Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτη η προσφορά https://www.wind.com.gr/gr/f2g/order-form/free-2-join/

Ισχύει μόνο για μία κάρτα/άτομο;

Παλιότερα είχα διαβάσε σε αυτο το θέμα πως άτομα που είχαν ήδη ενεργοποιημένο νουμεράκι γουιντ καρτοκινητού, στερούταν την προσφορά με τα 5€ αν έπερναν και 2ο.

Εγω που στο όνομα μου έχω ήδη 2 νουμεράκια γουιντ,(αν δεν έχουν λήξει ακόμα) αν πάρω πάλι,θα πάρω εν προκειμένω τα 900Mb?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

σωστός! κι αν έχεις Android ή iOS κατεβάζεις την εφαρμογή του Βαγγέλη Μίχα (αν δεν κάνω λάθος έτσι τον λένε) που είναι φοβερή και είσαι άρχοντας!

Για iOS που βρίσκω την συγκεκριμένη εφαρμογή; Είναι δωρεάν;

Για iOS που βρίσκω την συγκεκριμένη εφαρμογή; Είναι δωρεάν;

Για ios υπάρχει αλλά δεν είναι δωρεάν, ios έχεις...λεφτά έχεις;

:D

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Άτοπο λίγο το σχόλιο. :D Γιατί αυτοί που έχουν Android (S4, Χperia) δεν έχουν λεφτά; χαχα Αστειέομαι. Εν πάση περιπτώσει, γιατί σε Android είναι δωρεάν και σε iOS όχι;

αυτη η προσφορά https://www.wind.com.gr/gr/f2g/order-form/free-2-join/

Ισχύει μόνο για μία κάρτα/άτομο;

Παλιότερα είχα διαβάσε σε αυτο το θέμα πως άτομα που είχαν ήδη ενεργοποιημένο νουμεράκι γουιντ καρτοκινητού, στερούταν την προσφορά με τα 5€ αν έπερναν και 2ο.

Εγω που στο όνομα μου έχω ήδη 2 νουμεράκια γουιντ,(αν δεν έχουν λήξει ακόμα) αν πάρω πάλι,θα πάρω εν προκειμένω τα 900Mb?

Έχω πάρει πολλά πακέτα στο όνομα μου και όλα έχουν την προσφορά

Οπότε λογικά , δεν έχεις πρόβλημα.

Το πακέτο Free2UK/Germany/France με τα 90' αφορά κλήσεις προς σταθερά ή κινητά των παραπάνω χωρών;

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

@mikeff στέλνεις την λέξη all ή ίντερνετ ή κενό sms στο 19234 :)

@spookype20 ισχύει και για σταθερά και για κινητά! :)

Edited by George6633

Άτοπο λίγο το σχόλιο. :D Γιατί αυτοί που έχουν Android (S4, Χperia) δεν έχουν λεφτά; χαχα Αστειέομαι. Εν πάση περιπτώσει, γιατί σε Android είναι δωρεάν και σε iOS όχι;

Γιατί φίλτατε οι περισσότεροι έχουν iPhone γιατί είναι το καλύτερο είναι το πιο ωραίο και το αφήνουν στην καφετέρια πάνω στο πακέτο τσιγάρων:D.

Άσχετο αν δεν έχουν κάρτα μέσα στο κινητό για αναπάντητη...γι'αυτό σου απάντησα έτσι, λεφτά έχεις για iPhone λεφτά για εφαρμογές δεν έχεις; πλήρωνε τώρα.

Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας, γενικά η καλή μας Apple πολλές εφαρμογές τις έχει με αγορά ενώ αντίστοιχες στο android τις βρίσκεις δωρεάν.

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

γενικά η καλή μας Apple πολλές εφαρμογές τις έχει με αγορά ενώ αντίστοιχες στο android τις βρίσκεις δωρεάν.

Αυτό είναι καθαρά θέμα του προγραμματιστή και όχι της Apple.

Αυτός αποφασίζει εαν θα διαθέσει την εφαρμογή του στο appstore δωρεάν ή όχι.

Έτσι ενημερωτικά για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.

[ f i l i p p o s ]

Αν κανουμε ενεργοποιηση πακετου μεσω της εφαρμογης my #1 παιρνουμε και το μπονους; Edited by mikeff

Αν κανουμε ενεργοποιηση πακετου μεσω της εφαρμογης my #1 παιρνουμε και το μπονους;

Εννοείται,κανονικα!! :)

από το #1 τα κάνω όλα. ενεργοποίηση, ανανέωση, ενημέρωση υπολοίπου! είναι πολύ καλή και το μόνο που της λείπει είναι ένα auto-sync

Σήμερα το πρωί η εφαρμογή δεν λειτουργεί.

Edit : το site της wind μάλλον έχει πρόβλημα.

Edited by saltofx_v

Πράγματι κι εμένα ενώ χτες έκανα την ανανέωση και λειτουργούσε κανονικά, σήμερα πάλι νεκρό.. Κάτι παίζει με το site της wind το οποίο ξαναάλλαξε μορφή σήμερα το πρωί..

Πάω στοίχημα οτι μπορεί να έχουν ολόκληρη ομάδα να φτιάχνει καινούργιο site για τη wind κάθε βδομάδα, μόνο και μόνο για σπάσιμο στο παιδί που έφτιαξε την εφαρμογή και όσους τη κατεβάσαμε!!!:p:lol::lol::lol:

Ε το παλικαρι στην προηγουμενη αλλαγη μεσα στη μερα το εφτιαξε..

Ειδομεν:)

Της q κανονικα λειτουργει.

Την προηγουμενη της κιου ειχε αλλαξει..τωρα μηπως ηταν σειρα του f2g..?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Και γω έχω θέμα με την εφαρμογή μόνο του F2G...για να δούμε!Όντως έχει αλλάξει το site από οτι είδα!Και σχέση με το οτι ετοιμάζονται να βγάλουν εφαρμογή,δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο όπως είπε και ο φίλος MrVass να το κανουν για σπάσιμο!Εξάλλου ποσο καλύτερη εφαρμογή μπορούν να βγάλουν...πάντως τουλάχιστον από το κινητό που είμαι μου αρέσει περισσότερο το νέο site!! Edited by George6633

Γνωρίζει κάποιος κόστος αντικαταστασης σιμ ; έχω μία σιμ η οποία καταφέρνει και βγάζει οφφ δύο κινητά μετά από ένα περίπου λεπτο ομιλίας...

Γνωρίζει κάποιος κόστος αντικαταστασης σιμ ; έχω μία σιμ η οποία καταφέρνει και βγάζει οφφ δύο κινητά μετά από ένα περίπου λεπτο ομιλίας...

5€ κοστίζει η αντικατάσταση!!!

Εχει αλλάξει το site για το myf2g.

Σωστά,έχει ενσωματοθεί με το site της wind. ;)

έβγαλε ανακοίνωση το παιδί!!Σας την παραθέτω όπως είναι...

**ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/04/2013:ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ Η WIND ΑΛΛΑΞΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ SITE F2G(FRONT-END)ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY#1 ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!**

Αυτό γράφει...οπότε περιμένουμε!!Μπράβο του πάντως!! :)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova