Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα φιλε, καλως ηρθες. Θα προσπαθησω να απαντησω σε οτι γνωριζω.

1) Παιρνεις τηλεφωνο στο 13846

2) Ισχυουν μεχρι 31/5, μετα η χρεωση ειναι στα 21λεπτα/λεπτο (παλι πολυ καλυτερη απο το cu)

4) Ετσι ειναι.

5) Υπαρχει το wind plus με 4 ευρω το μηνα και εχεις 40mb, αλλα αν τα ξεπερασεις ειναι....αστα. Υπαρχει και το wind ADSM με 15ευρω για 7 ημερες, απεριοριστο απο θεμα mb.

2)Στο site δεν αναφέρουν ότι η προσφορά είναι μέχρι τις 31/5, άρα μπορεί και να μείνει.

2)Στο site δεν αναφέρουν ότι η προσφορά είναι μέχρι τις 31/5, άρα μπορεί και να μείνει.

Στο μηνυμα που στειλαν οταν εγινε η αλλαγη ελεγε μεχρι 31/5, γι αυτο το λεω.

Μακαρι βεβαια να κρατησει παραπανω:)

2) Ισχύουν αυτές οι τιμές του πίνακα: http://www.wind.com.gr/ConDows/00001998_Pinakes_BPG_gr_b.jpg δλδ 0.10/λεπτό για κλήσεις προς όλα τα κινητά και 0.04/sms προς όλους? Αν όντως ισχύουν, ιδιαίτερα η χρέωση της κλήσης, λήγει κάποια στιγμή αυτό το "promotion" (αν είναι) και επιστρέφει σε άλλη υψηλότερη χρέωση; Ρωτάω γιατί πχ της FrogMobile η χρέωση είναι ίδια (0.1/λεπτό) αλλά στις 31/05 λήγει η προσφορά με τα και γίνεται πάλι 0.21/λεπτό προς όλους. Αν όντως οι τιμές ισχύουν και δεν είναι απλά promotional πόσο καιρό υπάρχουν αυτές οι χρεώσεις;

3) Αναφέρετε στο site της Wind οτι με ανανέωση online κερδίζεις 50% bonus χρόνο ομιλίας..Τι σημαίνει αυτο όταν πχ ανανεώνεις με 10, 20 και το πιο συμαντικό 30 ευρώ;

2. Οι τιμές δυστυχώς είναι μέχρι 31/5 τώρα αν το frog συνεχισει τη προσφορά θα συνεχίσει και η wind λόγω δέσμευσης. Αλλά και με 0,21€ το λεπτό πάλι είναι η φθηνότερη χρέωση της αγοράς.

3. Ότι παίρνεις το αντίστοιχο επιπλέον, αν ανανεώσεις με 30€ μπαίνουν στο λογαριασμό σου 45€ και αν ανανεώσεις με 50€ μπαίνουν 75€ και αντίστοιχα για όποιο ποσό θες.

Γενικά φίλε επειδή το έχω δοκιμάσει από το Φλεβάρη που ήρθα από συμβόλαιο με τη voda και λόγω του ότι έχει και προσφορά 50 λεπτά και 50 sms με κάθε κάρτα που βάζει έχω βάλει σχεδόν 130€ στη κάρτα κι έχω 194€ μέσα αυτή τη στιγμή αφού πρακτικά δε ξοδεύω τίποτα κι όλο μπαίνουν bonus

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Στο μηνυμα που στειλαν οταν εγινε η αλλαγη ελεγε μεχρι 31/5, γι αυτο το λεω.

Μακαρι βεβαια να κρατησει παραπανω:)

στην αρχε ελεγε μεχρι 31/5, μετα το βγαλανε κ δεν ελεγε τιποτα. λεσ κ που υπαρχει μπορεισ να κανεισ ηλεκτρονικη ανανεωση. θεωρητικα παντωσ υπαρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά καλησπέρα.

Πόσο κοστίζει η βιντεοκλήση?

Έχω τα 1000 λεπτά... Με αυτά πόσο με χρεώνει για βιντεοκλήση?

Το Non stop της Παρέας προς έναν αριθμό f2g + σταθερά συμπεριλαμβάνει και τις βιντεοκλήσεις μέσα?

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

Το bonus που δινει το F2G 50 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 50 SMS με καθε ανανεωση ισχυει οχι μονο για κλησεις ομιλιας αλλα και για βιντεοκλησεις ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ.!!!Επισης η προσφορα στο F2G2 που δινει χρεωση 10 λεπτα στις κλησεις ομιλιας προς ολους ισχυει και για βιντεοκλησεις ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ.:ninja:

To πρωτο το ειχαμε πει στο thread για τα καρτοκινητα, το 2ο δεν το ηξερα!

Πολυ καλη πληροφορια φιλε sidera, ευχαριστω!

Από πότε άλλαξε η διαδικασία καταχώρησης προσωπικών στοιχείων σε καρτοκινητό και η εταιρεία θέλει να πας σε κατάστημα όπου θα συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα και μαζί με τη φόρμα και επικυρωμένο αντίγραφο της ταυτότητάς σου θα τα στείλεις με συστημένο στην ίδια την εταιρεία; Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

εγω που εχω ενα καρτοκινητο απο το 2000 και δεν θυμαμαι αν ειναι καταχωρημενο ως επωνυμο,πως μπορω να το μαθω?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Καλείς 1260 από το καρτοκινητό. Επιλογή 8 και μιλάς με την εξ. πελατών και τους ρωτάς...

Υπάρχει κάποιος λόγος να το καταχωρήσουμε (εκτός από τους πόντους του WinClub) ? :rolleyes:
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Υπάρχει κάποιος λόγος να το καταχωρήσουμε (εκτός από τους πόντους του WinClub) ? :rolleyes:

Για το win club δεν χρειαζεται ταυτοτητα κ ολα τα υπολοιπα που λεει ο φιλος παραπανω.μεσω ηχογραφημενου μηνυματος γινεται η καταχωρηση των στοιχειων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η καταχώρηση των προσωπικών στοιχείων συνδρομητή στην καρτέλα πελάτη είναι διαφορετική από τα στοιχεία για το winclub.

εγω που εχω ενα καρτοκινητο απο το 2000 και δεν θυμαμαι αν ειναι καταχωρημενο ως επωνυμο,πως μπορω να το μαθω?

Εως και το 2001 που θυμαμαι (τοτε ενεργοποιησα το δικο μου νουμερο) εδινες ταυτοτητα κλπ στοιχεια, οποτε λογικα και θα εισαι "επωνυμη"

Τελικά στο Wind F2G2 αντίστοιχο του Frog η χρέωση 0,10 ευρώ/λεπτό θα ισχύει για πάντα ή μέχρι το τέλος του μήνα όπως και στη Frog;:confused:

Τελικά στο Wind F2G2 αντίστοιχο του Frog η χρέωση 0,10 ευρώ/λεπτό θα ισχύει για πάντα ή μέχρι το τέλος του μήνα όπως και στη Frog;:confused:

μεχρι το τελοσ του μηνα. ειναι προσφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω εναν αριθμο MO'MAD κατευθειαν σε F2G και αν ναι, ποσο χρεωνει κτλ.

Επισης μπορω να δω σε ποιο F2G ειμαι? Πχ. στο F2G1, στο F2G2 κτλ ?

6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X

1. Δεν μπορείς να πας κατ'ευθείαν στο F2G γιατί το Mo'Mad και η Wind είναι η ίδια εταιρεία.Μπορείς να πας στο F2G αλλά θα πρέπει να κάνεις διπλή φορητότητα.Δηλαδή,να πας σε κάποιο άλλο δίκτυο και μετά από'κει να πας στη Wind
  2. Αν καλέσεις στο 1269 να μάθεις το υπόλοιπο σου στο τέλος σου λέει και σε ποιο πακέτο είσαι (το οικονομικό σας πακέτο είναι το.....αντίστοιχο του....

Θελω να ενεργοποιησω την υπηρεσια 1 λεπτο το λεπτο σε 2 νουμερακια f2g απο οτι διαβασα γινετε στο f2g5 και f2g6, ala carte και cosmocarta αντοιστιχα και η ερωτηση ειναι: ποιες ειναι η χρεωσεις σε ομλια και μηνυματα;εκτος των 2 επιλεγμενων αριθμων; 1 και 2 για το f2g5 πρεπει καθε μηνα να βαζεις 10€ οπως στο ala carte;

Θελω να ενεργοποιησω την υπηρεσια 1 λεπτο το λεπτο σε 2 νουμερακια f2g απο οτι διαβασα γινετε στο f2g5 και f2g6, ala carte και cosmocarta αντοιστιχα και η ερωτηση ειναι: ποιες ειναι η χρεωσεις σε ομλια και μηνυματα;εκτος των 2 επιλεγμενων αριθμων; 1 και 2 για το f2g5 πρεπει καθε μηνα να βαζεις 10€ οπως στο ala carte;

δεσ εδω, θα σου λυθουν ολεσ οι αποριεσ σου

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oχι , δεν χρειαζεται να βαζεις 10 ευρω. Αν και ειναι γεννημα της vodafone η υπηρεσια αυτη, στην Wind & cosmote δεν ισχυει ο ορος αυτος...

παρατηρησατε οτι δεν λεει πια τα δευτερολεπτα στην προσφορα των 1000; αν και συνεχιζει να χρεωνει/δευτερολεπτο...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

παρατηρησατε οτι δεν λεει πια τα δευτερολεπτα στην προσφορα των 1000; αν και συνεχιζει να χρεωνει/δευτερολεπτο...

γιατί αυτό το λένε ανά διαστήματα πολλοί;;; προφαβώς ή απλά τυχαίνει κάποιες φορές να μην έχει δευτερόλεπτα ή μπλοκάρει το σύστημα, εμένα συνεχίζει κανονικά πάντως και λέει και τα δευτερόλεπτα.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova