djuan1988 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ειχε παει και ο αδερφος σε αυτο το καταστημα για φορητοτητα ομως δεν τον εξυπηρετησαν και μετα πηγε στο καταστημα στην Αγια Σοφιας και ολα οκ. Και όχι μόνο η φορητότητα! 1)Μου είχαν κλέψει το κινητό και πήγα να πάρω καινούργια sim, μου είπαν ότι δεν έχουν. Το κατάστημα της αγίας σοφίας (κάτω από την Τσιμισκή) με εξυπηρέτησε αμέσως. 2)Πήγα με φίλο μου για να κάνει φορητότητα από vodafone σε q και για ακόμη μία φορά είπαν ότι δεν είχαν sim. Το κατάστημα της Αγίας Σοφίας για ακόμη μία φορά μας εξυπηρέτησε! Και είναι απόλυτα ευγενικοί και όχι με ψεύτικο τρόπο όπως σε πολλά μαγαζιά. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ξαναπήγαινε, πες τους θέλω μια φορητότητα σε Q, μια δήλωση στοιχείων και ένα συμβόλαιο στο XXL. Μόλις τελειώσει με τη φορητότητα και τη δήλωση των στοιχείων πες ότι θα πας στην Α. Σοφίας να κάνεις το συμβόλαιο γιατί είναι πιο εξυπηρετικοί. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ξαναπήγαινε, πες τους θέλω μια φορητότητα σε Q, μια δήλωση στοιχείων και ένα συμβόλαιο στο XXL. Μόλις τελειώσει με τη φορητότητα και τη δήλωση των στοιχείων πες ότι θα πας στην Α. Σοφίας να κάνεις το συμβόλαιο γιατί είναι πιο εξυπηρετικοί. :lol: Μπααα πρώτα θα του πουν να κάνει το συμβόλαιο, και όταν έρθει η ώρα για τη φορητότητα και τη δήλωση στοιχείων θα τον στείλουν Αγίας Σοφίας :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Υπάρχει η δυνατότητα να δούμε αν ένας αριθμός κινητού είναι free2go ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Υπάρχει η δυνατότητα να δούμε αν ένας αριθμός κινητού είναι free2go ή όχι? Στέλνεις δωρεάν μήνυμα στο 1274 με τον αριθμό που σε ενδιαγέρει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Στέλνεις δωρεάν μήνυμα στο 1274 με τον αριθμό που σε ενδιαγέρει Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Πήγα σε κατάστημα wind στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη για να δηλώσω το καρτοκινητό μου και αντίκρυσα 3 κοπέλες να χαζογελανε μεταξύ τους. Το προσπέρασα αυτό και είπα σαν φυσιολογικός άνθρωπος ότι θέλω να δηλώσω το καρτοκινητό μου. Μου είπαν το εκπληκτικό ότι δηλώσεις δέχονται μόνο Τρίτη 1-5. Τις διαολόστειλα και πήγα στο κατάστημα της Αγίας Σοφίας όπου και το δήλωσα κανονικά... Νομίζουν ότι έχουμε όλες τις ώρες ελεύθερες για να πηγαίνουμε όποτε γουστάρουν αυτοί για δήλωση; Είναι νόμιμο αυτό που λένε; Και γιατι ρε παιδια δεν στελνετε ενα mailaki στην wind να ειναι ενημερη μπας και κλεισει αυτο το καταραμενο καταστημα αφου δεν εξυπηρετει;;να χασουν και τα κοριτσακια τις δουλειες τους να δουμε αν θα χαστογελανε μετα!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Εδώ κοιτάνε με νύχια και με δόντια να κρατήσουν και αυτά που έχουν, σιγά μην ασχοληθούν με τέτοια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Και γιατι ρε παιδια δεν στελνετε ενα mailaki στην wind να ειναι ενημερη μπας και κλεισει αυτο το καταραμενο καταστημα αφου δεν εξυπηρετει;;να χασουν και τα κοριτσακια τις δουλειες τους να δουμε αν θα χαστογελανε μετα!! Έχω στείλει φίλε. Ε και; Ιδρώνει το αυτάκι κανενός; Απλά δε πρέπει να πηγαίνει ΚΑΝΕΙΣ εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 οποιος εχει προβλημα με τις ταυτοποιησεις,μη το κανει θεμα...να σας πω εγω που θα πατε ;) οσοι κουραστηκαν...δεν πειραζει.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Επειδη ελαβα αρκετα ΡΜ, για οσους εχουν cosmote stick ZTE και ενδιαφερονται να μπαινουν νετ (αν εχουν την προσφορα 1,5 γιγα) η οποια αλλη κανετε τα εξης Κατεβάζετε driver και πρόγραμμα από εδώ http://www.zte.com.au/main/Product_Downloads/MF636_downloads.htm Φτιάχνεις μία νέα σύνδεση στο πρόγραμμα με τις παρακάτω ρυθμίσεις: Για WIND Config Filename: f2g Dial Number: *99***1# Use the following APN name APN: gint.b-online.gr και εχετε ιντερνετ , με μετρητη κλπ επιπλεον οποτε επιθυμειτε μεσα απο την εφαρμογη μπορειτε να στελνετε μην στο 1245 το ΥΠ και να μαθαινετε το ακριβες υπολοιπο ΜΒ. --offtopic -- Οσοι θελετε για Q οι ρυθμισεις ειναι αυτες. Για Q Config Filename: Q Dial Number: *99***1# Use the following APN name APN: myq Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvat Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Επειδη ελαβα αρκετα ΡΜ, για οσους εχουν cosmote stick ZTE και ενδιαφερονται να μπαινουν νετ (αν εχουν την προσφορα 1,5 γιγα) η οποια αλλη κανετε τα εξης Κατεβάζετε driver και πρόγραμμα από εδώ http://www.zte.com.au/main/Product_Downloads/MF636_downloads.htm Φτιάχνεις μία νέα σύνδεση στο πρόγραμμα με τις παρακάτω ρυθμίσεις: Για WIND Config Filename: f2g Dial Number: *99***1# Use the following APN name APN: gint.b-online.gr και εχετε ιντερνετ , με μετρητη κλπ επιπλεον οποτε επιθυμειτε μεσα απο την εφαρμογη μπορειτε να στελνετε μην στο 1245 το ΥΠ και να μαθαινετε το ακριβες υπολοιπο ΜΒ. --offtopic -- Οσοι θελετε για Q οι ρυθμισεις ειναι αυτες. Για Q Config Filename: Q Dial Number: *99***1# Use the following APN name APN: myq Ευχαριστω πολυ , πολυ χρησιμο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Κάλεσα σημερα το 1269 κ με εκπληξη ακουσα οτι ειχα υπολοιπο -93λεπτά. Πηρα αμεσως το 1260 κ μου ειπαν πως για δυο μερες ειχε κολλησει το συστημα του 1245 κ οταν ενημερωνομουν για το υπολοιπο μου τα δωρεαν sms εμεναν αμετάβλητα. Ετσι σημερα.. που εφτιαξε μου πηραν αυτα που.. τους χρωστουσα. Τους ειπα οτι δεν ηταν δικο μου φταιξιμο αλλα το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να μου μηδενισουν το υπολοιπο. :mad: Δεν ειχα μεσα σημαντικό ποσό αλλα νιώθω ότι με εκλεψαν... Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Κάλεσα σημερα το 1269 κ με εκπληξη ακουσα οτι ειχα υπολοιπο -93λεπτά. Πηρα αμεσως το 1260 κ μου ειπαν πως για δυο μερες ειχε κολλησει το συστημα του 1245 κ οταν ενημερωνομουν για το υπολοιπο μου τα δωρεαν sms εμεναν αμετάβλητα. Ετσι σημερα.. που εφτιαξε μου πηραν αυτα που.. τους χρωστουσα. Τους ειπα οτι δεν ηταν δικο μου φταιξιμο αλλα το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να μου μηδενισουν το υπολοιπο. :mad: Δεν ειχα μεσα σημαντικό ποσό αλλα νιώθω ότι με εκλεψαν... Γι αυτο πλεον αν εισαι κατοχος F2G δεν πρεπει να αφηνεις ποτε ποσο ανω των 10-15 ευρω στην καρτα. Και αν δεν θες να ξεμεινεις απο μοναδες τοτε κρατας αλλους 2-3 κωδικους αποθηκευμενους σε sms στα προχειρα και οταν χρειαστεις τους στελνεις και ανανεωνεις. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Γι αυτο πλεον αν εισαι κατοχος F2G δεν πρεπει να αφηνεις ποτε ποσο ανω των 10-15 ευρω στην καρτα. Και αν δεν θες να ξεμεινεις απο μοναδες τοτε κρατας αλλους 2-3 κωδικους αποθηκευμενους σε sms στα προχειρα και οταν χρειαστεις τους στελνεις και ανανεωνεις. ;) Σε τι λυσεις αναγκαζομαστε να προσφυγουμε ρε παιδια! Ελεος...! Ειναι δυνατοννα εχω σοβαρη εταιρεια και να φοβαμαι να εχω υπολοιπο μεσα;;;; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Γι αυτο πλεον αν εισαι κατοχος F2G δεν πρεπει να αφηνεις ποτε ποσο ανω των 10-15 ευρω στην καρτα. Και αν δεν θες να ξεμεινεις απο μοναδες τοτε κρατας αλλους 2-3 κωδικους αποθηκευμενους σε sms στα προχειρα και οταν χρειαστεις τους στελνεις και ανανεωνεις. ;) Δικιο εχεις σε αυτα που λες αλλα ενταξει μερικοι χρειαzεται να εχουμε αρκετο υπολοιπο μεσα για μια εκτακτη αναγκη. Αν ειναι καθε φορα να ελεγχουμε αν μειωθηκε το υπολοιπο μας, αν κολησε το συστημα τους και ενω ειχαμε δωρεαν χρονο ομιλιας τωρα δεν εχουμε, αν θελουμε 20 ημερες για να παρουμε μια απαντηση γιατι μειναμε χωρις τηλεφωνο, αν καθε φορα πρεπει να καλεσουμε 5 φορες το 1260 για να μας μηδενισουνε το μειον υπολοιπο εξαιτιας δικης τους υπαιτιοτητας, αν καθε φορα που παιρνουμε ενα τηλεφωνο ακουμε οτι η γραμμη μας δεν εχει καποιο προβλημα ενω ξαφνικα το υπολοιπο μας εξαφανιστηκε...τοτε χρειαzετε να αλλαξουμε παροχο. Βαρεθηκα πραγματικα να διαβαzω σε καθημερινη βαση τοσο εδω οσο και αλλου για τις "παρανομιες" της Wind και αυτων το αυτι να μην ιδρωνει. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Δεν παλεύεται η wind σε αυτό το θέμα. Στον ανεπτυγμένο κόσμο δεν νομίζω να υπάρχει πιο αναξιόπιστη εταιρεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Επειδη ελαβα αρκετα ΡΜ, για οσους εχουν cosmote stick ZTE και ενδιαφερονται να μπαινουν νετ (αν εχουν την προσφορα 1,5 γιγα) η οποια αλλη κανετε τα εξης Κατεβάζετε driver και πρόγραμμα από εδώ http://www.zte.com.au/main/Product_Downloads/MF636_downloads.htm Φτιάχνεις μία νέα σύνδεση στο πρόγραμμα με τις παρακάτω ρυθμίσεις: Για WIND Config Filename: f2g Dial Number: *99***1# Use the following APN name APN: gint.b-online.gr και εχετε ιντερνετ , με μετρητη κλπ επιπλεον οποτε επιθυμειτε μεσα απο την εφαρμογη μπορειτε να στελνετε μην στο 1245 το ΥΠ και να μαθαινετε το ακριβες υπολοιπο ΜΒ. --offtopic -- Οσοι θελετε για Q οι ρυθμισεις ειναι αυτες. Για Q Config Filename: Q Dial Number: *99***1# Use the following APN name APN: myq Το link που παραθέτεις δείχνει άλλο USB stick αν και την ίδιας εταιρίας. Της vode, αυτου του περιοδικού (που εχω πάρει και λειτουργώ) ειναι το zte K3565-Z (3,6 MBit/s) και όχι το MF636 (7.2Mbps) που εσύ δείχνεις, εκτός αν κυκλοφωρούν δύο. Το λογισμικό για win XP το εχω βρει και λειτουργήσει, αλλα για win7 δεν εχω βρει, και ήθελα να ρωτήσω αν το έχεις δουλέψει σε win 7? Επίσης σε εμένα δουλεύει με Dial Number: *99#, APN: gint.b-online.gr (αν έχει σημασία) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ευχαριστω να λεμε σε οτι μας προσφερει Δωρεαν αυτη η εταιρεια! και τα οποια προβληματα υπαρχουν,τι να κανουμε? δεν εναι και αποκλειστικος ιατρος του καθενος μας! δεν ειναι η πρωτη και ουτε η τελευταια που κανη λαθη! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ευχαριστω να λεμε σε οτι μας προσφερει Δωρεαν αυτη η εταιρεια! και τα οποια προβληματα υπαρχουν,τι να κανουμε? δεν εναι και αποκλειστικος ιατρος του καθενος μας! δεν ειναι η πρωτη και ουτε η τελευταια που κανη λαθη! Καλά αν είναι λάθη. Αλλά όταν επαναλαμβάνονται τόσο συχνά και η εταιρεία δημόσια δεν ανακοινώνει τίποτα, αυτό δεν δημιουργεί υπόνοιες ότι υπάρχει σκοπιμότητα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ευχαριστω να λεμε σε οτι μας προσφερει Δωρεαν αυτη η εταιρεια! και τα οποια προβληματα υπαρχουν,τι να κανουμε? δεν εναι και αποκλειστικος ιατρος του καθενος μας! δεν ειναι η πρωτη και ουτε η τελευταια που κανη λαθη! Ναι λαθη ολοι κανουμε'κανετε/κανουν. Το θεμα ομως ειναι σε μια εταιρεια να τα αναγνωριzει και να μην αρκειτε στο "δεν υπαρχει προβλημα με την γραμμη σας" αντε και γ******. Αυτο ειναι πλεον ασεβεια προς τον πελατη. Οντως με τις προσφορες που κανει λογικα ολοι θα επρεπε να εχουν Wind αλλα δεν γινετε απο την μια να δινεις κατι και απο καπου αλλου να το παιρνεις γιατι αυτο ειναι κοροιδια. Θα προτιμουσα να μου πουν ναι ειναι λαθος μας αλλα δεν μπορουμε να σας πιστωσουμε το ποσο που χαθηκε. Θα ηταν τιμιοτερο και προτιμοτερο απο αστειες δικαολογιες και εμπαιγμους. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ; Αν πρόσεξες αναφέρω "σε αυτό το θέμα" δηλ. στις απροσδόκητες και αναιτιολόγητες χρεώσεις, τους μηδενισμούς υπολοίπου στα καλά καθούμενα και τα σχετικά με αυτά. Σε αυτό το θέμα συμφωνώ απλά η ένσταση μου ήταν κατά πόσο είναι τόσο εκτεταμένο αυτό ώστε να αποκαλούμε τη Wind την πιο αναξιόπιστη εταιρία σε όλο τον αναπτυγμένο κόσμο. ¨Ολη η οικογένεια μου σχεδόν έχει wind και αρκετοί φίλοι μου, δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ακόμα και σε λίγους να συμβαίνουν δεν είναι σημαντικό και κατακριτέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) Ολη η οικογένεια μου σχεδόν έχει wind και αρκετοί φίλοι μου, δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ακόμα και σε λίγους να συμβαίνουν δεν είναι σημαντικό και κατακριτέο. +1 ...αν μετρησουμε τα καλα και τα κακα καθε εταιρειας η wind ειναι σαφως η καλυτερη και με μεγαλη διαφορα....γνωμη μου.....ειμαι χρηστης και των 3 εταιρειων και εχω πολλα νουμερα σε καθε μια απο αυτες + νουμερα ξενων εταιρειων....οποτε εχω ενα θαρρος γνωμης.... βεβαια....ο καθενας οπως το βλεπει.... Edited May 27, 2010 by HEO ορθογραφικο Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 H wind έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι η πιο φθηνή από τις 3. Ειδικά με το συνδυασμό f2g2+(1500min+1500sms+1,5GB) έγραψε όχι μόνο ελληνική αλλά παγκόσμια ιστορία. Να μην είμαστε και αγνώμονες σε αυτά που μας έχει ωφελήσει, τώρα αν κάποιος δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί τις προσφορές ή αν είχε f2g2 και το άλλαξε δεν του φταίει η wind. Στο κάτω κάτω η δέσμευση τιμής που είχε δεν την υποχρέωνε να ακολουθήσει την προσωρινή προσφορά της frog για 0,1ευρώ/λεπτό και όμως όχι μόνο το έκανε, αλλά την κράτησε και μόνιμα και έπεσαν όλοι να την φάνε επειδή κάποια στιγμή σταμάτησε να δέχεται σε αυτό το πακέτο νέους χρήστες, απλά ΕΛΕΟΣ. Μια εταιρία για να μπορέσει να έχει τόσο ανταγωνιστικές τιμές, άρα μειωμένα έσοδα, θα πρέπει να περιορίσει κάπως και τα έξοδα της. Ε λογικό είναι πια οι υπηρεσίες που προσφέρει να είναι σχετικά υποβαθμισμένες. Να μην έχει τα τελειότερα μηχανήματα και να συμβαίνουν συχνά λάθη ή να βγαίνουν εκτός λειτουργίας, να έχει μη σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό, κτλ κτλ κτλ. Όποιος θέλει βασιλικές υπηρεσίες ας πάει να πληρώνει την Cosmote και τη Vodafon, όποιος θέλει φθηνότερες τιμές ας μείνει στην wind ή την Q αλλά εν γνώση του η πιθανότητα να προκύψει κάποιο πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερη. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουν 3 σελίδες την ημέρα με παράπονα το τι έκανε η "κακιά" wind στον καθένα μας, αν προκύψει ένα νέο είδος προβλήματος καλό είναι να αναφερθεί, αλλά όχι να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Σε όποιον δεν αρέσει η wind ας αλλάξει εταιρία, 15 μέρες υπόθεση είναι. Αφήστε μας να ζήσουμε με τις φθηνές μας χρεώσεις και υπομένουμε και τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες, μας αρέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 H wind έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι η πιο φθηνή από τις 3. Ειδικά με το συνδυασμό f2g2+(1500min+1500sms+1,5GB) έγραψε όχι μόνο ελληνική αλλά παγκόσμια ιστορία. Να μην είμαστε και αγνώμονες σε αυτά που μας έχει ωφελήσει, τώρα αν κάποιος δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί τις προσφορές ή αν είχε f2g2 και το άλλαξε δεν του φταίει η wind. Στο κάτω κάτω η δέσμευση τιμής που είχε δεν την υποχρέωνε να ακολουθήσει την προσωρινή προσφορά της frog για 0,1ευρώ/λεπτό και όμως όχι μόνο το έκανε, αλλά την κράτησε και μόνιμα και έπεσαν όλοι να την φάνε επειδή κάποια στιγμή σταμάτησε να δέχεται σε αυτό το πακέτο νέους χρήστες, απλά ΕΛΕΟΣ. Μια εταιρία για να μπορέσει να έχει τόσο ανταγωνιστικές τιμές, άρα μειωμένα έσοδα, θα πρέπει να περιορίσει κάπως και τα έξοδα της. Ε λογικό είναι πια οι υπηρεσίες που προσφέρει να είναι σχετικά υποβαθμισμένες. Να μην έχει τα τελειότερα μηχανήματα και να συμβαίνουν συχνά λάθη ή να βγαίνουν εκτός λειτουργίας, να έχει μη σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό, κτλ κτλ κτλ. Όποιος θέλει βασιλικές υπηρεσίες ας πάει να πληρώνει την Cosmote και τη Vodafon, όποιος θέλει φθηνότερες τιμές ας μείνει στην wind ή την Q αλλά εν γνώση του η πιθανότητα να προκύψει κάποιο πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερη. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουν 3 σελίδες την ημέρα με παράπονα το τι έκανε η "κακιά" wind στον καθένα μας, αν προκύψει ένα νέο είδος προβλήματος καλό είναι να αναφερθεί, αλλά όχι να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Σε όποιον δεν αρέσει η wind ας αλλάξει εταιρία, 15 μέρες υπόθεση είναι. Αφήστε μας να ζήσουμε με τις φθηνές μας χρεώσεις και υπομένουμε και τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες, μας αρέσει... Σωστος δεν θα διαφωνησω μαζι σου!!! Απλα πολυ θα ηθελα να εισαι σε μια αναγκη βραδυατικα και να σου εχει μηδενιστει το υπολοιπο κατα λαθος! Να δω μετα τι θα βγεις να πεις!!! P.s δεν νομιζω οτι υπαρχει χρηστης που δεν εχει μαζι με την wind μια εκ των vodafone,cosmote! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts