elias_ps Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 H Cosmote και η Vodafone στα καρτοκινητά τους έχουν πρόγραμμα 150 λεπτά προς σταθερά με 5€. Άισχος στη Wind που με 5€ δίνει 120 λεπτά προς σταθερά. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/non-stop/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 τελικα θελουμε καρτελ ή οχι ; :p Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 τελικα θελουμε καρτελ ή οχι ; :p Χαχαχα, σωστός :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 H Cosmote και η Vodafone στα καρτοκινητά τους έχουν πρόγραμμα 150 λεπτά προς σταθερά με 5€. Άισχος στη Wind που με 5€ δίνει 120 λεπτά προς σταθερά. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/non-stop/ εδω η cosmote δινει ακομα 1200 λεπτα και μνμ προς wu με 7 ευρω ενω η wind δινει 600 και 600.....ειναι δυνατον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 H Cosmote και η Vodafone στα καρτοκινητά τους έχουν πρόγραμμα 150 λεπτά προς σταθερά με 5€. Άισχος στη Wind που με 5€ δίνει 120 λεπτά προς σταθερά. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/non-stop/ Μόνο που στις άλλες δύο εταιρείες η χρέωση είναι 3 λεπτά ελάχιστη ( άισχος στην Cosmote και την Vodafone) Στην WIND είναι 1 λεπτό 120 κλήσεις λοιπόν στην WIND , 50 κλήσεις στις άλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 H Cosmote και η Vodafone στα καρτοκινητά τους έχουν πρόγραμμα 150 λεπτά προς σταθερά με 5€. Άισχος στη Wind που με 5€ δίνει 120 λεπτά προς σταθερά. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/non-stop/ Επίσης υπάρχει το πακέτο non stop με 8,5ευρώ τo οποίο σου δίνει 150' προς σταθερά+600' +600sms προς ΟΛΗ την wind και Q(Ελάχιστη χρέωση τα 3').Αυτό το πακέτο με έχει βολέψει απίστευτα μιας και οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν wind και όσοι δεν έχουν τα λέμε στο σταθερό. Βάζω και ένα πακέτο sms με 5ευρώ άντε και μερικές κλήσεις με χρέωση(f2g2) και ο μήνας μου βγαίνει με περίπου 15ευρώ και μιλάω όσο πραγματικά χρειάζομαι!!!Ούτε στο καλύτερο συμβόλαιο δεν θα είχα τέτοιες χρεώσεις+τους διπλασιασμούς που έχει.Η wind άμα θέλει τα σπάει στις προσφορές αλλά τον τελευταίο καιρό εκεί στο marketing κάτι έχουν πάθει και θέλουν να γίνουν πιο ακριβοί ακόμα και από την πανάκριβη cosmote.Και νομίζω οτι σε λίγο θα το πετύχουν:blink: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 ναι σαν πακέτο προς σταθερά της wind συμφέρει καλύτερα από τα αντίστοιχα των άλλων εταιρειών.. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Επίσης υπάρχει το πακέτο non stop με 8,5ευρώ τo οποίο σου δίνει 150' προς σταθερά+600' +600sms προς ΟΛΗ την wind και Q(Ελάχιστη χρέωση τα 3').Αυτό το πακέτο με έχει βολέψει απίστευτα μιας και οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν wind και όσοι δεν έχουν τα λέμε στο σταθερό. Βάζω και ένα πακέτο sms με 5ευρώ άντε και μερικές κλήσεις με χρέωση(f2g2) και ο μήνας μου βγαίνει με περίπου 15ευρώ και μιλάω όσο πραγματικά χρειάζομαι!!!Ούτε στο καλύτερο συμβόλαιο δεν θα είχα τέτοιες χρεώσεις+τους διπλασιασμούς που έχει.Η wind άμα θέλει τα σπάει στις προσφορές αλλά τον τελευταίο καιρό εκεί στο marketing κάτι έχουν πάθει και θέλουν να γίνουν πιο ακριβοί ακόμα και από την πανάκριβη cosmote.Και νομίζω οτι σε λίγο θα το πετύχουν:blink: αν και αυτό πακετάκι είχε ελάχιστη χρέωση το 1 λεπτό αντί για 3 θα σύμφερε πάρα πολύ... ωστό με ελάχιστη χρέωση τα 3 ευρώ είναι σχετικά ακριβό.. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 αν και αυτό πακετάκι είχε ελάχιστη χρέωση το 1 λεπτό αντί για 3 θα σύμφερε πάρα πολύ... ωστό με ελάχιστη χρέωση τα 3 ευρώ είναι σχετικά ακριβό.. Aκριβό δεν το λες. Την μέρα σου αναλογεί κοντά στις 7 κλήσεις προς wind + 2 προς σταθερά.Εννοείτε πως θα ήταν καλύτερα αν είχε 1λεπτό ελάχιστη χρέωση.Πάντως σαν πακέτο πιστεύω οτί είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σημασία έχει πάντως τι εταιρία έχουν τα άτομα που επικοινωνείς περισσότερο. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, Βαζω με 5 ευρω τα 600 λεπτα της Wind, αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν η καταναλωση των λεπτων ειναι ιδια αν κανω απλη κληση με το αν κανω βιντεοκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, Βαζω με 5 ευρω τα 600 λεπτα της Wind, αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν η καταναλωση των λεπτων ειναι ιδια αν κανω απλη κληση με το αν κανω βιντεοκληση. οταν θα παρεις στο 1265 για να ενεργοποιησεις το πακετο, θα ακουσεις το ηχογραφημενο μηνυμα να λεει οτι τα 600 λεπτα ειναι και για βιντεοκλησεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 οταν θα παρεις στο 1265 για να ενεργοποιησεις το πακετο, θα ακουσεις το ηχογραφημενο μηνυμα να λεει οτι τα 600 λεπτα ειναι και για βιντεοκλησεις Το ξερω οτι ειναι και για βιντεοκληση αλλα τοσο καιρο εγω νομιζα οτι τα 600 λεπτα ειναι χρονος αλλα οταν μιλησα περιπου 30 δευτερολεπτα και ειδα οτι μου καταναλωσε περιπου 2-3 λεπτα τοτε καταλαβα οτι τα λεπτα ειναι σε χρηματα (δεν ασχολουμε και πολυ με το θεμα για αυτο δεν το ειχα ψαξει). Για αυτο ρωταω αν κανω βιντεοκληση μου καταναλωνει πιο γρηγορα τα λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Το ξερω οτι ειναι και για βιντεοκληση αλλα τοσο καιρο εγω νομιζα οτι τα 600 λεπτα ειναι χρονος αλλα οταν μιλησα περιπου 30 δευτερολεπτα και ειδα οτι μου καταναλωσε περιπου 2-3 λεπτα τοτε καταλαβα οτι τα λεπτα ειναι σε χρηματα (δεν ασχολουμε και πολυ με το θεμα για αυτο δεν το ειχα ψαξει). Για αυτο ρωταω αν κανω βιντεοκληση μου καταναλωνει πιο γρηγορα τα λεπτα. στα πακετα νον στοπ ο ελαχιστος χρονος κλησης ειναι τα 3 λεπτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Έδωσε τπτ δωρεάν bonus η wind?? Στέλνω σήμερα sms να δω το υπόλοιπο μου και μου λέει έχετε τάδε ευρώ.Επιπλέον έχετε 214 δωρεάν λεπτά ομιλίας...:confused: Κάρτα έχω να βάλω απ' το Μάιο και απλά ενεργοποιω το πακέτο για το internet κάθε μήνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Έδωσε τπτ δωρεάν bonus η wind?? Στέλνω σήμερα sms να δω το υπόλοιπο μου και μου λέει έχετε τάδε ευρώ.Επιπλέον έχετε 214 δωρεάν λεπτά ομιλίας...:confused: Κάρτα έχω να βάλω απ' το Μάιο και απλά ενεργοποιω το πακέτο για το internet κάθε μήνα.. αν ειχες παρει μερος στο διαγωνισμο στο facebook τοτε σου εχουν βαλει αλλα 300 λεπτα προς f2g τα οποια δεν ληγουν χωρις ελαχιστη χρεωση κλησεων... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 αν ειχες παρει μερος στο διαγωνισμο στο facebook τοτε σου εχουν βαλει αλλα 300 λεπτα προς f2g τα οποια δεν ληγουν χωρις ελαχιστη χρεωση κλησεων... Ναι είχα πάρει μέρος και μου είχαν δώσει τότε τα 300' αλλά νόμιζα πως ήταν για μια φορά μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Ναι είχα πάρει μέρος και μου είχαν δώσει τότε τα 300' αλλά νόμιζα πως ήταν για μια φορά μόνο... ηταν για μια φορα αλλα μαλλον εκαναν και αυτοι λαθος αρα....:X Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 αν ειχες παρει μερος στο διαγωνισμο στο facebook τοτε σου εχουν βαλει αλλα 300 λεπτα προς f2g τα οποια δεν ληγουν χωρις ελαχιστη χρεωση κλησεων... νομίζω αυτά δε σχετίζονται με το facebook γιατι ισχύουν για όλη τη wind και μενα μου χαν δωσει και τα 300 λεπτά αλλά ήταν μόνο προς free2go και μετά νομίζω μπηκαν τα 300 αυτά λεπτά στο 1269 που ειναι καρατσεκαρισμένο προς ολη τη wind όχι μονο προς Free2go Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) νομίζω αυτά δε σχετίζονται με το facebook γιατι ισχύουν για όλη τη wind και μενα μου χαν δωσει και τα 300 λεπτά αλλά ήταν μόνο προς free2go και μετά νομίζω μπηκαν τα 300 αυτά λεπτά στο 1269 που ειναι καρατσεκαρισμένο προς ολη τη wind όχι μονο προς Free2go σιγουρα συσχετιζονται με το facebook ....μπηκαν μονο στα νουμερα που ειχαν δηλωσει συμμετοχη...σε κανενα αλλο.... ηταν για μια φορα αλλα μαλλον εκαναν και αυτοι λαθος αρα....:X δεν νομιζω οτι ηταν λαθος.....ηταν ενα δωρακι στους ψαγμενους :) Edited August 29, 2011 by HEO + Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 σιγουρα συσχετιζονται με το facebook ....μπηκαν μονο στα νουμερα που ειχαν δηλωσει συμμετοχη...σε κανενα αλλο.... δεν νομιζω οτι ηταν λαθος.....ηταν ενα δωρακι στους ψαγμενους :) Nαι αλλά ήταν μόνο για free2go υποτίθεται αυτά ενώ τα 300 λεπτά του 1269 ειναι προς ολη τη wind αυτο ειναι το περίεργο... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Ακουσα εχτες απο τη τηλεωραση οτι Wind και Vodafone ειναι πολυ κοντα στη ενοποιηση, ξερει κανειςτιποτα περισσοτερο? Η είδηση έχει παίξει πολύ και διαδικτυακά, και όχι μόνο σε Ελληνικά μέσα, όπως π.χ. εδώ: http://www.ft.com/cms/s/0/da5db9c8-d259-11e0-9137-00144feab49a.html#axzz1WUfBwz8n Τι να πω, σα να κλέβει εκκλησία είναι αυτή η κίνηση της Vodafone. Η WIND δεν την παλεύει και αυτό είναι γνωστό, όλοι μας έχουμε εμπειρίες που δείχνουν εικόνες μιας εταιρείας που παραπαίει (σύγχυση με τα πακέτα, εξυπηρέτηση πελατών που δεν μπορεί να βοηθήσει, σπασμωδικές κινήσεις που φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα κλπ). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Nαι αλλά ήταν μόνο για free2go υποτίθεται αυτά ενώ τα 300 λεπτά του 1269 ειναι προς ολη τη wind αυτο ειναι το περίεργο... E...ναι....ειναι γενναιόδωρη η wind... ...και οχι μονο τωρα...παντα ετσι ηταν :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 μια ερωτηση... η αδερφη μου εχει f2g2 αρχες του μηνα της εβαλα μια καρτα των 5 € και της ειπα να βαλει και 20 € απο ενα καταστημα ετσι ωστε να διπλασιαστει ο χρονος για να εχει ολον τον αυγουστο....τελικα πηγε στις 12 αυγουστου και πραγματι την διπλασιασε την καρτα που ληγει τελος αυγουστου.... της εδωσε και τα 120 ΜΒ αλλα δεν βλεπω να τις εχει δωσει τα 120' ομιλιας προς ολη την Wind συμφωνα με αυτο...τι παιζει;;;...σου δινουν ή διπλασιασμο ή τα 120 λεπτα;;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 σμσ προσφορα να τρεξω να προλαβω...ανανεωσε με 5ε τις επομενες 5 μερες και κερδισε 100 λεπτα προς γουιντ-κιου βεβαια, εχω ηδη κανει φορητοτητα για κιου απο φ2γκ υγ. η αλλαγη των στοιχειων ταυτοτητας δεν ειχε γινει ακομα και με το περας 8 ημερων απο τοτε που τη ζητησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 σμσ προσφορα να τρεξω να προλαβω...ανανεωσε με 5ε τις επομενες 5 μερες και κερδισε 100 λεπτα προς γουιντ-κιου βεβαια, εχω ηδη κανει φορητοτητα για κιου απο φ2γκ υγ. η αλλαγη των στοιχειων ταυτοτητας δεν ειχε γινει ακομα και με το περας 8 ημερων απο τοτε που τη ζητησα... τρομερή προσφορά, ήρθε και σε μένα πριν λίγες ώρες και ένιωσα ότι με κοροιδεύουν... ανανέωση από μένα δε θα δουν αν δε δώσουν τίποτα της προκοπής έχω ακόμα πολύ υπόλοιπο για αρκετούς μήνες ακόμα non stop Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts