Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι κλεφτες που ειναι δεν λεει πουθενα στο μπαχαλοsite τους πως απενεργοποιειτε η υπηρεσια mytone

μπες στο musicstore.wind.com.gr

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

τι κλεφτες που ειναι δεν λεει πουθενα στο μπαχαλοsite τους πως απενεργοποιειτε η υπηρεσια mytone

Υπαρχει και η εξυπηρετηση πελατων που μπορεις να απευθυνθεις και να σε βοηθησει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει και η εξυπηρετηση πελατων που μπορεις να απευθυνθεις και να σε βοηθησει.

Και η οποία πληρώνεται αν δεν κάνω λαθος.

Scotty, beam us up.

στο musicstore δεν υπαρχει επιλογη για απενεργοποιηση της υπηρεσιας!επιπλεον το 1260 χρεωνεται! στη σελιδα τους δεν αναφερουν τπτ...

Και η οποία πληρώνεται αν δεν κάνω λαθος.

αν δεν θες να πληρωσεις το τηλεφωνημα στην εξυπηρετηση πελατων, πηγαινεις σε ενα καταστημα και κανεις απο εκει την δουλεια σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν δεν θες να πληρωσεις το τηλεφωνημα στην εξυπηρετηση πελατων, πηγαινεις σε ενα καταστημα και κανεις απο εκει την δουλεια σου.

φιλε μου εισαι σοβαρος ?θα πρεπει να ταλαιπωρηθω εγω επειδη ειναι αυτοι αχρηστοι και απατεωνες ?

Είναι άχρηστοι κι απατεώνες αλλά κατα τη γνωμη μου όχι για τους λόγους που αναφέρεις. Θέλεις να εξυπηρετηθεις και αφού είσαι συνδρομητής καρτοκινητης συμφωνείς ότι για να εξυπηρετηθεις πρέπει να πληρώσεις 12 cents η να πας σε ενα κατάστημα wind. Αυτό δεν είναι κάτι που τους κάνει άχρηστους και απατεώνες. Και δεν είμαι από αυτούς που πλεκουν το εγκωμιο της wind εδώ μέσα.

Είναι άχρηστοι κι απατεώνες αλλά κατα τη γνωμη μου όχι για τους λόγους που αναφέρεις. Θέλεις να εξυπηρετηθεις και αφού είσαι συνδρομητής καρτοκινητης συμφωνείς ότι για να εξυπηρετηθεις πρέπει να πληρώσεις 12 cents η να πας σε ενα κατάστημα wind. Αυτό δεν είναι κάτι που τους κάνει άχρηστους και απατεώνες. Και δεν είμαι από αυτούς που πλεκουν το εγκωμιο της wind εδώ μέσα.

ποτε δεν ειχα βαλει καποιο τραγουδι για να ακουγεται οταν με καλουν. παντα ακουγοταν ο κλασικος τονος , αυτοι με χρεωναν καθε μηνα 0.60 λεπτα , μολις χθες αντιληφθηκα οτι οι χρεωσεις αυτες ηταν για το mytone που ειχα ενεργοποιησει χωρις ομως να βαλω καποιο τραγουδι. Σε ολη την σελιδα τους δεν αναφερει πουθενα πως απενεργοποιειτε !!γιατι πρεπει να χρεωθω για κατι που ειναι αυτονοητο? δεν επρεπε να αναγραφεται στην σελιδα τους ?

wind οταν ολα γινονται δυσκολα! τπτ δεν ειναι τυχαιο ..γι αυτο παει για κλεισιμο

το F2G1 τι χρεωσεις εχει αυτη τη στιγμη? Ειναι ιδιες με του F2G2?

Οχι δεν ειναι ιδιες.Το f2g2 εχει χρεωση 0.10 το λεπτο προς ολους ενω το f2g1 εχει χρεωση 0.21 το λεπτο προς ολους και 0.10 μονο προς f2g.Ακομη το f2g2 εχει χρεωση 0.02 ανα sms προς f2g και 0.04 προς τα αλλα δικτυα και εξωτερικο ενω το f2g1 εχει χρεωση 0.02 ανα sms προς f2g και εξωτερικο και 0.04 προς ολα τα ελληνικα δικτυα.

στο musicstore δεν υπαρχει επιλογη για απενεργοποιηση της υπηρεσιας!επιπλεον το 1260 χρεωνεται! στη σελιδα τους δεν αναφερουν τπτ...

Υπαρχει, απλα εσυ δε το βλεπεις. Εγω εκει τα διαχειριζομαι τα mytones μου.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Υπαρχει, απλα εσυ δε το βλεπεις. Εγω εκει τα διαχειριζομαι τα mytones μου.

δωσε το url της απενεργοποιησης ;)

http://img690.imageshack.us/img690/7030/53142911.png

δεν βλεπω πουθενα επιλογη για απενεργοποιηση

Edited by dolce7

Φίλε θα πας:

Διαχείριση my tones /διαχείριση υπηρεσίας κ εκεί θα το απενεργοποιησεις...Εύκολο?;)

αν ειδες τo screenshot εκει ακριβως ειμαι!!!δεν υπαρχει καμια επιλογη απενεργοποιησης. τεσπα εχω βαρεθει τετοιες αυθαιρετες πρακτικες της wind καθε λιγο και λιγακι.. αν κανω φορητοτητα πρεπει να ξανακανω ταυτοποιηση ?

Edited by eLeKtriK EyE

Ξεκλείδωμα.

Κάποια επιθετικά ή/και προσβλητικά posts διεγράφησαν.

Μείνετε εντός θέματος και εντός ΟΠΧ. :!:

Δεν ταυτοποιησα μια καρτα της wind με ενεργοποιημενη την προσφορα με 1500 λεπτα και μηνυματα και 1,5 giga για internet. Αν την ταυτοποιησω τωρα θα συνεχισω να τα εχω αυτα ή τα έχασα?

Δεν ταυτοποιησα μια καρτα της wind με ενεργοποιημενη την προσφορα με 1500 λεπτα και μηνυματα και 1,5 giga για internet. Αν την ταυτοποιησω τωρα θα συνεχισω να τα εχω αυτα ή τα έχασα?

συνεχίζεις κανονικά όπως πριν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κανείς άλλος που δεν έχει πάρει ακόμα τα 10€ που υποσχέθηκε η Wind για τη ταυτοποίηση;
Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

θα δουλέψει το sharing..... -δεν θα δουλέψει το sharing.... :worry:

εγω προβλεπω οτι δεν θα δουλεψει

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε ναι αν υπηρχε καποιο ''προβλημα'' θα το ειχαν διορθωσει!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Όταν ακούω ή βλέπω από την WIND τις λέξεις ''προσωρινά'', ''σύντομα'' κλπ, καταλαβαίνω πια ότι εννοεί ΠΟΤΕ... :p Edited by pluss

Υπάρχει κανείς άλλος που δεν έχει πάρει ακόμα τα 10€ που υποσχέθηκε η Wind για τη ταυτοποίηση;

+1....σε καποιο που το αργησα δεν εχει μπει....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

+1....σε καποιο που το αργησα δεν εχει μπει....

Απ' ότι κατάλαβα μάλλον δεν θα πάρουν τα 10 ευρώ, όσοι ταυτοποίησαν από το Σάββατο και μετά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova