one_tree_hill Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Όχι, πρώτα το KK που κατά 99,9 θα πετύχει.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosini Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 ok θα το προσπαθησω και θα στειλω απαντηση. σε αναμονη των κωδικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosini Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 PayPal email: - Email used in PayPal transfer. Transaction ID: - 17 char length Transaction Identification Number what You get after do payment. Receipt ID: - 19 char length Receipt Identification Number what You get after do payment. Amount: - Money amount in euro what Your PayPal account was charged(price of credits). προσπαθω να παραγειλω τους κωδικους αλλα δεν ξερω τι να βαλω στις επιλογες Transaction ID: και Transaction amount . ξερει κανεις τι εννοει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosini Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 τελικα ενεργοποιησα το προγραμμα αλλα το τηλ νεκρο , δοκιμασα και με SEUS αλλα τιποτα. σημερα το πηγα στον γερμανο μιας και ειναι μεσα στην εγγυηση και βλεπουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Καλησπέρα και από μένα, είμαι και εγω κάτοχος του K810i! Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ απο το συγκεκριμένο τηλέφωνα...όχι κολλήματα, super φωτογραφίες, ανθεκτικό , τα έχει όλα... ενα εύγε στην εταιρεια για το συγκεκριμένο μοντέλο...σε αντίθεση με το c905, Που μου έχει βγάλει την ψυχή....χαχαχα όπου και να βρίσκομαι θα το θάβω το άτιμο!!! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosini Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 τελικα εγω το πηγα στον γερμανο (απο εκει αγοραστηκε και ηταν μεσα στην εγγυηση) και μετα απο 2 εβδομαδες περιπου μου το αντικατεστησαν με καινουργιο τηλεφωνο. τελος καλο ολα καλα !!!!! εδω να σημειωσω οτι ακριβως διπλα απο την δουλεια μου υπαρχει αλλη εταιρεια (σε αυτη ανηκει η συνδεση μου) οι οποιοι οταν το εδωσα για επισκευη μου ειπαν δεν φτιαχνετε και οτι και εγγυηση να εχεις δεν κανεις τιποτα , μου προτειναν να το πεταξω και να αγορασω αλλο κινητο ( για να δειτε πως δουλευουν τα σερβις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Καλησπέρα και από μένα, είμαι και εγω κάτοχος του K810i! Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ απο το συγκεκριμένο τηλέφωνα...όχι κολλήματα, super φωτογραφίες, ανθεκτικό , τα έχει όλα... ενα εύγε στην εταιρεια για το συγκεκριμένο μοντέλο...σε αντίθεση με το c905, Που μου έχει βγάλει την ψυχή....χαχαχα όπου και να βρίσκομαι θα το θάβω το άτιμο!!! Σοβαρα?Το k810i ειναι καλυτερο απο το c905?Γιατι σκοπευω να αλλαξω το k810i μου με το c905.Κυριως λογο megapixel γιατι μου αρεσει να τραβαω φωτογραφιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 τα c905 εχουνε βγαλει προβληματα σε αντιθεση με τα K800-810 που ειναι σκυλια. Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Σοβαρα?Το k810i ειναι καλυτερο απο το c905?Γιατι σκοπευω να αλλαξω το k810i μου με το c905.Κυριως λογο megapixel γιατι μου αρεσει να τραβαω φωτογραφιες. Σε θέμα φωτογραφίας και βίντεο,θα δεις τεράστια διαφορά υπέρ του 905!Επίσης,και στις λοιπές δυνατότητες!Μεγάλη μερίδα όμως των 905 έχει εμφανίσει προβλήματα με την καλωδιοταινία που ενώνει το πανω με το κάτω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMVAS Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Κύριοι ξέρετε αν το πληκτρολογιο κλειδωνει με κωδικο oπως στα Nokia? H αν ξερετε κάποιο άλλο ericsson που να το κανει αυτό? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Κύριοι ξέρετε αν το πληκτρολογιο κλειδωνει με κωδικο oπως στα Nokia? H αν ξερετε κάποιο άλλο ericsson που να το κανει αυτό? Ευχαριστώ. Δυστηχως δεν γινετε.σε αλλα sony ericsson με symbian ισως να ειναι εφικτο κατι τετοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMVAS Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Δυστηχως δεν γινετε.σε αλλα sony ericsson με symbian ισως να ειναι εφικτο κατι τετοιο. :) Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gothicboy1996 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 παιδιά!!!!HELP!!με την αφηρημαδα που κουβαλαω ξεχασα πως ειχα το κινητο μου στην τσεπη του μαγιοοοο!μπηκα φυσικα στη θαλασσα χωρις να το θυμαμαι!!βουτιες κατακορυφοι!κολυμπι μεχρι θανατα!!!τωρα δεν δουλευει!(αναμενομενο)!τα εχει τιναξει η εχει ακομα ελπιδες!!!!!?????:cry::cry::cry::cry::cry::cr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 παιδιά!!!!HELP!!με την αφηρημαδα που κουβαλαω ξεχασα πως ειχα το κινητο μου στην τσεπη του μαγιοοοο!μπηκα φυσικα στη θαλασσα χωρις να το θυμαμαι!!βουτιες κατακορυφοι!κολυμπι μεχρι θανατα!!!τωρα δεν δουλευει!(αναμενομενο)!τα εχει τιναξει η εχει ακομα ελπιδες!!!!!?????:cry::cry::cry::cry::cry::cr χρειαζεται και ερωτηση :wacko: το κινητο αυτο θα το εχεις ενθυμιο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 χρειαζεται και ερωτηση :wacko: το κινητο αυτο θα το εχεις ενθυμιο.. φανταζεσαι μετα απο 3-4 μερες να ξεκινησει να δουλευει;;; χα χα μετα θα εχεις εναν ναυαγο στο συρταρι σου...... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Το θαλασσινο νερο ειναι οτι το χειροτερο..οτι κινητο μου εχει :food: σταγονες θαλασσινου νερου..εχει πεθανει. ουτε την καρτα sim δεν μπορεσα να σωσω.. καιγεται αμεσως η πλακετα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gothicboy1996 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 t vlepw gia kainourgio..alla thn karta th dokimasa kai doulevei!kai to memory stick!!:D :!: Επισήμανση modetator :!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 t vlepw gia kainourgio..alla thn karta th dokimasa kai doulevei!kai to memory stick!!:D Και να δουλέψει (λέμε τώρα) θα σου παρουσιάσει προβλήματα φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gothicboy1996 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 kl..katalava..:blink: :!: Επισήμανση modetator :!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 ερωτηση στους ειδικους... εχω το κινητο 2,5 χρονια.Το εχω ξεσκισει τον τελευταιο ενα χρονο με το Internet mini opera κτλ.Και πολλες fotos.Το θεμα ειναι οτι δε του εχω κανει καμμια αναβαθμιση. :wacko: .Λετε να τα παιξει μια μερα και να κλαιω;Και αν πρεπει να την κανω την αναβαθμιση πως γινεται;Απο το σιτε της cosmsote;Θα πρεπει να το δωσω σε ενα καταστημα sony ericsson που εχω κοντα στο σπιτι μου;Θα μου χασουν οτι εχω μεσα;Βασικα το τελευταιο ειναι που με αποτρεπει να την κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 ερωτηση στους ειδικους... εχω το κινητο 2,5 χρονια.Το εχω ξεσκισει τον τελευταιο ενα χρονο με το Internet mini opera κτλ.Και πολλες fotos.Το θεμα ειναι οτι δε του εχω κανει καμμια αναβαθμιση. :wacko: .Λετε να τα παιξει μια μερα και να κλαιω;Και αν πρεπει να την κανω την αναβαθμιση πως γινεται;Απο το σιτε της cosmsote;Θα πρεπει να το δωσω σε ενα καταστημα sony ericsson που εχω κοντα στο σπιτι μου;Θα μου χασουν οτι εχω μεσα;Βασικα το τελευταιο ειναι που με αποτρεπει να την κανω... βασικα..αμα δεν εχεις προβλημα..ποιος ο λογος να το κανεις αναβαθμιση??? και επισης που ξερεις..οτι δεν εχεις το τελευταια version μεσα :blink: αναβαθμιση κανεις σε service point sony ericsson και απο το σπιτι σου μεσα απο το επισημο site! τωρα..με την αναβαθμιση δεν χανεις τιποτα..αλλα καλο ειναι να κρατς ενα μπακαπ για καθε παν ενδεχομενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmast Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Παιδια εχω ενα κ810 αγορασμενο εδω και εναμισι χρονο το περιεργο ειναι οτι εδω και ενα χρονο οταν ανοιγω το κινητο μου χανονται οι ρυθμισεις internet mms ονοματα απο κινητa blutouth και λοιπα εχω δοκιμασει σε διαφορετικες καρτες sim καρτες μνημης μπαταρια αναβαθμησεις μεχρι και για αντικατασταση το πηγα αλλα το προβλημα επιμενει αν ειναι δυνατον ξερεται τι μπορει να φταιει τι μπορω να κανω??? Παράθεση johnmast:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 καλησπερα. εχεις δοκιμασει καποιος να ακουσει ραδιο μεσω stereo bt ακουστικα ? χρειαζεται πανω να ειναι συνδεδεμενα τα μαμισια ακουστικα για κεραια ? εχει καλη ληψη το ραδιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Γεια σας!Έχω το Κ810 2 χρόνια και πριν 1 εβδομάδα του έκανα αναβάθμιση και από τότε κάθε φορά που το κλείνω και το ανοίγω μετά μου λέει ''Φορμάρισμα οπωσδήποτε;''Μου το έχει ξανακάνει στο παρελθόν αλλά ελάχιστες φορές.Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος..Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 ποιο firmware περασες? Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts