Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις:cool:

τιποτα φιλε! :) να σαι καλα! :D

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

σε ποιο νουμερο στελνουμε για να αγορασω μονο μηνυματα και οχι και λεπτα ομιλιας???εκτος του 1265

σε ποιο νουμερο στελνουμε για να αγορασω μονο μηνυματα και οχι και λεπτα ομιλιας???εκτος του 1265

Απ'οτι ξέρω μόνο στο 1265 είναι όλες οι non-stop επιλογές!

Εάν πάω στο FTG σε κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμά της Cosmocartas ή του Vodafone A la Carte και θέλω να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία 0,01 € / λεπτό ομιλίας θα μπορώ να διαλέξω νούμερα Cosmote αν είμαι στο αντίστοιχο της Cosmocartas και νούμερα Vodafone αν είμαι στο αντίστοιχο του Vodafone A la Carte;

Ή μπορώ να διαλέξω μονάχα νούμερα της Wind που είναι στα αντίστοιχα προγράμματα;

.

Εάν πάω στο FTG σε κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμά της Cosmocartas ή του Vodafone A la Carte και θέλω να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία 0,01 € / λεπτό ομιλίας θα μπορώ να διαλέξω νούμερα Cosmote αν είμαι στο αντίστοιχο της Cosmocartas και νούμερα Vodafone αν είμαι στο αντίστοιχο του Vodafone A la Carte;

Ή μπορώ να διαλέξω μονάχα νούμερα της Wind που είναι στα αντίστοιχα προγράμματα;

Μονο wind (συμβολαια και καρτοκινητα).

στελνεις την εντολη ''SMS'' στο 1255...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Κάθησα και διαβασα όλα τα προγράμματα και... μ επιασε πονοκέφαλος :cry:

Θέλω 1 πρόγραμμα που να είναι σχετικά φθηνό σε όλες τις κλήσεις και όχι να ανανεώνετε κάθε μήνα κλπ.

κατέληξα τελικα στο free to go 1, αλλά είναι ίδιο και με το 8!

Δε κατάλαβα εκει που λέει οτι το free to go έχει 34% χαμηλότερες χρεώσεις και μόλης τις είδα είναι αρκετα υψηλές σε σχέση με τα free to go 1-8

Μιλαω πάντα για ομιλία.

Καλά δεν έκανα που έβαλα το 1?

Θέλω 1 πρόγραμμα που να είναι σχετικά φθηνό σε όλες τις κλήσεις και όχι να ανανεώνετε κάθε μήνα κλπ.

κατέληξα τελικα στο free to go 1, αλλά είναι ίδιο και με το 8!

Δε κατάλαβα εκει που λέει οτι το free to go έχει 34% χαμηλότερες χρεώσεις και μόλης τις είδα είναι αρκετα υψηλές σε σχέση με τα free to go 1-8

Μιλαω πάντα για ομιλία.

Καλά δεν έκανα που έβαλα το 1?

Μια χαρά είσαι. Είσαι στο αντίστοιχο της Q.

χαμηλοτερες χρεωσεις με αυτες που ειχε....:shifty:

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Συγνώμη αν έχει ήδη αναφερθεί αλλά αν πάω από το F2G1 στο F2G5, απενεργοποιείται το Wind Plus Non-Stop;

Στο site της Wind γράφει ότι οι επιλογές Non Stop δε χάνονται με αλλαγή του οικονομικού πακέτου αλλά στο πινακάκι ειδικά για τα F2G5 και 6 δε φαίνεται να ισχύει καμιά επιλογή Non Stop (μόνο τα Wind 1 λεπτό και 30 λεπτά & 30 SMS). Ισχύει αυτό;

Όχι δεν απενεργοποιείται, θα χεις κανονικά το wind plus μέχρι να λήξει η συνδρομή σου. Μετά πάλι το ενεργοποιείς κανονικά όπως πριν.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά από το site της Wind, στα F2G5 και 6 δεν ισχύει κανένα non-stop πακέτο εκτός από το Wind Plus non-stop;

Αγόρασα ένα καρτοκινητό για την μητέρα μου απο την wind.Είχε μέσα και κάρτα σύνδεσης.Όταν την έβαλα στο κινητό είδα ότι γράφει wind gr Q telcom.Είναι δηλαδή q card?Τί ακριβώς είναι αυτή?Μπορεί κάποιος να μου πει τις τιμές;Και αν θελήσω να έχω F2G γίνεται αλλαγή;Ή πρέπει να αγοράσω καινούργια κάρτα.:confused:

Αγόρασα ένα καρτοκινητό για την μητέρα μου απο την wind.Είχε μέσα και κάρτα σύνδεσης.Όταν την έβαλα στο κινητό είδα ότι γράφει wind gr Q telcom.Είναι δηλαδή q card?Τί ακριβώς είναι αυτή?Μπορεί κάποιος να μου πει τις τιμές;Και αν θελήσω να έχω F2G γίνεται αλλαγή;Ή πρέπει να αγοράσω καινούργια κάρτα.:confused:

Ειναι q-card. Για να γινει f2g μονο μεσω φορητοτητας. Καλεσε στο 13846 να κανεις αιτηση αν θες.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά από το site της Wind, στα F2G5 και 6 δεν ισχύει κανένα non-stop πακέτο εκτός από το Wind Plus non-stop;

οχι δεν ισχυει...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Καλησπέρα σας.. κοιτάω το thread μέρες, και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος απο την "συλλογή"

Έχω μια-δύο ερωτήσεις..

!) Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος\, είχα δει παλιά κάποιο πρόγραμμα που είχει 35% φθηνότερες τιμές για κλήσεις σε έναν ή δύο επιλεγμένους αριθμούς σε άλλα δίκτυα.. υσχήει κάτι τέτοιο?

2) Επίσης είχα δει σε μια υπόγραφη, για το ότι μπορώ να αλλάξω "πακέτο" και να έχω κάτι σε what's up, cu κτλ...

Σε αυτό χρεώνομαι κάτι? Τι όριο αλλαγών έκει, και επίσης, κερδίζω κάτι? Δηλαδή μπορώ να βάλω ένα πρόγραμμα της αντίστοιχης εταιρίας, ή μόνο βασικές χρεώσεις θα έχω?

EDIT:

Ξέχασα να ρωτήσω αν τυχών έβγαλε η wind υπηρεσία που να σου λέει αν ο άλλος έχει freee2go (για το πρόγραμμα της παρέας...)

Poia einai ta bonus pou isxyoun gia ananewseis apo ta katastimata wind? Psaxnw sto site kai den ta vriksw pouthena!

Ναι, όντως!

Ποια είναι τα bonus για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας απ' τα καταστήματα Wind?

Μπορεί να μας πει κάποιος?

Καποιος ειχε αναφερει οτι τα bonus ηταν για πανω απο 20€ αλλα απο οτι θυμαμαι δεν ηταν κατι το σημαντικο.. Τωρα ας διαφωτισει καποιος εμπειρος.

Ναι, όντως!

Ποια είναι τα bonus για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας απ' τα καταστήματα Wind?

Μπορεί να μας πει κάποιος?

Για ανανέωση από 20 έως 29 ευρώ, παίρνεις επιπλέον το 10% του ποσού που θα βάλεις. Για ανανεώσεις από 30 έως 50 ευρώ, παίρνεις το 15% του ποσού.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μαθαμε στα 50αρια που εδινε περσι η voda πλεον το 10% ειναι σχεδον τπτ.

Μια ερώτηση και εγώ. Στο site της Wind λέει:

"Με την αλλαγή οικονομικού πακέτου θα απενεργοποιούνται αυτόματα τα προπληρωμένα προγράμματα ή οι υπηρεσίες δωρεάν λεπτών ομιλίας, SMS που πιθανόν είχαν ενεργοποιηθεί πλην των επιλογών Non Stop και της υπηρεσίας «1 λεπτό», η οποία δεν χάνεται."

Δηλαδή μπορώ κάθε μήνα, να πάω στο πακέτο f2g5, να ενεργοποιώ την υπηρεσία "1 λεπτό", και αμέσως να ξαναγυρίζω στο f2g2 και να έχω τις φτηνές χρεώσεις ταυτόχρονα με το "1 λεπτό";

Ευχαριστώ.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova