Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονο οταν ενεργοποιησεις το πακετο σου μην ξεχασεις να στειλεις κενο sms στο 12260 για ενεργοποιηθουν οι φθηνες χρεωσεις προς ολα τα δικτυα!

Αυτό είναι μόνο για την Q-Card? Για τη WIND ισχύει αυτή η υπηρεσία ή υπάρχει κάτι αντίστοιχο από πλευράς WIND?:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Αυτό είναι μόνο για την Q-Card? Για τη WIND ισχύει αυτή η υπηρεσία ή υπάρχει κάτι αντίστοιχο από πλευράς WIND?:rolleyes:

Μονο για Q!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σήμερα το πρωί λαβαίνω το παρακάτω μήνυμα SMS με αποστολέα WIND:

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΣΑΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ.

:shock: :shock:

Παρατηρήσεις:

- Ανανεώνω 2 φορές το μήνα αξία περίπου 30€

- Έχω 27€ αυτή τη στιγμή στο λογαριασμό μου με λήξη 27/05/2011

- Έχω δηλώσει το καρτοκινητό μου πρόσφατα

Με τα παραπάνω δεδομένα καλώ πανικόβλητος το 1260 (άλλη δουλειά δεν είχα από το να ασχολούμαι με αυτούς κάθε τρεις και λίγο...) Μου λέει εν ολίγοις ότι δεν θα έπρεπε να μου έχει έρθει το μήνυμα αυτό και ότι το σημειώνει για να με ενημερώσουν εντός 3 εργάσιμων ημερών... «Θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάτι άλλο;» Είναι από τις βλακώδεις ερωτήσεις κάποιων ανθρώπων/υπηρεσιών που ακούς ποτέ όταν έχεις έντονα παράπονα από κάτι... Εξυπηρέτησέ με κύριος σε αυτό και μετά βλέπουμε για άλλη ερώτηση...

ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΜΣ ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ;

Και σε εμένα ήρθε το ίδιο μήνυμα πριν 5 λεπτά.

Εμένα βέβαια η δικιά μου σύνδεση λήγει σε 1,5 μήνα.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Σήμερα το πρωί λαβαίνω το παρακάτω μήνυμα SMS με αποστολέα WIND:

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΣΑΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ.

:shock: :shock:

Παρατηρήσεις:

- Ανανεώνω 2 φορές το μήνα αξία περίπου 30€

- Έχω 27€ αυτή τη στιγμή στο λογαριασμό μου με λήξη 27/05/2011

- Έχω δηλώσει το καρτοκινητό μου πρόσφατα

Με τα παραπάνω δεδομένα καλώ πανικόβλητος το 1260 (άλλη δουλειά δεν είχα από το να ασχολούμαι με αυτούς κάθε τρεις και λίγο...) Μου λέει εν ολίγοις ότι δεν θα έπρεπε να μου έχει έρθει το μήνυμα αυτό και ότι το σημειώνει για να με ενημερώσουν εντός 3 εργάσιμων ημερών... «Θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάτι άλλο;» Είναι από τις βλακώδεις ερωτήσεις κάποιων ανθρώπων/υπηρεσιών που ακούς ποτέ όταν έχεις έντονα παράπονα από κάτι... Εξυπηρέτησέ με κύριος σε αυτό και μετά βλέπουμε για άλλη ερώτηση...

ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΜΣ ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ;

Και σε εμένα ήρθε το ίδιο μήνυμα πριν 5 λεπτά.

Εμένα βέβαια η δικιά μου σύνδεση λήγει σε 1,5 μήνα.

Παιδιά μου ήρθε και μένα και έμεινα!:blink:

Τώρα μου ήρθε ένα ακόμη όμως που λέει:

Αγνοήστε το μήνυμα που λάβατε και σας ενημέρωνε ότι η διάρκεια ισχύος της κάρτας σας έληξε&η σύνδεση σας θα ακυρωθεί σε 5 μέρες.Ευχαριστούμε για την κατανόηση

:confused:wtf? Λάθος έκαναν?

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

Είδα και τις 3 προσφορές. Wind, Q, Frog, και η πιο φτηνή είναι η Frog. Όταν λες ότι η προσφορά της Frog λήγει αύριο, εννοείς ότι οι φτηνές χρεώσεις θα είναι μέχρι αύριο? ή ότι μέχρι αύριο μπορώ να αγοράσω την κάρτα Frog με αυτές τις φτηνές χρεώσεις?

Γνώρίζει κάποιος κάτι για το παραπάνω? Ευχαριστώ

To 0,10€ / λεπτό ισχύει ακόμα για τους "παλιούς" στο free to go αντίστοιχο του frog; Επίσης παίζει αυτό το καιρό κάποια προσφορά για εξτρα χρονο στην ανανέωση κάρτας;

Παιδιά μου ήρθε και μένα και έμεινα!:blink:

Τώρα μου ήρθε ένα ακόμη όμως που λέει:

Αγνοήστε το μήνυμα που λάβατε και σας ενημέρωνε ότι η διάρκεια ισχύος της κάρτας σας έληξε&η σύνδεση σας θα ακυρωθεί σε 5 μέρες.Ευχαριστούμε για την κατανόηση

:confused:wtf? Λάθος έκαναν?

Και σε εμένα τώρα ήρθε το μήνυμα "AΓNOHΣTE TO MHNYMA ΠOY ΛABATE KAI ΣAΣ ENHMEPΩNE OTI H ΔIAPKEIA IΣXYOΣ THΣ KAPTAΣ ΣAΣ EΛHΞE&H ΣYNΔEΣH ΣAΣ ΘA AKYPΩΘEI ΣE 5 MEPEΣ. EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH."

Τέλος καλό όλα καλά.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

To 0,10€ / λεπτό ισχύει ακόμα για τους "παλιούς" στο free to go αντίστοιχο του frog; Επίσης παίζει αυτό το καιρό κάποια προσφορά για εξτρα χρονο στην ανανέωση κάρτας;

Ναι, το 0,10/λεπτό ισχύει ακόμη.

Με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5 ευρώ και πάνω έχεις 1500 λεπτά και 1500 sms προς F2G, MOMAD, WIND International και Καρτοκινητή AB.

Πρέπει να εγγραφείς καλώντας δωρεάν στο 1242.

Και σε εμένα τώρα ήρθε το μήνυμα "AΓNOHΣTE TO MHNYMA ΠOY ΛABATE KAI ΣAΣ ENHMEPΩNE OTI H ΔIAPKEIA IΣXYOΣ THΣ KAPTAΣ ΣAΣ EΛHΞE&H ΣYNΔEΣH ΣAΣ ΘA AKYPΩΘEI ΣE 5 MEPEΣ. EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH."

Τέλος καλό όλα καλά.

Kαι σε μένα το ίδιο ήρθε. Ανοργανωσιές........

Σε ποιόν αριθμό στελνουμε sms για να μας δώσει το υπόλοιπο των λεπτών απο το μπόνους εισερχομένων κλήσεων?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ναι, το 0,10/λεπτό ισχύει ακόμη.

Με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5 ευρώ και πάνω έχεις 1500 λεπτά και 1500 sms προς F2G, MOMAD, WIND International και Καρτοκινητή AB.

Πρέπει να εγγραφείς καλώντας δωρεάν στο 1242.

Αυτά τα έχω ήδη + internet 1,5gb. Μάλλον πάνε ανεπιστρεπτι οι παλιες καλές εποχές του διπλασιασμού και της online ανανέωσης +50% Edited by Gka

Σε ποιόν αριθμό στελνουμε sms για να μας δώσει το υπόλοιπο των λεπτών απο το μπόνους εισερχομένων κλήσεων?

Αν δεν εχει αλλαξει κατι, κενο μηνυμα στο 1269.

Αν δεν εχει αλλαξει κατι, κενο μηνυμα στο 1269.

Επειδή εχω ενεργοποιήσει και τις δυο ώρες προς σταθερά δεν μου το λέει

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Μολις εστειλα μηνυμα στο 1245 για να δω αν προστεθηκαν τα λεπτα-μηνυματα-ιντερνετ του Ιουνιου και διαπιστωσα οτι εχει προσθεση και αυτα που εμειναν απο τον Μαιο! Εχω υπολοιπομενο ιντερνετ 2.935,56mb!!!!

Τέλος καλό όλα καλά.

Μία από τα ίδια έπαθα και εγώ και τρελάθηκα γιατί βάζω τουλάχιστον 20ευρα το μήνα..

Ήθελα να κάνω και συμβόλαιο σε αυτούς.Με όλα αυτά τα κουφά που έχω βιώσει σε αυτή την εταιρία τους τελευταίους μήνες που την χρησιμοποιώ,πως να την εμπιστευτώ?Άλλα αντί άλλων..:wacko:

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

Μολις εστειλα μηνυμα στο 1245 για να δω αν προστεθηκαν τα λεπτα-μηνυματα-ιντερνετ του Ιουνιου και διαπιστωσα οτι εχει προσθεση και αυτα που εμειναν απο τον Μαιο! Εχω υπολοιπομενο ιντερνετ 2.935,56mb!!!!

Θα σου τα αφαιρέσουν κάποια στιγμή σήμερα-αύριο...

Θα σου τα αφαιρέσουν κάποια στιγμή σήμερα-αύριο...

Σιγα μην τα αφαιρεσουν! Πραγματικα αυτο με το ιντερνετ ειναι σκανδαλο, αποκλειεται να υπαρχει αλλου στη ευρωπη τοσο τζαμπα ιντερνετ!

Σιγα μην τα αφαιρεσουν! Πραγματικα αυτο με το ιντερνετ ειναι σκανδαλο, αποκλειεται να υπαρχει αλλου στη ευρωπη τοσο τζαμπα ιντερνετ!

Θα τα αφαιρέσουν.

Και σε μένα το ίδιο έγινε τον προηγούμενο μήνα.

Να δω από Γενάρη και μετά τι θα κάνουμε τώρα που καλομάθαμε...

Θα τα αφαιρέσουν.

Και σε μένα το ίδιο έγινε τον προηγούμενο μήνα.

Να δω από Γενάρη και μετά τι θα κάνουμε τώρα που καλομάθαμε...

Το περασμενο μηνα που ειχα στειλει ακριβως την ιδια ωρα ειχε μονο τα καινουρια.

+1 και σε εμενα εχει προσ8εσει 600mb που δν καταναλω8ηκαν :D

Να ψαρωσω η μπα???

Προβλημα κανενα, να μην το ματιασω(κ το εχω κ μονακριβο (το φ2γ2:p)),μιπως οσο ποιο καινουργιο τοσο ποιο προβληματικο το νουμερο?:p

Μονο που δν μπορω να βρω πως να αφαιρεσω τον ηχο που χτυπα οταν με καλουν,η εστω να το αλαξω...Καταργη8ηκε???

Edited by kalfinho

+1 και σε εμενα εχει προσ8εσει 600mb που δν καταναλω8ηκαν :D

Να ψαρωσω η μπα???

Προβλημα κανενα, να μην το ματιασω(κ το εχω κ μονακριβο (το φ2γ2:p)),μιπως οσο ποιο καινουργιο τοσο ποιο προβληματικο το νουμερο?:p

Μονο που δν μπορω να βρω πως να αφαιρεσω τον ηχο που χτυπα οταν με καλουν,η εστω να το αλαξω...Καταργη8ηκε???

μπες στο musicstore.wind.com.gr και διαχειρισου απο κει τα my tones σου!!!

Ευχαριστω.

Νατανατα.

Τσαμπα χαρικαμε.Για στειλε να δεις ποσα μιμπι εχεις...

Ναι οντως πηγε στα κανονικα το κοντερ! Δε πηραζει και παλι φτανουν, το περασμενο μηνα χαλασα μονο 136mb και εμπαινα ολη μερα!

Edited by manosn2

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova