pan82 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Συνηθως το παιχνιδι γινεται κατα το γεναρη-φλεβάρη, αν θυμαμαι καλα περισι εκεινη την περιοδο επεφταν οι προσφορες από τις πιο πολλές εταιρίες. ακριβώς μέχρι αρχές Βλεβάρη θα φανεί η κατάσταση, εγώ πιθανολογώ wind καρτοκινητή και ίσως και Q να συνεχίζουν ως Ιούνιο απέναντι στη voda που συνεχίζει σίγουρα και το παιχνίδι ειναι με το free2go που σίγουρα θ΄αργήσει λίγο όπως και πέρσι να μας βγάλει αν βγαλει κάτι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Aπο το 2011 θα ισχυει αυτος ο τιμοκαταλογος της Wind???Δηλαδη με 7ε/μηνα θα εχω 1200 λεπτα/SMS προς F2G και οχι 5ε??? Kανεις δεν ξερει??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Kανεις δεν ξερει??? αυτό δεν είναι κάποιος νέος κατάλογος είναι τα κλασικά πακέτα που έχει η wind εδώ και πάνω από χρόνο σίγουρα απλά δε τα βαζε κανένας γιατι ειχε την ετήσια προσφορά οπότε δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή το πακέτο κάνει όντως 7€ δεν είναι με ανανέωση όπως ήταν μέχρι τώρα σου τραβάει από τη κάρτα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πφφφ τελειως μπαχαλο.Εγω αυτη τη στιγμη θελω να μετατρεψω το συμβολαιο σε F2G,υπαρχει η προσφορα με τα 1000+ λεπτα/SMS προς F2G με 5ευρω(τα οποια ομως δεν αποδεσμευονται απο την καρτα)??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 με 1ευρώ 500mb διαφορετικά bye-bye Wind! αν δεν εχει κ στην τιμη συγκριτικί πλεονέκτημα ας το κλείσουν το μαγαζί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Aπο το 2011 θα ισχυει αυτος ο τιμοκαταλογος της Wind???Δηλαδη με 7ε/μηνα θα εχω 1200 λεπτα/SMS προς F2G και οχι 5ε??? Από το ίδιο το link που παραθέτεις, μπορείς να καταλάβεις από πότε είναι σε ισχύ ο εν λόγω τιμοκατάλογος. Συγκεκριμένα: *Ισχύει για τις νέες ενεργοποιήσεις πακέτων σύνδεσης από 18/11/2009 και έπειτα. Οι ήδη υπάρχοντες συνδρομητές θα πρέπει να καλούν από το κινητό τους στο 1342 (δωρεάν) και να επιλέξουν το πακέτο F2G4. Διαφορετικά, οι εθνικές κλήσεις εκτός κινητών F2G κοστίζουν κοστίζουν 0,0101€δευτ. το γραπτό μήνυμα 0,10€/SMS, το γραπτό μήνυμα προς ξένα δίκτυα 0,1771€/ SMS και το μήνυμα πολυμέσων 0,4797€. Πφφφ τελειως μπαχαλο.Εγω αυτη τη στιγμη θελω να μετατρεψω το συμβολαιο σε F2G,υπαρχει η προσφορα με τα 1000+ λεπτα/SMS προς F2G με 5ευρω(τα οποια ομως δεν αποδεσμευονται απο την καρτα)??? Από το παραπάνω link που παράθεσε ο φίλος zyp3r, κοίταξε τις Non Stop Επιλογές. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εγω ειμαι ο zyp3r :p Eπειδη μαλλον δεν θα βγαλουμε ακρη θελω: να κανω το συμβολαιο μετατροπη σε F2G και να εχω - 1000+ λεπτα/SMS προς F2G με ανανεωση το λιγοτερο 5ευρω τα οποια ΔΕΝ θα αποδεσμευονται απο την καρτα,δηλαδη θα μπορω να τα κανω οτι θελω. Γινεται αυτο το πραγμα ναι η οχι??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εγω ειμαι ο zyp3r :p Eπειδη μαλλον δεν θα βγαλουμε ακρη θελω: να κανω το συμβολαιο μετατροπη σε F2G και να εχω - 1000+ λεπτα/SMS προς F2G με ανανεωση το λιγοτερο 5ευρω τα οποια ΔΕΝ θα αποδεσμευονται απο την καρτα,δηλαδη θα μπορω να τα κανω οτι θελω. Γινεται αυτο το πραγμα ναι η οχι??? Αυτό που λες γίνεται μέχρι 31/12/2010. Από το νέο έτος και μετά, θα πρέπει να έχεις υπόλοιπο στην κάρτα σου ώστε να αγοράσεις μια από τις Non Stop Επιλογές. Εκτός κι αν βγάλουν κάποια αντίστοιχη προσφορά με τη φετινή. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Κι απαξ και την αγορασω με καθε ανανεωση δεν θα χω δεσμευση η δεν ειναι τιποτα σιγουρο ακομα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Κι απαξ και την αγορασω με καθε ανανεωση δεν θα χω δεσμευση η δεν ειναι τιποτα σιγουρο ακομα??? φιλε zyp3r θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο ακομα μεχρι να ανοιξουν τα χαρτια τους ολες οι εταιριες. μπορει να βγουν προσφορες που δεν φανταζομαστε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Η δική μου ιστορία..... Κατά σειρά μου ήρθαν τα εξής μηνύματα: "Ανανεώστε μέχρι 13/12 και η WIND σαςδιπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης κάρτας ανανέωσης" 1η Προσφορά (επιλεκτική). "Κέρδισε διπλάσιο χρόνο ομιλίας στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα μέχρι τον Ιούνιο" 2η Προσφορά (επίσης επιλεκτική νομίζω) Ενώ είχα 20€, έβαλα χρόνο ομιλίας 30€ και μετά από λίγο μου έρχεται μήνυμα: "Συγχαρητήρια. Και αυτό το μήνα κέρδισες διπλάσιο χρόνο ομιλίας που ισχύει για 30 ημέρες. Για το υπόλοιπο του Bonus σου στείλε ΥΠ στο 1237" Υποψιασμένος στέλνω κενό μήνυμα στο 1269 και έρχεται η απάντηση: " Ο διαθέσιμος χρόνος ομιλίας σας αντιστοιχεί σε 80€ (χονδρικά, δηλαδή 20+(30*2)) και ισχύει μέχρι 6/12/11. " Ελπίζω λοιπον ο διπλασιασμός να ισχύει όντως μέχρι 6/12/11 (1 χρόνο) και όχι μέχρι 6/1/11 (1 μήνα, δηλαδή την 2η προσφορά). Έτσι είναι? Και πως το επιβεβαιώνω...? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μόλις περάσει ο 1 μήνας, το υπόλοιπό σου θα είναι 50€ ξανά. Η ημερομηνία που αναφέρεις(06/12/2011) προφανώς και αναφέρεται στα 50€ και όχι στο υπόλοιπο μαζί με το bonus. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εμένα γιατί δεν μου έρχονται ποτέ τέτοια μηνύματα... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 με διπλασιασμό μπορώ να πάρω πακέτα ιντερνέτ που έχει το ΝS7 και μένουν και ρέστα με 10€ το bonus του διπλασιασμού (το οποίο πρέπει να καταναλωθεί εντός 30 ημερών) είναι ισοδύναμο με την εξής προσφορά: ένα δωρεάν πακέτο wind adsm ns7 με ενσωματωμένο όγκο 12gigabyte για 7 ημέρες (θα φάει 14 ευρώ από τα 15 του bonus). Είναι επιβεβαιωμένο ότι το bonus του διπλασιασμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αγορά πακέτου internet; Κάποιος παραπάνω έγραφε ότι δεν είναι δυνατή η αγορά πακέτων (π.χ. SMS) με το bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Η δική μου ιστορία..... Κατά σειρά μου ήρθαν τα εξής μηνύματα: "Ανανεώστε μέχρι 13/12 και η WIND σαςδιπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης κάρτας ανανέωσης" 1η Προσφορά (επιλεκτική). "Κέρδισε διπλάσιο χρόνο ομιλίας στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα μέχρι τον Ιούνιο" 2η Προσφορά (επίσης επιλεκτική νομίζω) Ενώ είχα 20€, έβαλα χρόνο ομιλίας 30€ και μετά από λίγο μου έρχεται μήνυμα: "Συγχαρητήρια. Και αυτό το μήνα κέρδισες διπλάσιο χρόνο ομιλίας που ισχύει για 30 ημέρες. Για το υπόλοιπο του Bonus σου στείλε ΥΠ στο 1237" Υποψιασμένος στέλνω κενό μήνυμα στο 1269 και έρχεται η απάντηση: " Ο διαθέσιμος χρόνος ομιλίας σας αντιστοιχεί σε 80€ (χονδρικά, δηλαδή 20+(30*2)) και ισχύει μέχρι 6/12/11. " Ελπίζω λοιπον ο διπλασιασμός να ισχύει όντως μέχρι 6/12/11 (1 χρόνο) και όχι μέχρι 6/1/11 (1 μήνα, δηλαδή την 2η προσφορά). Έτσι είναι? Και πως το επιβεβαιώνω...? Eμένα πάλι μου στείλε ανανεώστε και η πρώτη κάρτα που θα βάλετε θα έχετε διπλό χρόνο ομιλίας, έβαλα σήμερα 20€ από το κατάστημα και μου έστειλε ότι έχω 20€ bonus και ανανεώστε τώρα και η πρώτη κάρτα κάθε μήνα θα διπλασιάζετε έως τον 6/11! Άψογη h wind!! Φίλε μου αφού στο έγραψε και το μήνυμα το bonus λήγει σε ένα μήνα αλλά ειναι διαθέσιμο μόνο μέσω του 1237 (ΥΠ). Τώρα σε σένα μου μυρίσει να σου βάλε από τη πρώτη προσφορά να αφορούσε κανονικό διπλασιασμό όπως παλιά που έμπαινε στη κάρτα και να σου δωσε και 30€ bonus για ένα μήνα γιατί αλλιώς το bonus που λήγει δε το αναφέρει το 1269. Για στείλε και πες μας Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εμένα γιατί δεν μου έρχονται ποτέ τέτοια μηνύματα... :( δεν εισαι ο μονος. και εγω ενα μηνυμα πηρα τα τελευταια 2 χρονια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 δεν εισαι ο μονος. και εγω ενα μηνυμα πηρα τα τελευταια 2 χρονια. μήπως βάζετε συχνά κάρτα;; εγώ είχα μαζέψει από τις παλιές προσφορές καμιά 100άρα ευρώ οπότε ειχα να βαλω απο Νοέμβρη περσι και εβαλα παλι ιουλιο επειδη μου ρθε η προσφορά και θα βαλω τωρα παλι που μου ξαναρθε σε φιλους που βαζουν συχνα δεν ερχονται συνηθως Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μήπως βάζετε συχνά κάρτα;; εγώ είχα μαζέψει από τις παλιές προσφορές καμιά 100άρα ευρώ οπότε ειχα να βαλω απο Νοέμβρη περσι και εβαλα παλι ιουλιο επειδη μου ρθε η προσφορά και θα βαλω τωρα παλι που μου ξαναρθε σε φιλους που βαζουν συχνα δεν ερχονται συνηθως εχω αρκετα μεγαλο υπολοιπο. ισως γιαυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 εχω αρκετα μεγαλο υπολοιπο. ισως γιαυτο μαλλον οχι... σε ενα νουμερο φ2φγ εχω αρκετο υπολοιπο...και το χρησιμοποιω συχνα...και σε αυτο ηρθε μηνυμα... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μαλλον οχι... σε ενα νουμερο φ2φγ εχω αρκετο υπολοιπο...και το χρησιμοποιω συχνα...και σε αυτο ηρθε μηνυμα... αυτο που γραφεις με τσατιζει ακομα πιο πολυ. θα παρω στο cc και θα βρισω μου φαινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Αμα σου πω οτι κανω καταναλωση 30ευρω/μηνα και μου ηρθε και μενα? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μαλλον οχι... σε ενα νουμερο φ2φγ εχω αρκετο υπολοιπο...και το χρησιμοποιω συχνα...και σε αυτο ηρθε μηνυμα... Και σε μένα το ίδιο, είχα αρκετό υπόλοιπο στην κάρτα, και έβαλα τον Νοέμβρη σε κατάστημα 2 ευρώ, απλά για να μην κλείσει ο αριθμός.. όμως είναι σίγουρο ότι ο διπλασιασμός που κρατάει για ένα μήνα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πακέτο sms100;; επειδή θα ήταν ο μόνος λόγος για να ανανεώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 η προσφορά που λέει ότι η πρώτη κάρτα τον μήνα που θα ανανεώσεις... δεν λήγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Μου ήρθαν κι εμένα δύο μηνύματα για διπλασιασμό χρόνου ομιλίας. Ο διπλασιασμός χρόνου ομιλίας λογίζεται ως εικονικό Bonus και ισχύει για ένα μήνα και ουσιαστικά αφορά αυτούς που καταναλώνουν τον ανάλογο χρόνο. Προσωπικά, με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο διπλασιασμός της αξίας της κάρτας ανανέωσης, ο οποίος πρακτικά ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ... και αφορά ΚΑΙ εμάς που δε μιλάμε πολύ γενικότερα. (εξαιρώ βέβαια τις κλήσεις προς ίδια πακέτα κλπ. που λόγω των προσφορών δεν στοιχίζουν) Έτσι έχω φορτώσει στο παρελθόν το νούμερό μου και έχω βρει την υγειά μου, αφού εδώ και πραγματικά πολλούς μήνες, «δε με έχει απασχολήσει» το υπόλοιπο της κάρτας μου... :D Edited December 9, 2010 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Μου ήρθαν κι εμένα δύο μηνύματα για διπλασιασμό χρόνου ομιλίας. Ο διπλασιασμός χρόνου ομιλίας λογίζεται ως εικονικό Bonus και ισχύει για ένα μήνα και ουσιαστικά αφορά αυτούς που καταναλώνουν τον ανάλογο χρόνο. Προσωπικά, με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο διπλασιασμός της αξίας της κάρτας ανανέωσης, ο οποίος πρακτικά ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ... και αφορά ΚΑΙ εμάς που δε μιλάμε πολύ γενικότερα. (εξαιρώ βέβαια τις κλήσεις προς ίδια πακέτα κλπ. που λόγω των προσφορών δεν στοιχίζουν) Έτσι έχω φορτώσει στο παρελθόν το νούμερό μου και έχω βρει την υγειά μου, αφού εδώ και πραγματικά πολλούς μήνες, «δε με έχει απασχολήσει» το υπόλοιπο της κάρτας μου... :D +1 :)... ...ομως ολα αυτα τα μηνυματα που ερχονται τωρα ειναι "εικονικος διπλασιαμος" δηλαδη η πρωτη περιπτωση...ετσι δεν ειναι παιδες;;;... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts