JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 (edited) Δεν μπορείς δυστυχώς, δοκιμασμένο σε f2g2 και f2g6. Έρχεται ένα μήνυμα που λέει ότι δεν είναι διαθέσιμα στο πακέτο σου... όντως δεν συμφέρει μια!. Τώρα δηλαδή το πιο οικονομικό πακέτο για Sms είναι το vodafone international και το φρογκ; με Sms στα 0,04€. Το γουίντ international το Sms πόσο έχει ;, 0,12€. Ποιο πακέτο συμφέρει να βάλεις στα καρτοκινητα όταν στέλνεις πολλά Sms. Προφανώς η νέα καρτοκινητη απορρίπτεται λόγω ότι δεν έχει πακέτα. Τι μπορώ να κάνω ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Δεν μπορείς δυστυχώς, δοκιμασμένο σε f2g2 και f2g6. Έρχεται ένα μήνυμα που λέει ότι δεν είναι διαθέσιμα στο πακέτο σου... ευχαριστώ αλλά τελικά δεν μπορώ να τα ενεργοποίησω πρέπει να παω στο κανονικό πακέτο του f2g . Αλλά η χρέωση 10 λεπτά το λεπτό δεν θέλω να την χάσω, προφανώς θα πάρω κάποιο άλλο κινητό για Sms προς όλους και αυτό θα το εχω μόνο για κλήσεις. Edited August 6, 2010 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 ευχαριστώ αλλά τελικά δεν μπορώ να τα ενεργοποίησω πρέπει να παω στο κανονικό πακέτο του f2g . Αλλά η χρέωση 10 λεπτά το λεπτό δεν θέλω να την χάσω, προφανώς θα πάρω κάποιο άλλο κινητό για Sms προς όλους και αυτό θα το εχω μόνο για κλήσεις. Δεν βολεύει αυτό. Άσε που θα τους μπερδέψεις όλους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 θα περιμενω μεχρι τις αρχες του 2011 που θα χει τελειωσει η προσφορα του 2010....αν τα πραγματα συνεχισουν ετσι με βλεπω μετα απο 6χρονια να την κανω για αλλη εταιρεια....!κριμα wind!!!!! Ωχ, για να το λέει ο Κώστας που ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Wind είναι σοβαρά τα πράγματα :lol: ... Και σε μένα 0,12 το SMS, τελικά φαίνεται ότι η WIND δεν βλέπει κάτι άλλο πέρα απο την αρπαχτή :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 ας μεινει η χρεωσει κλησης στο 0,11 και ας παει και 50 cents το μηνυμα! η ομιλια ειναι απαραιτητη και αμεση οταν την χρειαστεις! τα μηνυματα πανε και ερχονται! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 μα δεν άφησε τίποτα όρθιο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 ας μεινει η χρεωσει κλησης στο 0,11 και ας παει και 50 cents το μηνυμα! η ομιλια ειναι απαραιτητη και αμεση οταν την χρειαστεις! τα μηνυματα πανε και ερχονται! Πιστεύω ότι ΔΕΝ θα μείνει στο 0,11 η χρέωση κλήσης...Κάποια στιγμή θα αρχίζει να χρεώνει τρελά και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 (edited) ας μεινει η χρεωσει κλησης στο 0,11 και ας παει και 50 cents το μηνυμα! η ομιλια ειναι απαραιτητη και αμεση οταν την χρειαστεις! τα μηνυματα πανε και ερχονται! κι εγώ αυτό πιστεύω άλλωστε όταν με 10€ το μήνα μιλάς κοντά 100 λεπτά προς όλους που θες 25€ συμβόλαιο ας κάνεις περικοπες στα sms. Μην είμαστε και αχάριστοι η ομιλία ειναι το παν για sms όποιος στέλνει τρελλά ας βολευτεί με ένα frog η ένα Q. To θέμα ειναι να μη πειραχτεί η ομιλία τότε πλέον η wind έληξε για ολους πιστεύω Πιστεύω ότι ΔΕΝ θα μείνει στο 0,11 η χρέωση κλήσης...Κάποια στιγμή θα αρχίζει να χρεώνει τρελά και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε ;) σιγά το τρέξιμο μια αιτησούλα ειναι στο δίκτυο που επιθυμούμε δέσμευση δεν υπάρχει και σε δέκα εργάσιμες θα ειμαστε εκει που μας συμφέρει καλύτερα εγώ έτσι το βλέπω. Και μετά το Δεκέμβριο σε τρεις μόλις ημέρες θα ολοκληρώνεται η φορητότητα, οπότε ως τότε wind και όταν με το κακό αλλάξει και αν τότε βλέπουμε γιατι να αγχωθώ από τώρα άλλωστε και κοσμοκαρτα και νεα vodafone καρτοκινητη που υποτίθεται έχουν φθηνή ομιλία 12 λεπτά χρεώνουν το μήνυμα και εμεις δεν υποτίθεται οτι εχουμε αλλά εχουμε πραγματικά πολύ φθηνη ομιλία Edited August 6, 2010 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Δεν βολεύει αυτό. Άσε που θα τους μπερδέψεις όλους δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδευτούνε. Διότι θα τους ξεκαθαρίσω πιο θα είναι το βασικό κινητό που θα μιλάμε που προφανώς θα βάλω cu με το πακέτο Sms 130 με 5€ το μήνα, το κάθε Sms έρχεται 0,038€ ποιο φθηνό από όλα τα δίκτυα.. Και την γουίντ θα την εχω αποκλειστικά μόνο για κλήσεις και τώρα με την προσφορά με το δωρεάν ίντερνετ και για το ίντερνετ. Άκουσα ότι αναφέρθηκε ότι από 12/8 θα έχουμε ανατιμήσεις στα καρτοκινητα που είναι μη εμπορικά διαθέσιμα. Υπάρχει πουθενά ανακοίνωση για αυτό;. Και πόσο θα αυξηθούν;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 κι εγώ αυτό πιστεύω άλλωστε όταν με 10€ το μήνα μιλάς κοντά 100 λεπτά προς όλους που θες 25€ συμβόλαιο ας κάνεις περικοπες στα sms. Μην είμαστε και αχάριστοι To τέλος τερματισμού κλήσεων στα κινητά έχει φτάσει κάπου στα 0,06. Πόσο έπρεπε να πληρώνουμε δηλ. το λεπτό. Νομίζω ότι 0,10 είναι πολύ φυσιολογική χρέωση που και περιθώριο κέρδους αφήνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 To τέλος τερματισμού κλήσεων στα κινητά έχει φτάσει κάπου στα 0,06. Πόσο έπρεπε να πληρώνουμε δηλ. το λεπτό. Νομίζω ότι 0,10 είναι πολύ φυσιολογική χρέωση που και περιθώριο κέρδους αφήνει. άλλο το τι θα πρέπει και άλλο το τι συμβαίνει στην αγορά. ρίξε μια ματιά σε όλα τα πακέτα όλων των εταιριών κι αν βρεις κάτι αντίστοιχο γράψτο μας. Εδώ και στα πανάκριβα συμβόλαια με προπληρωμένο χρόνο βλέπω πχ σε πάγιο 100€ στο vodafone 100 με πάγιο 103€ και 780 λεπτά δωρεάν να βγαίνει 13,25 λεπτά το λεπτό ομιλίας και να διαμαρτυρόμαστε για τα 10 λεπτά σε καρτοκινητό χωρίς δεσμέυσεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 άλλο το τι θα πρέπει και άλλο το τι συμβαίνει στην αγορά. ρίξε μια ματιά σε όλα τα πακέτα όλων των εταιριών κι αν βρεις κάτι αντίστοιχο γράψτο μας. Εδώ και στα πανάκριβα συμβόλαια με προπληρωμένο χρόνο βλέπω πχ σε πάγιο 100€ στο vodafone 100 με πάγιο 103€ και 780 λεπτά δωρεάν να βγαίνει 13,25 λεπτά το λεπτό ομιλίας και να διαμαρτυρόμαστε για τα 10 λεπτά σε καρτοκινητό χωρίς δεσμέυσεις Αυτό που βλέπω ότι γίνεται στην αγορά είναι στυγνή κερδοσκοπία από όλους. Στην Ιταλία που πληρώνουν κάπου 16 λεπτά για ομιλία είναι πιο έξυπνοι; Στην Γερμανία που πληρώνουν μέχρι και 8 λεπτά το λεπτό προς όλους, οι εταιρείες δεν έχουν κέρδος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 ευχαριστώ αλλά τελικά δεν μπορώ να τα ενεργοποίησω πρέπει να παω στο κανονικό πακέτο του f2g.Και να πας, το ίδιο θα σου λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Βρε παιδιά, το frog, με τον διπλασιασμό χρόνου που δίνει, δεν έχει πρακτικά την ίδια χρέωση με το F2G2 στην ομηλία και πολύ μικρότερη για sms? Γιατί λέτε όλοι ότι έχει τη φτηνότερη χρέωση; βασικα μιλαμε για απολυτα νουμερα...διοτι αν μιλαμε και για διπλασιαμο και μπονους και παλι το f2g2 ειναι φθηνοτερο....μιας και οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε εκμεταλευτει προσφορες και μηνυματα διπλασιαμου....και τα εχουμε στην καβατζα...;) βεβαια....οπως εγρψα και αλλου...ολα ειναι σχετικα....και αφορουν τον καθενα ατομικα...:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Υπάρχουν συνδρομητές που έχουν συγκεντρώσει πολύ μεγάλα υπόλοιπα στις κάρτες τους. Οι εγκλωβισμένοι της wind! Γι αυτους είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα... επειδη ειμαι ενας απο αυτους που εχουν πολυ μεγαλο υπολοιπο, ειλικρινα δεν με απασχολει και τοσο. Σιγουρα ειναι ενοχλητικες οι αυξησεις, αλλα οταν εχεις μεγαλο υπολοιπο δεν σε επηρεαζει και τοσο πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 η frog δεν έχει mobile internet και επίσης σήμα καμπάνα ... γιατί η wind έχει σήμα καμπάνα; εδώ γελάμε!!!!! στην περιοχή μου δεν πιάνει σχεδόν καθόλου αντιθέτως κοσμοτε και φρογκ έχουν σήμα καμπάνα. Ο μόνος λόγος που χρησιμοποιούσα φ2γ2 ήταν οι πολύ φθηνές χρεώσεις γενικά πράγμα που αρχίζει να εξαφανίζεται. Άρα για μένα τουλάχιστον αν ανέβουν και άλλο οι χρεώσεις χαιρετώ τη wind και καλοσορίζω cosmote ή frog, έτσι απλά....... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 γιατί η wind έχει σήμα καμπάνα; εδώ γελάμε!!!!! στην περιοχή μου δεν πιάνει σχεδόν καθόλου αντιθέτως κοσμοτε και φρογκ έχουν σήμα καμπάνα. Ο μόνος λόγος που χρησιμοποιούσα φ2γ2 ήταν οι πολύ φθηνές χρεώσεις γενικά πράγμα που αρχίζει να εξαφανίζεται. Άρα για μένα τουλάχιστον αν ανέβουν και άλλο οι χρεώσεις χαιρετώ τη wind και καλοσορίζω cosmote ή frog, έτσι απλά....... δεν υπαρχει καλη η κακη εταιρια. Ουτε αγαπημενη η λιγοτερη αγαπημενη. Υπαρχει μονο το συμφερον. Τουλαχιστον για μενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 αυτό που λες επισήμανα παραπάνω, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Προτείνω να ανοίξουμε νέο topic με ψηφοφορία για το πότε θα λειτουργήσει εκ νέου το Sharing από την Wind. Οι υπάλληλοι του 1260 είναι τουλάχιστον τραγικοί και επιδίδονται σε εικασίες. Ένας που ρώτησα στο 1260 μου είπε ότι "γίνονται εργασίες αναβάθμισης του συστήματος" και όταν τον ρώτησα πώς είναι δυνατόν να διαρκούν έναν μήνα αυτές οι εργασίες μου είπε "περίπου άλλο τόσο θα διαρκέσουν και μετά θα επαναλειτουργήσει" Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να στείλω email , αλλά έχω την εξής απορία : Να στείλω πρώτα στην Wind και μετά στην ΕΕΤΤ ή απευθείας στην ΕΕΤΤ? Θεωρώ ότι είναι πολύ "χοντρό" να έχουν την υπηρεσία διαθέσιμη στην ιστοσελίδα τους και να μην την προσφέρουν στους πελάτες τους. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Προτείνω να ανοίξουμε νέο topic με ψηφοφορία για το πότε θα λειτουργήσει εκ νέου το Sharing από την Wind. Οι υπάλληλοι του 1260 είναι τουλάχιστον τραγικοί και επιδίδονται σε εικασίες. Ένας που ρώτησα στο 1260 μου είπε ότι "γίνονται εργασίες αναβάθμισης του συστήματος" και όταν τον ρώτησα πώς είναι δυνατόν να διαρκούν έναν μήνα αυτές οι εργασίες μου είπε "περίπου άλλο τόσο θα διαρκέσουν και μετά θα επαναλειτουργήσει" Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να στείλω email , αλλά έχω την εξής απορία : Να στείλω πρώτα στην Wind και μετά στην ΕΕΤΤ ή απευθείας στην ΕΕΤΤ? Θεωρώ ότι είναι πολύ "χοντρό" να έχουν την υπηρεσία διαθέσιμη στην ιστοσελίδα τους και να μην την προσφέρουν στους πελάτες τους. Στείλε βρε Σταύρο να τελειώνουμε................παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Εαν κάνετε πολλοί αίτημα/παράπονο στην εταιρεία θα το λάβουν σοβαρότερα. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Εαν κάνετε πολλοί αίτημα/παράπονο στην εταιρεία θα το λάβουν σοβαρότερα. Καλησπέρα παιδιά, έχω δύο καρτούλες f2g. Στη μία αυτό το μήνα μπήκαν κανονικά τα δωρεάν λεπτά και mb ενώ στην άλλη όχι. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά, έχω δύο καρτούλες f2g. Στη μία αυτό το μήνα μπήκαν κανονικά τα δωρεάν λεπτά και mb ενώ στην άλλη όχι. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον; Όταν στέλνεις ΥΠ στο 1245 τι μήνυμα σου έρχεται ως απάντηση; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 H wind αξίζει μόνο για τα πακέτα ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Όταν στέλνεις ΥΠ στο 1245 τι μήνυμα σου έρχεται ως απάντηση; δεν έχω καθόλου κάρτα. δεν μπορεί ναστείλει το sms:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Καλησπέρα, θα ηθελα τη γνώμη σας, γιατι τον τελευταιο καιρό δεν έχω χρονο να παρακολουθω τις εξελίξεις. Ο κανονικός μου αριθμός είναι ένα f2g2. Δεν κάνω μεγάλη χρήση.. γυρω στα 4-5 μηνυματα τη μέρα και τηλέφωνα μικρής γενικά διάρκειας και κυρίως προς 1 αριθμό cosmote συμβολαιου και γενικά καλώ όπου θέλω λόγω ελάχιστης. Ξοδευω κατα μέσο όρο 10-15 ευρώ το μηνα. Με εξυπηρετεί αρκετα και το 1.5 G internet που έχω. Έχω κι εναν αριθμό whats up γιατί έχουν πολλόι φίλοι μου και οικογένεια. Το ερώτηματα μου είναι.. 1) Με συμφέρει να πάρω έναν καινούριο αριθμό cosmote να το έχω αντι για το f2g2? Στην cosmocarta θα ενεργοποιησω το 1 λεπτο το λεπτο.Το f2g2 να το κρατησω μόνο για το internet στο σπίτι. 2)Σκεφτείτε πως βάζω τα 5 ευρω στο whats up για να εχω τα 1500 το μηνα και μου μένουν αφού δεν τα χαλάω. Θα μπορώ να τα μεταφέρω στην cosmocarta? (Οσο για τον νέο αριθμό αν παρω cosmocarta είναι συγκεκριμένα τα άτομα που θα τον δωσω... Δηλαδή δεν έχω σκοπό να ενημερώσω 100 άτομα) Αυτό που με κραταει ακόμη στο f2g2 είναι τα 10 λεπτά το λεπτό και η ελάχιστη χρέωση. Το μήνυμα έγινε πανάκριβο.. :mad: Εσείς τι θα κανατε στη θέση μου? Πάντως δεν γινεται να έχω 3 τηλέφωνα πάνω μου.. Και τα 2 με κούρασαν... Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts