Jump to content

[Project] Virtual Keyboards και ελληνικά με 160 χαρακτήρες


hab
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Deyan kai aggelos, eyxaristoume gia tis allages pou kanate! Dokimazw kai tis dyo lyseis, kai tha dw pio tha krathsw. Pantws einai kai ta dyo plhktrologia poly kala!

To programataki to exw se P3300 agorasmeno apo germania me germanikh rom kai ola douleyoun teleia.

Κωστας - Κατερινη
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 78
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμένα δεν μου τρέχει και είμαι με wwe αγορασμένο απο γερμανία qtek 9100. εσάς που σας κρέμασε μήπως είχατε εγκατεστημένο το resco keybord?

 

Nαι έχω το Resco και το HiKeyboard εγκατεστημένα. Δούλεψε για μια φορά στον Τιτάνα άψογα και ξετρελλάθηκα. Μόλις έκανα το πρώτο soft reset για κάποιον άλλο λόγο, ποτέ δεν ξανάνοιξε το κινητό.

 

Περνάω το backup που ήταν τριών ημερών πριν... ξαναεγκαθιστώ το blimkeys... πάλι λευκή οθόνη και freeze με το πρώτο soft reset... :(

 

Δε το ξαναπερνάω... δεν έχω όρεξη να ξαναασχολούμαι... όσο υπέροχο proggy και αν είναι... Κρίμα :(

 

Bασικά πιστεύω οτι το πρόβλημα της λευκής οθόνης και του παγώματος οφειλόταν σε υπερβολικά notifications να τρέχουν στο startup... Αυτό το λέω γιατί μετά από κάθε εγκατάσταση του backup πήγαινα με το Memaid και τσέκαρα τα notifications και την πρώτη φορά είχε 96 duplicate και την δεύτερη 78 duplicate. Ποτέ δεν είχα duplicate notifications, το τσεκάρω πολύ συχνά, αφού έχω παιδικό τραύμα από την εποχή των WM2003 :p

 

Τέσπα, αν μπορούμε να το λύσουμε και να καταφέρω να το εγκαταστήσω με ασφάλεια... το κάνω χαλαρά.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Για όσουν έχουν πρόβλημα βρήκα αυτό:

 

WARNING !

 

There is a bug, for fonctionning this tool, you must :

- Install it on PocketPC

- Unactivate all your Today-plugins

- Activate Blimkeys in selected keyboard

- Reactivate your Today-plugins

- Reapet this to each SoftReset

 

Αυτή τη λύση προτείνουν κάποιοι που είχαν πρόβλημα με το πρόγραμμα, μάλλον μπερδεύεται με κάποιο plugin. Άμα θέλετε να το δοκιμάσετε μήπως λύνει το πρόβλημα και να μας πείτε...

Link to comment
Share on other sites

Στο μήνυμα #43 πιο πάνω, έχω ανεβάσει και το σκιν χωρίς bsp, spc κλπ.

στα πλήκτρα, για όποιον ενδιαφέρεται.

Και με μερικές προσθήκες στα σύμβολα.

Link to comment
Share on other sites

File Deyan, mhpws tha mporouses se parakalw, na kaneis merikes allages, pou pisteyw oti einai xrhsimes?

-Na baleis san default plhktrologio to SMS, anti to aggliko?

-Sto Board me ta symbola, sthn teleytaia seira, to mesaio kai to deksi koumpi einai kena. Mporeis na baleis sto mesaio keno, kai sto deksi to Backspace, opws sta alla Boards?

-Sto Arithmitiko Board, na baleis thn diaish #, mazi me to asteraki *, kai sthn thesh ths diaishs, na baleis to Backspace?

Eyxaristw!

 

Meta apo 150 mhnymata peripou, polles kataxwrhseis sto hmerologio, kai arketes shmeiwseis, exw na pw pali, oti to programataki einai teleio!!!

Mono pou merikes fores, spania bebaia, kolaei kai den bgainei.

Aytos pou to eftiakse to programa, xathhke? Gia na to kanei na douleyei pio kala sta WM5.

 

Mythozz, exw ki egw to HiKeybord.

Kai prin, kai meta pou ebala to Blimkeys, den eida kamia allagh sta notificatios (an ennoeis ayto). Den exw kanena diplo. Tha dokimasw na to perasw sto P3300 (Ellhniko apo Ace Hellas) apo enan filo mou, pou exei sxedon ta idia programata me emena, na dw an tha doulepsei.

Pisteyw oti exei na kanei me ta polla Today Plugins (an kai se emena einai gemath), Kai thn Rom ths Ace. To EZdial gia paradeigma, den douleyei se kamia Ellhnikh Rom.

Κωστας - Κατερινη
Link to comment
Share on other sites

Telika ekana tis allages pou zhthsa, monos mou.

Pisteyw etsi einai kalytera.

 

Με πρόλαβες! Εγώ δεν το χρησιμοποιώ και τόσο πολύ οπότε δέχομαι το upgrade σου μιας και έχεις πλέον την πείρα! Και γω παραξενεύομαι γιατί ο τύπος έχει χαθεί εντελώς, ελπίζω τουλάχιστον άμα εμφανιστεί να είναι με καμμία έκδοση πιο σταθερή και ίσως και με ένα Τ9

Link to comment
Share on other sites

Ekana akomh mia allagh.

Apo 7 Boards, ekana 6, bazontas tous arithmous mazi me ta symbola.

Etsi eginan pio megala ta koutakia sthn deksia mpara.

Pisteyw etsi einai poly kala.

Deyan, den kserw giati den to douleyeis toso poly to programataki, alla emena gia thn wra me bohthaei para poly. Den ksanabgazw to penaki gia na grapsw kati. To eixa dei prin kanena xrono, alla xwris Ellhnika einai axrhsto.

Eyxaristw kai pali pou to ksetrypwses, kai asxolhthhkes na baleis Ellhnika!

O typos eida oti emfanizete ana 6mhna. Isws mexri to kalokairi na emfanistei.

Mexri tote....

Telika to ebala se ena P3300 apo Ace Hellas enos filou mou, kai meta apo soft reset ebgale thn asprh othonh, kai ekana hard reset.

Κωστας - Κατερινη
Link to comment
Share on other sites

Ναι και μένα με βολεύει για τους ίδους λόγους, είναι το μόνο πληκτρολόγιο που χρησιμοποιώ εκτός κι αν βγάλω πενάκι. Απλά αυτή την περίοδο δεν έγραψα πολλά μηνύματα και δεν το χρησιμοποίησα γενικά αρκετά για να βρώ τι επιπλέον διορθώσεις χρειάζεται όπως εσύ.

 

Ελπίζω να είναι όπως τα λες και να έχουμε καμμιά ευχάριστη έκπληξη σύντομα!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
Εκανα εγκατάσταση το blimkeys στο ΕΤΕΝ Χ500+ που εχω αλλα δεν μου το εμφανίζει πουθενα το πληκτρολόγιο. Εχω κάνει εγκατάσταση και απεγκατάσταση και αντίστοιχα soft reset σχεδόν 10 φορές αλλά πάντα το ίδιο συμβαίνει. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Να αναφέρω ότι στα όταν πάω στην επιλογή απεγκατάστασης το βλέπω το πληκτρολόγιο και το επιλέγω για απεγκατάσταση αλλά όπως ανέφερα είναι άφαντο παντού. Μήπως πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση για να εμφανιστεί;
Link to comment
Share on other sites

Dokimase na to baleis san Default me ayto to programmataki (SipChange):

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=117031

kai pes mas an douleyei kai an to deixnei kanonika sthn vga othonh.

Κωστας - Κατερινη
Link to comment
Share on other sites

Για αλλο εψαχνα και τελικα βρηκα κατι που φαινεται να λυνει το κυριοτερο ‘θεμα‘ μου με το ppc:lol: μιας και ουτε 2μηνο δεν εχω το a701!

thnx παιδια για την προσπαθεια σας!!

Υ.Γ Στο mio δεν θα εχω προβλημα ε;

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Aν μπορω και εγω να βοηθησω με μια συμβουλη ειναι εγκατασταση του blimkeys μονο στο pda oxi σε καρτα μνημης.

Επισης καντε ενα ψαξιμο καθοτι στο δικο μου mio δουλευει μια χαρα.

Ανοιγοντας τους φακελους μυνηματα πηγαινετα μενου επιλογες και εμφανιζει ρυθμισεις για sms-mms-outlook.

Πατηστε sms πρεπει να εχει επιλογη για χρηση unicode .απεπειλεξτε το και θα εχετε 160 χαρακτηρες(πιστευω οτι ειναι windows ρυθμισεις και οχι mio).

και μια βοηθεια.Επειδη στο δικο μου διαβαζει σαν ελληνικα στο blimkeys μονο τα μικρα θελω να τα φτιαξω λιγο καθως το σκιν που εχω ειναι με 7 γραμματα καθε πληκτρο(με τονους) και το θελω οσο πιο απλο γινεται.καποιο σκιν η οδηγιες να το φτιαξω?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Παιδιά δεν ξέρω αν ασχολείται κανείς ακόμα με layouts του blimkeys αλλά μήπως ξέρετε αν γίνεται να απενεργοποιήσω τα gestures ώστε να μην πατιέται space και backspace συνέχεια καταλάθος;
Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς γιατί μου εμφανίζει τα Ελληνικά γράμματα κανονικά και τα κοινά (Α,Β,Ν,Μ,...) με ερωτηματικό όταν στέλνω μήνυμα? Εγώ τα βλέπω κανόνικά και αυτός που τα λαμβάνει ΟΧΙ.

Έχω ένα HTC Tilt 8900 από Αμερική.

Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς γιατί μου εμφανίζει τα Ελληνικά γράμματα κανονικά και τα κοινά (Α,Β,Ν,Μ,...) με ερωτηματικό όταν στέλνω μήνυμα? Εγώ τα βλέπω κανόνικά και αυτός που τα λαμβάνει ΟΧΙ.

Έχω ένα HTC Tilt 8900 από Αμερική.

 

Ενεργοποίησε τη "χρήση unicode όταν αυτό είναι απαραίτητο"

Link to comment
Share on other sites

Mπορει να το φτιαξει καποιος με black skin υπαρχει ετοιμο, κανω καποια copy paste το φτιαχνω και μετα απο λιγο σταματαει να λειτουργει.

Αμα λειτουργουσε και το suggest θα ηταν τζαμι, (wm6.1)

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ενεργοποίησε τη "χρήση unicode όταν αυτό είναι απαραίτητο"

 

Aπό που το κάνω αυτό?

 

ΟΚ ΤΟ ΒΡΗΚΑ. Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Το Blimkeys θα ήταν το πιο τέλειο software πληκτρολόγιο που φτιάχτηκε με βάση τις δικές μου ανάγκες, αν μπορούσα να το εγκαταστήσω. Έχω το HTC P3300 και χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα soft-kb για να πληκτρολογώ με ένα αντίχειρα. Η συσκευή μου έχει εγκατεστημένο το Greek customization της Ace Hellas. Το έκανα εγκατάσταση και δεν υπήρχε πουθενά. Το μόνο που έγινε ήταν απλώς να μου μετονομάσει το Keyboard GR σε Blimkeys. Τίποτα παραπάνω. Σκέφτηκα, θα θέλει soft reset. Μετά το soft-reset κολλάει στην οθόνη με το σήμα της HTC. Οπότε Hard-Reset! Μετά από το Hard-Reset έκανα εγκατάσταση το LEng και μετά (ξανά) για δοκιμή το Blimkeys. Το πληκτρολόγιο ξανα αντικατέστησε το Keyboard GR (δηλαδή το εξαφάνισε) αλλά αυτή τη φορά λειτούργησε κανονικότατα. Δηλαδή σχεδόν γιατί ανεξάρτητα από το τι γραμματοσειρά χρησιμοποιούσα έγραφε πάντα 160 χαρακτήρες/sms (που με το Blimkeys μόνο με την ανάλογη γραμματοσειρά GreekSMS160 γίνεται αυτό). Ακόμα και όταν έγραφα ελληνικά μικρά και με τόνους και χωρίς να τα μετατρέπει σε κεφαλαία. Αλλά πάντα χ/160 χαρακτήρες.

 

Η ερώτηση που θα ήθελα να κάνω είναι,,

έχει βρεθεί τελικά τρόπος να εγκατασταθεί σε συσκευή HTC με εγκατεστημένο το Greek customization της Ace Hellas και χωρίς να δημιουργήσει επιπλοκές στο Keyboard GR;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Administrators
εχω το αρχειο cab,εχω και το αρχειο .txt(katerini) .πως το εγκαθιστω παιδια?εχω το P3600 HTC.λετε να μου δημιουργησει προβλημα?

 

Kane egkatastasi to .cab kai meta petakse to .txt sto fakelo pou exei egkatastathei to programma sou.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Kane egkatastasi to .cab kai meta petakse to .txt sto fakelo pou exei egkatastathei to programma sou.
λες να μου κανει προβλημα?το HTC P3600 που εχω ελληνικο ειναι της ACE HELLAS!:ninja:
Link to comment
Share on other sites

To Blimkeys παντα προκαλουσε Hard reset σε ολα τα ppc με Ελληνικο μενου της Ace Hellas. Ξεχαστε το αν εχετε ρομ της Ace Hellas
Κωστας - Κατερινη
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...