργοποιήσω το free2surf τωρα για τις διακοπές αλλά ΜΟΝΟ για τώρα. Οταν γυρισω πίσω θέλω ξανα το free2talk με τα 300 δωρεαν λεπτά. Γίνεται ή έχω κολλήσει για πάντα στα 300 λεπτά; Ποιος ο τρόπος και αν γίνεται κάθε πότε μπορώ να αλλάζω;

2) Με ανανέωση σε κατάστημα κερδίζω κάτι έξτρα ή όχι;

Ερωτησεις:

1) Εχω ενεργοποιημένο free2all που δινει τα 300 λεπτά με κάθε 10 ευρώ. Θέλω να ενεργοποιήσω το free2surf τωρα για τις διακοπές αλλά ΜΟΝΟ για τώρα. Οταν γυρισω πίσω θέλω ξανα το free2talk με τα 300 δωρεαν λεπτά. Γίνεται ή έχω κολλήσει για πάντα στα 300 λεπτά; Ποιος ο τρόπος και αν γίνεται κάθε πότε μπορώ να αλλάζω;

1. Από την σελίδα myf2go μπορείς να αλλά αλλάξεις όσες φορές θέλεις απλά όταν κάνεις την ανανέωση θα λάβεις το μπόνους που έχεις ενεργοποιημενο. Μπορείς να αλλάζεις όσο συχνά θες αλλά μπορείς να το λάβεις μονο 2 φορές το μήνα το μπόνους.

2. Κερδίζεις sms και λεπτά ομιλίας προς την όλη την wind

Ερωτησεις:

1)Αν εχεις F2G μπορεις κανονικα μεσω site να αλλαζεις οσο συχνα θες απο Free2all σε Free2surf.Αν εχεις F2G2 δεν γινεται γιατι θα αλλαξει οριστικα σε F2G απλο μια τετοια αλλαγη(μιας και το bonus internet δεν ισχυε για το f2g2)

2)Κερδιζεις με ανανεωση απο 20 ευρω και ανω,300 λεπτα και 300 sms προς Wind/Q

Καλημέρα παίδες εγώ που είμαι νεος συνδρομητής σταθερής (τρέχει τώρα ο 2ος μηνας) και το κινητό μου είναι συνδεδεμένο σαν τηλέφωνο επικοινωνιας , δεν έχω λαβει το μπόνους. Μάλλον πρεπει να τρεξω κ εγώ ε;

Καλημέρα παίδες εγώ που είμαι νεος συνδρομητής σταθερής (τρέχει τώρα ο 2ος μηνας) και το κινητό μου είναι συνδεδεμένο σαν τηλέφωνο επικοινωνιας , δεν έχω λαβει το μπόνους. Μάλλον πρεπει να τρεξω κ εγώ ε;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα πρέπει να είσαι συνδρομητής σταθερής και Internet , όχι απλά σταθερής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα πρέπει να είσαι συνδρομητής σταθερής και Internet , όχι απλά σταθερής.

Tι πιστευεις εχω η δεν εχω internet στο σπίτι; :lol:

Η πια ειναι η πιθανότητα να μην εχω;

Παιδια εχω κ εγώ wind σταθερή μόνο

Αν τελικά πάρω το μπόνους των 120λεπτων επηρεάζει το πακέτο μου f2go2;

μήπως το γυρίζουν σε απλό f2go;

Παιδια εχω κ εγώ wind σταθερή μόνο

Αν τελικά πάρω το μπόνους των 120λεπτων επηρεάζει το πακέτο μου f2go2;

μήπως το γυρίζουν σε απλό f2go;

Όχι δεν επηρεάζει. Πήγα τελικά σήμερα σε κατάστημα wind και ενεργοποίησα το bonus!

WIND, Σ' ΑΓΑΠΩ!

Σε έναν φίλο του εστειλαν μια κάρτα με εναν κωδικό που του δινει 120 για ενα χρονο απο την στιγμή που θα την ενεργοποιήσει

Αυτός έχει wind double play, λογικά αυτό πού λέτε παραπάνω δεν ειναι?

Σε έναν φίλο του εστειλαν μια κάρτα με εναν κωδικό που του δινει 120 για ενα χρονο απο την στιγμή που θα την ενεργοποιήσει

Κοίτα, στο τηλέφωνο μου είπαν ότι ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ (επιλεκτικά δηλαδή) γίνεται αυτό που λες. Κι έτσι πήγα και το ενεργοποίησα σε κατάστημα στο ήδη υπάρχον νουμεράκι μου που έχω εδώ και 1 μήνα περίπου. Η κάρτα που λες αφορά καινούριο νουμεράκι ή το ίδιο που έχεις?

αφορά νεο νούμερο αυτό,και δεν εχει να κανει με τα 120' του μπόνους. Άλλωστε πριν,το μπονους ήταν 5 ευρώ.

Εχει η αδερφη της μητερας μου double play M αλλα δεν εχει κανεις τους κινητο στη Wind...το να αλλαξω τα στοιχεια του F2G μου στο ονομα της ειναι δυσκολο λογω του οτι μενει σε αλλη πολη.Τελος παντων,υπαρχει κανενα παραθυρακι να λαβω και γω την προσφορα η απιθανο? :/

Επισυνάπτω το μήνυμα που δημοσίευσα χθες και στο topic της Q

Κι εγώ το δήλωσα σε κατάστημα των Αμπελοκήπων στην Αθήνα και στην αρχή το παλικάρι που δουλεύει εκεί μου λέει πως είναι μόνο για νέα καρτοκινητά.

του λέω : είσαι σίγουρος ;

μου λέει : όχι .

Και βγάζω και του δείχνω το δελτίο τύπου (όπου αναφέρεται και για υφιστάμενους συνδρομητές) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367808 καθώς και όλο το σχετικό topic του myphone.gr

Πήρε τηλέφωνο στη wind και σε 10' ήμουν έτοιμος.

Έχω καρτοκινητό Q

Αυτά

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έχω καρτοκινητό Q και πήρα το bonus των 120 λεπτών χρόνου ομιλίας προς όλους κάθε μήνα.

Αυτό που διαπιστώνω είναι πως το bonus, είναι η έκπτωση των 5 € που έδινε η Wind σε όσους είχαν σταθερό και κινητό ή καρτοκινητό Wind στο λογαριασμό τους (είτε του σταθερού είτε του κινητού εφόσον δεν ήταν καρτοκινητό).

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Σας επισυνάπτω και screenshots από την εφαρμογή της Q αλλά και του Μίχα.

Το μόνο σφάλμα που διαπιστώνω, είναι ότι μου τρώει πρώτα από τα λεπτά προς όλους που έχω αγορασμένα

και το bonus δεν το έχει αγγίξει ακόμα. :mad:

1) http://s16.postimg.org/d07rclbjl/2013_07_09_14_11_42.jpg

2) http://s22.postimg.org/4zortn1r1/2013_07_09_14_14_28.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Εχει η αδερφη της μητερας μου double play M αλλα δεν εχει κανεις τους κινητο στη Wind...το να αλλαξω τα στοιχεια του F2G μου στο ονομα της ειναι δυσκολο λογω του οτι μενει σε αλλη πολη.Τελος παντων,υπαρχει κανενα παραθυρακι να λαβω και γω την προσφορα η απιθανο? :/

Με μια εξουσιοδότηση θεωρημένη από ΚΕΠ , πας εσύ ή αυτή και κάνεις την αλλαγή ονόματος.

[quote Το μόνο σφάλμα που διαπιστώνω, είναι ότι μου τρώει πρώτα από τα λεπτά προς όλους που έχω αγορασμένα

και το bonus δεν το έχει αγγίξει ακόμα. :mad:

QUOTE]

Τρώει πάντα από αυτά που λήγουν πιο σύντομα

παιδια ολα αυτα που αναγραφετε παρα πισω τα επαθα και εγω με την δικη μου wind ,καντε το παρακατω πατε στο καταστημα και ζητηστε να προστεθη στα στοιχεια της υπαρχουσας σταθερης τηλεφωια σας, σαν τηλεφωνο επικοινωνίας ο αριθμος του κινητου σας και σε 5 λεπτα θα εχετε το μπονους ..

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova