keysmith Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Λογικα σκεπτομενοι (και ουχι ala Wind) αφου το Frog εχει τον διπλασιασμο ως το τελος της χρονιας δεν βλεπω τον λογο γιατι θα πρεπει να ανυσηχουμε οσοι/ες εχουμε f2g 2. Αν ηταν να αλλαξει κατι πιστευω θα ειχε αλλαξει και δεν θα περιμεναν την 6η Αυγουστου. Οποτε λιγο υπομονη. ..ενα μηνα έδωσαν, εξου και το 6 αυγούστου Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ..ενα μηνα έδωσαν, εξου και το 6 αυγούστου Περιμενε γιατι δεν κατλαβα καλα τι σημαινει ενα μηνα εδωσαν? Οτι μετα τις 6/8 αλλαzει και το f2g 2? Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Περιμενε γιατι δεν κατλαβα καλα τι σημαινει ενα μηνα εδωσαν? Οτι μετα τις 6/8 αλλαzει και το f2g 2? Σύμφωνα με την ανακοίνωση αλλάζει μόνο η χρέωση των μηνυμάτων. Η ανακοίνωση έχει προκαλεσει μεγάλη αναστάτωση στους συνδρομητές που έχουν το πακέτο f2g2. Σύμφωνα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών οι χρεώσεις του πακέτου δεν θα επηρεαστούν. Ωστόσο η προφορική ενημέρωση έρχεται σε σύγκρουση με την γραπτή ανακοίνωση. Καλό θα ήταν η εταιρεία να βγάλει μία διευκρινιστική ανακοίνωση, αν σέβεται τους συνδρομητές της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Συνεχίζω να πιστεύω ότι το f2g2 δε θα επηρεαστεί από την αλλαγή αυτή. Το επιβεβαιώνει και το cc. Δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω Το δελτίο τύπου έτσι όπως γράφεται δεν είναι μεν σαφές αλλά αυτοί που το έγραψαν ξέρουν σε ποια πακέτα ανεφέρονται. Στη wind υπάρχει πολύς κόσμος που είναι σε 'αρχαία' πακέτα καρτοκινητής. Αυτούς εννοεί το δελτίο τυπου πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Συνεχίζω να πιστεύω ότι το f2g2 δε θα επηρεαστεί από την αλλαγή αυτή. Το επιβεβαιώνει και το cc. Δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω Εγω δεν τους πιστευω οχι γιατι θεωρω οτι ψευδονται, αλλα γιατι ειναι ανενημερωτοι, σχεδον παντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ... Το δελτίο τύπου έτσι όπως γράφεται δεν είναι μεν σαφές αλλά αυτοί που το έγραψαν ξέρουν σε ποια πακέτα ανεφέρονται. .... Τα δελτία τύπου όμως, γράφονται, ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γράφονται, για τους πολλούς, για τους πελάτες της κάθε εταιρείας διότι αυτοί θα πρέπει να γνωρίζουν και να αποφασίζουν αν θέλουν ή όχι να παραμείνουν μετά τις όποιες αλλαγές και όχι για να τα καταλαβαίνουν και κατ επέκταση να τα ερμηνεύουν όπως αρέσκονται, αυτοί που τα έγραψαν. Παρ΄όλα αυτά θα έλεγα να υπάρξει λίγη υπομονή και μετά την 6η Αυγούστου ο καθένας πράττει ότι θεωρεί καλύτερο. Δεν είναι πρακτικά δυνατό αλλά μια επιστολή προς την εταιρεία από 10-20 ή 80 (όσοι μαζευτούν) κατόχους f2g2 οι οποίοι έχουν 15-50 ή120 αριθμούς όλοι μαζί, στην οποία θα ανέφεραν τη πρόθεσή τους να μετακινηθούν με φορητότητα προς άλλη εταιρεία, πλην της "Q", αν αλλάξουν οι χρεώσεις του συγκεκριμένου πακέτου θα ήταν καλό καψόνι στην εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Έστειλα ΑLL στο 19234 για να μου έρθουν οι ρυθμίσεις για internet και είδα στα προφίλ internet προσθέθηκαν τα wind-internet και wind PLUS. ποιο χρησιμοποιώ για την προσφορά με 1.5G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Έστειλα ΑLL στο 19234 για να μου έρθουν οι ρυθμίσεις για internet και είδα στα προφίλ internet προσθέθηκαν τα wind-internet και wind PLUS. ποιο χρησιμοποιώ για την προσφορά με 1.5G; Το Wind Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Σύμφωνα με την ανακοίνωση αλλάζει μόνο η χρέωση των μηνυμάτων. αυτο που με φοβησει ειναι οτι αυξανοντας το μηνυμα στο wind international το κανει αυτοματα μη ανταγωνιστικο απεναντι στο αντιστοιχο πακετο της voda και τα πακετα της cosmo.... ...οποτε -λεω- η μας εχουν καμμια ευχαριστη εκπληξη απο την wind...κανενα νεο πακετο...η ερχεται η μπαλα των αυξησεων και απο τις αλλες εταιρειες....:wacko:....και η μπαλα δεν σταματαει ευκολα....:cry: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro3650 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Επιπρόσθετα, η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι η χρέωση ομιλίας για εθνικούς προορισμούς των παλαιών μη εμπορικά διαθέσιμων πακέτων καρτοκινητής WIND Card, αυξάνεται σε 0,0083€ / δευτερόλεπτο διατηρώντας την ελάχιστη διάρκεια κλήσης των 30 δευτερολέπτων. Αν καταλαβα καλα η αυξηση αφορα μονο τη wind card και οχι το F2G2 Παράθεση skorpio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 αυτο που με φοβησει ειναι οτι αυξανοντας το μηνυμα στο wind international το κανει αυτοματα μη ανταγωνιστικο απεναντι στο αντιστοιχο πακετο της voda και τα πακετα της cosmo.... ...οποτε -λεω- η μας εχουν καμμια ευχαριστη εκπληξη απο την wind...κανενα νεο πακετο...η ερχεται η μπαλα των αυξησεων και απο τις αλλες εταιρειες....:wacko:....και η μπαλα δεν σταματαει ευκολα....:cry: Η vodafone έχει ήδη ανακοινώσει αυξήσεις στα καρτοκινητά. Νομίζω και η cosmote είχε ανακοινώσει κάποιες αυξήσεις. Να κάνουν δηλαδή δεύτερο τσουνάμι αυξήσεων μέσα σε λίγες μέρες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 η βονταφον 0.12 απο τις αρχες του καλοκαιριου το πηγε το μνμ απλως η wind αργισε.Αυτη τι στιγμη η πιο οικονομικη ειναι η frog! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 η βονταφον 0.12 απο τις αρχες του καλοκαιριου το πηγε το μνμ απλως η wind αργισε.Αυτη τι στιγμη η πιο οικονομικη ειναι η frog! ΛΑΘΟΣ....στο vodafone international (για εμας τους αλβανους :lol::lol:) το μηνυμα εξακολουθει να ειναι 4 λεπτα.....για οσους ελληναραδες ειναι καλλημενοι στα τηλεφωνα και θελουν unlimited ....εκει εχει παει το μηνυμα 12 λεπτα ;) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (για εμας τους αλβανους :lol::lol:) το μηνυμα εξακολουθει να ειναι 4 λεπτα. ετσι ακριβως οπως τα λες! ;) Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 στο f2g2 πόσο χρεώνεται η βιντεοκλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 στο f2g2 πόσο χρεώνεται η βιντεοκλήση? Νομιζω οσο η κανονικη κληση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Νομιζω οσο η κανονικη κληση Όσο η κανονική;;; Είσαι σίγουρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Πηρα και ρωτησα στο 1260 για τις αυξησεις απο 5 Αυγουστου, μου ειπαν οτι γραφει στο δελτιο τυπου θα ισχυσει κανονικα! Δηλαδη bye bye F2G2! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 εγω λεω να παρουμε οοοολοι στο 1260 να το επιβεβαιωσουμε!@ Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Πηρα και ρωτησα στο 1260 για τις αυξησεις απο 5 Αυγουστου, μου ειπαν οτι γραφει στο δελτιο τυπου θα ισχυσει κανονικα! Δηλαδη bye bye F2G2! το θέμα ειναι ότι το δελτίο τύπου αναφέρει για αυξήσεις στη χρέωση των μηνυμάτων και της εξυπηρέτησης πελατών ενώ για αλλαγή στη χρέωση ομιλίας δεν αναφέρει κάτι για τα πακέτα free2go μόνο για τα παλιότερα wind card οπότε αν ισχύσει επακριβώς το δελτίο τύπου καλά θα μαστε. Αν ειναι να χουμε 0,10€ το λεπτό ομιλίας ας πάει το μήνυμα 12 λεπτά θα αντέξουμε... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλα δεν ξερουν τι τους γινεται εκει στο τμημα εξυπηρετησης πελατων.Αλλοι υπαλληλοι λενε οτι θα εχει το f2g2 ως εχει στις χρεωσεις ,ενω αλλοι υπαλληλοι λενε οτι θα αυξηθουν οι χρεωσεις και στο f2g2.Θα δουμε οταν θα ερθει η 5η Αυγουστου αν θα εχουμε τις ιδιες χρεωσεις η οχι στο f2g2.Αλλιως φευγω για q-telecom και θα εχω το 1,5 gb στα αλλα 4 νουμερα f2g που εχω.Σιγα μην κατσω με χρεωση 0,50 λεπτα το λεπτο και 0,12 λεπτα το μηνυμα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλα δεν ξερουν τι τους γινεται εκει στο τμημα εξυπηρετησης πελατων.Αλλοι υπαλληλοι λενε οτι θα εχει το f2g2 ως εχει στις χρεωσεις ,ενω αλλοι υπαλληλοι λενε οτι θα αυξηθουν οι χρεωσεις και στο f2g2.Θα δουμε οταν θα ερθει η 5η Αυγουστου αν θα εχουμε τις ιδιες χρεωσεις η οχι στο f2g2.Αλλιως φευγω για q-telecom και θα εχω το 1,5 gb στα αλλα 4 νουμερα f2g που εχω.Σιγα μην κατσω με χρεωση 0,50 λεπτα το λεπτο και 0,12 λεπτα το μηνυμα. δυστυχως το cc της wind δεν ειναι σε θεση να δωσει σαφη και ξεκαθαρη απαντηση στην πιο απλη απορια, ποσο μαλλον σε αυτο της αυξησης των χρεωσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλα δεν ξερουν τι τους γινεται εκει στο τμημα εξυπηρετησης πελατων.Αλλοι υπαλληλοι λενε οτι θα εχει το f2g2 ως εχει στις χρεωσεις ,ενω αλλοι υπαλληλοι λενε οτι θα αυξηθουν οι χρεωσεις και στο f2g2.Θα δουμε οταν θα ερθει η 5η Αυγουστου αν θα εχουμε τις ιδιες χρεωσεις η οχι στο f2g2.Αλλιως φευγω για q-telecom και θα εχω το 1,5 gb στα αλλα 4 νουμερα f2g που εχω.Σιγα μην κατσω με χρεωση 0,50 λεπτα το λεπτο και 0,12 λεπτα το μηνυμα. το ίδιο θα κάνω κ εγώ!ο μόνος λόγος που έχω wind είναι το f2g2!με διαφορετική χρέωση πάω σε κιου η βάτραχο!απλά πράματα παιδιά!κ πιστεύω πως έχουν πάρα πολλά άτομα το 0,10 λεπτά το λεπτό!φανταστείτε τι έχει να γίνει άμα ανέβει!άντε γεια απλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλα δεν ξερουν τι τους γινεται εκει στο τμημα εξυπηρετησης πελατων.Αλλοι υπαλληλοι λενε οτι θα εχει το f2g2 ως εχει στις χρεωσεις ,ενω αλλοι υπαλληλοι λενε οτι θα αυξηθουν οι χρεωσεις και στο f2g2.Θα δουμε οταν θα ερθει η 5η Αυγουστου αν θα εχουμε τις ιδιες χρεωσεις η οχι στο f2g2.Αλλιως φευγω για q-telecom και θα εχω το 1,5 gb στα αλλα 4 νουμερα f2g που εχω.Σιγα μην κατσω με χρεωση 0,50 λεπτα το λεπτο και 0,12 λεπτα το μηνυμα. Αν "φυγεις" για την Q, ουσιαστικα μενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Αν "φυγεις" για την Q, ουσιαστικα μενεις. με πολυ πιο συμφερουσες χρεωσεις ομως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts