Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς αν θες να μας επισυνάψεις το mail;;;;

Ή πες μας με δικά σου λόγια τι γράφει... Λένε όνομα παγίου, τιμή παγίου, έκπτωση λόγω πίστωσης για 12 μήνες, ειδική προσφορά για σένα για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα κτλ;;;;

Ενημέρωσε μας σε παρακαλώ

Είναι ουσιαστικά το πακέτο XS (1500' και sms , 50' και 30sms προς ολους και 100mb) αντι 25 ευρώ, 22 ευρώ.

ΠΡΟΣ : Κα ******* *******

Κατόπιν της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας προτείνω να μεταφερθείτε στο δίκτυο της cid:image002.png@01C9E38A.C2D21670

χωρίς να αλλάξουν τα κινητά νούμερα σας στο πρόγραμμα

Wind XS :

1500’ προς WIND

1500 sms προς WIND

50 ΄ προς όλους

30 SMS προς όλους

100 ΜΒ internet

Πάγιο με φπα 23% 19.90 €* (EXTRA only sim )

Και τέλη συνδρομητών 12% 22,28€

Ενημέρωση υπολοίπου στο 1212 sms , 2 φορές την ήμερα δωρεάν

Σας αποστέλλω αναλυτικά τα πρόγραμμα κινητής

Το δέμα αποστέλλεται στο χώρο σας σε μέρα και ώρα που σας βολεύει με χρέωση 5€ για τα έξοδα αποστολής

ALKΥON NET S.A

Σ******* Α*******

Wind Dpt

Αχαρνών 335

Κάτω Πατήσια, Αθηνα

Τηλ : 21 300 70 250

Fax : 21 300 70 351

e-mail : o.makri@alkyonnet

WIND :D

Ξαφνιαζομαι πολυ που τελικα σου εστειλαν το μειλ. Πραγματικα πολυ ομως

Δεν της είπαν όμως ότι καταργούνται τα καρτοκινητά γραπτώς.... Ας το δούμε και αυτό γραπτά και μετά ξαναμιλάμε!:lol:

Σιγά, την προσφορά της έστειλαν, αφού αυτή ειναι η δουλειά τους, να δελεάζουν τον πελάτη με προσφορές να πάει σε συμβόλαιο που τον συμφέρει... Τώρα βέβαια ΠΩΣ ξέρουν τι έχεις ήδη και τι λογαριασμούς κάνεις/πόση καρτα χαλάς για να ξέρουν τι να σου προσφέρουν, ώστε να πας στο κατάλληλο συμβόλαιο, είναι άλλο θέμα....................................:shifty::shifty::shifty:

20 ευρώ βγαίνει το πάγιο (χωρίς τέλη συνδρομητών) και με την on-line προσφορά που υπάρχει στο wind.com.gr, οπότε δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο!
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

20 ευρώ βγαίνει το πάγιο (χωρίς τέλη συνδρομητών) και με την on-line προσφορά που υπάρχει στο wind.com.gr, οπότε δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο!

συμπερασμα δηλαδη, οτι δεν κοροιδευουν αλλα δεν προτεινουν και κατι το ιδιαιτερο. Απλα για να ξερουμε τι μας γινεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητοι φίλοι, θα ηθελα να ρωτήσω τους πιο ψαγμενους εδω... υπαρχει η δυνατοτητα (επίσημη ή ανεπισημη) να κλωνοποιήσω f2g2 καρτα SIM? Το ζητάω αυτό διότι θελω να βάλω σε ένα συνεγερμο σε αποθήκη μου συναγερμό με τηλεηδοποίηση GSM και θέλω να ενεργοποιώ πακέτα μηνυμάτων και ADSM 1 GB (αυτό με τα 15€). Υπάρχει τρόπος φίλοι μου. Δεν θα εχω την ευκαίρια να βγάζω απο τον συναγερμό μαυ την sim να την τοποθετώ σε κανονικό κινητό και να ενεργοποιώ τις πιό πάνω υπηρεσίες και ρωτησα την Wind ΔΕΝ μπορώ να τους τηλεφωνό και να τις ενεργοποιούν για μένα... Αν ξέρετε βοηθήστε! Με εκτίμηση Μιχάλης

Αγαπητοι φίλοι, θα ηθελα να ρωτήσω τους πιο ψαγμενους εδω... υπαρχει η δυνατοτητα (επίσημη ή ανεπισημη) να κλωνοποιήσω f2g2 καρτα SIM? Το ζητάω αυτό διότι θελω να βάλω σε ένα συνεγερμο σε αποθήκη μου συναγερμό με τηλεηδοποίηση GSM και θέλω να ενεργοποιώ πακέτα μηνυμάτων και ADSM 1 GB (αυτό με τα 15€). Υπάρχει τρόπος φίλοι μου. Δεν θα εχω την ευκαίρια να βγάζω απο τον συναγερμό μαυ την sim να την τοποθετώ σε κανονικό κινητό και να ενεργοποιώ τις πιό πάνω υπηρεσίες και ρωτησα την Wind ΔΕΝ μπορώ να τους τηλεφωνό και να τις ενεργοποιούν για μένα... Αν ξέρετε βοηθήστε! Με εκτίμηση Μιχάλης

Μπορεί να κλωνοποιηθεί, κοίταξε τον παρακάτω σύνδεσμο για πληροφορίες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798

http://www.wind.com.gr/gr/f2g/

ωραιο σαιτ βλεπεις οτι πακετα και χρονο εχεις στο f2go ανα πασα στιγμη συγκεντρωτικα ,μονο προσοχη οταν τσεκαρης κουτακι πακετου και τσεκαρης αγορα το παιρνει κατευθειαν δεν ζηταει επιβεβαιωση,ετσι μαζεψα 850 λεπτα πριν λειξουν αυτα που ειχα στις 23/10 και δεν ακυρωνεται η συναλλαγη εκτος εαν με δουλεψε η υπαλληλος

Edited by evangelos1214

ωραιο σαιτ βλεπεις οτι πακετα και χρονο εχεις στο f2go ανα πασα στιγμη συγκεντρωτικα ,μονο προσοχη οταν τσεκαρης κουτακι πακετου και τσεκαρης αγορα το παιρνει κατευθειαν δεν ζηταει επιβεβαιωση,ετσι μαζεψα 850 λεπτα πριν λειξουν αυτα που ειχα στις 23/10 και δεν ακυρωνεται η συναλλαγη εκτος εαν με δουλεψε η υπαλληλος

πολυ καλο. βλεπεις υπολοιπο, ενεργοποιημενα πακετα, τα παντα. πραγματικα πολυ καλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιτέλους, δεν θα ψάχνουμε κάθε φορά σε ποιους αριθμούς πρέπει να καλούμε για να δούμε τα διάφορα υπόλοιπα! Μπράβο σου φίλε!

πολυ καλο. βλεπεις υπολοιπο, ενεργοποιημενα πακετα, τα παντα. πραγματικα πολυ καλο

To καλύτερο είναι τα εξτρά που σου δίνει σε κάθε πακέτο στην ίδια τιμή!!!Πολύ καλό και αφήνει τον ανταγωνισμό ακόμα πιο πίσω.Αρκεί να έχει μόνιμο χαρακτήρα όλο αυτό!:D

TCL 40 NXTPAPER

To καλύτερο είναι τα εξτρά που σου δίνει σε κάθε πακέτο στην ίδια τιμή!!!Πολύ καλό και αφήνει τον ανταγωνισμό ακόμα πιο πίσω.Αρκεί να έχει μόνιμο χαρακτήρα όλο αυτό!:D

και πολυ καλυτερο απο το αντιστοιχο της βονταφον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως δεν βλέπω να έχει realtime ανανέωση στα υπόλοιπα απο πακέτα. Μπαίνω τώρα και μου δείχνει το υπόλοιπο του ίντερνετ που είχα από χθες 20:47. Κακό αυτό (εκτός αν το έχουν κλείσει λόγω αναβάθμισης)

το Myf2g μου θυμιζει μια εφαρμογη android με το ιδιο ονομα-περιεχομενο....

Είμαι ο developer του myF2G Αndroid app. Η app είναι δημοσιευμένη από τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν και την αναπτύσσω συνέχεια (μόλις χθες πχ έβαλα νέο feature με αυτόματη ανανέωση). Μπορεί να μην είχε πολύ ευφάνταστο όνομα η εφαρμογή μου (έχω και σχετικό blog http://myf2g.com), αλλά αυτό νομίζω δεν είναι καλή αιτία/αφορμή για να ονομάσει και η Wind την υπηρεσία της έτσι.

Αν ισχύει και η αναφορά του nhariton εδώ πιο πάνω, τότε το πρόβλημα είναι ότι έτσι θα προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες :(. Θα λένε "το myf2g δείχνει παλιά data" και θα νομίζει ο άλλος ότι πρόκειται για το Android app :(

sorry αν μοιάζει εγωιστικό το ποστ αυτό...

hypest

ωραιο σαιτ βλεπεις οτι πακετα και χρονο εχεις στο f2go ανα πασα στιγμη συγκεντρωτικα ...

ΠΟΛΥ καλό δείχνει ...αλλα πχ σε f2g5 που έχω δεν δείχνει τους αριθμούς που έχω επιλέξει ούτε πότε λήγουν:mad:

Το super θα ήταν να έρχεται και email/sms πριν λήξει η προσφορά

η τα όρια που θα "μπορείς να επιλέξεις".

Κατα τα άλλα πολύ καλό και ευχαριστούμε!

Edited by drdedus

Το πακέτο 600' και 600sms με 7 ευρώ δεν ήταν προς όλη τη wind? Η ήταν απο πάντα μόνο προς f2go? Edited by myrsine22
WIND :D

Το πακέτο 600' και 600sms με 7 ευρώ δεν ήταν προς όλη τη wind? Η ήταν απο πάντα μόνο προς f2go?

είναι καινούργιο σχετικά πακέτο βγήκε όταν καταργηθηκαν τα 1200&1200 και ήταν εξ΄αρχής μόνο προς free2go.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

μην ακουω τρομολαγνους. σιγα μην καταργιθουν τα δωρεαν λεπτα. τι θα κανουν τα πιτσιρικια μετα; θα τα κλεισουν κ θα μιλανε απο σταθερα κ ουτε 5ε δεν θα παιρνουν οι παροχοι. Μου θυμιζει φαση "καταργηση επιδοτησεων το 2001" που τους γελασε η κοσμοτε και βγηκε πρωτη απο τριτη σε ενα μηνα
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

στον τιμοκαταλογο http://www.wind.com.gr/files/1/wind-card-to-all/PriceListWindCardToAll.pdf με wind card to all λεει διπλασιος χρονος ομιλιας με 10 ευρω και πανω.

δηλαδη εκει που χρεωνει 0,0067 ειναι σαν να χρεωνει λοιπον 0,0033 για ενα μηνα??

ή με 10 ευρω εχουμε καποιο δωρεαν χρονο ομιλιας προς ολους δηλαδη 60 λεπτα για ενα μηνα η κατι τετοιο

μετα απο κατω γραφει οτι με 5 ευρω δινει 120 λεπτα προς ολους..

αυτο ισχυει οταν εχω βαλει 10 ευρω και στο καπακι δωσω αλλα 5 ευρω? συνολο 15 αν ισχυει αθτο 8α εχω μονο 120 λεπτα απο τα 5 ευρω ή 120 λεπτα προς ολους + 10 ευρω τα αρχικα που τα χαλαω με 0,0033 δευτ ???

επισης εχει ελαχιστη χρεωση 60 δευτερα?

thanx

στον τιμοκαταλογο http://www.wind.com.gr/files/1/wind-card-to-all/PriceListWindCardToAll.pdf με wind card to all λεει διπλασιος χρονος ομιλιας με 10 ευρω και πανω.

δηλαδη εκει που χρεωνει 0,0067 ειναι σαν να χρεωνει λοιπον 0,0033 για ενα μηνα??

ή με 10 ευρω εχουμε καποιο δωρεαν χρονο ομιλιας προς ολους δηλαδη 60 λεπτα για ενα μηνα η κατι τετοιο

αυτο ισχυει οταν εχω βαλει 10 ευρω και στο καπακι δωσω αλλα 5 ευρω? συνολο 15 αν ισχυει αθτο 8α εχω μονο 120 λεπτα απο τα 5 ευρω ή 120 λεπτα προς ολους + 10 ευρω τα αρχικα που τα χαλαω με 0,0033 δευτ ???

thanx

Με 5ευρώ χρέωση από το υπόλοιπο σου λέει και είναι ΜΟΝΟ προς σταθερά.Αν βάλεις 10ευρώ θα έχεις την χρέωση που λες αλλά με 60'' ελάχιστη χρέωση σου βγαίνει πολύ περισσότερο.Για μένα το συγκεκριμένο πακέτο είναι σκέτη απάτη.Αν θέλω να μιλάω προς όλους βάζω Q ή ακόμα καλύτερα FROG που έχει και διπλασιασμό κάρτας. Εναλλακτικά ψάχνω ένα f2g2 από αγγελία που δεν έχει κανέναν αντίπαλο μιας και έχεις την φθηνότερη χρέωση ομιλίας χωρίς να χρειάζεται κάποια ανανέωση κτλ.:D

TCL 40 NXTPAPER

thanx

Σου δίνει 10 ευρώ τα οποία ισχύουν για 1 μήνα , αλλιώς τα χάνεις.

το 5 ευρώ για 120 λεπτά ισχύει μόνο για σταθερά . την βλέπω απάτη την διαφήμιση σίγουρα θα την απαγορέψουν .

τα δίκτυα ειναι ολα τα ιδια? εχουν ίδιες κεραιες η Q, wind , f2g, frog πιο εχει καλυτερο δίκτυο?

Αυτό που έχει καλύτερο σήμα στις περιοχές που κινείται ο καθένας μας, με άλλα λόγια το "καλύτερο" δίκτυο είναι διαφορετικό για τον καθένα μας.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova