pan82 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Φίλε Pan82 αν και έχεις δίκιο στην βασική σου θέση , δεν είναι όμως σωστό να αναφέρουμε σε μία σύγκριση κάπιες τιμές με Φ.Π.Α. και άλλες τιμές χωρίς Φ.Π.Α. έτσι για να διορθώσω τον συλογισμό σου από εξωτερικό Θα πληρώνεις 13,31 το μύνημα (μαζί με τον τρέχοντα Φ.Π.Α που και αυτός θα αυξηθεί από τον Ιούλιο και θα πάμε στο 13,53) . Καλά φίλε ναι δεν είπα για ακριβείς χρεώσεις απλά ήθελα να δείξω το μέγεθος της διαφοράς που ειναι αρκετά μικρή αν σκεφτείς οτι το ένα ειναι για μέσα στη χώρα μας και το άλλο σε συνθήκες περιαγωγής σε σημείο να καταντάει σκανδαλώδης αυτή η αποχή από όλο αυτό της ΕΕΤΤ. Αλλά βέβαια είναι άσχετο με το παρόν topic. Τελικά η κατάργηση του Bonus στις ανανεώσεις πάνω από 20€ είναι σίγουρη, δοκίμασε να βάλει και κανένας άλλος; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Καμία ενημέρωση γι' αυτό έχουμε;:worry: Δεν ειναι κατι καινουριο. Κατω απο 7 λεπτα υπολοιπο δεν μπορεις να κανεις καμια εξερχομενη κινηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 πηρα στην εξυπηρετηση πελατων τησ wind και ρωτησα πιο πακετο F2G εχω και μου λενε F2G DISCO 0,39/λεπτο-εχετε ξανακουσει τετοιο πακετο,και συμφερει σε σχεση με την νεα καροκινητη wind?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 πηρα στην εξυπηρετηση πελατων τησ wind και ρωτησα πιο πακετο F2G εχω και μου λενε F2G DISCO 0,39/λεπτο-εχετε ξανακουσει τετοιο πακετο,και συμφερει σε σχεση με την νεα καροκινητη wind?? Τι ειναι το F2G DISCO???? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Τι ειναι το F2G DISCO???? F2G Disco = F2G Discount ήτοι το προ διετίας επαναλανσάρισμα του F2G με και καλά χαμηλές χρεώσεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 F2G Disco = F2G Discount ήτοι το προ διετίας επαναλανσάρισμα του F2G με και καλά χαμηλές χρεώσεις :p αντι να βγαλει τιποτα σοβαρο και καινουριο, επαναφερει τα παλια με καινουρια ονοματα. Τι αλλο θα δουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Tί καινούργιο να βγάλει εδώ κόβει ένα ένα και αυτά που είχε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Τι ειναι το F2G DISCO???? είναι το παλιό πακέτο δεν υπάρχει εμπορικά διαθέσιμο το ντίσκο πακέτο. Ρώτησα στο 1260. Απλά όσοι είναι στο ντίσκο διατηρούνε τις χρεώσεις που ήδη έχουνε εξάλλου δεν συμφέρει το ντίσκο διότι έχει χρέωση0.39€ το λεπτό και το Sms έχει0,85€ και το φρι του γκοου το εμπορικά διαθέσιμο έχει χρέωση 0,052€ και Sms προς όλους και η ομιλία προς όλους είναι0, 36€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 είναι το παλιό πακέτο δεν υπάρχει εμπορικά διαθέσιμο το ντίσκο πακέτο. Ρώτησα στο 1260. Απλά όσοι είναι στο ντίσκο διατηρούνε τις χρεώσεις που ήδη έχουνε εξάλλου δεν συμφέρει το ντίσκο διότι έχει χρέωση0.39€ το λεπτό και το Sms έχει0,85€ και το φρι του γκοου το εμπορικά διαθέσιμο έχει χρέωση 0,052€ και Sms προς όλους και η ομιλία προς όλους είναι0, 36€. τελικα να βαλω νεα καρτοκινητη η' να κρατησω το F2G-DISCOUNT?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 τελικα να βαλω νεα καρτοκινητη η' να κρατησω το F2G-DISCOUNT?? νομιζω οτι συμφερει η νεα καρτοκινητη wind χωρις δευτερη σκεψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Ξέρει κανείς πόσο χρεώνει το mms το f2g?Και γενικά τις χρεώσεις του?Γιατί στο site έχει πρόβλημα η σελίδα Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ξέρει κανείς πόσο χρεώνει το mms το f2g?Και γενικά τις χρεώσεις του?Γιατί στο site έχει πρόβλημα η σελίδα εχω αποθηκευμενω τον τιμοκαταλογο για το f2g και βλεπω οτι η χρεωσει για mms εχει- 0,4403ευρω/για εθνικεσ κλησεισ προσ κινητα wind f2g-0,0049ευρω/δευτ/ και για εθνικεσ κλησεισ εκτοσ κινητων wind f2g-0,0059ευρω/δευτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 είναι πραγματική διαφήμιση? Δεν την έχω πετύχει στην τηλεόραση ποτέ. Αν ισχύει πάντως μπράβο στη WIND! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 είναι πραγματική διαφήμιση? Δεν την έχω πετύχει στην τηλεόραση ποτέ. Αν ισχύει πάντως μπράβο στη WIND! ναι είναι πραγματική. έχουν βγάλει και σχετική ανακοίνωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THRAKIOTIS1 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 με ποια λογικη δεν υποστηριζεται η μεταφορα χρονου ομιλιας απο την νεα καρτοκινητη σε αλλο καρτοκινητο wind δεν ξερω,αλλα αυτο μου ειπανε οταν τους τηλεφωνησα.αυτη η εταιρια ρε παιδια παντα κατι σου κρυβει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) Το ότι δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία από την Νέα Wind Καρτοκινητή είναι γνωστό εδώ και μήνες. Φαίνεται και από εδώ. Όντως δεν έχει λογική αυτή τους η κίνηση... Edited June 16, 2010 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Αν έχω αδήλωτο καρτοκινητό άλλης εταιρείας και θέλω να το πάω με φορητότητα σε wind καρτοκινητό τι πρέπει να κάνω? Να το δηλώσω πρώτα στην υπάρχουσα εταιρεία και μετά να κάνω αίτηση φορητότητας στην wind? ή μπορώ να προβώ σε φορητότητα χωρίς να το έχω δηλώσει στην υπάρχουσα εταιρεία ώστε να το δηλώσω μία φορά μόνο στην wind? Τι ισχύει? Τι προτείνεται? Επίσης, πόσο κρατάει η διαδικασία αυτή δεδομένου των αδυναμιών της εξυπηρέτησης της wind? Μπορεί να πάρει και παραπάνω από 10 μέρες? Ρωτάω γιατί μπορεί να έχω φύγει για διακοπές και αν πάρει παραπάνω από κάποιες μέρες ίσως μείνω χωρίς τηλέφωνο, αν μου στείλουν την νέα κάρτα wind στο σπίτι, όταν θα λείπω και ταυτόχρονα μου απενεργοποιήσουν την παλιά. Επίσης ποιο πακέτο καρτοκινητής της wind είναι αυτήν την στιγμή πιο φτηνό σε καθαρές χρεώσεις (όχι προσφορές)? Τα ίδια περί φορητότητας ισχύουν και για Q καρτοκινητό που είναι στο δίκτυο της wind, έτσι? Και για Q σε κατάστημα της wind πάω για φορητότητα, έτσι? Αν και τώρα που κοιτάω τιμοκαταλόγους, η Q καρτοκινητή σε απλές χρεώσεις + προσφορά του ενός ευρώ μου φαίνεται πιο ελκυστική από όλα τα καρτοκινητά της wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) πρέπει πρώτα το δηλώσεις στην εταιρία στην οποία είναι ο αριθμός!και μετά να κάνεις φορητότητα Edited June 17, 2010 by Nikolas_620ti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 πρέπει πρώτα το δηλώσεις στην εταιρία στην οποία είναι ο αριθμός!και μετά να κάνεις φορητότητα πρόσφατα που έκανε δύο αιτήσεις φορητότητας το ένα μεταφέρθηκε ως ανώνυμο από την άλλη εταιρεία και έγινε επώνυμο κατά τη μεταφορά άρα γίνεται κανονικά. Επίσης φίλε alexis αν θες φορητότητα σε Q καλύτερα τηλεφωνικά και σου έρχεται με courier η κάρτα γιατι στα καταστήματα θα σου σπάσουν τα νεύρα ότι δεν έχουν κάρτες Q. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 pan εγώ που έκανα πριν 15-20 μέρες για πακετάκι φρογκ σε γουιντ μ είπαν πρέπει να το δηλώσεις πρώτα ως φρογκ κ μετά να πάω να το κάνω γουιντ!σε κατάστημα είχα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Τι από τα δύο ισχύει, παίδες? Μήπως κάθε εταιρεία ακολουθεί διαφορετική πολιτική? Εγώ βασικά ενδιαφέρομαι μόνο για την Wind (άντε και Q). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Τι από τα δύο ισχύει, παίδες? Μήπως κάθε εταιρεία ακολουθεί διαφορετική πολιτική? Εγώ βασικά ενδιαφέρομαι μόνο για την Wind (άντε και Q). μάλλον μια επίσκεψη σε κατάστημα της wind θα σου λύσει την απορία, εμένα σε κατάστημα wind απλά με ρώτησε πριν κανά 2 μηνο αν ειναι επώνυμο ή όχι και στην αίτηση το ένα το μετέφερε ως επώνυμο με αφμ και όλα, το άλλο πάλι το πέρασε ως ανώνυμο και μου ζήτησε απλά φωτοτυπία ταυτότητας. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 μάλλον μια επίσκεψη σε κατάστημα της wind θα σου λύσει την απορία, εμένα σε κατάστημα wind απλά με ρώτησε πριν κανά 2 μηνο αν ειναι επώνυμο ή όχι και στην αίτηση το ένα το μετέφερε ως επώνυμο με αφμ και όλα, το άλλο πάλι το πέρασε ως ανώνυμο και μου ζήτησε απλά φωτοτυπία ταυτότητας. επειδη η πλειοψηφια των υπαλληλων στα καταστηματα ειναι ανενημερωτοι, καλυτερα να παρεις ενα τηλ στο 6935601260 η να στειλεις ενα μειλ στην εξυπηρετηση πελατων για πιο επισημη απαντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 εκαλυτερα να παρεις ενα τηλ στο 6935601260 που αντιστοιχεί αυτό το τηλέφωνο? εξυπηρέτηση πελατών, έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 που αντιστοιχεί αυτό το τηλέφωνο? εξυπηρέτηση πελατών, έτσι? Ναι........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts