Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά έκανε η Wind και απάντησε γιατί στη διαφήμιση της η Vodafone συγκρίνει όλα τα καρτοκινητά της μόνο με το F2G. Η Νέα Καρτοκινητή και η Q που πήγαν; Αλλά έτσι είναι. Η Vodafone κάθεται και διαφημίζει ότι είναι η μοναδική που προσφερεί δωρεάν λεπτά προς όλη τη Vodafone χωρίς να κοιτάξει τη Νέα Καρτοκινητή και την Q που δίνουν τα ίδια και περισσότερα. ;)

Ελπίζω να πήρανε το μάθημά τους γιατί ναι, το δικό μας καρτοκινητό μας δίνει αυτά που δίνει η Vodafone και περισσότερα. :)

Μήπως (λέω εγώ τώρα) σκοπίμως δεν ανέφερε την νέα καρτοκινητή WIND διότι έχει μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό της αγοράς και δεν ενδιέφερε πολύ κόσμο??? λέω εγώ τώρα!!! όσο για τη Q, πληρώνεις και δεν τα παίρνεις δωρεάν (έστω και αν είναι μόνο 1€). με την ίδια λογική θα έπρεπε να γίνει χαμός τότε με την Q-Frog που δεν ανέφεραν τα υπόλοιπα καρτοκινητά και μάλωναν μόνοι τους

ναι...μιλαμε ειναι για κλωτσιες τα ατομα....:wacko:

και το χειροτερο ειναι στην voda....3 φορες εχω παει και τις 3 φορες το συστημα τους ειναι "εκτος"....

το ιδιο συνεβη και σε μενα, μα τετοια ατυχια να ειναι παντα χαλασμενο το συστημα. οταν ομως βγαζεις το κινητο και παιρνεις στο 1260 να αναφερεις οτι το ταδε καταστημα σε κοροιδευει και δεν σε αφηνει να δηλωσεις το νουμερο σου, βρε πως φιαχνει αμεσως το συστημα ενα πραγμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως (λέω εγώ τώρα) σκοπίμως δεν ανέφερε την νέα καρτοκινητή WIND διότι έχει μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό της αγοράς και δεν ενδιέφερε πολύ κόσμο??? λέω εγώ τώρα!!! όσο για τη Q, πληρώνεις και δεν τα παίρνεις δωρεάν (έστω και αν είναι μόνο 1€). με την ίδια λογική θα έπρεπε να γίνει χαμός τότε με την Q-Frog που δεν ανέφεραν τα υπόλοιπα καρτοκινητά και μάλωναν μόνοι τους

Aυτό με τη Q θα μπορούσες να πεις ότι έχει μια βάση αλλά για τη wind καρτοκινητή φυσικά και δεν ισχύει γιατί αυτή είναι απέναντι στη καρτοκινητή vodafone και προσφέρει με 10€ ανανέωση απεριόριστα προς όλη τη wind και αυτή απάντησε αμέσως στη προσφορά της voda (αλλά δίνει και bonus παράλληλα οπότε πως να το αναφέρει). Άλλωστε ολοι οι καρτοκινητοί της wind είναι εν δυνάμει και wind καρτοκινητοί αφού με μια δωρεάν κλήση μεταφέρεσαι όποτε θες άρα αφορά όλους τους χρήστες της wind.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εντάξει, μπορεί η Q να μην μπήκε στη σύγκριση λόγω της χρέωσης του 1 ευρώ για όλα τα λεπτά, sms και Internet, αλλά η Νέα Καρτοκινητή γιατί; Επίσης, απ' ότι είδα στη διαφήμιση της Vodafone υπάρχει και το International.

Πολλές ελλείψεις έχει η διαφήμιση της VF.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Μήπως (λέω εγώ τώρα) σκοπίμως δεν ανέφερε την νέα καρτοκινητή WIND διότι έχει μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό της αγοράς και δεν ενδιέφερε πολύ κόσμο??? λέω εγώ τώρα!!! όσο για τη Q, πληρώνεις και δεν τα παίρνεις δωρεάν (έστω και αν είναι μόνο 1). με την ίδια λογική θα έπρεπε να γίνει χαμός τότε με την Q-Frog που δεν ανέφεραν τα υπόλοιπα καρτοκινητά και μάλωναν μόνοι τους

Η Vοdafone, εφόσον μπήκε στον... κόπο να συγκρίνει τα πακέτα καρτοκινητής, έπρεπε να έβαζε και την Νέα Wind Καρτοκινητή, και επίτηδες δεν το έκανε για να φαίνεται η Νέα Κατοκινητή Vodafone ότι υπερέχει, ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό.

Κάποιος καταναλωτής που δεν γνωρίζει πολλά από τον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, άνετα θα την πατούσε από την παραπλανητική διαφήμιση της Vodafone. Αν θέλει η Vodafone να μας δείξει την ανωτερότητα της Νέας Καρτοκινητής Vodafone, ας το κάνει μειώνοντας αρκετά την χρέωση του μηνύματος, για παράδειγμα, και όχι με δόλιους τρόπους.

Επίσης, στη διαφήμιση, δεν αναφέρεται ότι το F2G προσφέρει ''απεριόριστη'' επικοινωνία προς F2G, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση.

Αναμφίβολα, ήταν σωστή η κίνηση της Wind.

Edited by pluss

Η Vοdafone, εφόσον μπήκε στον... κόπο να συγκρίνει τα πακέτα καρτοκινητής, έπρεπε να έβαζε και την Νέα Wind Καρτοκινητή, και επίτηδες δεν το έκανε για να φαίνεται η Νέα Κατοκινητή Vodafone ότι υπερέχει, ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό.

Κάποιος καταναλωτής που δεν γνωρίζει πολλά από τον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, άνετα θα την πατούσε από την παραπλανητική διαφήμιση της Vodafone. Αν θέλει η Vodafone να μας δείξει την ανωτερότητα της Νέας Καρτοκινητής Vodafone, ας το κάνει μειώνοντας αρκετά την χρέωση του μηνύματος, για παράδειγμα, και όχι με δόλιους τρόπους.

Επίσης, στη διαφήμιση, δεν αναφέρεται ότι το F2G προσφέρει ''απεριόριστη'' επικοινωνία προς F2G, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση.

Αναμφίβολα, ήταν σωστή η κίνηση της Wind.

Καλά φυσικά και δεν λέω ότι ήταν σωστό αυτό της VOdafone (σκοπίμως και εσκεμμένα παρέλειψε πολλά) αλλά με εκνέυσρισε περισσότερο η WIND. σαν πολιτική διαφήμιση μου φάνηκε! Έλεος! καλύτερα να έβγαινε με την Q να σπάγαμε και λίγο πλάκα!!!!

που στελνουμε τον αριθμο για να δουμε εαν ειναι της wind και οχι αλλης εταιρειας ( απο φορητοτητα ) ?
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

που στελνουμε τον αριθμο για να δουμε εαν ειναι της wind και οχι αλλης εταιρειας ( απο φορητοτητα ) ?

Στη wind δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία. Αναγκαστικά καλείς την εξυπηρέτηση πελατών.

Η vodafone την έχει, με αποστολή σμσ στο 1292 με κείμενο μόνο τον αριθμό που σε ενδιαφέρει (χρέωση γραπτού μηνύματος του πακέτου σου)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στη wind δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία. Αναγκαστικά καλείς την εξυπηρέτηση πελατών.

Η vodafone την έχει, με αποστολή σμσ στο 1292 με κείμενο μόνο τον αριθμό που σε ενδιαφέρει (χρέωση γραπτού μηνύματος του πακέτου σου)

Στη vodafone στελνεις τον αριθμο που σε ενδιαφερει στο 1286 και ειναι χωρις χρεωση.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

εκανα δηλωση το καρτοκινητο μ εδω κ 2 εβδομαδες περιπου αλλα δεν μ εχει ερθει καποιο μηνυμα επιβεβαιωσης....πρεπει να ανησυχω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

εκανα δηλωση το καρτοκινητο μ εδω κ 2 εβδομαδες περιπου αλλα δεν μ εχει ερθει καποιο μηνυμα επιβεβαιωσης....πρεπει να ανησυχω?

'Οχι βέβαια ! Στην γουιντ δεν στέλνουν κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης .

'Οχι βέβαια ! Στην γουιντ δεν στέλνουν κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης .

και αν θελεις να επιβεβαιωσεις οτι η ταυτοποιηση εχει ολοκληρωθει επιτυχως πως μπορεις να το κανεις?αν καλεσεις στο 1260 μπορουν να σε ενημερωσουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ετσι γινεται...σε δυο φασεις σε διαστημα καποιων ωρων....τωρα αν επειμενει...παρε ξανα τηλεφωνο

σε εμενα μαλιστα ειχαν βαλει και παραπανω λεφτα :lol::lol:..καπου 2 € :D

Τελικά δεν έγινε, οπότε ξανακάλεσα σήμερα. Παραπάνω λεφτά δεν θέλω, τους ζήτησα όμως να πιστώσουν και στο συμβόλαιο το κόστος για τις 4 κλήσεις στο 1260.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

να μου το θυμηθείς,αν χοντρήνει και άλλο η διαμάχη μεταξύ τους θα τους πετάξει η wind καμμιά διαφήμιση του στύλ "εμείς παρέχουμε ασφάλεια και απόρρητο στην επικοινωνια σας" αναφερόμενη στις υποκλοπές που είχε διαπράξει στο παρελθόν η vodafone και θα γίνουν μύλος! Τρίβει τα χέρια της η cοsmοte από την φαγωμάρα τους.....

Δεν νομίζω να συνεχιστεί η διαμάχη με τις διαφημίσεις.

Δεν μπορεί να απαντήσει η vodafone από την στιγμή που έχει άδικο.

Το όλο σκηνικό πάντως μου θύμισε την ιστορία με την Q και τη frog.

Παρεπιπτόντως,χθες μου έστειλε το εξής μήνυμα η WIND:

''AΠO TO NOMO OΣA KINHTA ΔE ΔHΛΩΘOYN AMEΣA ΘA ΔIAKOΠOYN.EΛATE ΣE ENA KATAΣTHMA WIND ME TAYTOTHTA&KINHTO,ΔHΛΩΣTE TO &AΠOΦYΓETE THN TAΛAIΠΩPIA TΩN TEΛEYTAIΩN HMEPΩN''

Έτσι όπως το έγραφε,νόμιζα ότι έλεγε από τον ''νομό'' αντί για ''νόμο''.Χρειάστηκε να το διαβάσω 5-6 φορές,για να βγάλω νόημα.

Και στο καπάκι,μου έρχεται μήνυμα για δωρεάν facebook μέχρι τις 31/3!!! (ότι να'ναι πραγματικά) :lol:

Ναι μου ηρθε και εμενα το μηνυμα για να δηλωσω το κινητο, ελεγα και εγω με ξεχασαν, φτου βαριεμαι και να τους βλεπω.

δεν εχω δηλωσει ακομα το καρτοκινητο μου και μου ηρθε μηνυμα οτι αν δεν το δηλωσω <<αμεσα>> θα διακοπει.και ρωταω,η παραταση δεν ειναι μεχρι-30/7/2010??

δεν εχω δηλωσει ακομα το καρτοκινητο μου και μου ηρθε μηνυμα οτι αν δεν το δηλωσω <<αμεσα>> θα διακοπει.και ρωταω,η παραταση δεν ειναι μεχρι-30/7/2010??

απλα πιεζουν τους καρτοκινητους για να μην τρεξουν ολοι τελευταιες μερες και γινει χαμοσ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όποιοι έχουμε έρθει με φορητότητα στην Γουίντ, αυτόματα δε σημαίνει ότι έχουν και τα στοιχεία μας; Πρέπει να ξαναπάμε να δηλώσουμε στοιχεία; Έχω έρθει με φορητότητα και μου ήρθε και σε μένα μήνυμα για τη δήλωση των στοιχείων... Το στέλνουν σε όλους ασχέτως αν το έχουν δηλώσει;

εντιτ: Πήρα το 1260. Η φορητότητα είναι εντελώς άσχετη λέει με την καταχώρηση στοιχείων. Μπορεί να έχουν μεν τα στοιχεία μου αλλά πρέπει να πάω ειδικά για αυτό το σκοπό. :wacko: Είναι λέει απλή διαδικασία που ολοκληρώνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό. :p

Edited by minovg

αν την ολοκληρωσεις σε ενα λεπτο, να μου τρυπησεις τη μυτη. πρεπει να τυχεις σε υπαλληλο που εχει ορεξη και παλι αν. σαν να κυνηγας το τζοκερ δηλαδη
[sIGPIC][/sIGPIC]

αν την ολοκληρωσεις σε ενα λεπτο, να μου τρυπησεις τη μυτη. πρεπει να τυχεις σε υπαλληλο που εχει ορεξη και παλι αν. σαν να κυνηγας το τζοκερ δηλαδη

Από άλλους που έχουν πάει στο κατάστημα των Γιαννιτσών πάντως φαίνεται πως εκεί είναι ξεφτέρια και τελειώνουν τη δουλειά άμεσα. :p

Από άλλους που έχουν πάει στο κατάστημα των Γιαννιτσών πάντως φαίνεται πως εκεί είναι ξεφτέρια και τελειώνουν τη δουλειά άμεσα. :p

προκειται για λαμπρη εξαιρεση του κανονα το συγκεκριμενο καταστημα. στην θεσσαλονικη συμβαινει το ακριβως αντιθετο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλα μεχρι να ολοκληρωσεις την ταυτοποιηση προσπαθουν να σε πεισουν να κανεις συνδεση...:lol::lol::lol::lol:

προκειται για λαμπρη εξαιρεση του κανονα το συγκεκριμενο καταστημα. στην θεσσαλονικη συμβαινει το ακριβως αντιθετο

Παιχτη για Θεσσαλονικη αν σε βολευει περνα απο το καταστημα που ειναι ανεβαινοντας την Αγια Σοφιας.Σε 3 λεπτα ταυτοποιησα 3 αριθμους.:):)

Edited by Petros the Great
Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Παιχτη για Θεσσαλονικη αν σε βολευει περνα απο το καταστημα που ειναι ανεβαινοντας την Αγια Σοφιας.Σε 3 λεπτα ταυτοποιησα 3 αριθμους.:):)

να σου πω αυτο το καταστημα δεν το ηξερα. στο εμπορικο κεντρο κοσμος πηγα και εκανα τη δουλεια μου πολυ γρηγορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια σε ενος φιλου μου το F2G παει να παρει τηλεφωνο και ξαφνικα του λεει οτι εχει απενεργοποιηθει ο λογαριασμος του και να τακτοποιηση τις ωφειλες του? Τι μπορει να εγινε?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova