aspirin Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Όπως και να χει η ηλεκτρονική ανανέωση βόλευε από μόνη της. Απλά την κατάργησάν κατά τη γνώμη μου, για να παραμείνει ο χαρακτήραs της καρτοκινητης τηλεφωνίας με ότι αρνητικό συνεπάγεται αυτή. Χώρια που πρέπει να πηγαίνουμε στα καταστήματα για να γίνεται πώληση συμβολαίων. Sent from my ZTE Blade Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Καλώ στο 1242 και λέει: μπλα μπλα μπλα, έχετε τόσα λεπτά, έχετε τόσα ΣΜΣ και τέλος λέει έχετε και 50ΜΒ και 742 κιλομπάιτ ( :lol: ) προς όλη τη γουίντ και q. :lol: :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Περίπου περσι το Πάσχα σταμάτησε... Τέτοια εποχή περίπου! ποιο αργα πρεπει να ηταν...κατα Ιουνιο Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftsalas Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Παιδιά μια διευκρύνιση. Συγγνώμη αν έχει υποθεί παραπάνω αλλά δεν εχω χρόνο να ψάξω. Ο διπλασιασμός στο f2g2 διπλασιάζει την πρώτη κάρτα κάθε μήνα ή για να γίνει ξανά διπλασιασμός πρέπει να περάσει 1 μήνας απο τον τελευταίο διπλασιασμό ; Δηλαδή αν βάλω κάρτα σήμερα και μου διπλασιαστεί και ξανακάνω ανανέωση στις 4/4 πχ θα ξαναπάρω τον διπλασιασμό της κάρτας ή οχι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Έχετε καρτοκινητό WIND; F2G; WIND Καρτοκινητή;Q card; αποκτήστε 500 δωρεάν MB με μόνο 5€ το μήνα. Στείλτε ‘500’ στο 1210. Το διάβασα πριν λίγο στο twwiter. Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Έχετε καρτοκινητό WIND; F2G; WIND Καρτοκινητή;Q card; αποκτήστε 500 δωρεάν MB με μόνο 5€ το μήνα. Στείλτε ‘500’ στο 1210. Το διάβασα πριν λίγο στο twwiter. Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk τι εννοείς πριν λίγο;; δε το χεις διαβάσει εκατοντάδες φορές στο forum εδώ και 2 μήνες περίπου που έχει ανακοινωθεί μάλιστα κανονικά η προσφορά λήγει 31/3 αν δε παραταθεί Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 τι εννοείς πριν λίγο;; δε το χεις διαβάσει εκατοντάδες φορές στο forum εδώ και 2 μήνες περίπου που έχει ανακοινωθεί μάλιστα κανονικά η προσφορά λήγει 31/3 αν δε παραταθεί Ήξερα Ότι η προσφορά ήταν μόνο για free2go. Εδώ λέει για q και νέα wind καρτοκινητη. Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Ήξερα Ότι η προσφορά ήταν μόνο για free2go. Εδώ λέει για q και νέα wind καρτοκινητη. Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk "Ανακοίνωση 2/03/11: Νέα προσφορά για όλα τα καρτοκινητά WIND: 500MB για σερφάρισμα από το κινητό με 5€/μήνα. Ισχύει ως 31/3, περισσότερα στο http://www.wind.com.gr" μια βόλτα στο γειτονικό topic της Q θα στο επιβεβαιώσει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Δηλαδή τον μάιο δεν θα μπορούμε να βάλουμε την προσφορά με τα 500 ΜΒ??? Sent from my ZTE Blade Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveee Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Εδώ και αρκετά χρόνια έχω καρτοκινητή wind. Πάντα πίστευα πως είχε τις καλύτερες προσφορές. Όμως πλέων σκάφτομαι πολύ σοβαρά να πάω στη Vodafon. Νευρίασα που ενώ η vodafon εξακολουθεί και σου δίνει με 10 ευρώ ανανέωση, 120 λεπτά προς όλους… η wind τα 100 λεπτά τα έκανε με 20 ευρώ ανανέωση:angry:. Αν είναι κύριοι στη wind να βάλω 20 ευρώ, πάω και κάνω συμβόλαιο. :rtfm: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Η προσφορά της Vodafone όμως λήγει 31/ 03 . Θες και 3 εργάσιμες μέρες για την φορητότητα, πέφτει και η αργία στην μέση ... δεν προλαβαίνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ηρθε μηνυμα 850 λεπτα και σμσ για f2g και 150 προς σταθερα αντι 8ε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ηρθε μηνυμα 850 λεπτα και σμσ για f2g και 150 προς σταθερα αντι 8ε... ειναι παλια προσφορα δεν βγηκε τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ηρθε μηνυμα 850 λεπτα και σμσ για f2g και 150 προς σταθερα αντι 8ε... και σε εμενα ήρθε. δεν την είχα ξαναδείς. Συνδυάζει και non stop και χρόνο προς σταθερά. Ίσως κάποιους τους βολεύει. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 και σε εμενα ήρθε. δεν την είχα ξαναδείς. Συνδυάζει και non stop και χρόνο προς σταθερά. Ίσως κάποιους τους βολεύει. πολύ παλιό πακέτο το συγκεκριμένο από τη σειρά non stop της παρέας, το έβαζα πριν βγει η προσφορά του 2009 με τα 3€ θυμάμαι... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 την προσφορά 5ε για 500mb πόσες φορές σε ένα μήνα μπορείς να την ενεργοποιήσεις σε περίπτωση που τελειώσουν τα 500mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Εδώ και αρκετά χρόνια έχω καρτοκινητή wind. Πάντα πίστευα πως είχε τις καλύτερες προσφορές. Όμως πλέων σκάφτομαι πολύ σοβαρά να πάω στη Vodafon. Νευρίασα που ενώ η vodafon εξακολουθεί και σου δίνει με 10 ευρώ ανανέωση, 120 λεπτά προς όλους… η wind τα 100 λεπτά τα έκανε με 20 ευρώ ανανέωση:angry:. Αν είναι κύριοι στη wind να βάλω 20 ευρώ, πάω και κάνω συμβόλαιο. :rtfm: η vf σου δίνει με ανανεωση 10ευρω η 120 προς όλους η 600 προς vf..ενώ η wind με ανανεωση 20 ευρω και 100 προς όλους κ 1200 προς wind κ διπλασιασμο για 15μερες κ σου χαρίζει κ φόρο αν ανανεώσεις απο κατάστημα.....απλά έκανα τη συγκριση...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 η vf σου δίνει με ανανεωση 10ευρω η 120 προς όλους η 600 προς vf..ενώ η wind με ανανεωση 20 ευρω και 100 προς όλους κ 1200 προς wind κ διπλασιασμο για 15μερες κ σου χαρίζει κ φόρο αν ανανεώσεις απο κατάστημα.....απλά έκανα τη συγκριση...!! + 120 Mb Internet. Απλά το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 η vf σου δίνει με ανανεωση 10ευρω η 120 προς όλους η 600 προς vf..ενώ η wind με ανανεωση 20 ευρω και 100 προς όλους κ 1200 προς wind κ διπλασιασμο για 15μερες κ σου χαρίζει κ φόρο αν ανανεώσεις απο κατάστημα.....απλά έκανα τη συγκριση...!! με το μεγαλο μειονεκτημα οπως ανεφεραν αλλα μελη οτι πρωτα τραβαει απο τα 100 λεπτα και μετα απο τον διπλασιασμο παροτι ληγει πρωτος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 ειχα 19,++€ καρτα.. γενικα ανοιγω το ιντερνετ μονο για mail,fb κτλ..ΔΕΝ το χω ανοιχτο μονιμως! ειχα δωρο τα 120mb απο την ανανεωση 20€ ειχα εξαντλησει το bonus (αλλα 20€) και εκει που ειμαι online,δεν κανει ανανεωση τις σελιδες με τπτ.. δοκιμαζω να δω το υπολοιπο και εχω... 0,.... κατι ψιχουλα... και στο καπακι μου ρχονται τα παρακατω sms 5.30μμ τα δωρεαν mbytes μολις εληξαν,ανανεωστε με 20€ κ κερδισε 1200' κτλ κτλ 5.32μμ το υπολοιπο σας ειναι χαμηλο,ανανεωστε στα καταστηματα κτλ κτλ.. και την επομενη μερα(σημερα).. 6.02μμ το bonus σου ληγει σημερα το βραδυ μπλα μπλα μπλα και πηγα σημερα στη wind και μου λεγαν οτι τα καινουργια κινητα κατεβαζουν εφαρμογες κ τετοιες χαζομαρες,αλλα τι να τους πεις,αυτοι ξερουν λιγοτερα κ απ τα βασικα ..να χαμε να λεγαμε.. ζητησα αναλυτικο λογαριασμο.. εχει ξανασυμβει σε αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 ειχα 19,++€ καρτα.. γενικα ανοιγω το ιντερνετ μονο για mail,fb κτλ..ΔΕΝ το χω ανοιχτο μονιμως! ειχα δωρο τα 120mb απο την ανανεωση 20€ ειχα εξαντλησει το bonus (αλλα 20€) και εκει που ειμαι online,δεν κανει ανανεωση τις σελιδες με τπτ.. δοκιμαζω να δω το υπολοιπο και εχω... 0,.... κατι ψιχουλα... και στο καπακι μου ρχονται τα παρακατω sms 5.30μμ τα δωρεαν mbytes μολις εληξαν,ανανεωστε με 20€ κ κερδισε 1200' κτλ κτλ 5.32μμ το υπολοιπο σας ειναι χαμηλο,ανανεωστε στα καταστηματα κτλ κτλ.. και την επομενη μερα(σημερα).. 6.02μμ το bonus σου ληγει σημερα το βραδυ μπλα μπλα μπλα και πηγα σημερα στη wind και μου λεγαν οτι τα καινουργια κινητα κατεβαζουν εφαρμογες κ τετοιες χαζομαρες,αλλα τι να τους πεις,αυτοι ξερουν λιγοτερα κ απ τα βασικα ..να χαμε να λεγαμε.. ζητησα αναλυτικο λογαριασμο.. εχει ξανασυμβει σε αλλον? Σε πολλους. Τρεχα γυρευε δηλαδη, τωρα πρεπει να αποδηξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας, βασικα με το ιντερνετ γινεται επανιλημενα αυτο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Σε Android κινητό έχω πάντα εγκατεστημένο το NetSentry (μετράει το network traffic σε όλα τα interfaces) και το APN On/Off (απ-/ενεργοποιεί το APN για το internet) και μου έχει γίνει συνήθεια να το τσεκάρω κάθε τόσο αν όντως είναι κλειστό επειδή με τα 100ΜΒ που έχει το πρόγραμμά μου το ανοίγω μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Συνδέομαι στο internet σχεδόν αποκλειστικά από WiFi δίκτυα. Αν δεν έχεις κάποια αντίστοιχα apps σε συμβουλεύω να τα εγκαταστήσεις επειγόντως. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 φιλε το θεμα ειναι οτι εγινε σε περιοδο που περασα αλλη ρομ <=> εχω σβησει τα παντα και μετρανε απο την αρχη .. δλδ παιζει να ειναι ο αναλυτικος πλασματικος? γιατι αν το δειτε πρακτικα,δεν γινεται το 1 δευτερολεπτο να εχω ιντερνετ και το επομενο να μην εχω και να μου ερχεται μηνυμα οτι τελειωσαν τα ΔΩΡΕΑΝ ΜΒ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 την προσφορά 5ε για 500mb πόσες φορές σε ένα μήνα μπορείς να την ενεργοποιήσεις σε περίπτωση που τελειώσουν τα 500mb? Μεχρι 2 ανα μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 η vf σου δίνει με ανανεωση 10ευρω η 120 προς όλους η 600 προς vf..ενώ η wind με ανανεωση 20 ευρω και 100 προς όλους κ 1200 προς wind κ διπλασιασμο για 15μερες κ σου χαρίζει κ φόρο αν ανανεώσεις απο κατάστημα.....απλά έκανα τη συγκριση...!! Γιατί δεν έκανες τη σύγκριση με την 20άρα κάρτα της Vodafone. Πάλι υπερτερεί η προσφορά της Wind αλλά είναι πιο σωστή η σύγκριση!(Μεγάλο μειονέκτημα βέβαια το ότι καταναλώνει τα 100 λεπτά πρώτα και όχι το bonus που λήγει νωρίτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts