giachtas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπέρα, έχω σύνδεση wind και σε 1 μήνα περίπου που κλείνει χρόνο λέω να το μετατρέψω σε f2g. Όμως κατά καιρούς διαβάζω και εδώ αλλά και αλλού ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα μετά από ανανέωση χρόνου. Μάλιστα σήμερα που βρέθηκα σε κατάστημα wind περιμένοντας για εξυπηρέτηση, κάποιος πιο μπροστά από μένα έκανε φασαρία και παράπονα ότι είχε βάλει 5€ στην κάρτα του και χωρίς να κάνει κλήση ή χρήση internet την επόμενη μέρα δεν είχε καθόλου μονάδες. Το περιστατικό το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη, αλλά γενικά όσοι ασχολείστε καιρό με το θέμα καρτοκινητή έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα; Δηλ. υπάρχει περίπτωση η εταιρεία να υποκλέβει ας πούμε μονάδες με σκοπό την άμεση ανανέωση; Στη σύνδεση επειδή υπάρχει αναλυτικός κατάλογος της χρήσης που κάνει κάποιος είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, στην καρτοκινητή όμως; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπέρα, έχω σύνδεση wind και σε 1 μήνα περίπου που κλείνει χρόνο λέω να το μετατρέψω σε f2g. Όμως κατά καιρούς διαβάζω και εδώ αλλά και αλλού ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα μετά από ανανέωση χρόνου. Μάλιστα σήμερα που βρέθηκα σε κατάστημα wind περιμένοντας για εξυπηρέτηση, κάποιος πιο μπροστά από μένα έκανε φασαρία και παράπονα ότι είχε βάλει 5€ στην κάρτα του και χωρίς να κάνει κλήση ή χρήση internet την επόμενη μέρα δεν είχε καθόλου μονάδες. Το περιστατικό το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη, αλλά γενικά όσοι ασχολείστε καιρό με το θέμα καρτοκινητή έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα; Δηλ. υπάρχει περίπτωση η εταιρεία να υποκλέβει ας πούμε μονάδες με σκοπό την άμεση ανανέωση; Στη σύνδεση επειδή υπάρχει αναλυτικός κατάλογος της χρήσης που κάνει κάποιος είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, στην καρτοκινητή όμως; Δεν έχω ακούσει ποτέ μου τέτοιο περιστατικό, πού το είδες εδώ αυτό? και στην καρτοκινητή αν κάνεις αίτηση σου στελνουν την αναλυτική κατάσταση χρήσης του μήνα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 @Billys_RR πας με την ταυτότητά σου σε ένα κατάστημα και είσαι κομπλέ. φραγή απλή έχεις, διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να σου βάλουν μονάδες. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 @Billys_RR πας με την ταυτότητά σου σε ένα κατάστημα και είσαι κομπλέ. φραγή απλή έχεις, διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να σου βάλουν μονάδες. Δεν χρειαζεται καν να παει σε καταστημα. Παρε τηλεφωνο απο σταθερο στην εξ.πελατων και δωσε τα στοιχεια της ταυτοτητας σου και τελος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπέρα, έχω σύνδεση wind και σε 1 μήνα περίπου που κλείνει χρόνο λέω να το μετατρέψω σε f2g. Όμως κατά καιρούς διαβάζω και εδώ αλλά και αλλού ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα μετά από ανανέωση χρόνου. Μάλιστα σήμερα που βρέθηκα σε κατάστημα wind περιμένοντας για εξυπηρέτηση, κάποιος πιο μπροστά από μένα έκανε φασαρία και παράπονα ότι είχε βάλει 5€ στην κάρτα του και χωρίς να κάνει κλήση ή χρήση internet την επόμενη μέρα δεν είχε καθόλου μονάδες. Το περιστατικό το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη, αλλά γενικά όσοι ασχολείστε καιρό με το θέμα καρτοκινητή έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα; Δηλ. υπάρχει περίπτωση η εταιρεία να υποκλέβει ας πούμε μονάδες με σκοπό την άμεση ανανέωση; Στη σύνδεση επειδή υπάρχει αναλυτικός κατάλογος της χρήσης που κάνει κάποιος είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, στην καρτοκινητή όμως; Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις εταιρείες (είτε είναι σταθερής είτε είναι κινητής τηλεφωνίας). Αν γίνει λανθασμένη κατανάλωση υπολοίπου (λόγω προβλήματος στο σύστημα), με μία κλήση στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, θα σου πιστώσουν όλο το υπόλοιπο, αλλά αν δεν έχεις πακέτο mobile internet κι έχεις smartphone με ενεργές διάφορες μικροεφαρμογές που καταναλώνουν δεδομένα, τότε θα'ναι λογικό το υπόλοιπο σου να μειωθεί (αν και η μείωση θα'ναι της τάξεως του 1€ λόγω του ημερήσιου πάσο). Σε εναν αριθμο δευτερο που εχω, τον οποιο ανοιγω αραια αφου δεν εχω την sim σε συσκευη μονιμα, ειχα μεσα 20 ευρω, F2G ειναι. Ειχα σημειωσει οτι ειχα ανανεωσει περυσι, και ληγει η συνδεση 6/11/2012. Σημερα πηγα σε καταστημα να βαλω 20 ευρω στον κανονικο μου αριθμο, και 1 ευρω σε αυτον που αναφερω, μονο και μονο για να ανανεωσω την διαρκεια. Μαλιστα μου τον βρηκε κανονικα στο συστημα, ηταν στο ονομα μου,και εγινε η ανανεωση. Παω σπιτι να ανοιξω τον αριθμο, και δεν μπορω να κανω κληση, λεει για να ενεργοποιησετε τον αριθμο, πηγαιντε σε ενα καταστημα με την ταυτοτητα σας. Οταν καλω σε αυτον τον αριθμο, λεει ο συνδρομητης δεν δεχεται κλησεις λογω φραγης. Πως γινεται να μου κοβουν τον αριθμο πριν ληξει η συνδεση?? Ειμαι σιγουρος οτι ληγει 6/11, αφου το ειχα σημειωσει γι αυτον τον λογο,να μην περασει η ημερομηνια. Αλλα αφηνω και 1% πιθανοτητα να κανω λαθος,αυτο δεν θα φανει στο συστημα,το ποτε εγινε τελευταια φορα ανανεωση? Ελπιζω να μην εχουν χαθει τα 20 ευρω που υπηρχαν στην καρτα, θα παω αυριο παλι στο καταστημα, απλα το αναφερω εδω γιατι το βρισκω εντελως χαζο να συμβαινει κατι τετοιο. Δεν μπορεί να γίνει ανανέωση υπολοίπου σε αριθμό που έχει λήξει. Είχα προσπαθήσει μια φορά να σώσω έναν αριθμό, αλλά επειδή πήγα να ανανεώσω κατ'όπιν εορτής, το σύστημα δεν έβρισκε τον αριθμό (ή κάτι τέτοιο) κι έτσι δεν μπόρεσε η ανανέωση να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Σε f2g που δεν έχω κάνει ποτέ ανανέωση, με 0,00 υπολοιπο (κανονικά θα έπρεπε να έχω -0,95 ευρώ γιατί είχα ενεργοποιηθεί το ημερήσιο ιντερνετ ενώ είχα υπολοιπο 0,05€), που το είχα κλειστο κανένα μήνα, τώρα που το άνοιξα το 1269 μου λέει οτι έχω 350ΜΒ μέχρι 10 Νοεμβρίου! Προφανώς μου ήρθε προσφορά οσο το είχα κλείστο (; ). Ομως, το κινητο δεν συνδέεται στο ιντερνετ, καθολου, δεν ανάβει το G ή το 3G παρολο που έχω καλο σήμα. Φταίει που έχω μηδέν υπολοιπο; Αν βάλω 1€ απο κατάστημα θα μπω ή λέτε να φταίει κάτι άλλο; Πρέπει να έχεις πάνω από 0,10€ προκειμένου να ενεργοποιηθεί το gprs στη γραμμή σου. Επίσης, ακόμη κι αν έχεις 0,01€ στο υπόλοιπό σου και έχει γίνει χρήση του ημερήσιου πάσο, δεν πρόκειται το υπόλοιπό σου να πάει στο μείον. Δεν ξέρω αν είναι νέα πολιτική της WIND, αλλά έχω παρατηρήσει ότι γίνεται εδώ και αρκετό καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Πρέπει να έχεις πάνω από 0,10€ προκειμένου να ενεργοποιηθεί το gprs στη γραμμή σου. Επίσης, ακόμη κι αν έχεις 0,01€ στο υπόλοιπό σου και έχει γίνει χρήση του ημερήσιου πάσο, δεν πρόκειται το υπόλοιπό σου να πάει στο μείον. Δεν ξέρω αν είναι νέα πολιτική της WIND, αλλά έχω παρατηρήσει ότι γίνεται εδώ και αρκετό καιρό. στη wind ποτέ δεν πήγαινε το υπόλοιπο μείων. Αν ξεπεράσεις το υπόλοιπό σου, στην ουσία τα χρεώνεται η εταιρεία Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 τελικά φοιτητική προσφορά γιοκ η wind :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 στη wind ποτέ δεν πήγαινε το υπόλοιπο μείων. Αν ξεπεράσεις το υπόλοιπό σου, στην ουσία τα χρεώνεται η εταιρεία Δεν ίσχυε όμως από πάντα αυτό. Θυμάμαι ότι παλιά που χρησιμοποιούσα (όπως και όλη η παρέα - "κατεβάζαμε" pac man) το WIND Plus, όταν "κατέβαζα" κάποιο παιχνίδι/ήχο και συνέχιζα την πλόηγηση, πρώτα πήγαινε το υπόλοιπο στο μείον και χανόταν το gprs και μετά ερχόταν μήνυμα ότι το υπόλοιπο εξαντλήθηκε. :p Περασμένα μεγαλεία.. :cool: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δεν ίσχυε όμως από πάντα αυτό. Θυμάμαι ότι παλιά που χρησιμοποιούσα (όπως και όλη η παρέα - "κατεβάζαμε" pac man) το WIND Plus, όταν "κατέβαζα" κάποιο παιχνίδι/ήχο και συνέχιζα την πλόηγηση, πρώτα πήγαινε το υπόλοιπο στο μείον και χανόταν το gprs και μετά ερχόταν μήνυμα ότι το υπόλοιπο εξαντλήθηκε. :p Περασμένα μεγαλεία.. :cool: :pδεν έκανα ποτέ αγορές απ το wind plus ή το beq οπότε δεν ξέρω, αλλά θυμάμαι το υπόλοιπο σταματούσε στο 0 ενω στην κοσμοτέ πάντα πήγαινε μείων το υπόλοιπό μου (και τώρα εδώ και μήνες μείων είναι:p) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Πρέπει να έχεις πάνω από 0,10€ προκειμένου να ενεργοποιηθεί το gprs στη γραμμή σου. ... Οταν παίρνεις νέο αριθμο έχει υπολοιπο 0,05€ και το ιντερνετ λειτουργεί κανονικά με τα 350ΜΒ δώρο που σου δίνουν, χωρίς καμία ανανέωση. Άρα το οριο δεν είναι τα 0,10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Οταν παίρνεις νέο αριθμο έχει υπολοιπο 0,05€ και το ιντερνετ λειτουργεί κανονικά με τα 350ΜΒ δώρο που σου δίνουν, χωρίς καμία ανανέωση. Άρα το οριο δεν είναι τα 0,10€.με 0€ νομίζω δεν μπορείς να κάνεις καμιά δραστήριότητα, πρέπει να χεις τουλάχιστον 0.01€. οπότε κάνε μια ανανέωση 1€ (σιγουρέψου ότι έχεις τις ρυθμίσεις για ίντερνετ σωστά) To όριο είναι 0.01€ όπως ανέφερα πριν. Επίσης, όταν παίρνεις νέο αριθμό από πότε έχει υπόλοιπο 0,05€? 2€ δίνουν στα νέα νούμερα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 To όριο είναι 0.01€ όπως ανέφερα πριν. Επίσης, όταν παίρνεις νέο αριθμό από πότε έχει υπόλοιπο 0,05€? 2€ δίνουν στα νέα νούμερα το δικο μου το είχα πάρει σε promotion διανομή τον Μάϊο, νομίζω, και είχε 0,05€ μέσα. Για free 2 go, μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 τωρα εχουν 0,05 παλιοτερα ειχαν 1 €.... για 2 € στην wind δεν γνωριζω...στην voda εχουν 2 € Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) στη wind ποτέ δεν πήγαινε το υπόλοιπο μείων. Αν ξεπεράσεις το υπόλοιπό σου, στην ουσία τα χρεώνεται η εταιρεία Σαφώς και πήγαινε το υπόλοιπο μείον. Μάλλον δε χρησιμοποιούσες πακέτα internet παλιότερα (Wind Plus ή ADSM) γιατί ως το 2010 που αποφάσισαν επιτέλους να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους, πάρα πολλοί είχαν βρεθεί με μείον υπόλοιπο. Από μείον 3€ και μείον 20€ ως μείον 75€. Ο πρωταθλητής ήταν ένας που βρέθηκε με μείον 522€ υπόλοιπο! :lol: Edited November 1, 2012 by nikosr78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σαφώς και πήγαινε το υπόλοιπο μείον. Μάλλον δε χρησιμοποιούσες πακέτα internet παλιότερα (Wind Plus ή ADSM) γιατί ως το 2010 που αποφάσισαν επιτέλους να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους, πάρα πολλοί είχαν βρεθεί με μείον υπόλοιπο. Από μείον 3€ και μείον 20€ ως μείον 75€. Ο πρωταθλητής ήταν ένας που βρέθηκε με μείον 522€ υπόλοιπο! ;) αχα, μάλιστα :lol: εγώ είχα f2g απ το 2008(?) αλλά δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο (η μνήμη μου δεν ειναι κι αξιόπιστη βέβαια:lol:) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 τωρα εχουν 0,05 παλιοτερα ειχαν 1 €.... το επιβεβαιωνω και εγω για το 0,05 το ιδιο συμβαινει και στην q Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 το wind club υπαρχει ακομα? μου ηρθε μηνυμα οτι ληγουν μερικοι ποντοι:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 το wind club υπαρχει ακομα? μου ηρθε μηνυμα οτι ληγουν μερικοι ποντοι:confused: Ισχύει κανονικότατα κι έχει και ωραία δώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 αριθμο που καλουμε για τα δωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 αριθμο που καλουμε για τα δωρα? Για να μάθεις τα διαθέσιμα δώρα και να εξαργυρώσεις τους πόντους σου, κάλεσε στο 1263 (χωρίς χρέωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Για να μάθεις τα διαθέσιμα δώρα και να εξαργυρώσεις τους πόντους σου, κάλεσε στο 1263 (χωρίς χρέωση). ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 τα δωρα μπορω να τα δω καπου στην σελιδα τους? ψαχνω και δεν μπορω. το εξαφανισανε το wind club στην σελιδα? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 τωρα εχουν 0,05 παλιοτερα ειχαν 1 €.... για 2 € στην wind δεν γνωριζω...στην voda εχουν 2 € Δυο αριθμούς βονταφον που ενεργοποίησα πριν 2 περίπου μήνες, χωρίς να κάνω καμία κλήση εχω τώρα -2 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 @Billys_RR πας με την ταυτότητά σου σε ένα κατάστημα και είσαι κομπλέ. φραγή απλή έχεις, διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να σου βάλουν μονάδες. Δεν χρειαζεται καν να παει σε καταστημα. Παρε τηλεφωνο απο σταθερο στην εξ.πελατων και δωσε τα στοιχεια της ταυτοτητας σου και τελος... Δεν μπορεί να γίνει ανανέωση υπολοίπου σε αριθμό που έχει λήξει. Είχα προσπαθήσει μια φορά να σώσω έναν αριθμό, αλλά επειδή πήγα να ανανεώσω κατ'όπιν εορτής, το σύστημα δεν έβρισκε τον αριθμό (ή κάτι τέτοιο) κι έτσι δεν μπόρεσε η ανανέωση να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Ολα οκ παιδια ευχαριστω, για καποιον λογο επρεπε να ξανακανω ταυτοποιηση τον αριθμο, ισως να ειχε γινει καποιο λαθος παλιοτερα που το ειχα κανει σε αλλο καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 τα δωρα μπορω να τα δω καπου στην σελιδα τους? ψαχνω και δεν μπορω. το εξαφανισανε το wind club στην σελιδα? Νομίζω τα λέει στο 1263. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts