Vasileios Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Θελω να ενεργοποιησω την υπηρεσια 1 λεπτο το λεπτο σε 2 νουμερακια f2g απο οτι διαβασα γινετε στο f2g5 και f2g6, ala carte και cosmocarta αντοιστιχα και η ερωτηση ειναι: ποιες ειναι η χρεωσεις σε ομλια και μηνυματα;εκτος των 2 επιλεγμενων αριθμων; 1 και 2 για το f2g5 πρεπει καθε μηνα να βαζεις 10€ οπως στο ala carte; Να βάλεις το F2G5 αν θές να μιλάς γιατί έχει χρέωση 0,25 το λεπτό προς όλους Αν θες να στέλνεις και μηνύματα βάλε το F2G6 O Τιμοκατάλογος είναι στο http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 παρατηρησατε οτι δεν λεει πια τα δευτερολεπτα στην προσφορα των 1000; αν και συνεχιζει να χρεωνει/δευτερολεπτο... σε μενα δεν λεει τα δευτερολεπτα. παραξενο που σε αλλουσ τα λεει κ σε αλλουσ οχι. ασ συνεχισει να χρεωνει ανα δευτερολεπτο κ ασ μην τα λεει, δεν με χαλαει καθολου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Και μενα συνεχιζει να μ λεει τα δευτερολεπτα, οτι να ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 κλασσικη wind. κατι που να ισχυει για ολουσ δεν προκειται να υπαρξει ποτε από τη στιγμή που μας συμφέρουν ας ξεχνάνε κάποια πράγματα... Λήγει σε δέκα μέρες η προσφορά των 50&50 με καθε κάρτα και ακόμα διαφημίζεται με χρέωση ανά τρίλεπτο κάνοντας πολλούς να λένε άχρηστα είναι και ακόμα χρεώνει ανά δευτερόλεπτο... Τελικά καταφέρουν να κάνουν και δυσφίμηση στις ίδιες τις υπηρεσίες τους αλλά για τους ψαγμένους είναι μια χαρά!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Πήρα πριν από λίγο στο cc για να ρωτήσω τι χρειάζεται για να κάνω το καρτοκινητό μου επώνυμο και μου είπε ότι χρειάζεται ταυτότητα και ΑΦΜ.Όταν της είπα ότι δεν έχω ΑΦΜ μου είπε ότι το καρτοκινητό μου θα γίνει επώνυμο αλλά με κάποια ελλειποί στοιχεία.Σίγουρα θα γίνει επώνυμο το καρτοκινητό μου χωρίς ΑΦΜ;:confused:Ρωτάω γιατί το "Ναι" μου το είπε με κάποιο δισταγμό η υπάλληλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xestragr Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 johnthegreek, δώσε το ΑΦΜ των γονιών σου αν έχουν. Είναι αριθμός που θυμούνται σίγουρα άρα μπορείς εύκολα και να τον βρεις. Στην τελική αν ζητήσουν για κάποιο λόγο να το αποδείξεις θα χρησιμοποιήσεις έναν απο τους γονείς σου. Παιδιά ζητώ την βοήθεια σας κι εγώ για ένα θέμα. Μετά την παρότρυνσή σας θέλω να χρησιμοποιήσω την φορητότητα για να έρθω στην Wind στο F2G 2 απο Vodafone CU. Αυτή την στιγμή είμαι στο εξωτερικό και την SIM της Voda την έχω μαζί μου αλλά τα στοιχεία της καρτοκινητής είναι στο όνομα του πατέρα μου. Τον έστειλα λοιπόν το Σάββατο για να ξεκινήσει την διαδικασία φορητότητας και συνολικά πήγε σε 3 μαγαζιά και άκουσε τα εξής. Στα 2 στο Χαλάνδρι του είπαν οτι δεν είχαν 'κάρτες' άλλα θα φέρουν στο τέλος του μήνα (τι σχέση έχει αυτό? Τι εννοούν τα παλικάρια με τον όρο κάρτες?) και στο 3ο στο κατάστημα της Wind στα Carrefour στην Κηφισιάς του είπαν οτι είχε πέσει το σύστημα και δεν ήξεραν σε πόση ώρα θα επανερχόταν (εντάξει αυτό αν ήταν αλήθεια δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι όσοι δούλευαν μέσα στο μαγαζί οπότε δεν τους αποδίδω ευθύνες) Δοκίμασε και το '13846' με την κοπέλα που τον εξυπηρετούσε να είναι πολύ ευγενική αλλά λογικό να μην μπορεί να βοηθήσει μιας και το νούμερο πρέπει να το καλέσεις απο το κινητό που θέλεις να μεταφέρεις. Εγώ του είπα την Δευτέρα να δοκιμάσει μια τελευταία φορά πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε κατάστημα ζητώντας μια Αίτηση Φορητότητας, να την συμπληρώσει μόνος (εφόσον βέβαια η αίτηση γίνεται και γραπτά), να βγάλει και φωτοτυπία της ταυτότητας του και να πάει σε οποιοδήποτε Wind κατάστημα μιας και όταν τα έχει όλα έτοιμα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για τους βαρεμένους να τα διεργαστούν? Δεν απογοητεύομαι πάντως απο το Customer Support γιατί και στης Voda στο Χαλάνδρι και τα 2 καταστήματα είναι περιτριγυρισμένο από κόπανους με περικεφαλαίες. Μόνο κανα 2 παιδιά αξίζουν και η ερώτηση είναι για πόσο ακόμα με την νοοτροπία των άλλων εκεί μέσα. Πως προτείνετε να κινηθώ και τι συμπεράσματα βγάζετε απο τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ξαναπήρα τηλέφωνο στο 1260 και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω επώνυμο το καρτοκινητό μου μόνο με ταυτότητα.Το κακό είναι ότι στην αρχή σου λένε ότι χρειάζεσαι μόνο ταυτότητα ενώ αν ρωτήσεις αν χρειάζεται και τίποτα παραπάνω σου λένε:"Να ξέρετε και το ΑΦΜ σας".Να ρωτήσω κάτι άλλο.Άλλαξε το μενού του 1260;:confused:Γιατί χθες το βράδυ που πήρα ξανά τηλέφωνο έπρεπε να πατήσω το "8" (όπως γινόταν και παλιά) για να συνδεθώ με κάποιο εκπρόσωπο ενώ τώρα που κάλεσα συνδέθηκα κατευθείαν χωρίς να πατήσω τίποτα.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ξαναπήρα τηλέφωνο στο 1260 και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω επώνυμο το καρτοκινητό μου μόνο με ταυτότητα.Το κακό είναι ότι στην αρχή σου λένε ότι χρειάζεσαι μόνο ταυτότητα ενώ αν ρωτήσεις αν χρειάζεται και τίποτα παραπάνω σου λένε:"Να ξέρετε και το ΑΦΜ σας".Να ρωτήσω κάτι άλλο.Άλλαξε το μενού του 1260;:confused:Γιατί χθες το βράδυ που πήρα ξανά τηλέφωνο έπρεπε να πατήσω το "8" (όπως γινόταν και παλιά) για να συνδεθώ με κάποιο εκπρόσωπο ενώ τώρα που κάλεσα συνδέθηκα κατευθείαν χωρίς να πατήσω τίποτα.:happy: για να γίνει επώνυμο πρέπει να πας σε κατάστημα Wind? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 για να γίνει επώνυμο πρέπει να πας σε κατάστημα Wind? πρεπει να πασ με την ταυτοτητα σου κ το αφμ σου σε καπιοσ καταστημα για να δηλωσεισ τα στοιχεια σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Πως προτείνετε να κινηθώ και τι συμπεράσματα βγάζετε απο τα παραπάνω; γιατι δεν κανεις κατι ποιο απλο;;;..παρε τηλεφωνο και κανε την φορητοτητα τηλεφωνικα....η καρτα ερχεται δωρεαν με κουριερ στο σπιτι σου (στον πατερα σου)... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selena Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ουτε εμενα μου ζητησε ταυτοτητα ο κουριερ, εκανα φορητοτητα πριν τρεις μηνες περιπου. να ρωτησω κατι αλλο τωρα. ειχα ενεργοποιησει το wind plus non-stop και οταν εληξε ελαβα μηνυμα το οποιο τελειωνει "...μπορειτε να την ανανεωσετε αμεσα στελνοντας plus στο 19343..." αλλαξε το νουμερο;; 19349 δεν ηταν;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ουτε εμενα μου ζητησε ταυτοτητα ο κουριερ, εκανα φορητοτητα πριν τρεις μηνες περιπου. να ρωτησω κατι αλλο τωρα. ειχα ενεργοποιησει το wind plus non-stop και οταν εληξε ελαβα μηνυμα το οποιο τελειωνει "...μπορειτε να την ανανεωσετε αμεσα στελνοντας plus στο 19343..." αλλαξε το νουμερο;; 19349 δεν ηταν;;:confused: Δεν νομίζω.Και στο site της Wind (http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1512&langID=1) 19349 λέει.Στείλε μήνυμα στο 19343 και αν σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία πες το μας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Εμενα μου ειχε ζητησει ταυτοτητα αλλα απο οτι καταλαβα μετα ηταν ακομα ενα λαθος της φοβερης και αξιοπιστης εταιριας που λεγεται ACS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ουτε εμενα μου ζητησε ταυτοτητα ο κουριερ, εκανα φορητοτητα πριν τρεις μηνες περιπου. να ρωτησω κατι αλλο τωρα. ειχα ενεργοποιησει το wind plus non-stop και οταν εληξε ελαβα μηνυμα το οποιο τελειωνει "...μπορειτε να την ανανεωσετε αμεσα στελνοντας plus στο 19343..." αλλαξε το νουμερο;; 19349 δεν ηταν;;:confused: στο 19343 ενεργοποιεισ τα μινι πακετα sms k mms. δεν νομιζω να αλλαξε. στο site λεει 19349 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Εμενα μου ειχε ζητησει ταυτοτητα αλλα απο οτι καταλαβα μετα ηταν ακομα ενα λαθος της φοβερης και αξιοπιστης εταιριας που λεγεται ACS. γιατι εσυ τι νομιζεις οτι ειναι ενημερωμενοι;ενα ακαταλαβιστικο χαρτι με οδηγιες τους δινουν! εγω εμαθα στον courrier του χωριου τι πρεπει να κανει! :p Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 καλημερα... θελω να ρωτησω πως γινεται να μεταφερω 5 ευρω απο εναν αριθμο free2go σε εναν αλλον? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Κάλεσέ τους από το νούμερο που μπορείς αρκεί να έχεις απόκρυψη, πες τους οτι καλώ από το ίδιο το νούμερο και όταν σου πουν όχι βλέπουμε άλλο νούμερο (έχουν πάρανομα άρση) πες τους πως γίνεται να βλέπεται άλλο νούμερο αφού έχω μόνιμη απόκρυψη από το δίκτυό μου; Θα κομπλάρουν και θα σε φτιάξουν :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 καλημερα... θελω να ρωτησω πως γινεται να μεταφερω 5 ευρω απο εναν αριθμο free2go σε εναν αλλον? Μπορείς να μεταφέρεις λεφτά από ένα καρτοκινητό F2G σε ένα άλλο F2G με δύο τρόπους: 1)Μέσω sms:Γράφεις το ποσό που θέλεις τη λέξη "ΣΤΟ" και τον αριθμό του κινητού που θες να στείλεις χρήματα (π.χ 3 ΣΤΟ 6931234567) και το στέλνεις στο 19020 ή 2)Μέση κλήσης:Καλείς στο 1264 και ακολουθείς τις ηχογραφημένες οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Μπορείς να μεταφέρεις λεφτά από ένα καρτοκινητό F2G σε ένα άλλο F2G με δύο τρόπους: 1)Μέσω sms:Γράφεις το ποσό που θέλεις τη λέξη "ΣΤΟ" και τον αριθμό του κινητού που θες να στείλεις χρήματα (π.χ 3 ΣΤΟ 6931234567) και το στέλνεις στο 19020 ή 2)Μέση κλήσης:Καλείς στο 1264 και ακολουθείς τις ηχογραφημένες οδηγίες. Θα το ξανά γράψω. Προτίμησε τον δεύτερο τρόπο (μέσω κλήσεως) κοστίζει τα μισά χρήματα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Θα το ξανά γράψω. Προτίμησε τον δεύτερο τρόπο (μέσω κλήσεως) κοστίζει τα μισά χρήματα. :D Και οι δύο τρόποι στοιχίζουν 0,25 ευρώ. Η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων στο 19020 είναι 0,25€/SMS, ενώ η κλήση στο 1264 χρεώνεται 0,25€/κλήση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Και οι δύο τρόποι στοιχίζουν 0,25 ευρώ.;) με τα μηνυματα στοιχιζει 0,5 ευρω. δυο μηνυματα επι 0,25ευρω το καθε μηνυμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 με τα μηνυματα στοιχιζει 0,5 ευρω. δυο μηνυματα επι 0,25ευρω το καθε μηνυμα Α,εντάξει.Πάντως είναι μεγάλη ταλαιπωρία η μεταφορά μέσω του 1264.Έκανα πριν από λίγο και εκνευρίστηκα αφάνταστα που δεν δέχεται τις εντολές πριν σταματήσει να μιλάει.Μίση ώρα έκανα για να στείλω λεφτά σε άλλο αριθμό ενώ μέσω sms σε 1 λεπτό έχω κάνει τη δουλειά μου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 με τα μηνυματα στοιχιζει 0,5 ευρω. δυο μηνυματα επι 0,25ευρω το καθε μηνυμα ..ετσι ακριβως...κατι που δεν λενε ειναι οτι χρειαζεται να στειλεις 2 μηνυματα για να ολοκληρωθει η συναλλαγη....στο πρωτο στελνεις το νουμερο του τηλεφωνου που θα πανε τα χρηματα πχ. 20 ΣΤΟ 6930000000 και καπακι σου ερχεται η επιβαιβεωση οπου πρεπει να απαντησεις ΝΑΙ....αν δεν απαντησεις τα λεφτα δεν μεταφερονται..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Α,εντάξει.Πάντως είναι μεγάλη ταλαιπωρία η μεταφορά μέσω του 1264.Έκανα πριν από λίγο και εκνευρίστηκα αφάνταστα που δεν δέχεται τις εντολές πριν σταματήσει να μιλάει.Μίση ώρα έκανα για να στείλω λεφτά σε άλλο αριθμό ενώ μέσω sms σε 1 λεπτό έχω κάνει τη δουλειά μου.:D για 0,25 ευρω παραπανω νομιζω οτι αξιζει να στειλεισ τα μηνυματα για να τελειωνεισ στο φτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 για 0,25 ευρω παραπανω νομιζω οτι αξιζει να στειλεισ τα μηνυματα για να τελειωνεισ στο φτερο Έτσι κάνω συνέχεια,αλλά ήθελα να δω και πως είναι να κάνεις μεταφορά μέσω κλήσης (:p) και το μετάνιωσα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts