mariak_1974 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 καλημερα! σε bluetοοτh για το συγκεκριμμενο κινητο τι εχετε να μου προτεινετε? θελω κατι οικονομικο+διακριτικο.με ενδιαφερει και σε στυλ κλιπ με καλωδιακι και ενα ακουστικο. λιγο που εψαξα-βεβαια μονο σε sony- το πιο φθηνο ηταν 30 ευρω. περιμενω προτασεις! τα λεμε.καλημερα σολους! :p Γεια σου! Εφόσον είσαι και συ κοριτσάκι όπως και γω θα θες κάτι κομψό. Εγώ χρησιμοποιώ το μοντέλο HBH-IV835 της Sony Ericsson σχεδόν ένα χρόνο τώρα και είναι πολύ διακριτικό αλλά και συνάμα "δυνατό". Η τιμή του αρχίζει από τα 65 ευρώ περίπου αλλά αξίζει τον κόπο πιστέυω. Δες το στη φωτογραφία κάτω http://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_40910_45_0_4000.png Παράθεση "One never notices what has been done; one can only see what remains to be done." Marie Curie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thessalonikia Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Γεια σου! Εφόσον είσαι και συ κοριτσάκι όπως και γω θα θες κάτι κομψό. Εγώ χρησιμοποιώ το μοντέλο HBH-IV835 της Sony Ericsson σχεδόν ένα χρόνο τώρα και είναι πολύ διακριτικό αλλά και συνάμα "δυνατό". Η τιμή του αρχίζει από τα 65 ευρώ περίπου αλλά αξίζει τον κόπο πιστέυω. Δες το στη φωτογραφία κάτω http://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_40910_45_0_4000.png σευχαριστω καλη μου! ειδα και ενα αλλο sony στα 29. ΗΒΗ-PV702. ψαχνω για κατι οικονομικο. θα τοχω ομως και αυτο στα υποψιν μου. σευχαριστω πολυ:happy: Παράθεση lots of kisses from Salonica :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariak_1974 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 σευχαριστω καλη μου! ειδα και ενα αλλο sony στα 29. ΗΒΗ-PV702. ψαχνω για κατι οικονομικο. θα τοχω ομως και αυτο στα υποψιν μου. σευχαριστω πολυ:happy: Το είδα αυτό που λές, και φαίνεται καλό για την τιμή του. Κομψό και οικονομικό. Θα σου πρότεινα να πάρεις πληροφορίες και από άλλους κατόχους όσον αφορά στην απόδοση. Τα λέμε Παράθεση "One never notices what has been done; one can only see what remains to be done." Marie Curie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariak_1974 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Οπως θα ξέρετε το κινητό μας υποστηρίζει mobile blogging και καθώς με ενδιαφέρει το θέμα, προσπάθησα να ανοίξω λογαριασμό αλλά ήταν αδύνατον μέσω κινητού. Υστερα πήγα στο site της sonyericsson.com στο support για να κάνω πρώτα ρυθμίσεις για e-mail καθώς μου το ζητούσε το πρόγραμμα για να μπορέσω να στείλω το μήνυμα στο go@blogger.com. Εκεί βρήκα κατάλογο κινητό όπου συμπλήρωσα Κ810ι και κατόπιν έναν κατάλογο χωρών από τις οποίες όμως απουσίαζε η Ελλάδα (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_2&zone=&lm=ps1_1&pid=10804). Το έχετε υπόψη σας; Σκεφτόμουν να πάρω τηλέφωνο αλλά ήθελα να ξέρω αν ξέρετε κάτι για το θέμα ή μήπως ψάχνω εντελώς λάθος. Εχει καταφέρει καποιος από σας να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία; Μήπως χρειάζονται κάποιες άλλες ρυθμίσεις στο κινητό. Ευχαριστώ για το χρόνο σας :worry: Παράθεση "One never notices what has been done; one can only see what remains to be done." Marie Curie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 μηπως ξερετε αν το k810i παιρνει flash θεματα...??? η αν μπορει να παρει με καποια μετατροπη αν δεν τα παιρνει...??? σκεφτομαι να παρω αυτό το κινητο και θα μου αρεσε να μπορω να εχω στο κινητο μου ολα εκεινα τα ωραια μενου που εχουν το s500 και το w580i...................!!!!! :D :p :D :p :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Δεν τα παιρνει...τα θεματα που θες! :( κριμα.............:cry::cry::cry: ευχαριστω παντως............................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 κριμα.............:cry::cry::cry: ευχαριστω παντως............................... μπορείς όμως να κάνεις το μενού του σαν flash menu! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 μπορείς όμως να κάνεις το μενού του σαν flash menu! δηλαδη....??? ημουν μεταξυ του k810i και του u600 και αυτό που με εκανε να καταληξω στο k810i ειναι το καλυτερο μενου της sony ericsson.... αλλα και η ελπιδα να παιρνει flash θεματα που ειναι πολυ ωραια.....!!!!! δηλαδη να μην απογοητευομαι...??? υπαρχει εστω μια μικρη λυση....???? :yahoo: :yahoo: :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ρε παιδιά πήρα από vodafone to K810 χωρίς live menu αλλά έχει πράγματα από vodafone μέσα...μπορούμε να το επαναφέρουμε χωρίς αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ρε παιδιά πήρα από vodafone to K810 χωρίς live menu αλλά έχει πράγματα από vodafone μέσα...μπορούμε να το επαναφέρουμε χωρίς αυτά? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711;):happy::p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ρε παιδιά πήρα από vodafone to K810 χωρίς live menu αλλά έχει πράγματα από vodafone μέσα...μπορούμε να το επαναφέρουμε χωρίς αυτά? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711 ;):happy::p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711 ;):happy::p Λίγη βοήθεια..τι πρέπει να κάνω???βασικά θέλω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση.Μόνο οτι έχει από την sony θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 τελικα ο φακος γινεται να δουλευει συνεχεια;; καμμια εφαρμογη;; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svatsE90 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Καλησπέρα παιδιά,εδώ και μια εβδομάδα πήρα το K810i και ψάχνω να βρώ διάφορα,όπως free games,θέματα,προγράμματα και τέτοια,ξέρεται καμιά καλή free διεύθυνση? όπως το http://www.myk810.lasyk.net/ κλπ. Eυχαριστώ Παράθεση E90 BMW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Καλησπέρα παιδιά,εδώ και μια εβδομάδα πήρα το K810i και ψάχνω να βρώ διάφορα,όπως free games,θέματα,προγράμματα και τέτοια,ξέρεται καμιά καλή free διεύθυνση? όπως το http://www.myk810.lasyk.net/ κλπ. Eυχαριστώ Καλησπέρα.Μεγιά!Ένα καλό σάιτ είναι το mobile9.com,δεν έχει όμως το μοντέλο σου!Για αυτό επέλεξε Κ800! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 τελικα ο φακος γινεται να δουλευει συνεχεια;; καμμια εφαρμογη;; Ξέρει κανείς????:shifty: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 τελικα ο φακος γινεται να δουλευει συνεχεια;; καμμια εφαρμογη;; :worry: αυτή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 τελικα ο φακος γινεται να δουλευει συνεχεια;; καμμια εφαρμογη;; :worry: αυτή ή αυτή... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 :worry: αυτή ή αυτή... :rolleyes: Βασικά η εφαρμογή του RAVER δε δούλεψε μόνο η οθόνη άναβε η άλλη δούλεψε κανονικά όμως!Σας ευχαριστώ και τους δύο;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Σήμερα που έλεγξα το Vodafone Live! είδα ότι πλέον και στο k810i υπάρχει γραφικό περιβάλλον. Αυτό που λείπει όμως είναι η Live TV!. Ίσως στο κοντινό μέλλον να το βάλουν και αυτό! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Βασικά η εφαρμογή του RAVER δε δούλεψε μόνο η οθόνη άναβε η άλλη δούλεψε κανονικά όμως!Σας ευχαριστώ και τους δύο;) Αντε!! καλα εκανες που το ειπες..για να το εχω στα υποψην μου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Αντε!! καλα εκανες που το ειπες..για να το εχω στα υποψην μου.:) Bασικά η εφαρμογούλα όταν ανοίγει είναι ανηχτή άσπρη οθόνη αλλά το φλας σαν φακός δεν ανάβει!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Αυτό κάνει η java εφαρμογή Light. Καμία εφαρμογή δεν πρόκειται να κάνει φακό το φλας. Αλλά πιο κοντά σ' αυτό που θέλεις είναι η εφαρμογή Torch. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ Κ810i ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ,ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ: R1KG001 prgCXC1250811_GENERIC_SM R1KG001 EROM:R3A022 prgCXC1250616_EROM_DB2020_HB106GENERIC_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_SEMCUSB. AYTH EINAI Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Κ810i Η ΟΧΙ?ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?ΤΗΑΝΚΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ Κ810i ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ,ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ: R1KG001 prgCXC1250811_GENERIC_SM R1KG001 EROM:R3A022 prgCXC1250616_EROM_DB2020_HB106GENERIC_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_SEMCUSB. AYTH EINAI Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Κ810i Η ΟΧΙ?ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?ΤΗΑΝΚΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!!!!!! η τελευταία είναι η R6BC002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts