tegeatis Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Σωστος δεν θα διαφωνησω μαζι σου!!! Απλα πολυ θα ηθελα να εισαι σε μια αναγκη βραδυατικα και να σου εχει μηδενιστει το υπολοιπο κατα λαθος! Να δω μετα τι θα βγεις να πεις!!! P.s δεν νομιζω οτι υπαρχει χρηστης που δεν εχει μαζι με την wind μια εκ των vodafone,cosmote! Δεν διαφωνώ με αυτό που λες, μακάρι να ζούσαμε σε έναν τέλειο κόσμο, να ήταν και τζάμπα και άψογα. Αλλά αν αφήσουμε τα ουτοπικά στην άκρη, ο καθένας μας πρέπει να κάνει την επιλογή του με βάσει τις ανάγκες του. Η κατάσταση που μου περιγράφεις είναι πραγματικά άβολη, αλλά σε αυτή τη φάση είχα βρεθεί με την κοσμοτέ, δεν μου είχε μηδενιστεί το υπόλοιπο από λάθος της εταιρίας αλλά προσπαθούσα να πιάσω γραμμή και για πάνω από 1 ώρα δεν μπορούσα. Και όχι μόνο μια φορά, για ένα διάστημα συνέβαινε συνέχεια και παντού. Όλες οι εταιρίες έχουν προβλήματα, εγώ σαν προτεραιότητα μου έχω τις φθηνές χρεώσεις, κάποιος άλλος μπορεί να έχει την τέλεια εξυπηρέτηση, κάποιος άλλος μπορεί να έχει την 100% διαθεσιμότητα. Επίσης, δεν κατηγορώ αυτούς που έχουν προβλήματα με την wind, φυσικά να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο τα ευρώ που τους αφαιρέθηκαν χωρίς λόγο από την κάρτα, αλλά μην λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια στο φόρουμ, είναι πολύ κουραστικό ειδικά από άτομα που όλα τα πόστ τους είναι σχετικά με παράπονα στην wind αλλά δεν αλλάζουν και εταιρεία, αυτό είναι πολύ υποκριτικό από μέρους τους... Σημείωση, έχω μόνο έναν αριθμό f2g, δεν έχω άλλη εταιρεία καβάτζα μαζί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 να ρωτήσω... Θελω να αλλάξω το τραγούδι που ακούγεται όταν με καλούν και έχω μπερδευτεί με το σαιτ της wind... Πού μπαίνω? Καταλάθος ενεργοποίησα και το wind plus βλακωδώς και χρεώθηκα 6,09 το μήνα...Πώς το απενεργοποιώ? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 να ρωτήσω... Θελω να αλλάξω το τραγούδι που ακούγεται όταν με καλούν και έχω μπερδευτεί με το σαιτ της wind... Πού μπαίνω? Καταλάθος ενεργοποίησα και το wind plus βλακωδώς και χρεώθηκα 6,09 το μήνα...Πώς το απενεργοποιώ? Μπες απο τον υπολογιστη σου στο musicstore.wind.com.gr και κανε οτι θες. Απο εκει θα τα φτιαξεις ολα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Μπες απο τον υπολογιστη σου στο musicstore.wind.com.gr και κανε οτι θες. Απο εκει θα τα φτιαξεις ολα. Πρέπει να χρεώνομαι 6€ το μήνα για να έχω την υπηρεσία mytone? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Πρέπει να χρεώνομαι 6€ το μήνα για να έχω την υπηρεσία mytone? Οχι. Τα 6ευρω ειναι για να κατεβαζεις τραγουδια, μεχρι 1000 το μηνα, αλλα απατεωνια ειναι στην ουσια γιατι δεν σε αφηνει να κατεβασεις οτι θελεις εσυ παρα μονο απο λιστα που εχουν αυτοι.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Eδω και καμποσο καιρο αν με παρει καποιος τηλεφωνο ενω εχω κλειστο το κινητο οταν το ανοιξω δεν μου ρχετε ειδοποιηση με γραπτο μυνημα,γιατι??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 η προσφορά στο 1242 με 1500' για ένα μήνα με κάρτα ανανέωσης >5€ ισχύει ΚΑΙ προς αριθμούς συμβολαίου WIND;... διαφορετικά η προσφορά της Q με 1€ τον μήνα είναι σαφώς καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Eδω και καμποσο καιρο αν με παρει καποιος τηλεφωνο ενω εχω κλειστο το κινητο οταν το ανοιξω δεν μου ρχετε ειδοποιηση με γραπτο μυνημα,γιατι??? Το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Μάλιστα, έχω δοκιμάσει να την ενεργοποιήσω ξανά. Ενώ έρχεται μήνυμα ότι έχει ενεργοποιηθεί, δεν φθάνουν ποτέ οι χαμένες κλήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Μάλιστα, έχω δοκιμάσει να την ενεργοποιήσω ξανά. Ενώ έρχεται μήνυμα ότι έχει ενεργοποιηθεί, δεν φθάνουν ποτέ οι χαμένες κλήσεις. Μαλλον ειπαν να το κοψουν και αυτο...:) Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Μάλιστα, έχω δοκιμάσει να την ενεργοποιήσω ξανά. Ενώ έρχεται μήνυμα ότι έχει ενεργοποιηθεί, δεν φθάνουν ποτέ οι χαμένες κλήσεις. εμένα δουλεύει κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Μάλιστα, έχω δοκιμάσει να την ενεργοποιήσω ξανά. Ενώ έρχεται μήνυμα ότι έχει ενεργοποιηθεί, δεν φθάνουν ποτέ οι χαμένες κλήσεις. Στη συνδεση που εχω λειτουργει κανονικα,εδω ομως οχι.:mad: Ποιος ειναι ο αριθμος ενεργοποιησης??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Στη συνδεση που εχω λειτουργει κανονικα,εδω ομως οχι.:mad: Ποιος ειναι ο αριθμος ενεργοποιησης??? Στέλνεις μήνυμα στο 1265 "ναι" ή "κρυφά ναι" κατά περίπτωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Στέλνεις μήνυμα στο 1265 "ναι" ή "κρυφά ναι" κατά περίπτωση σε μενα που εχω 2in1 εχει σταματησει να λειτουργει εδω και ποσο καιρο και παροτι εχω δοκιμασει τα παντα δεν επανερχεται. Κριμα γιατι ειναι πολυ καλη υπηρεσια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 σε μενα που εχω 2in1 εχει σταματησει να λειτουργει εδω και ποσο καιρο και παροτι εχω δοκιμασει τα παντα δεν επανερχεται. Κριμα γιατι ειναι πολυ καλη υπηρεσια. Εμένα που δεν έχω 2ιν2 δεν λειτουργεί. Είχα πάρει τηλ στην αρχή, το είχανε φτιάξει για λίγο αλλά μετά πάλι το ίδιο. Αν ήταν το βασικό μου νούμερο, θα επέμενα, αλλά από τη στιγμή που είναι περιορισμένης χρήσης δεν με απασχολεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 η προσφορά στο 1242 με 1500' για ένα μήνα με κάρτα ανανέωσης >5€ ισχύει ΚΑΙ προς αριθμούς συμβολαίου WIND;... διαφορετικά η προσφορά της Q με 1€ τον μήνα είναι σαφώς καλύτερη. Σύμφωνα με την πηγή αυτή από τπ επίσημο site της WIND, όχι δεν περιλαμβάνονται τα συμβόλαια:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Εμένα που δεν έχω 2ιν2 δεν λειτουργεί. Είχα πάρει τηλ στην αρχή, το είχανε φτιάξει για λίγο αλλά μετά πάλι το ίδιο. Αν ήταν το βασικό μου νούμερο, θα επέμενα, αλλά από τη στιγμή που είναι περιορισμένης χρήσης δεν με απασχολεί. Οσο και να επεμενες ακρη δεν υα εβγαζες. Και εγω που το προσπαυησα πολυ στο τελος εισεπραξα ειρωνια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Οσο και να επεμενες ακρη δεν υα εβγαζες. Και εγω που το προσπαυησα πολυ στο τελος εισεπραξα ειρωνια Έχεις δίκιο φίλε, μπροστά σε κάτι άλλα αυτό είναι πταίσμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kellycell Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Καλησπέρα σας, Ποιο πακέτο καρτοκινητού να πάρω? 8έλω να μπορώ να κάνω τηλέφωνα και να στέλνω μηνύματα σε όλα τα δίκτυα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 (edited) Καλησπέρα σας, Ποιο πακέτο καρτοκινητού να πάρω? 8έλω να μπορώ να κάνω τηλέφωνα και να στέλνω μηνύματα σε όλα τα δίκτυα. Ευχαριστώ Για φθηνη ομιλια και sms προς ολους συν 100mb mobile internet και απεριοριστη επικοινωνια προς ολη την WIND και Q μονο με 1ευρω θα σου πρωτεινα Q-CARD. Μονο οταν ενεργοποιησεις το πακετο σου μην ξεχασεις να στειλεις κενο sms στο 12260 για ενεργοποιηθουν οι φθηνες χρεωσεις προς ολα τα δικτυα! Edited May 30, 2010 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kellycell Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Για φθηνη ομιλια και sms προς ολους συν 100mb mobile internet και απεριοριστη επικοινωνια προς ολη την WIND και Q μονο με 1ευρω θα σου πρωτεινα Q-CARD. Μονο οταν ενεργοποιησεις το πακετο σου μην ξεχασεις να στειλεις κενο sms στο 12260 για ενεργοποιηθουν οι φθηνες χρεωσεις προς ολα τα δικτυα! Έχω ακόυσει και για την Καρτοκινητή της Wind. Ποια από τις 2 είναι καλύτερη για να παίρνω τηλέφωνο σε όλα τα δίκτυα και να ξοδεύω λιγότερα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Έχω ακόυσει και για την Καρτοκινητή της Wind. Ποια από τις 2 είναι καλύτερη για να παίρνω τηλέφωνο σε όλα τα δίκτυα και να ξοδεύω λιγότερα? Ευχαριστώ Εγω πιστευω οτι η Q ειναι πολυ καλυτερη! Εσυ αποφασιζεις! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Αν δεν έχει κάποιον ειδικό λόγο να βάλει wind, η προσφορά του frog τρέχει αυτό τον καιρό (τυπικά λήγει αύριο, αλλά πιθανολογείται ότι θα πάρει παράταση) παρέχει μισές χρεώσεις σε σχέση με την q. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kellycell Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Αν δεν έχει κάποιον ειδικό λόγο να βάλει wind, η προσφορά του frog τρέχει αυτό τον καιρό (τυπικά λήγει αύριο, αλλά πιθανολογείται ότι θα πάρει παράταση) παρέχει μισές χρεώσεις σε σχέση με την q. Είδα και τις 3 προσφορές. Wind, Q, Frog, και η πιο φτηνή είναι η Frog. Όταν λες ότι η προσφορά της Frog λήγει αύριο, εννοείς ότι οι φτηνές χρεώσεις θα είναι μέχρι αύριο? ή ότι μέχρι αύριο μπορώ να αγοράσω την κάρτα Frog με αυτές τις φτηνές χρεώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Μήπως τα τελευταία μηνύματα είναι λίγο εκτός θέματος? :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Κατι αντίστοιχο πρόγραμμα με της Q δηλαδή με κάποιο μηνιαίο κόστος να μιλάς με όλα τα wind και Q υπάρχει? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts