Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμενε λιγο ακομα, μου ειχε τυχει και μενα και μου βαλαν τα λεφτα μια μερα αφου μου ηρθε το μυνημα. Αν δεν γινει, τοτε τηλεφωνο ή email και θα στα βαλουν.

Το θεμα ειναι η ταλαιπωρια, το καταλαβαινω γιατι μου εχει τυχει και μενα 2-3 φορες ειδικα με το wind plus non-stop.

Εννοείς ότι η πίστωση γίνεται σε 2 στάδια, πρώτα πάει στο 0€ και έπειτα στο αρχικό ποσό που είχες; Εμένα είναι ακόμα στο 0. :confused:

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Εννοείς ότι η πίστωση γίνεται σε 2 στάδια, πρώτα πάει στο 0€ και έπειτα στο αρχικό ποσό που είχες; Εμένα είναι ακόμα στο 0. :confused:

ναι ετσι γινεται...σε δυο φασεις σε διαστημα καποιων ωρων....τωρα αν επειμενει...παρε ξανα τηλεφωνο

σε εμενα μαλιστα ειχαν βαλει και παραπανω λεφτα :lol::lol:..καπου 2 € :D

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Σταθερό τηλέφωνο, έστω και κινητό, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς αυτοματοποιημένα μηνύματα υπάρχει?:!:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Από Σταθερο κάλεσε 6935601260 από καρτοκινητό 1260

Πάτε 8 για να συνδεθείς

Για Internet 1231

ναι ετσι γινεται...σε δυο φασεις σε διαστημα καποιων ωρων....τωρα αν επειμενει...παρε ξανα τηλεφωνο

σε εμενα μαλιστα ειχαν βαλει και παραπανω λεφτα :lol::lol:..καπου 2 € :D

Ειναι αυτα που τρωνε απο αλλους!!

Εγω ανανεωσα την "τελευταια μερα" (ειχε περασει σχεδον χρονος απο την προηγουμενη ανανεωση που ηταν 30 ευρω με διπλασιασμο=60) και ενω ηρθε μηνυμα με το νεο υπολοιπο και την νεα ημερομηνια ληξης (χχ.χχ.2011), την επομενη μερα το πρωι απενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος μου λες και δεν ειχα ανανεωσει, μου φαγανε ολα τα λεφτα που ειχε μεσα και δεν μπορω να παρω τηλεφωνο πουθενα βεβαια, ουτε μηνυμα στο 1269 η στο 1245 δεν στελνει!

Εχω παρει 2 φορες τηλεφωνο (απο αλλο) στο 1260 και μετα απο 8 ημερες ειμαι ακομα στο περιμενε!!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ!

(Καταγγελια γιατι κανετε μονο στην ΕΕΤΤ και οχι και σε ολους τους αρμοδιους φορεις πχ ΓΓ καταναλωτη, συνηγορο του καταναλωτη/πολιτη, ΕΚΠΟΙΖΩ κλπ ; )

Εγω ανανεωσα την "τελευταια μερα" (ειχε περασει σχεδον χρονος απο την προηγουμενη ανανεωση που ηταν 30 ευρω με διπλασιασμο=60) και ενω ηρθε μηνυμα με το νεο υπολοιπο και την νεα ημερομηνια ληξης (χχ.χχ.2011), την επομενη μερα το πρωι απενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος μου λες και δεν ειχα ανανεωσει, μου φαγανε ολα τα λεφτα που ειχε μεσα και δεν μπορω να παρω τηλεφωνο πουθενα βεβαια, ουτε μηνυμα στο 1269 η στο 1245 δεν στελνει!

Εχω παρει 2 φορες τηλεφωνο (απο αλλο) στο 1260 και μετα απο 8 ημερες ειμαι ακομα στο περιμενε!!!!

(Καταγγελια γιατι κανετε μονο στην ΕΕΤΤ και οχι και σε ολους τους αρμοδιους φορεις πχ ΓΓ καταναλωτη, συνηγορο του καταναλωτη/πολιτη, ΕΚΠΟΙΖΩ κλπ ; )

Μολις πάρεις τηλέφωνο στον συνήγορο του καταναλωτή , σου λέει ότι αρμόδια για θέματα τηλεφωνίας είναι η Ε.Ε.Τ.Τ. η οποία λειτουργεί και ως συνήγορος του καταναλωτή στα συγκεκριμένα θέματα. Και να στείλεις καταγγελία θα την στείλουν στην Ε.Ε.Τ.Τ.

παιδια εχω ενα USB Stick ΖΤΕ ΜF 636 της cosmote, ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ωστε να μου παιξει με την καρτα της wind με ενεργοποιημενη την προσφορα ?
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

παιδια εχω ενα USB Stick ΖΤΕ ΜF 636 της cosmote, ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ωστε να μου παιξει με την καρτα της wind με ενεργοποιημενη την προσφορα ?

Χρειάζεσαι

Πρώτον το πρόγραμμα της WIND που θα το βρείς στην διεύθυνση

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1445

Ανοίγεις το Ηyperterminal

Αν έχεις XP ειναι στον φάκελο βοηθήματα

Αν όχι κατέβασε το από http://digitizor.com/downloads/apps/hyperterminal.zip

Eγκαθιστάς το πρόγραμμα της COSMOTE πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου στα MODEM και βλέπεις σε πια πόρτα έχει εγκατασταθεί

Αφού μάθεις σε πιο com είναι, ανοίγεις Hyperterminal και κάνεις σύνδεση με το MODEM

δώσε την εντολή AT+ZCDRUN=8 Πληκτρολόγεισε την και ENTER

Λογικά θα σου πεί ότι απενεργοποιήθηκε η χρήση οδηγού .

Κλέισε Hyperterminal και απεγκατέστησε το πρόγραμμα της Cosmote και τους οδηγούς (δυο διαφορετικές καταχωρήσεις στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων)

Τώρα όταν βάλεις το MODEM θα στο αναγνωρίζει ως ZTE MODEM και όχι ως stick δεδομένων

Από κει και πέρα δοκίμασε το πρόγραμμα της WIND και αν δεν πέζει χρησιμοποίησε το dialup των WINDOWS από το taskbar ή από τον πίνακα ελέγχου.

Το Modem είναι έτοιμο για χρήση με όποια εταιρεία θέλεις

Edited by Vasileios

δεν ξερω τι συμβαινει φιλε μου...εχω πολλα νουμερα wind και μεχρι στιγμης κατι τετοιο δεν ειδα...ευχομαι να μην το δω...

αυτο που ειδα ειναι οτι τα καταστηματα wind διωχνουν πελατες...πηγα σε καταστημα να δηλωσω 7 καρτοκινητα...και ουτε λιγο-ουτε πολυ μου ειπαν οτι εχουν πλαφον στα νουμερα που πρεπει να δηλωσω....με τα χιλια ζορια δεχτηκαν να τα δηλωσω....

μια αλλη πελατισσα που ηρθε μετα απο εμενα την εδιωξαν....

Αισχος....

Χρειάζεσαι

Πρώτον το πρόγραμμα της WIND που θα το βρείς στην διεύθυνση

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1445

Ανοίγεις το Ηyperterminal

Αν έχεις XP ειναι στον φάκελο βοηθήματα

Αν όχι κατέβασε το από http://digitizor.com/downloads/apps/hyperterminal.zip

Eγκαθιστάς το πρόγραμμα της COSMOTE πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου στα MODEM και βλέπεις σε πια πόρτα έχει εγκατασταθεί

Αφού μάθεις σε πιο com είναι, ανοίγεις Hyperterminal και κάνεις σύνδεση με το MODEM

δώσε την εντολή AT+ZCDRUN=8 Πληκτρολόγεισε την και ENTER

Λογικά θα σου πεί ότι απενεργοποιήθηκε η χρήση οδηγού .

Κλέισε Hyperterminal και απεγκατέστησε το πρόγραμμα της Cosmote και τους οδηγούς (δυο διαφορετικές καταχωρήσεις στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων)

Τώρα όταν βάλεις το MODEM θα στο αναγνωρίζει ως ZTE MODEM και όχι ως stick δεδομένων

Από κει και πέρα δοκίμασε το πρόγραμμα της WIND και αν δεν πέζει χρησιμοποίησε το dialup των WINDOWS από το taskbar ή από τον πίνακα ελέγχου.

Το Modem είναι έτοιμο για χρήση με όποια εταιρεία θέλεις

οκ φιλε θα το δοκιμασω και θα σου πω.. Ευχαριστω !!!

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

αυτο που ειδα ειναι οτι τα καταστηματα wind διωχνουν πελατες...πηγα σε καταστημα να δηλωσω 7 καρτοκινητα...και ουτε λιγο-ουτε πολυ μου ειπαν οτι εχουν πλαφον στα νουμερα που πρεπει να δηλωσω....με τα χιλια ζορια δεχτηκαν να τα δηλωσω....

Αισχος....

Πλαφόν ως προς τι; Ως προς το μέγιστο αριθμό καρτοκινητών που μπορούν να δηλώνονται σε κάθε κατάστημα;; :blink: Χαζή δικαιολογία βρήκανε...:down:

Για δηλωση καρτοκινητου πρεπει να παω υποχρεωτικα σε καταστημα στην πολη που μενω η και σε αλλη???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για δηλωση καρτοκινητου πρεπει να παω υποχρεωτικα σε καταστημα στην πολη που μενω η και σε αλλη???

Οπου να ναι!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Πλαφόν ως προς τι; Ως προς το μέγιστο αριθμό καρτοκινητών που μπορούν να δηλώνονται σε κάθε κατάστημα;; :blink: Χαζή δικαιολογία βρήκανε...:down:

ναι...μιλαμε ειναι για κλωτσιες τα ατομα....:wacko:

και το χειροτερο ειναι στην voda....3 φορες εχω παει και τις 3 φορες το συστημα τους ειναι "εκτος"....

δεν ξερω τι συμβαινει φιλε μου...εχω πολλα νουμερα wind και μεχρι στιγμης κατι τετοιο δεν ειδα...ευχομαι να μην το δω...

Αισχος....

κανονικα αυτοι που βγαλανε το νομο περι ταυτοποιησης των καρτοκινητων(ο θεος να τον κανει...), γραψανε επισης οτι μεγιστος αριθμος αριθμών που μπορεις να δηλωσεις σε ενα ονομα ειναι περιπου 20(δεν θυμαμαι ακριβως ποσα νουμερα)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλησπέρα,

θα θελα να σας ρωτήσω αν μπορεί να γίνει μετατροπή μιας κάρτας "Νεα Καρτοκινητή wind" σε wind F2G και πως;

Ευχαριστω

Fiat justitia et pereat mundus.

Εγώ βέβαια δήλωσα το what's up αλλά πήγα σε ένα "άσχετο κατάστημα" που ήτανε της cote και σε 1 λεπτό ήμουνα έτοιμος και με κανονική εκτώπωση της δήλωσης της EETT με τα στοιχεία μου και αμέσως μετά απο 3-4 ώρες μου ήρθε και μήνυμα επιβεβαίωσης . Αυτό που θέλω να πώ είναι να προτιμάτε μικρά καταστήματα να κάνετε την δήλωση ούτε γερμανός ούτε Οτεshop. εκεί βαριούνται που ζουν. τωρα για wind βέβαια δεν ξέρω αν έχει κάποια άλλα καταστήματα ...

Τώρα με το πάσχα ήτανε ευκαιρία όσοι πήγανε επαρχία να τα δηλώσουνε απο εκεί...

Καλησπέρα,

θα θελα να σας ρωτήσω αν μπορεί να γίνει μετατροπή μιας κάρτας "Νεα Καρτοκινητή wind" σε wind F2G και πως;

Ευχαριστω

με μιά κλήση στο 1342

κανονικα αυτοι που βγαλανε το νομο περι ταυτοποιησης των καρτοκινητων(ο θεος να τον κανει...), γραψανε επισης οτι μεγιστος αριθμος αριθμών που μπορεις να δηλωσεις σε ενα ονομα ειναι περιπου 20(δεν θυμαμαι ακριβως ποσα νουμερα)

οχι φιλε μου...αυτο ειναι ακυρο.... δεν ισχυει σιγουρα...ο νομος δεν αναφερει μεγιστο αριθμο....

...ασε που εχω ταυτοποιησει πανω απο 20 :p

το θεμα ειναι οτι το πλαφον δεν το εβαζε κατα ατομο ... αλλα συνολικα...για ολους τους πελατες....πραγμα διπλα απαραδεκτο

Ευχαριστώ, έχει κάποια χρέωση αυτή η μετατροπή ;

Όχι είναι δωρεάν αλλά αν έχεις εενργοποιήσει κάπιο πακέτο π.χ προς σταθερά ή τα 1500 τα χάνεις

Παντως εχει πολυ μεγαλη πλακα η "νεα κοντρα" μεταξυ Vodafone και Wind. Μολις ειδα οτι εβγαλε διαφφημιση η Wind σε απαντηση για την προσφατη διαφημιση (χωρις ουσιαστικο λογο υπαρξης, αν ηθελε μπορουσε να απαντησει και αυτη με δωρεαν ιντερνετ και οχι μαυρη διαφημιση) της Vodafone για τα καρτοκινητα. Εχουνε τρελλαθει κανονικα!!!
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Παντως εχει πολυ μεγαλη πλακα η "νεα κοντρα" μεταξυ Vodafone και Wind. Μολις ειδα οτι εβγαλε διαφφημιση η Wind σε απαντηση για την προσφατη διαφημιση (χωρις ουσιαστικο λογο υπαρξης, αν ηθελε μπορουσε να απαντησει και αυτη με δωρεαν ιντερνετ και οχι μαυρη διαφημιση) της Vodafone για τα καρτοκινητα. Εχουνε τρελλαθει κανονικα!!!

Καλά έκανε η Wind και απάντησε γιατί στη διαφήμιση της η Vodafone συγκρίνει όλα τα καρτοκινητά της μόνο με το F2G. Η Νέα Καρτοκινητή και η Q που πήγαν; Αλλά έτσι είναι. Η Vodafone κάθεται και διαφημίζει ότι είναι η μοναδική που προσφερεί δωρεάν λεπτά προς όλη τη Vodafone χωρίς να κοιτάξει τη Νέα Καρτοκινητή και την Q που δίνουν τα ίδια και περισσότερα. ;)

Ελπίζω να πήρανε το μάθημά τους γιατί ναι, το δικό μας καρτοκινητό μας δίνει αυτά που δίνει η Vodafone και περισσότερα. :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Απο οτι ειδα σημερα διαπιστωσα οτι δε μου χρεωνει την εισοδο στο wwind plus, εχω βεβαια τη προσφορα με το 1,5giga. Συμβαινει και σε αλλους?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Απο οτι ειδα σημερα διαπιστωσα οτι δε μου χρεωνει την εισοδο στο wwind plus, εχω βεβαια τη προσφορα με το 1,5giga. Συμβαινει και σε αλλους?

ναι........

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova