Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και κάτι ακόμη,ελπίζω αυτά τα 30 Ε να μην είναι μέχρι το τέλος του μήνα,γιατι έπεται και συνέχεια!!!!!!

Η κάθε δόση 5€ ισχύει για 30 ημέρες. Λογικά έτσι όπως στο έκαναν θα πρέπει κάθε μήνα να σου αφαιρούν αυταί 5€. περίεργα πράματα! Τα πρώτα 5€ θα έπρεπε να σου πιστώσουν... τελοσπάντων ότι είναι ενημερώνεις!

χαχαχα..η wind αμα της γινει τσιμπουρι σου χαριζει μερικα ευρω για να σε ξεφορτωθει......:D

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Και κάτι ακόμη,ελπίζω αυτά τα 30 Ε να μην είναι μέχρι το τέλος του μήνα,γιατι έπεται και συνέχεια!!!!!!

Αμα το 1269 σου λεει οτι εχεις 35ευρω και ληγουν του χρονου ειναι για παντα. Μαλλον ησουν απο τους πολυ τυχερους... λιγα μνμ πιο κατω σου ειχα πει οτι το 90% των λαθων ειναι προς οφελος του συνδρομητη...

με τις βλακείες της γουιντ,που σου αφαιρει ενα ευρώ ανάμεσα στην ανανεωση των πακετων του ιντερνετ μου μηδένισε το μικρό -μηδαμινο σχεδον- υπόλοιπο που είχα,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω χρήση των 350 Mb του ίντερνετ.

Εχω απολυτο μηδενικό ποσό σαν κάρτα.

Μπορώ να κάνω μεταφορά απο άλλο νουμεράκι f2go κ'άποιο ποσό;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Όχι, έχει κοπεί το sharing εδώ και πολύ καιρό.

Ίσως κάνεις κάποιο λάθος πάντως, εμένα ποτέ δεν μου πήρε ούτε cent...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Κάθε μηνα μου το κάνει και μετα μου γυρίζει το ενα ευρώ.Το είχα αναφέρει και παλιότερα.

απλά τώρα θεώρησαν πως δε χρειάζεται να μου γυρίσουν τα κέρματα, ξέρω γω?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Η προσφορά είναι online,αν πας στη σελίδα της wind στο f2g, ελα στο f2g, λέει -με τον αριθμό σου η με νέο αριθμό- οπότε ισχύει σίγουρα και για φορητότητες.

:DΤελικά με τα πολλά μου έστειλαν μνμ οτι έχει εγκριθεί η πίστωση 30 Ε και κοιτάζοντας το υπόλοιπο μου τώρα έχω 30+5 ευρω της κάρτας=35Ε(και στη γυναίκα μου το ίδιο) Τέλος καλό όλα καλά... Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν

Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα κι εγώ μαζί τους. Τελικά μου πίστωσαν στον λογαριασμό, όπως και σε εσένα 30€ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ και όχι με ισχύ ενός μήνα...

παιδια, επειδη εχω χασει επεισοδια... και για να μην διαβαζω τοσες σελιδες πισω....

Εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει : Ισχυει ακομα η προνομιακη χρεωση 0.12 cents το λεπτο και χρεωση ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο, για το f2g 2 ?

ευχαριστω ! :)

Εαν θελεις πολυ φτηνες χρεωσεις σε ομιλία προς ολους, υπαρχει κ το q με 0,05/λεπτο (πακετο 3ε-60', χρεωση ανα 1 λεπτο) και 0,06/sms προς ολον τον πλανητη (χωρις πακετο).

Κάθε μηνα μου το κάνει και μετα μου γυρίζει το ενα ευρώ.Το είχα αναφέρει και παλιότερα.

απλά τώρα θεώρησαν πως δε χρειάζεται να μου γυρίσουν τα κέρματα, ξέρω γω?

αν ενεργοποιείς το πακέτο την μέρα που λήγει το προηγούμενο, ή και πριν λήξει, δεν θα χες κανένα προβλημα

με τις βλακείες της γουιντ,που σου αφαιρει ενα ευρώ ανάμεσα στην ανανεωση των πακετων του ιντερνετ μου μηδένισε το μικρό -μηδαμινο σχεδον- υπόλοιπο που είχα,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω χρήση των 350 Mb του ίντερνετ.

Εχω απολυτο μηδενικό ποσό σαν κάρτα.

Μπορώ να κάνω μεταφορά απο άλλο νουμεράκι f2go κ'άποιο ποσό;

Μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική ανανέωση 1€ σε κατάστημα WIND!

Γεια σας, εχω προβληματιστει τον τελευταιο καιρο με την ελαχιστη χρεωση της wind. Ειδα στο σαιτ της Q τον τιμοκαταλογο και αναφερει:

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ (Προς Ελληνικά δίκτυα-WIND,VODAFONE,COSMOTE) : 0,0062€

Αυτη η τιμη ισχυει για καθε δευτερολεπτο και εντος του πρωτου λεπτου (δεν εχει ελαχιστη χρεωση; ); Ισχυει μονο μετα το πρωτο δευτερολεπτο; Ουτως η αλλως αν η χρεωση ειναι αυτη βγαινει 0.4 € το λεπτο...

Γεια σας, εχω προβληματιστει τον τελευταιο καιρο με την ελαχιστη χρεωση της wind. Ειδα στο σαιτ της Q τον τιμοκαταλογο και αναφερει:

Αυτη η τιμη ισχυει για καθε δευτερολεπτο και εντος του πρωτου λεπτου (δεν εχει ελαχιστη χρεωση; ); Ισχυει μονο μετα το πρωτο δευτερολεπτο; Ουτως η αλλως αν η χρεωση ειναι αυτη βγαινει 0.4 € το λεπτο...

Η καρτοκινητή τηλεφωνία έχει ελάχιστη χρέωση το ένα λεπτό και μετά η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο. :)

Και δηλαδη χρεωνεσαι 0.4 € το πρωτο λεπτο και μετα απο κει και περα 0.0062 € το δευτερολεπτο; Γιατι ακομα και ετσι συμφερει περισσοτερο απ το f2g2...

Και δηλαδη χρεωνεσαι 0.4 € το πρωτο λεπτο και μετα απο κει και περα 0.0062 € το δευτερολεπτο; Γιατι ακομα και ετσι συμφερει περισσοτερο απ το f2g2...

Ναι, αυτό ισχύει, αλλά η Q δεν είναι πιο οικονομική από το F2G2, διότι στην Q χρεώνεσαι 0,40€ το πρώτο λεπτό και μετά συνεχίζει η χρέωση ανά δευτερόλεπτο, ενώ στο F2G2 χρεώνεσαι 0,10€ και γίνεται το ίδιο με τις ελάχιστες χρεώσεις.

Τώρα πιά χρησιμοποιούμε το πακέτο των 60 λεπτών με 3 ευρώ, οπότε χρεωνόμαστε 0,05 το λεπτό

Οι βασικές χρεώσεις είναι ακριβές και δεν τις χρησιμοποιούμε,

παιδια 2 θεματακια, επειδη ειμαι για να φευγω απο συμβολαιο vodafone με φορητοτητα, και βλεπω οτι η Q εχει πολυ φτηνες χρεωσεις ομιλιας και sms...

1. Η Q πως τα παει απο σημα? ( ξερω, ειναι wind στην ουσια.. αλλα ''δινουν'' το ιδιο καλο σημα και στην Q )...?

2. H Q δινει και πακετα για mobile internet?

παιδια 2 θεματακια, επειδη ειμαι για να φευγω απο συμβολαιο vodafone με φορητοτητα, και βλεπω οτι η Q εχει πολυ φτηνες χρεωσεις ομιλιας και sms...

1. Η Q πως τα παει απο σημα? ( ξερω, ειναι wind στην ουσια.. αλλα ''δινουν'' το ιδιο καλο σημα και στην Q )...?

2. H Q δινει και πακετα για mobile internet?

1. κανονικά παίρνει σήμα απ την Wind, χωρίς περιορισμό στο bandwidth

2. 240ΜΒ - 3€, 600ΜΒ - 5€

Τώρα πιά χρησιμοποιούμε το πακέτο των 60 λεπτών με 3 ευρώ, οπότε χρεωνόμαστε 0,05 το λεπτό

Οι βασικές χρεώσεις είναι ακριβές και δεν τις χρησιμοποιούμε,

Καλημερα !

1. Θα ειδοποιουμαι με καποιο τροπο οτι τελειωνει το πακετο των 60 λεπτων (3 ευρω)..? 'Η θα πρεπει να τσεκαρω συνεχως και να ειμαι με το χρονομετρο στο χερι...?... :)

2. Θα μπορω ν αγοραζω ταυτοχρονα 2 πακετα των 60 λεπτων? ή εστω αλλο ενα, ΠΡΙΝ ξεμεινω - τελειωσει το πρωτο ?

(ευχαριστω πολυ ΟΛΟΥΣ οσοι απαντουν! Δεν ειχα ασχοληθει με το θεμα καρτοκινητη ως τωρα, και ειμαι ανιδεος..)

Καλημερα !

1. Θα ειδοποιουμαι με καποιο τροπο οτι τελειωνει το πακετο των 60 λεπτων (3 ευρω)..? 'Η θα πρεπει να τσεκαρω συνεχως και να ειμαι με το χρονομετρο στο χερι...?... :)

2. Θα μπορω ν αγοραζω ταυτοχρονα 2 πακετα των 60 λεπτων? ή εστω αλλο ενα, ΠΡΙΝ ξεμεινω - τελειωσει το πρωτο ?

(ευχαριστω πολυ ΟΛΟΥΣ οσοι απαντουν! Δεν ειχα ασχοληθει με το θεμα καρτοκινητη ως τωρα, και ειμαι ανιδεος..)

Το πακέτο σου μπορείς να το ενεργοποιήσεις έως και 4 φορές κάθε 30 μέρες και μπορείς να το συνδυάσεις με όλα τα πακέτα της Q. καλυτερα να το τσεκαρεις διοτι δεν ειναι αμεσο το συστημα της γουιντ και την εχω πατησει για αυτο στο λεω ,οποτε καλυτερα να το ελεχνεισ εσυ, διοτι μπορει να σου ερθει εταιροχρονισμενα το μυνημα οτι τελειωσαν τα δωρεαν λεπτα.

θα μπορω να αγοραζω νεο πακετο, ΠΡΙΝ τελειωσει το προηγουμενο, ωστε να μην ξεμεινω..? :)

ευχαριστω !!

Καλημερα !

1.ενω χρησιμοποιω το 3ε-60', αλλά δε μου ετυχε ποτέ να το τελειωσω πριν ληξει ο μηνας. Αυτο που ξερω ειναι οτι 1 μερα πριν ληξει το πακετο, μου ερχεται sms που να ειδοποιει. Καλωντας 1225 (κ πατωντας 1) εχεις ενημερωση απο τα παντα-ολα realtime και ημερομηνιες ληξης (δωρεαν κληση). Επισης, απο το http://www.myq.gr εχεις ακριβως την ιδια ενημερωση.

2.μπορεις να αγορασεις μεχρι 4 ιδια πακετα/μηνα, δηλαδη με 12ευρω-240λεπτα προς ολους. Μπορεις να το συνδυασεις και με 4 πακετα του 1ε-400' (300'+100'μπονους απο myq.gr) προς ολη τη wind/q (και συμβολαια)= 4ε-1600' και το ιδιο και σε sms.

με άλλα λογια, με 20 ευρω μπορεις να εχεις:

-1600' προς ολη τη wind+q

-1600sms -//- -//- -//- -//-

-240' προς ολα τα κινητα και σταθερα

καθε φορα που βαζεις καρτα απο καταστημα wind, παιρνεις μπόνους

Είναι ιδέα μου ή τα τελευταία μηνύματα σχετικά με την καρτοκινητή της Q είναι εκτός θέματος?
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Είναι ιδέα μου ή τα τελευταία μηνύματα σχετικά με την καρτοκινητή της Q είναι εκτός θέματος?

Τα πάντα για τη Q-card

εχεις καποιο δικιο, απλα επειδη ολα γινονται μεσω της wind (αγορά/ανανεωση/καλυψη), ειπε ο φιλος να ρωτησει και εδω

Εχεις δικιο φιλος...

Για το f2g2 ξεκινησα να ρωταω προχτες, που ηδη εχω (αχρησιμοποιητο).

Μιας και παω για φορητοτητα ομως απο vodafone συμβολαιο, καποια παιδια προθυμοποιηθηκαν να μου πουν και για τα ωραια της Q, που δεν ηξερα, και τους οποιους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ιδιαιτερα !!

Δεν ξαναενοχλω εδω λοιπον... μην ανησυχεις.. :)

(αν και η Q, Wind ειναι ουσιαστικα..)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova