Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιζεί να βγάλει προσφορά με αυτό το κινητό ;

ή Alcatel OT-990, Alcatel OT-918D θα βγαλει ή Huawei IDEOS X1 συμφωνα με την μεχρι τωρα εμπορικη της τακτικη.

Παιδιά ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο για τα 3 κινητα που λέει γιατι αυτά διαθέτει η wind σε αυτή την τιμή....Πάντως εγώ λέω να ψηφίσουμε για να μας ακούσει η wind...Εγώ ψηφίζω το alcatel 918D...
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Ψιλό μουφιά το Alcatel που είδα λίγο. Κολλάει αρκετά.

Καλύτερα να αυξήσει τα λεφτά από 59€ και να δώσει μια καλύτερη συσκυευή.

Με 89€ ή 99€ πιστεύω μπορεί εύκολα να δώσει τα android Samsung με 2 sim (Galaxy Y Duos, Galaxy Y Pro)

+Galaxy Y με 69€ ή 79€

Edited by DemetreKre

Με 89€ ή 99€ πιστεύω μπορεί εύκολα να δώσει τα android Samsung με 2 sim (Galaxy Y Duos, Galaxy Y Pro)

+Galaxy Y με 69€ ή 79€

Nα αυξησει δεν πιστευω, να μειωσει στα 39 με 49 μπορει για να δωσει κανενα ZTE mimosa mini ή Αtlas. To ποιο πιθανο ειναι να δωσει αυτη την εβδομαδα οτι εχει μεινει απο samsung pocket και περιμενουν παραλαβη τα καταστηματα.... και μετα να ακολουθησει με καποια αλλη προσφορα ανανεωσης. Μην ξεχναμε οτι αυτο γινεται για να ερθει ρευστο στην εταιρια και να παει κοσμος στα καταστηματα καλοκαιριατικα... μην χτυπανε μυγες.

Edited by gm45

Nα αυξησει δεν πιστευω, να μειωσει στα 39 με 49 μπορει για να δωσει κανενα ZTE mimosa mini ή Αtlas. To ποιο πιθανο ειναι να δωσει αυτη την εβδομαδα οτι εχει μεινει απο samsung pocket και περιμενουν παραλαβη τα καταστηματα.... και μετα να ακολουθησει με καποια αλλη προσφορα ανανεωσης. Μην ξεχναμε οτι αυτο γινεται για να ερθει ρευστο στην εταιρια και να παει κοσμος στα καταστηματα καλοκαιριατικα... μην χτυπανε μυγες.

Ρευστό στην εταιρία, κάρτες στον κόσμο, η wind αποκτά άλλη δυναμική. Ο κόσμος θα πει αφού έχω 60 ευρώ να μη τα χρησιμοποιήσω; Και αν δει ότι τον συμφέρει γιατί να μη μείνει στην wind. Άσε που μετά θα σου πασάρουν και κανα συμβολαιάκι... Όλο και κάποιος θα τσιμπήσει.

οπως και να χει δινει κατι διαφορετικό.Παίρνεις ενα μετριο κινητο σε τιμη κατω του κόστους και εχεις και την κάρτα στο υπόλοιπο σου! Δεν νομιζω να δωσει dual sim πάντως , κορόιδα είναι για να βάλεις κ 2η κάρτα αλλης κινητής στο κινητό που σου δωσαν?χχχ

Να ρωτήσω αλλαγη αριθμου απο wind σε q ποσο παιρνει σε μερες ?

Αυτά είναι από την προηγούμενη ανανέωση που έκανες στις 25/06 και για αυτό λήγουν 25/07

όχι φίλε μου.ανανέωση κάνω κάθε 30 μέρες ακριβώς που λήγουν τα δωρεάν λεπτά.κάτι άλλο παίζει δεν ξέρω τι όμως

οπως και να χει δινει κατι διαφορετικό.Παίρνεις ενα μετριο κινητο σε τιμη κατω του κόστους και εχεις και την κάρτα στο υπόλοιπο σου! Δεν νομιζω να δωσει dual sim πάντως , κορόιδα είναι για να βάλεις κ 2η κάρτα αλλης κινητής στο κινητό που σου δωσαν?χχχ

Να ρωτήσω αλλαγη αριθμου απο wind σε q ποσο παιρνει σε μερες ?

3εργάσιμες μέρες θέλει η αλλαγή αριθμού

Βασικά μάλλον ξέχασες ότι το είχες ταυτοποιήσει, μια και το πακέτο ήταν ξεχασμένο

Αν εννοείς ότι ήταν ληγμένο , αυτό δεν λέει κάτι , ληγμένες κάρτες της WIND του 2009 , προχτές τις ταυτοποίησα και πέζουν ....

Ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο.

Το πακετάκι ήταν σφραγισμένο μέσα στην συσκευασία του (που σημαίνει οτι δεν ειχε ανοιχτεί ποτέ!) μου το είχαν δώσει σ'ενα παντοπωλείο ως δώρο , και καλά.

Του είχαν ξεμείνει κι απο το να τα πετάξει τα έδινε έτσι σε πελάτες.

Και φυσικά δεν ήταν ληγμένο.

Το άνοιξα, το έβαλα στο κινητό και είδα οτι λειτουργεί κανονικά, προς έκπληξήν μου!

Δεν θέλω να πάω σε κατάστημα wind να ρωτήσω τι συμβαίνει γιατί τότε φυσικά θα μου το κλειδώσουν.

Οπότε το αφήνω κι εγώ έτσι

Edited by filippos

[ f i l i p p o s ]

Ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο.

Το πακετάκι ήταν σφραγισμένο μέσα στην συσκευασία του (που σημαίνει οτι δεν ειχε ανοιχτεί ποτέ!) μου το είχαν δώσει σ'ενα παντοπωλείο ως δώρο , και καλά.

Του είχαν ξεμείνει κι απο το να τα πετάξει τα έδινε έτσι σε πελάτες.

Και φυσικά δεν ήταν ληγμένο.

Το άνοιξα, το έβαλα στο κινητό και είδα οτι λειτουργεί κανονικά, προς έκπληξήν μου!

Δεν θέλω να πάω σε κατάστημα wind να ρωτήσω τι συμβαίνει γιατί τότε φυσικά θα μου το κλειδώσουν.

Mήπως είναι ταυτοποιημένο στο όνομα του περιπτερά;

Mήπως είναι ταυτοποιημένο στο όνομα του περιπτερά;

κατα 99%

..

Ρευστό στην εταιρία, κάρτες στον κόσμο, η wind αποκτά άλλη δυναμική. Ο κόσμος θα πει αφού έχω 60 ευρώ να μη τα χρησιμοποιήσω; Και αν δει ότι τον συμφέρει γιατί να μη μείνει στην wind. Άσε που μετά θα σου πασάρουν και κανα συμβολαιάκι... Όλο και κάποιος θα τσιμπήσει.

ξεχασαμε και οτι ο αλλος δεσμευεται για περισσοτερους απο 3 μηνες που θα κανουν να μπουν οι δωσεις και αλλους τοσους και παραπανω για την καταναλωση των 59ευρω.

αν δεν αλαξουν και τα καταστηματα συμπεριφορα θα εχει παντα προβλημα.

μπαινω να κανω ανανεωση σε δυο αριθμουσ μια με 40 ευρω και μια με 10 και μου λεει δε βαζουμε 10 ευρω αλλα 11.

ρωταω γιατι και λεει δεν εχω των 10 δε πειραζει του λεω και εφυγα χωρις να ανανεωσω κανενα απο τα δυο νουμερα απο αυτον πηγα σε αλλο και εκανα τη δουλεια μου

δεν ειναι το 1 ευρω αλλα οτι ψαχνει για κοροιδα. καλες οι τιμες της γουιντ αλλα τα νευρα μας πιος τα πληρωνει οταν για καθε συναλαγη με την γουιντ πρεπει να χανεις χρονο και να ψαχνεις μηπως σε κοροιδεψουν

Τους μετράν στους στόχους του καταστήματος , μόνο τις ανανεώσεις πάνω από 10 ευρώ. Με ανανεώσεις μέχρι 10 ευρώ , δεν πιάνουν τους στόχους. Γιαυτό (κακώς ) πιέζουν τον κόσμο να κάνει ανανέωση από 11 ευρώ και πάνω ....

Αν το έλεγαν η αντιμετώπιση θα ήταν εντελώς διαφορετική, ποιος δε θα 'δινε ένα ευρώ παραπάνω να βοηθήσει το κατάστημα;

Με το ψέμα όμως, τι περιμένουν; Μ' αυτά και μ' αυτά βγάζει κακό όνομα η κάθε εταιρεία.

Scotty, beam us up.

Δεν είναι το καλύτερο να χρησιμοποιείς καρτοκινητό που δεν είναι δηλωμένο στα στοιχεία σου. Μπορεί να μπλέξεις από το τίποτα.

Δεν ξέρουμε τη σημερινή καριέρα του περιπτερά ή του ατόμου που έχει δηλωθεί.

Σπάσε την κάρτα και πήγαινε από ένα κατάστημα να διαλέξεις τσάμπα ένα αριθμό. Έχουν και προσφορά κάποια νούμερα 5€/6 μήνες

αμα αυξησει το ποσο...σιγα μην γινει χαμος....

59 ευρω και πολλα ειναι...

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Δεν νομιζω να δωσει dual sim πάντως , κορόιδα είναι για να βάλεις κ 2η κάρτα αλλης κινητής στο κινητό που σου δωσαν?

Το δικαρτο θα ηταν η τελεια διαφημιση: 'παρτε δωρο το χ δικαρτο και βαλτε στη μια θεση το f2g/q και βαλτε στη δευτερη θεση το wu των κολλημενων φιλων σας, ωστε να σας παιρνουν τηλ'! Εγω παντως ετσι το εχω, και ειμαι βασιλιας.. Και ας χρεωνονται οι κολλημενοι με τα πανακριβα πακετα.

Το δικαρτο θα ηταν η τελεια διαφημιση: 'παρτε δωρο το χ δικαρτο και βαλτε στη μια θεση το f2g/q και βαλτε στη δευτερη θεση το wu των κολλημενων φιλων σας, ωστε να σας παιρνουν τηλ'! Εγω παντως ετσι το εχω, και ειμαι βασιλιας.. Και ας χρεωνονται οι κολλημενοι με τα πανακριβα πακετα.

ετσι ακριβως!!!!!

μια Q και μια f2go εισαι αρχοντας!!!!

αλλα θα προτιμουσα να παρουμε πρωτα κανα samsung pocket...και μετα dual sim...:p

ετσι ακριβως!!!!!

μια Q και μια f2go εισαι αρχοντας!!!!

αλλα θα προτιμουσα να παρουμε πρωτα κανα samsung pocket...και μετα dual sim...:p

Εγω εννοω στη σιμ1 να βαλεις f2g ή q και στη σιμ2 να βαλεις wu, για να σε παιρνουν οι κολλημενοι

Εγω εννοω στη σιμ1 να βαλεις f2g ή q και στη σιμ2 να βαλεις wu, για να σε παιρνουν οι κολλημενοι

αμα ειναι να παω να παρω whats up για να με παιρνουν οι κολλημένοι...τοτε θα γινω και γω κολλημένος..:p ας ξεκολησουν μονοι τους...:cool:

εχω wind απο τοτε που πρωτο ηρθε...

Παιδια μια ερωτηση.. Η προσφορα με το samsung poket ισχυει ακομη...?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

αμα ειναι να παω να παρω whats up για να με παιρνουν οι κολλημένοι...τοτε θα γινω και γω κολλημένος..:p ας ξεκολησουν μονοι τους...:cool:

εχω wind απο τοτε που πρωτο ηρθε...

Εσυ δε θα αγοραζεις πακετα wu. Θα το εχεις για να σε παιρνουν, μεχρι να φαληρισουν απο τα οτι να'ναι πακετα, και να βαλουν μυαλο. Αργα η γρηγορα, η γενιά του wu θα ενηλικιωθει και θα βαλει μυαλο ;)

Τωρα εαν μερικοι δε καταλαβαινουν με τιποτα, 'δειξε μου τους φιλους σου, να σου πω ποιος εισαι'..

Παρέλαβε κανείς;

υποτιθεται σημερα,αλλα ακομα τζιφος!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova