Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηρίζεται απο την σησκευση σας! Αρα μαλλον πρεπει να της βαλω χειροκίνητα. Αν μπορει καποιος να μου της πει.

το μονο που θα βάλεις λογικά είναι το apn (σημείο πρόσβασης)=gint.b-online.gr

Γνωρίζει κανείς αν η ανανέωση μέσω webanking (πειραιώς) λογίζεται ως ανανέωση για το bonus διπλασιασμού, λεπτών κλπ;

Μέχρι το Φλεβάρη που το είχα δοκιμάσει, έπαιρνα κανονικά τα bonus με ανανέωση από το web banking της Πειραιώς. Στην ουσία πρόκειται για κανονική ανανέωση, αφού σου δίνει κωδικό ανανέωσης που πρέπει να περάσεις χειροκίνητα. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει και αυτό στο μεταξύ, γιατί με τη Wind ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Μου τον έδωσαν σήμερα τον διπλασιασμό.

Στο 1269 κιόλας!

αρα ισχυει 100% απλα επεσες σε ανενημερωτη υπαλληλο.

σου ηρθε μηνυμα που σε ενημερωνε οτι προστεθηκαν τα χρηματα στο 1269?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέχρι το Φλεβάρη που το είχα δοκιμάσει, έπαιρνα κανονικά τα bonus με ανανέωση από το web banking της Πειραιώς. Στην ουσία πρόκειται για κανονική ανανέωση, αφού σου δίνει κωδικό ανανέωσης που πρέπει να περάσεις χειροκίνητα. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει και αυτό στο μεταξύ, γιατί με τη Wind ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...

Αποφάσισα να πάρω το ρίσκο λοιπόν και ευτυχώς δεν έχει αλλάξει κάτι. :)

Edited by Nrg

Αυριο λήγουν τα 500 ΜΒ /μήνα που ειχα ενεργοποιήσει 1-5-11.

για να πάρω τα 200ΜΒ /μήνα που ισχύει απο 26-5 (πάλι με 5€ :blink:)

πρεπει να στείλω 100ΜΒ στο 1210?

αρα ισχυει 100% απλα επεσες σε ανενημερωτη υπαλληλο.

σου ηρθε μηνυμα που σε ενημερωνε οτι προστεθηκαν τα χρηματα στο 1269?

θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι εχει ηδη προστεθει το αιτουμενο ποσο στη γραμμη σας.

Παρακαλουμε καλεστε το 1269 για να το διαπιστωσετε.

Δηλαδη μονο οταν παρετε στο τμημα εξυπηρετησης, σας διπλασιαζουν την πρωτη καρτα που ανανεωσατε στον μηνα?

Ευχαριστω πολυ τη wind που με μια ανανεωση των 30 ευρω,μπηκαν στο υπολοιπο του 1269 συνολικα 56,79 ευρω.καλοδεχουμενο το bug της εταιριας.παντα τετοια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI EXEI HΔH ΠPOΣTEΘEI TO AITOYMENO ΠOΣO ΣTH ΓPAMMH ΣAΣ. ΠAPAKAΛOYME KAΛEΣTE 1269 ΓIA NA TO ΔIAΠIΣTΩΣETE.

Μολις μπήκαν και σε εμενα τα λεφτά στο κανονικό υπόλοιπο !

Γνωρίζει κανείς αν η ανανέωση μέσω webanking (πειραιώς) λογίζεται ως ανανέωση για το bonus διπλασιασμού, λεπτών κλπ;

Μετράει κανονικά. Το έκανα χθες.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Ευχαριστω πολυ τη wind που με μια ανανεωση των 30 ευρω,μπηκαν στο υπολοιπο του 1269 συνολικα 56,79 ευρω.καλοδεχουμενο το bug της εταιριας.παντα τετοια.

Δηλαδή έβαλες 30€ και μετά πήρες τηλ στο 1269 και τι τους είπες?? Να το κάνω αύριο κιόλας!

Edited by djalma
Προσθήκη quote.

Παρότι προσπαθώ να μην χάνω επαφή με το θέμα, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω χάσει τη μπάλα... έχω F2G2 και θέλω να μιλάω κάθε μήνα με άλλα F2G/F2G2. Τόσο καιρό το κατάφερνα με την πρώτη ανανέωση του μήνα, που μου έδινε 300 λεπτά (μου ήταν αρκετά) προς F2G/F2G2.

Επειδή έχω εκνευριστεί με τη νέα κατάσταση (2η και 3η ανανέωση κάθε μήνα), δεν σκοπεύω να "καταθέτω" στη Wind περισσότερα από 5 ευρώ το μήνα που έδινα τόσο καιρό (εξάλλου έχω αρκετά μεγάλο υπόλοιπο). Ποιές άλλες επιλογές/πακέτο έχω για να μιλάω προς F2G/F2G2 κάθε μήνα?

Αν έχουν καταργηθεί όλα τα σχετικά πακέτα, θα φάω το υπόλοιπό μου και θα την κάνω σιγά-σιγά...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Τα 300 λεπτά στα δίνει η πρώτη κάρτα .

Τον διπλασιασμό δεν σου δίνει

Σύσταση

Βάλε 5 ευρώ σήμερα , και 5 στις 30/06

Θα πάρεις τον διπλασιασμό γιατί θα είναι η δεύτερη κάρτα του μήνα και θα μιλάς και όλον τον Ιούλιο

Τα 300 λεπτά στα δίνει η πρώτη κάρτα .

Τον διπλασιασμό δεν σου δίνει

Σύσταση

Βάλε 5 ευρώ σήμερα , και 5 στις 30/06

Θα πάρεις τον διπλασιασμό γιατί θα είναι η δεύτερη κάρτα του μήνα και θα μιλάς και όλον τον Ιούλιο

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια (για άλλη μια φορά!) Βασίλειε. Θα ακολουθήσω και πάλι τη συμβουλή σου.

Κατάφεραν και με μπέρδεψαν και νόμιζα πως δεν θα μπορούσα πλέον να μιλάω με F2G...

Έχω μια κάρτα 10€ wind που πήρε καταλάθως ο αδερφός μου (αντι για Q). Τι να την κάνω να μην πάει χαμένη, μπορώ να την βάλω σε αγγελια στο φορουμ εδω?

Έχω μια κάρτα 10€ wind που πήρε καταλάθως ο αδερφός μου (αντι για Q). Τι να την κάνω να μην πάει χαμένη, μπορώ να την βάλω σε αγγελια στο φορουμ εδω?

Αν την βαλεις αγγελια θα την πουλησεις φθηνοτερα.παρε την καρτα,πανε στον ψιλικατζη της γειτονιας σου που φανταζομαι θα ειναι γνωστος και ζητα του να στην ανταλλαξει με μια q των 10.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν την βαλεις αγγελια θα την πουλησεις φθηνοτερα.παρε την καρτα,πανε στον ψιλικατζη της γειτονιας σου που φανταζομαι θα ειναι γνωστος και ζητα του να στην ανταλλαξει με μια q των 10.

είναι ανοιχτή όμως, πώς θα τον πείσω? τέσπα, θα βρω κάναν γνωστό μάλλον

Όσοι καλέσατε στο 1260 τι είπατε και σας διπλασίασαν τον χρόνο ομιλίας στο 1269 ; Απλά ότι είναι η πρώτη κάρτα για αυτό τον μήνα και δεν διπλασιάστηκε και αυτοί σας πέρασαν το υπόλοιπο στο 1269 έτσι απλά; Ρωτάω γιατί θέλω να βάλω κάρτα, και να μην πάει χαμένος ο διπλασιασμός (έστω για 15 μέρες)

είπανε ότι είχαν βάλει πρώτη κάρτα στην αρχή του μήνα που διπλασιάστηκε , και τώρα που βάλαν δεύτερη τον Μάιο δεν διπλασιάστηκε .

Αυτό ήταν πρόβλημα του συστήματος για τον Μάιο λόγω αλλαγής του συστήαμτος . Για Ιούνιο, δεν ισχύει .

είπανε ότι είχαν βάλει πρώτη κάρτα στην αρχή του μήνα που διπλασιάστηκε , και τώρα που βάλαν δεύτερη τον Μάιο δεν διπλασιάστηκε .

Αυτό ήταν πρόβλημα του συστήματος για τον Μάιο λόγω αλλαγής του συστήαμτος . Για Ιούνιο, δεν ισχύει .

Μπορούμε δηλαδή ΤΩΡΑ (Ιούνιο) να ζητήσουμε διπλασιασμό που δεν μας πίστωσε η wind τον προηγούμενο μήνα (Μάιο) ή.... πέταξε το πουλάκι; Ευχαριστώ Βασίλειε.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Μπορούμε δηλαδή ΤΩΡΑ (Ιούνιο) να ζητήσουμε διπλασιασμό που δεν μας πίστωσε η wind τον προηγούμενο μήνα (Μάιο) ή.... πέταξε το πουλάκι; Ευχαριστώ Βασίλειε.

αν εκανες 2 ανανεωσεις τον μαιο και στην πρωτη πηρες διπλασιασμο για 15 μερες ενω στην δευτερη δεν πηρες τιποτα,βεβαιως και μπορεις να το ζητησεις.ας εχουμε μπει στον ιουνιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με πήραν πριν από λίγο τηλ από την γουιντ να δουν αν εμεινα ευχαριστημένος και να μου πουν οτι η προσφορά εχει αλλάξει ...Ο λόγος που πιστώνουν τα λεφτά είναι οτι θεωρούν πως δεν ξέραμε για την αλλαγή της προσφοράς .

Μου ήρθε το εξής μήνυμα από wind:

"The best offer to talk to UK/Germany/France! Only with 7 euros you talk 90 to all mobile and fixed numbers. Type 16 and send via free sms to 12000!"

Τι ειναι αυτό? Είναι όντως επίσημο από wind?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova