Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε εμένα ήρθε.. Είναι η αντίστοιχη προσφορά της frog που προσφέρει στο πλαίσιο της δέσμευσης τιμής!

Και επιτέλους δίνεται η δυνατότητα να δεις αν κάποιος είναι F2G!!! Μου ήρθε μήνυμα που λέει να στείλω τον αριθμό που θέλω στο 1274 για να δω αν είναι F2G!! Το έκανα και λειτουργεί!

όντως ισχύει αυτό που λές...δωρεάν δεν είναι? αλήθεια στο site το αναφέρουν? εσύ από που το έμαθες? από μήνυμα?

όντως ισχύει αυτό που λές...δωρεάν δεν είναι? αλήθεια στο site το αναφέρουν? εσύ από που το έμαθες? από μήνυμα?

Ναι.. Λίγο μετά το μήνυμα για το 1 λεπτό το sms μου έστειλε μήνυμα για την υπηρεσία αυτή..

Και ναι είναι δωρεάν..

Ναι.. Λίγο μετά το μήνυμα για το 1 λεπτό το sms μου έστειλε μήνυμα για την υπηρεσία αυτή..

Και ναι είναι δωρεάν..

ωραία ωραία..εμένα μου στείλαν μόνο το πρώτο:lol:

Και επιτέλους δίνεται η δυνατότητα να δεις αν κάποιος είναι F2G!!! Μου ήρθε μήνυμα που λέει να στείλω τον αριθμό που θέλω στο 1274 για να δω αν είναι F2G!! Το έκανα και λειτουργεί!

Σε εμένα δεν ήρθε κανένα τέτοιο μήνυμα:confused:.Θα δοκιμάσω αργότερα την υπηρεσία να δω αν δουλεύει και σε μένα.:)

Επιτελους. καιρος ηταν να βγαλουν και αυτη την υπηρεσια..

Συγκεκριμενα το μηνυμα λεει:

ANAKAΛYΨE TΩPA TH F2G ΠAPEA ΓIA NA MIΛAΣ KAI NA ΣTEΛNEIΣ ΔΩPEAN SMS ME TO NS THΣ ΠAPEAΣ! ΣTEIΛE TON APIΘMO KINHTOY ME ΔΩPEAN SMS ΣTO 1274 KAI ΔEΣ AN EINAI F2G

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και σε έμενα μου ήρθε αυτό το μήνυμα πριν 15 λεπτά.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Και μενα μου ρθε.καλη υπηρεσια!το μονο που χρειαζεται να κανει η εταιρια τωρα ειναι να προωθησει τις φτηνες χρεωσεις πιο πολυ.να στειλει σε ολους τους F2G αριθμους ενημερωτικο μνμ κ να κανει κ καμια διαφημιση στην τηλεοραση και να το λεει απλα κ ξεκαθαρα σε καθε ενημερωτικο φυλλαδιο κ στα νεα πακετα συνδεσης.αυτα!

Εμένα μπορεί να μην μου ήρθε ενημερωτικό sms με την νέα υπηρεσία αλλά χάρη στα ξεφτέρια του Myphone.gr βρήκα την υπηρεσία και δουλεύει.:)

Και σε μένα ήρθε πριν από λίγο!

Επιτέλους μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι F2G και ποιος όχι!

Το περίμενα πως και πως

Σε εμένα ακόμα δεν ήρθε κάτι... Επιτέλους ! Καιρός ήταν.

• 2 months later...
Ήρθε... Έδωσε και αυτή με 1 ευρώ τα γνωστά. Και με κάθε ανανέωση δίνει 50 λεπτά και 50 μνμ προς όλους!
مفاجأة

Ήρθε... Έδωσε και αυτή με 1 ευρώ τα γνωστά. Και με κάθε ανανέωση δίνει 50 λεπτά και 50 μνμ προς όλους!

Ποια είναι τα γνωστά; Internet έδωσε ή όχι;

Όταν λέω τα γνωστά λέω αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα δηλαδή όχι internet.
مفاجأة

1 ευρω μαγκες το προς ολους! τα παιξε η εταιρια!

Never Give Up:!:

Join friend!

παιδια επειδη σκεφτομαι να ενεργοποιησω την προσφορα F2G(1000 ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ/1000SMS) θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα:

1)τι ποσο καρτας χρειαζεται να παρω τωρα?ειναι αδεια η καρτα αυτη την στιγμη...των 10ευρω?ή παραπανω?τι ποσα καρτων εχει η wind(δεν εχω ιδεα εχοντας συνδεση)?

2)τα μυνηματα ειναι μονο σε wind αριθμους(οπως τα τηλεφωνα)?

3)κατι διαβασα οτι οταν κανεις κληση πεφτει η γραμμη στα 3 λεπτα...ισχυει κατι τετοιο?

Free Your Mind...;)

πωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπ

50λεπτα κ 50 μηνυματα καθε μηνα προς ολα τα δικτυα!!!!!!μπραβο στην wind,

Αυτά τα 50λεπτά και 50μηνύματα το μήνα τα δίνει και σε μας τα «κορόιδα» που χρεωθήκαμε τα 10€ για την ενεργοποίηση; Ή μόνο σ'αυτούς που το ενεργοποιούν με το 1€;

Πού το διαβάσατε αυτό;

πωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπ

50λεπτα κ 50 μηνυματα καθε μηνα προς ολα τα δικτυα!!!!!!μπραβο στην wind,

Πού το είδες;;; Να ενεργοποιήσω καμμιά 10αριά κάρτες Wind...

εγω παντως δε βρισκω κατι για 1 ευρω,οπως επισης και τιποτε νεωτερο σχετικα με τη δεσμευση τιμης ............

εγω παντως δε βρισκω κατι για 1 ευρω,οπως επισης και τιποτε νεωτερο σχετικα με τη δεσμευση τιμης ............

Παρε 1272 να μαθεις......:cool:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova