Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

^ Πες μου, άμα είναι, να κάνω μια φορητότητα σε φρογκ πριν το τέλος Μαϊου, να προλάβω τους διπαλσιασμούς... :cool:

Δε νομιζω οτι μπορει να κανει αυξηση περα απο δεικτη τιμων καταναλωτη οποτε μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι. Εκτος αν κανουν κανενα τρικ και πουν οτι το φρογκ δε χρεωνει πλεον 0,10 οποτε ...

Δε νομιζω οτι μπορει να κανει αυξηση περα απο δεικτη τιμων καταναλωτη οποτε μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι. Εκτος αν κανουν κανενα τρικ και πουν οτι το φρογκ δε χρεωνει πλεον 0,10 οποτε ...

Λες να κοιμομαστε ησυχα? Βασικα φοβαμαι οτι επιδει εκανε τις αυξησεις η βοντα μη πως βρουν την ευκαιρια και στη wind να το αλλαξουν..

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

εχει συμβει και σε μενα και σε παρα πολλους αλλους. Αρα, οι 30-40 ατομα λεμε ψέμματα και δεν ξερουμε τι μας γινεται η εσυ δεν εχεις μαθει να σεβεσε την γνωμη των αλλων και τους θεωρεις αναξιοπιστους απλα και μονο επειδη εχουν αντιθετη αποψη απο τη δικη σου. Ας κριθουμε λοιπον απο τους υπολοιπους συμφορουμιτες και ας σταματησουμε να γεμιζουμε το φορουμ με μηνυματα που λενε τα ιδια και τα ιδια.

Έχει συμβεί και σε μένα και μάλιστα σε 2 νούμερα. Είχα ενημερώσει και το CC, και εδώ και σχεδόν 2 μήνες μου λένε ότι το κοιτάνε...

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Αυτό που λες ισχύει για τα συμβόλαια. Και πάλι νομίζω ότι και στα συμβόλαια μπορεί, αλλά τότε έχεις δικαίωμα να καταγγείλεις (να διακόψεις) τη σύμβαση «αζημίως» δηλ. χωρίς να πληρώσεις τυχόν αναπόσβεστη επιδότηση συσκευής. Επίσης κάθε αύξηση προκειμένου να ισχύσει πρέπει να ανακοινωθεί τουλάχιστον 1 μήνα πριν. Ειδικά για τα καρτοκινητά δεν έχω δει να προβλέπεται κάποια έννομη συνέπεια σε βάρος εταιρείας που ανακοινώνει αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό. Υποθέτω τότε θεμελιώνεται αναλογικά ενδεχομένως λόγω υπαιτιότητας της εταιρείας δικαίωμα εξαργύρωσης υπολοίπου. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που θα αποφύγουν με νύχια και με δόντια.

Ειδικά για το f2g2 η wind έχει ανακοινώσει ότι αποτελεί προσφορά που πατάει πάνω στο βασικό πακέτο f2g, και έχει επιφυλαχθεί στους Γενικούς Όρους Συναλλαγών για την τροποποίησή του ή την κατάργησή του μονομερώς.

Τέλος για την προνομιακή χρέωση 0,10/λεπτό αναφέρεται ρητά στους ΓΟΣ ότι ως προσφορά μπορεί να την αναπροσαρμόζει οποτεδήποτε και πάντως δεν υποχρεούται να την διατηρεί για περισσότερο χρόνο από το αντίστοιχο πακέτο τις χρεώσεις του οποίου προσφέρει (αυτό είναι το frog, και οι παραπάνω χρεώσεις του ήταν μέρος προσφοράς που έληξε εδώ και καιρό).

Δυστυχώς η wind έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να διακόψει την προσφορά αυτή χωρίς συνέπειες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλεις μία περιουσία μόνο για να τα κρατάς στη ζωή κάθε χρόνο. Δηλ ας πουμε 300 κινητά*5 ευρώ=1500 ευρώ. Δε συμφέρει :p

λαθος...για να τα κρατησεις "ζωντανα" απλα μεταφερεις χρονο απο το ενα στο αλλο....κοστος 0,30 στην voda, 0,25 στην Wind και τζαμπα στην cosmo....

..βεβαια 300 x 0.30 = 90 ευρω...ε..δεν ειναι και λιγα....

Πολυ φοβαμαι οτι πλησιαζει το τελος του F2G2.....:(:(:(:(:(:(

πως ερχεσε σε αυτο το συμπερασμα;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

λαθος...για να τα κρατησεις "ζωντανα" απλα μεταφερεις χρονο απο το ενα στο αλλο....κοστος 0,30 στην voda, 0,25 στην Wind και τζαμπα στην cosmo....

..βεβαια 300 x 0.30 = 90 ευρω...ε..δεν ειναι και λιγα....

Για τη wind το ήξερα, για τη voda το υποψιαζόμουν, για την cote νομίζω ότι δεν ισχύει πια (από το 1313 ούτως ή άλλως δεν γινόταν, το myaccount το έχουνε κόψει άρα..)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τη wind το ήξερα, για τη voda το υποψιαζόμουν, για την cote νομίζω ότι δεν ισχύει πια (από το 1313 ούτως ή άλλως δεν γινόταν, το myaccount το έχουνε κόψει άρα..)

...γιατι δεν γινεται απο 1313;;; εχει αλλαξει τιποτα;;;;..αλλωστε στην ιστοσελιδα τους ακομα γραφουν οτι μπορεις να μεταφερεις χρηματα απο το 1313 :confused:

...γιατι δεν γινεται απο 1313;;; εχει αλλαξει τιποτα;;;;..αλλωστε στην ιστοσελιδα τους ακομα γραφουν οτι μπορεις να μεταφερεις χρηματα απο το 1313 :confused:

Η μεταφορά σαφώς και γίνεται. Ο χρόνος ισχύος δεν παρατείνεται αν μεταφερεις από το 1313. Εκτός αν άλλαξε αυτό τελευταία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λες να κοιμομαστε ησυχα? Βασικα φοβαμαι οτι επιδει εκανε τις αυξησεις η βοντα μη πως βρουν την ευκαιρια και στη wind να το αλλαξουν..

Δεν νομίζω η Vodafone να αποφάσισε μονομερώς να αυξήσει τις χρεώσεις της. Αυτά γίνονται μετά από συμφωνία και των τριών εταιρειών καρτοκινητής. Οπότε θα πρέπει να αναμένουμε τιμολογιακές προσαρμογές και στην Cosmo και στη Wind, πιθανότατα και στην Q.

Μπορεις απο wind καρτοκινητη, να γυρισεις σε f2g διατηρωντας και τον χρονο ομιλιας (Εννοω το υπολοιπο πχ 30 ευρω)?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Η μεταφορά σαφώς και γίνεται. Ο χρόνος ισχύος δεν παρατείνεται αν μεταφερεις από το 1313. Εκτός αν άλλαξε αυτό τελευταία

...κοιταξε...ειχε αλλαξει αυτο πριν καιρο...και παρατειναν και αυτοι τον χρονο οπως σε wind/voda....δοκιμασμενο

..τωρα αν ξανααλλαξε δεν γνωριζω....

Δεν νομίζω η Vodafone να αποφάσισε μονομερώς να αυξήσει τις χρεώσεις της. Αυτά γίνονται μετά από συμφωνία και των τριών εταιρειών καρτοκινητής. Οπότε θα πρέπει να αναμένουμε τιμολογιακές προσαρμογές και στην Cosmo και στη Wind, πιθανότατα και στην Q.

Σίγουρα. Η κινητές είναι ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ. Αλλά δεν τις πειράζει κανείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το F2G έχει πακέτα μηνυμάτων προς όλους;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το F2G έχει πακέτα μηνυμάτων προς όλους;

πως δεν έχει, κάνε μια βόλτα από το site της Wind και πιο συγκεκριμένα εδώ http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1278

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

πως δεν έχει, κάνε μια βόλτα από το site της Wind και πιο συγκεκριμένα εδώ http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1278

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πίστευα πως με 5 ευρώ θα έδινε περισσότερα sms.:(

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μπορεις απο wind καρτοκινητη, να γυρισεις σε f2g διατηρωντας και τον χρονο ομιλιας (Εννοω το υπολοιπο πχ 30 ευρω)?

O χρόνος ομιλίας διατηρείται, ο διπλασιασμός όχι φυσικά...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πίστευα πως με 5 ευρώ θα έδινε περισσότερα sms.:(

Αφού δεν ενεργοποιούνται καν. Έχω δοκιμάσει και από F2G4 και από Νέα Wind Καρτοκινητή και μου λέει ότι τα mini sms δεν διατίθενται στο οικονομικό σας πακέτο. Άσε που δεν συμφέρουν κιόλας, από οικονομικής απόψεως.

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

Εβαλε την ιδια προσφορα του f2g και στο mo'mad η οποια συνδιαζετε με το διπλασιο χρονο ομιλιας δλδ 1500 λεπτα και sms προς f2g και mo'mad + διπλασιο χρονο που ειχε απο παλια με καθε ανανεωση 5 ευρω και πανω.δλδ παρωμοια με frog μονο που δινει και σε mo'mad και σε f2g

Ρε παιδια ως που θα παει η κατασταση με την απαραδεκτη wind?? το συστημα χρεωνει οποτε γουσταρει...την μια περνει δυο λεπτα την πεντε!! Αι σιχτιρια κωλοεταιρεια...να κοιτατε ολοι τα υπολοιπα σας καθε μερα!!!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

εχει συμβει και σε μενα και σε παρα πολλους αλλους. Αρα, οι 30-40 ατομα λεμε ψέμματα και δεν ξερουμε τι μας γινεται η εσυ δεν εχεις μαθει να σεβεσε την γνωμη των αλλων και τους θεωρεις αναξιοπιστους απλα και μονο επειδη εχουν αντιθετη αποψη απο τη δικη σου. Ας κριθουμε λοιπον απο τους υπολοιπους συμφορουμιτες και ας σταματησουμε να γεμιζουμε το φορουμ με μηνυματα που λενε τα ιδια και τα ιδια.

και σε μενα το ιδιο συνεβη

και σε μενα το ιδιο συνεβη

Εχει συμβει σε παρα πολυ κοσμο, τι να λεμε τωρα; να επαναλαμβανουμε συνεχεια τα αυτονοητα; ειπαμε, ο καθενας κρινεται για αυτα που γραφει απο τους συμφορουμιτες.

Μηπως ειναι δημιουργημα της φαντασιας μας οτι η wind αφαιρει αναιτια ευρω απο το υπολοιπο πολλων συνδρομητων; πρεπει να βγουνε ολοι οσοι εχασαν μοναδες χωρις λογο και να το επιβεβαιωσουν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που θα βρω το δικιο μου μου λες;;;; Την μια με κοροιδευουν 2 μηνες με την προσφορα που εκανε λαθος το συστημα τους, την αλλη μου κλεβει συνεχια λεφτα... Που να κανω την καταγγελια εκτος της εετ;;;

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Που θα βρω το δικιο μου μου λες;;;; Την μια με κοροιδευουν 2 μηνες με την προσφορα που εκανε λαθος το συστημα τους, την αλλη μου κλεβει συνεχια λεφτα... Που να κανω την καταγγελια εκτος της εετ;;;

Να κάνεις ενυπόγραφη καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή με συγκεκριμένα αιτήματα...

Εχει συμβει σε παρα πολυ κοσμο, τι να λεμε τωρα; να επαναλαμβανουμε συνεχεια τα αυτονοητα; ειπαμε, ο καθενας κρινεται για αυτα που γραφει απο τους συμφορουμιτες.

Μηπως ειναι δημιουργημα της φαντασιας μας οτι η wind αφαιρει αναιτια ευρω απο το υπολοιπο πολλων συνδρομητων; πρεπει να βγουνε ολοι οσοι εχασαν μοναδες χωρις λογο και να το επιβεβαιωσουν;

Νομίζω ότι πολύ ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Κι εμένα με στενοχωρούν τέτοια φαινόμενα, όπως το να σε αμφισβητεί κάποιος κάθετα χωρίς να έχει ιδέα και να ακυρώνει με μια λέξη αυτά που έχεις πει και αυτά που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Δυστυχώς σε μία κοινωνία, όπως είναι και αυτό το φόρουμ, υπάρχουν παραφωνίες, αγενή άτομα ή ακόμη και άτομα που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Από την άλλη, όλα αυτά που συμβαίνουν στη wind είναι τόσο κουφά που δυσκολεύεσαι να τα πιστέψεις. Θα πίστευες ότι θα είχες 40 ευρώ υπόλοιπο τη μια στιγμή και την επόμενη 0 ή -100; Δεν ξέρω αν μπορεί να φανταστεί κάποιος πως είναι αν δεν το έχει ζήσει, ειδικά αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάποια κλήση και δεν έχεις άλλο τρόπο ή βρίσκεσαι στη μέση του πουθενά. Θα πίστευες εκεί που έχεις το Α πακέτο, την επόμενη στιγμή χωρίς λόγο και αιτία να μεταφερθείς σε κάποιο εντελώς άκυρο, που δεν ήξερες καν ότι υπάρχει; Κι εγώ πιθανόν να το αμφισβητούσα αν δεν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, εκείνος που αμφισβητεί όμως ας μην είναι τόσο δογματικός. Θεμιτή η αμφισβήτηση αλλά όταν γίνεται με τον συγκεκριμένο τρόπο μοιάζει περισσότερο με φασισμό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova