drillgr Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 εδώ και μήνα στέλνω YP ή UP στο 1269 για το υπόλοιπο και δεν έρχεται απάντηση. υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Στο 1269 στέλνουμε κενό μήνυμα, έτσι δεν είναι; Δουλευει με κενο μηνυμα η επισης και αν στειλεις ΥΠ (ελληνικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Η Καλύτερη προσφορά είναι αυτή της COSMOCARTA. Με 10 ευρώ σου δίνει 120 λεπτά ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και σου μένουν και τα 10 ευρώ στο υπόλοιπο. Εμένα που δεν με ενδιαφέρει το ίντερνετ και τα sms αλλά με ενδιαφέρει να μιλάω με όλους, είναι το καλύτερο. Συν το ότι ισχύει παράλληλα και το ένα λεπτό το λεπτό προς δύο αριθμούς cosmote. Μακάρι να προσφέρει και η WIND αυτή την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 στέλνω και με ελληνικά αλλά τίποτα.δεν μου απαντάει. κενό μήνυμα δεν μπορώ να στείλω, δε στέλνει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Πριν μία ώρα έβαλα 5άρα κάρτα και μου έδωσε 300 λεπτά προς φ2γ.Άρα ξεκίνησε να ισχύει η καινούρια προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Η Καλύτερη προσφορά είναι αυτή της COSMOCARTA. Με 10 ευρώ σου δίνει 120 λεπτά ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και σου μένουν και τα 10 ευρώ στο υπόλοιπο. Εμένα που δεν με ενδιαφέρει το ίντερνετ και τα sms αλλά με ενδιαφέρει να μιλάω με όλους, είναι το καλύτερο. Συν το ότι ισχύει παράλληλα και το ένα λεπτό το λεπτό προς δύο αριθμούς cosmote. Μακάρι να προσφέρει και η WIND αυτή την προσφορά. Καλή η προσφορά της Cosmote αλλά: 1ον "Ο ελάχιστος χρόνος διάρκειας ανά κλήση είναι 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και βιντεοκλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο." Δηλαδή 40 κλήσεις το πολύ. 2ον Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 45 δευτερόλεπτα" 3ον Χρέωση 0,0062 €/δευτ δηλαδή 0,37/λεπτό Το free2go2 δίνει με 10 ευρώ 600 λεπτά σε όλα τα δίκτυα Wind, Q κλπ με 1 λεπτό ανα κλήση. Ελάχιστος χρόνος χρέωσης προς όλα τα δίκτυα το 1 δευτερόλεπτο (πολύ σημαντικό) Χρέωση 0,105/ λεπτό (το πιο σημαντικό). Αν κάποιος έχει free2go2, είναι και θα είναι από ότι φαίνεται ο πιο κερδισμένος. Με 20 ευρώ τα λεπτά γίνονται από 600 σε 1200 και ιντερνετ 120mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Καλή η προσφορά της Cosmote αλλά: 1ον "Ο ελάχιστος χρόνος διάρκειας ανά κλήση είναι 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και βιντεοκλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο." Δηλαδή 40 κλήσεις το πολύ. 2ον Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 45 δευτερόλεπτα" 3ον Χρέωση 0,0062 €/δευτ δηλαδή 0,37/λεπτό Το free2go2 δίνει με 10 ευρώ 600 λεπτά σε όλα τα δίκτυα Wind, Q κλπ με 1 λεπτό ανα κλήση. Ελάχιστος χρόνος χρέωσης προς όλα τα δίκτυα το 1 δευτερόλεπτο (πολύ σημαντικό) Χρέωση 0,105/ λεπτό (το πιο σημαντικό). Αν κάποιος έχει free2go2, είναι και θα είναι από ότι φαίνεται ο πιο κερδισμένος. Με 20 ευρώ τα λεπτά γίνονται από 600 σε 1200 και ιντερνετ 120mb. Βάλε και τον διπλασιασμό της κάρτας μέχρι τον Ιούνιο.Ότι καλύτερο υπάρχει είναι αυτό το πακέτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 ΣYΓXAPHTHPIA! MOΛIΣ AΠOKTHΣEΣ 1.200' & 1.200 SMS ΠPOΣ OΛH TH WIND KAI THN Q (KAPTOKINHTA KAI ΣYMBOΛAIA) & 120 MB ΓIA ΔΩPEAN INTEPNET ΓIA TIΣ EΠOMENEΣ 30 HMEPEΣ Εχθές το απόγευμα 7:30 έκανα ανανέωση με 20€, οπότε η προσφορά ενεργοποιήθηκε κανονικά. Και με διπλασιασμό της 20αρας κάρτας για 1 μήνα. Με f2g2 έχω να μιλήσω και 3 περίπου ώρες με vodafone, cosmote. Τέτοιες χρεώσεις ούτε στον ύπνο τους τα συμβόλαια... Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Η Καλύτερη προσφορά είναι αυτή της COSMOCARTA. Με 10 ευρώ σου δίνει 120 λεπτά ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και σου μένουν και τα 10 ευρώ στο υπόλοιπο. Εμένα που δεν με ενδιαφέρει το ίντερνετ και τα sms αλλά με ενδιαφέρει να μιλάω με όλους, είναι το καλύτερο. Συν το ότι ισχύει παράλληλα και το ένα λεπτό το λεπτό προς δύο αριθμούς cosmote. Μακάρι να προσφέρει και η WIND αυτή την προσφορά. να υποθέσω ότι στο σχολείο ήσουν καλός στα αρχαία... χτες έπεισα έναν φιλο να μην βάζει 10εύρα (λόγο 3λεπτού) και να εκμεταλευτεί το 1cent προς 2 αριθμούς όπου ο ένας θα είναι local access number ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ εταιρίας voip ...έτσι θα πλησιάσει της προνομιακές χρεώσεις και το ανά δευτερόλεπτο βήμα του f2g2(προ προσφορών) ..σύνολο 3σεντ σταθερά/διεθνή και 11σεντ κινητά.. ανά δευτερόλεπτο (ΜΕ αναγνώριση) Edited February 12, 2011 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 να υποθέσω ότι στο σχολείο ήσουν καλός στα αρχαία... χτες έπεισα έναν φιλο να μην βάζει 10εύρα (λόγο 3λεπτού) και να εκμεταλευτεί το 1cent προς 2 αριθμούς όπου ο ένας θα είναι local access number ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ εταιρίας voip ...έτσι θα πλησιάσει της προνομιακές χρεώσεις και το ανά δευτερόλεπτο βήμα του f2g2(προ προσφορών) ..σύνολο 3σεντ σταθερά/διεθνή και 11σεντ κινητά.. ανά δευτερόλεπτο (ΜΕ αναγνώριση) Η ποιότητα κλήσεων πως είναι με τον τρόπο αυτό; Γιατί μια εταιρία που δοκίμασα εγω δεν έχει και τόσο καλή ποιότητα με 2 step dialing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 στέλνω και με ελληνικά αλλά τίποτα.δεν μου απαντάει. κενό μήνυμα δεν μπορώ να στείλω, δε στέλνει το κινητό. Σε τι κινητό? Στο magic ούτε εμένα με άφηνε να στείλω κενό αλλά αν πατούσα το spacebar έστελνε κανονικά :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 http://platform.ak.fbcdn.net/www/app_full_proxy.php?app=4949752878&v=1&size=o&cksum=d4f0b75391c732beaf0d572b57be6f08&src=http%3A%2F%2F89.145.81.2%2F~mindwork%2Fimages%2FFREE2GO_FBtab09_01.jpg Η φορητοτητα πηγε 3 μερες πια!!!!!οχι σαν παλια 15 μερες.τωρα μπορουμε να αλλαζουμε και να πηγαινουμε οπου μασ συμφερει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Εμένα μου αρέσει που με "€5 έχεις 500ΜΒ δωρεάν internet"... Δηλαδή αν δεν ήταν δωρεάν πόσο θα έπρεπε να το πληρώνουμε? Πότε επιτέλους θα τους μαζέψει κανείς για παραπλανητική διαφήμιση? Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να ισχύει αυτό το κόλπο με τις προπληρωμένες δωρεάν υπηρεσίες... :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Εμένα μου αρέσει που με "€5 έχεις 500ΜΒ δωρεάν internet"... Δηλαδή αν δεν ήταν δωρεάν πόσο θα έπρεπε να το πληρώνουμε? Πότε επιτέλους θα τους μαζέψει κανείς για παραπλανητική διαφήμιση? Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να ισχύει αυτό το κόλπο με τις προπληρωμένες δωρεάν υπηρεσίες... :mad: γελοιότητες .. κανονικά κυνήγι δικαστικό θέλουν οι αλήτες για την κατάμουτρη αυτή κοροϊδία.. που ακούστηκε δωρεάν με πληρωμή ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 γελοιότητες .. κανονικά κυνήγι δικαστικό θέλουν οι αλήτες για την κατάμουτρη αυτή κοροϊδία.. που ακούστηκε δωρεάν με πληρωμή ?? οπως κανουν και οι τρεις εταιρειες.... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 σίγουρα, είναι όλοι τους εναντίον μας (αρκεί "εμείς" να σκεφτόμαστε αρκετά πάντως, και όλες οι "αηδίες" θα πέφτουν στο κενό...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 http://platform.ak.fbcdn.net/www/app_full_proxy.php?app=4949752878&v=1&size=o&cksum=d4f0b75391c732beaf0d572b57be6f08&src=http%3A%2F%2F89.145.81.2%2F~mindwork%2Fimages%2FFREE2GO_FBtab09_01.jpg Και πολύ σημαντικό είναι η ελάχιστη διάρκεια είναι ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ!!!! (με βήμα χρέωσης μετά κανονικά δευτερόλεπτο) Συγκριτικά με τις άλλες 2 εταιρίες... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Μήπως εννοούν ότι τα 5 ευρώ είναι σαν δωρεάν για 500 Mb?!!!!!!!!!!!Χαχαχαχα Αφήστε τους να γράψουν και καμιά μαμακία…..τόσα καλά μας δίνουν 2 χρόνια τώρα....πραγματικά δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Έχω ένα νούμερο από το 1999, που το συντηρώ μόνο για συναισθηματικούς λόγους, ουσιαστικά είναι ανενεργό και δεν χρησιμοποιείται από το 2003. Το δήλωσα κανονικά τον περασμένο Μάη, αλλά από χθες δεν συνδέεται σε δίκτυο, μου λέει σφάλμα εγγραφής της SIM. Μάλλον επειδή δεν το ανανέωσα, το έχασα πλέον το νούμερο; Η τελευταία ανανέωση ήταν στις 8 Φλεβάρη του 2010, το θυμάμαι. Μπορώ να το πάρω πίσω; Και αν ναι θα χρειαστεί να αλλάξω και κάρτα SIM; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Έχω ένα νούμερο από το 1999, που το συντηρώ μόνο για συναισθηματικούς λόγους, ουσιαστικά είναι ανενεργό και δεν χρησιμοποιείται από το 2003. Το δήλωσα κανονικά τον περασμένο Μάη, αλλά από χθες δεν συνδέεται σε δίκτυο, μου λέει σφάλμα εγγραφής της SIM. Μάλλον επειδή δεν το ανανέωσα, το έχασα πλέον το νούμερο; Η τελευταία ανανέωση ήταν στις 8 Φλεβάρη του 2010, το θυμάμαι. Μπορώ να το πάρω πίσω; Και αν ναι θα χρειαστεί να αλλάξω και κάρτα SIM; Αν το δήλωσες κανονικά (και δεν έγινε κάποιο λάθος στη δήλωση για παράδειγμα) και ανανέωσες 8/2/2010 τότε θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά μέχρι 8/2/2011 και μετά να δουλεύει μόνο για εισερχόμενες για 30 ημέρες ακόμη. Κάλεσε στο 1260 για να ξεκαθαρίσεις τι συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Μου είπαν ότι απενεργοποιήθηκε προχθές, επειδή πέρασε ένας χρόνος. Μου είπαν επίσης ότι επειδή έγινε πρόσφατα η διακοπή μπορώ να κάνω ανακύκλωση αριθμού και να το ενεργοποιήσω πάλι. Ισχύουν αυτά έτσι; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 να υποθέσω ότι στο σχολείο ήσουν καλός στα αρχαία... χτες έπεισα έναν φιλο να μην βάζει 10εύρα (λόγο 3λεπτού) και να εκμεταλευτεί το 1cent προς 2 αριθμούς όπου ο ένας θα είναι local access number ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ εταιρίας voip ...έτσι θα πλησιάσει της προνομιακές χρεώσεις και το ανά δευτερόλεπτο βήμα του f2g2(προ προσφορών) ..σύνολο 3σεντ σταθερά/διεθνή και 11σεντ κινητά.. ανά δευτερόλεπτο (ΜΕ αναγνώριση) Φίλε, θες να δώσεις πιο πολλές πληροφορίες; Δεν θεωρείται διαφήμιση ούτε απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ. Πώς είναι η ποιότητα κλήσης; Ποια είναι η ελληνική εταιρία voip; Πιστεύω ενδιαφέρει κι άλλους. Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Μου είπαν ότι απενεργοποιήθηκε προχθές, επειδή πέρασε ένας χρόνος. Μου είπαν επίσης ότι επειδή έγινε πρόσφατα η διακοπή μπορώ να κάνω ανακύκλωση αριθμού και να το ενεργοποιήσω πάλι. Ισχύουν αυτά έτσι; ναι...ισχυει...δοκιμασμενο....:) και θα σου βαλουν και 1 €.....και ληξη σε ενα χρονο:D οταν το ενεργοποιησουν κανε μια αναπαντητη σε ενα νουμερο και μετα θα ειναι ΟΚ να εχεις προχειρη την σιμ.....θα σου ζητησουν το νουμερο που εχει πανω,... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Εμένα μου αρέσει που με "€5 έχεις 500ΜΒ δωρεάν internet"... Δηλαδή αν δεν ήταν δωρεάν πόσο θα έπρεπε να το πληρώνουμε? Πότε επιτέλους θα τους μαζέψει κανείς για παραπλανητική διαφήμιση? Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να ισχύει αυτό το κόλπο με τις προπληρωμένες δωρεάν υπηρεσίες... :mad: ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ :lol::lol::lol: Τρελό χρήμα βγάζουν απο κοσμώ που παρασύρουν στο ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠPOΣΦOPA ΠOY... TA ΣΠAEI, MONO AΠO THN Q Card!500MB MONO ME €5 ΓIA ATEΛEIΩTO ΣEPΦAPIΣMA ΣTO INTEPNET, FACEBOOK & EMAIL ΓIA 30 HMEPEΣ!ΣTEIΛE 500 ΣTO 1210 TΩPA! ΤΑ ΣΠΆΕΙ ΤΡΈΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΆΒΕΤΕ... Ε ντο μεταξύ έχει σχεδόν ενα μηνά που τα 100 ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΑ ΜΒ στο Η/Υ δεν τελειώνουν ενώ τα 500ΜΒ της WIND κράτησαν 10 μέρες ... :blink::lol::lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 να υποθέσω ότι στο σχολείο ήσουν καλός στα αρχαία... χτες έπεισα έναν φιλο να μην βάζει 10εύρα (λόγο 3λεπτού) και να εκμεταλευτεί το 1cent προς 2 αριθμούς όπου ο ένας θα είναι local access number ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ εταιρίας voip ...έτσι θα πλησιάσει της προνομιακές χρεώσεις και το ανά δευτερόλεπτο βήμα του f2g2(προ προσφορών) ..σύνολο 3σεντ σταθερά/διεθνή και 11σεντ κινητά.. ανά δευτερόλεπτο (ΜΕ αναγνώριση) αχαχαχαχα ναι στα αρχαία ήμουν καλός. Δεν έχω cosmocarta απλά το έψαξα λίγο στις προσφορές που κάνουν οι εταιρίες και νόμιζα ότι αυτή της cosmocarta είναι η καλύτερη. Δεν πρόσεξα ότι έχει χρέωση 3 λεπτά την κλήση. Πάντως από το f2g2 που έχω δεν το κουνάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ναι...ισχυει...δοκιμασμενο....:) και θα σου βαλουν και 1 €.....και ληξη σε ενα χρονο:D οταν το ενεργοποιησουν κανε μια αναπαντητη σε ενα νουμερο και μετα θα ειναι ΟΚ να εχεις προχειρη την σιμ.....θα σου ζητησουν το νουμερο που εχει πανω,... Επειδή η SIM που έχω είναι της Telestet, από το 1999, εάν τους δώσω μια άλλη από νούμερο της Wind που δεν ισχύει πλέον, δεν έγινε ποτέ ενεργοποίηση, ήταν από αυτά που μοίραζαν. θα το πάρουν χαμπάρι; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts