Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

θα ηθελα τη γνώμη σας, γιατι τον τελευταιο καιρό δεν έχω χρονο να παρακολουθω τις εξελίξεις.

Ο κανονικός μου αριθμός είναι ένα f2g2. Δεν κάνω μεγάλη χρήση.. γυρω στα 4-5 μηνυματα τη μέρα και τηλέφωνα μικρής γενικά διάρκειας και κυρίως προς 1 αριθμό cosmote συμβολαιου και γενικά καλώ όπου θέλω λόγω ελάχιστης. Ξοδευω κατα μέσο όρο 10-15 ευρώ το μηνα. Με εξυπηρετεί αρκετα και το 1.5 G internet που έχω. Έχω κι εναν αριθμό whats up γιατί έχουν πολλόι φίλοι μου και οικογένεια. Το ερώτηματα μου είναι..

1) Με συμφέρει να πάρω έναν καινούριο αριθμό cosmote να το έχω αντι για το f2g2? Στην cosmocarta θα ενεργοποιησω το 1 λεπτο το λεπτο.Το f2g2 να το κρατησω μόνο για το internet στο σπίτι.

2)Σκεφτείτε πως βάζω τα 5 ευρω στο whats up για να εχω τα 1500 το μηνα και μου μένουν αφού δεν τα χαλάω. Θα μπορώ να τα μεταφέρω στην cosmocarta?

(Οσο για τον νέο αριθμό αν παρω cosmocarta είναι συγκεκριμένα τα άτομα που θα τον δωσω... Δηλαδή δεν έχω σκοπό να ενημερώσω 100 άτομα)

Αυτό που με κραταει ακόμη στο f2g2 είναι τα 10 λεπτά το λεπτό και η ελάχιστη χρέωση. Το μήνυμα έγινε πανάκριβο.. :mad:

Εσείς τι θα κανατε στη θέση μου? Πάντως δεν γινεται να έχω 3 τηλέφωνα πάνω μου.. Και τα 2 με κούρασαν...

Ευχαριστώ! :)

Κρατάς το F2G2 για ομιλία και internet και το what's up για οικογένεια και φίλους. Αν πας σε Cosmokarta αυτομάτως περιορίζεσαι σε 2 αριθμούς αυστηρά εκτός κι αν πας στα 120' προς όλους αλλά με ελάχιστη χρέωση τα 3' το οποίο θεωρώ ότι δεν σε συμφέρει λόγω της ελάχιστης διάρκειας των κλήσεων σου.

Ουσιαστικά δε βρίσκω το λόγο να πειράξεις τους 2 υπάρχοντες αριθμούς σου:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Βάζεις μία κοσμοκάρτα, ενεργοποιείς το 1 λεπτό/λεπτό προς 2 αριθμούς κοσμοτέ και για μηνύματα αγοράζεις προπληρωμένα πακέτα κι έτσι βγαίνει αρκετά φθηνά. Αν βάλεις κάρτα 10 ευρώ, παίρνεις 2 ώρες προς όλους για ένα μήνα με 3 λεπτά ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσης.

Εφόσον στέλνεις πολλά μηνύματα δεν συμφέρει πια το Φ2Γ2, κράτα το μέχρι να λήξει η προσφορά του ιντερνετ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο what's up δεν μπορεί να ενεργοποιήσει προ-πληρωμένα πακέτα; Ομιλία στους πάντες με το F2G2, internet με το F2G2, what's up για την οικογένεια και τους φίλους και προ-πληρωμένα πακέτα SMS με το what's up.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Στο what's up δεν μπορεί να ενεργοποιήσει προ-πληρωμένα πακέτα; Ομιλία στους πάντες με το F2G2, internet με το F2G2, what's up για την οικογένεια και τους φίλους και προ-πληρωμένα πακέτα SMS με το what's up.

Γίνεται. Όπως και στην κοσμοκαρτα γίνεται. Όμως στην cosmocarta θα δηλώσω κ τον αριθμό συμβολαίου που καλώ συχνα.Είμαι σε δίλλημα...:rolleyes:

Σας ευχριστώ για τις απαντησεις σας! :)

Τελικά γιαυτό πολλοί έχουν τρία κινητά .

Να βάλεις μία κοσμοκάρτ για το 0.01 προς δύο νούμερα .

Όλα τα άλλα όμως νούμερα τα καλείς με το F2G2 .

Αν ήξερα οτι κάποια στιγμή θα το καταργήσουν το 10 λεπτα το λεπτό δεν το συζητούσα καν.. Πιστευετε οτι θα γίνει κάτι τέτοιο?

Καλησπέρα,

θα ηθελα τη γνώμη σας, γιατι τον τελευταιο καιρό δεν έχω χρονο να παρακολουθω τις εξελίξεις.

Ο κανονικός μου αριθμός είναι ένα f2g2. Δεν κάνω μεγάλη χρήση.. γυρω στα 4-5 μηνυματα τη μέρα και τηλέφωνα μικρής γενικά διάρκειας και κυρίως προς 1 αριθμό cosmote συμβολαιου και γενικά καλώ όπου θέλω λόγω ελάχιστης. Ξοδευω κατα μέσο όρο 10-15 ευρώ το μηνα. Με εξυπηρετεί αρκετα και το 1.5 G internet που έχω. Έχω κι εναν αριθμό whats up γιατί έχουν πολλόι φίλοι μου και οικογένεια. Το ερώτηματα μου είναι..

1) Με συμφέρει να πάρω έναν καινούριο αριθμό cosmote να το έχω αντι για το f2g2? Στην cosmocarta θα ενεργοποιησω το 1 λεπτο το λεπτο.Το f2g2 να το κρατησω μόνο για το internet στο σπίτι.

2)Σκεφτείτε πως βάζω τα 5 ευρω στο whats up για να εχω τα 1500 το μηνα και μου μένουν αφού δεν τα χαλάω. Θα μπορώ να τα μεταφέρω στην cosmocarta?

(Οσο για τον νέο αριθμό αν παρω cosmocarta είναι συγκεκριμένα τα άτομα που θα τον δωσω... Δηλαδή δεν έχω σκοπό να ενημερώσω 100 άτομα)

Αυτό που με κραταει ακόμη στο f2g2 είναι τα 10 λεπτά το λεπτό και η ελάχιστη χρέωση. Το μήνυμα έγινε πανάκριβο.. :mad:

Εσείς τι θα κανατε στη θέση μου? Πάντως δεν γινεται να έχω 3 τηλέφωνα πάνω μου.. Και τα 2 με κούρασαν...

Ευχαριστώ! :)

Θα σου προτεινα να βαλεις και τις 3 sim σε μια (sim cloning)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798

Θα σου προτεινα να βαλεις και τις 3 sim σε μια (sim cloning)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798

αυτό ακριβώς θα έλεγα και εγώ, αν δεν έχετε κάρτες q/voda το sim cloning θα σας σώσει. Εγώ έχω μέσα το κανονικό μου free2go2 που μιλάω και στέλνω και ξέρουν όλοι, μια κοσμοκαρτα για δυο μοναδικό νουμερα cosmote που έχω να καλώ με το 1 λεπτό το λεπτό, ενα whats up που όποιος έχει και με ρωτάει του το δίνω να με πάρει εκεί και είχα κι μια wind καρτοκινητή για δωρεάν sms προς wind κυρίως με κάθε ανανέωση όσο υπήρχε το sharing πλεον δε τη χρησιμοποιώ, επίσης έχω και 2 παλιά free2go που απλά υπάρχει το 1,5GB ιντερνετ αν τυχόν εξαντλήσω το βασικό μου νουμερο κι ουτε 2-3 συσκευές ούτε ταλαιπωρία ούτε τίποτα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Θα προσπαθήσω να το κανω.. Η ερώτηση μου είναι, αν με καλέσει καποιος στο f2g2 θα χτυπήσει κανονικά? Για να με καλέσεις στο whats up πρεπει να κάνω επανεκκινηση τη συσκευή ή λειτουργεί κανονικά? Και αν θελω να παρω τηλ εγω πως θα ξερω απο ποια καρτα θα καλέσω?

Θα προσπαθήσω να το κανω.. Η ερώτηση μου είναι, αν με καλέσει καποιος στο f2g2 θα χτυπήσει κανονικά? Για να με καλέσεις στο whats up πρεπει να κάνω επανεκκινηση τη συσκευή ή λειτουργεί κανονικά? Και αν θελω να παρω τηλ εγω πως θα ξερω απο ποια καρτα θα καλέσω?

Περισσότερα για την κλωνοποίηση εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798

Το παρόν topic αφορά τα καρτοκινητά Wind.

Μόνο μία σύνδεση μπορεί να είναι ενεργή κάθε φορά. Οι υπόλοιπες θα είναι κλειστές. Ανάλογα με τη συσκευή, άλλες κάνουν επανεκκίνηση, άλλες όχι. Και αυτές που δεν κάνουν επανεκκίνηση καμιά φορά κολλάνε και πρέπει να το κλείσεις και να το ανοίξεις εσύ. Το άλλο που θα μπορούσες να κάνεις, θα ήταν να πάρεις μία συσκευή που δέχεται δύο κάρτες σιμ. Ή καμιά κινέζικη ή κάποια επώνυμη, όπως πχ της samsung

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το wind sharing δεν παίζει. Τα μίνι πακέτα μηνυμάτων δεν παίζουν, αυξήσαν τις χρεώσεις στα πακέτα. Το μόνο καλό στην εταιρία αυτή την στιγμή είναι η κάλυψη της.

Το wind sharing δεν παίζει. Τα μίνι πακέτα μηνυμάτων δεν παίζουν, αυξήσαν τις χρεώσεις στα πακέτα. Το μόνο καλό στην εταιρία αυτή την στιγμή είναι η κάλυψη της.

απλα μας βοηθαει να την αποχαιρετισουμε μια ωρα νωριτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

απλα μας βοηθαει να την αποχαιρετισουμε μια ωρα νωριτερα

Μα τι λογικές είναι αυτές? Και στην τελική ας τα βγάλει από το site. Τι τα διαφημίζει? Και αφού η εταιρία είναι ήδη σκατά οικονομικά θέλει να χάσει συνδρομητές? Τι φοβερές λογικές είναι αυτές δεν καταλαβαίνω. και δεν είναι μικρές οι αυξήσεις από 4 λεπτά στα 12. είναι τεράστιες.

Μα τι λογικές είναι αυτές? Και στην τελική ας τα βγάλει από το site. Τι τα διαφημίζει? Και αφού η εταιρία είναι ήδη σκατά οικονομικά θέλει να χάσει συνδρομητές? Τι φοβερές λογικές είναι αυτές δεν καταλαβαίνω. και δεν είναι μικρές οι αυξήσεις από 4 λεπτά στα 12. είναι τεράστιες.

200% αυξηση δεν εχω ξανασυναντησει ποτε. ειναι απογοητευτικο το γεγονος.

και βεβαιως θεωρω αλητεια το να μην μπορεις να ενεργοποιησεις τα μινι πακετα. σα να σου λεει δηλαδη φυγε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρα πολυ σωστα ολα. Ειδικα με την καλυψη, το απιστευτο σημα και ποιοτητα φωνης που εχει. Και δυστυχως, η wind ειναι μονοδρομος...

Για τη voda δεν το συζητω, ναι μεν τελεια καλυψη και ποιοτητα φωνης οπως και η wind, αλλα, πανακριβες χρεωσεις...

Οσο για την cosmote, τι να πω... Αν, λεω αν.. καταφερω να βγαλω γραμμη, ακουω τα μισά απ όσα λεει ο συνομιλητης... σημα ..καμπανα, κι οσο θελεις βροντα στου κουφου την πορτα..

Οπότε, μονοδρομος η wind..

Παιδιά, η wind τα χει παίξει μου φαίνεται. Πάνε για φούντο και το προσπαθούν κιόλας! Είχα βάλει πριν κανά μήνα κάρτα 30€ γιατί θα πήγαινα εξωτερικό. Πήρα τηλ στο 1260 και ρώτησα αν το bonus διπλασιασμού ισχύει στο εξωτερικό αλλά μου απάντησαν ότι δεν ισχύει, είναι μόνο για Ελλάδα και ισχύει για ένα μήνα (έληξε 5/08). Πήγα εξωτερικό μια βδομάδα, γύρισα και παίρνω τηλ να μάθω το υπόλοιπο (όχι του bonus, το κανονικό)... Ήταν όσο είχα και πριν :wacko: Παραξενεύτηκα και είπα να στείλω ΥΠ να μάθω που είναι το bonus... Μαντέψτε τι έγινε... Χρεώθηκε το bonus που είχα (παρόλο που δεν θα έπρεπε να γίνει αυτό όντας στο εξωτερικό) και όχι το κανονικό υπόλοιπο! :wacko: Εμένα προφανώς και δεν με χάλασε :p αλλά μετά σκέφτομαι πως να μην πάει για πτώχευση αυτή η εταιρεία :X

θα καταλαβαν οτι ηθελες να παρεις σε αριθμο εξωτερικου και οχι απο το εξωτερικο για αυτο στα ειπαν αυτα... γιατι στο site αναφερει -> Συγκεκριμένα, με κάθε ανανέωση από €10 και άνω, οι συνδρομητές Καρτοκινητής WIND κερδίζουν διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ο οποίος ισχύει για 15 ημέρες από την ημερομηνία ανανέωσης αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €10. αλλιως γιατι να μην ισχυει το bonus; κανονικο υπολοιπο καρτας θεωρειται. Edited by stathis123

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Απόσο θυμάμαι, ρώτησα τον υπάλληλο αν ισχύει κατά την παραμονή στο εξωτερικό. Αν προσέξεις, αναφέρει εθνικά δίκτυα, εγώ συνδεόμουν με Megaphon, Telia και λοιπές εταιρείες του εξωτερικού. Είτε sms είτε ομιλία (ασχέτως αν έπαιρνα ή όχι) με βάση αυτά που μου είχε πει ο υπάλληλος θα έπρεπε να χρεωθεί το κανονικό μου υπόλοιπο. Τώρα αν έκανα τόσο λάθος δεν το ξέρω :p

Στην νέα καρτοκινητή όταν καλείς Εξωτερικό ή στέλνεις μηνύματα (από Ελλάδα ) χρεώνει το BONUS άσχετα με το τί γράφει στο site

Από Ισπανία που το δοκιμασα χρέωσε το κανονικό μου υπόλοιπο

Αυτό με την ισπανίς πριν από 3 μήνες , δεν ξέρω τι ισχύει αυτήν την στιγμή

αν ηξερε και η wind θα μας ελεγε!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Στην νέα καρτοκινητή όταν καλείς Εξωτερικό ή στέλνεις μηνύματα (από Ελλάδα ) χρεώνει το BONUS άσχετα με το τί γράφει στο site

Όταν είσαι εξωτερικό, αυτός που σου στέλνει από Ελλάδα χρεώνεται κανονικά και αν έχει κάποιο πρόγραμμα με δωρεάν σμσ συνεχίζει να στέλνει δωρεάν. Εγώ f2go έχω πάντως και χρεώθηκα το bonus όταν έστελνα ΑΠΟ το εξωτερικό ενώ μου είχανε τονίσει ότι θα χρεωθεί το κανονικό μου υπόλοιπο... Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται :blink: .

Αν βγεις εσύ στι εξωτερικό τότε σε χρεώνει κανονικά.

Το BONUS δεν ισχύει σε περίπτωση roaming, sharing κι άλλες τέτοιες υπηρεσίες.

Όταν είσαι εξωτερικό, αυτός που σου στέλνει από Ελλάδα χρεώνεται κανονικά και αν έχει κάποιο πρόγραμμα με δωρεάν σμσ συνεχίζει να στέλνει δωρεάν. Εγώ f2go έχω πάντως και χρεώθηκα το bonus όταν έστελνα ΑΠΟ το εξωτερικό ενώ μου είχανε τονίσει ότι θα χρεωθεί το κανονικό μου υπόλοιπο... Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται :blink: .

Δεν έχει καμία σχέση το BONUS της WIND ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ με το πιθανό που μπορεί να έχεις εσύ στο F2G.

Edited by Petros the Great
Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Τις τελευταίες μέρες έτρεχε στη Wind ο διαγωνισμός "Στείλε ευχή στο 54400". Την πρώτη φορά που η Wind μου έστειλε sms για να με ενημερώσει για το διαγωνισμό, το sms ανέφερε ότι το κόστος συμμετοχής ήταν 0,99€. Τις υπόλοιπες φορές (και δεν ούτε ήταν λίγες, ούτε τις πιο κατάλληλες ώρες) δε γινόταν πουθενά λόγος για το κόστος συμμετοχής. Μάλιστα, η πονηριά της Wind δε σταματάει εκεί, καθώς ένα από τα τελευταία sms που μου έστειλε έλεγε "Επιλέχθηκες από τη Wind για να παίξεις στο διαγωνισμό...".

Προσωπικά, μου φάνηκε εντελώς κοροϊδία από τη μεριά της Wind και προσπάθεια εξαπάτησης των συνδρομητών της... :down:

Edited by odontiatros1986

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Θα συμφωνήσω και εγώ για αυτόν τον διαγωνισμό - απάτη.Κάνουν ότι μπορούν να μαζέψουν λεφτά.
:respect:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova