Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραιό το link για να υπολογίζεις πραγματικό κόστος. Στο 2play economy + cinema δε δίνει ακριβώς τιμή όπως στα υπόλοιπα, αλλά δίνει κάτι "λιγότερο από 2€ τη μέρα". Αυτό σημαίνει ότι πάει περίπου 30 € το μήνα ή λιγότερο;

Νομιζω οτι πρεπει να ειναι 1.97€ τη μερα, οποτε υπολογισε κανενα 60αρι το μηνα.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ρε παιδια λιγο την βοηθεια σας. εχω το ρουτερ d link. ποια διευθυνση πληκτρολογω στον browser για να μπω στις ρυθμισεις του? νομιζα ηταν το 192.168.1.1 αλλα το πληκτρολογω και δεν ειναι αυτο
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια λιγο την βοηθεια σας. εχω το ρουτερ d link. ποια διευθυνση πληκτρολογω στον browser για να μπω στις ρυθμισεις του? νομιζα ηταν το 192.168.1.1 αλλα το πληκτρολογω και δεν ειναι αυτο

εγω ενα που ειχα δοκιμασει στο παρελθον ειχε 192.168.0.1 ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

start-run-cmd-ipconfig

Default Gateway είναι αυτό που ψάχνεις.

απο που το κανω αυτο που λες? βοηθησε με λιγο παραπανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο που το κανω αυτο που λες? βοηθησε με λιγο παραπανω

πατας εναρξη/start

επιλεγεις το εκτελεση/run

γραφεις cmd και πατας enter

στο μαυρο παραθυρο που ανοιγει γραφεις ipconfig και πατας enter

μετα βλεπεις τι γραφει στο default gateway

Καλησπέρα,γνωρίζετε αν η forthnet έκοψε τα απεριόριστα αστικά-υπεραστικά??Κάπου διάβασα ότι απο 1/12 θα εφαρμόσουν"πολιτική ορθής χρήσης" 800 λεπτών ανά μήνα.Ισχύει κάτι τέτοιο??
:mobile:

για τις κλήσεις προς σταθερούς προορισμούς για τις χώρες Αλβανία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Νότια Αφρική, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ, Περού, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Φιλιππίνες ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης 800 λεπτών συνολικά. Μετά τη κατανάλωση των 800 λεπτών, οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Επίσης, κάτι που δεν ξέρει πολύς κόσμος, μέσα στα 800 λεπτά έχουν μπει και συγκεκριμένα νούμερα από άλλες χώρες.

Πχ. Πολωνία.

Θέλει προσοχή πολύ το θέμα..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα σας,

Έχω κάνει αίτηση για ενεργοποίηση νέας τηλεφωνικής γραμμής στην Πάτρα στις 07/10/2010. Μου είπανε ότι η περιοχή που μένω καλύπτεται απο το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet και ότι η ενεργοποιηση θα διαρκέσει περίπου 20 εργάσιμες μέρες.

Η υπομονή μου αρχίζει να εξαντλείται καθώς μου λένε ότι δεν έχουνε κάποιο νέο και ότι η διαδικασία έχει κολλήσει στην κατασκευή γραμμής δηλαδή στον ΟΤΕ και ότι αυτοί δεν μπορούνε να κάνουνε κάτι γι αυτό..

Εγώ τί μπορώ να κάνω?

Μίλησα με υπάλληλους, προιστάμενους κλπ και δεν βγάζω άκρη ούτε μπορώ να μάθω τίποτα νεότερο.. Μου τονίζουν ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι από μέρους μου.

Μπορώ να απευθυνθώ στον ΟΤΕ?

Να προχωρήσω σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ?

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο ΟΤΕ σε 10 μέρες σου παρέχει τηλέφωνο και ιντερνετ.. πώς γίνεται τώρα η διαδικασία να έχει κολλήσει στον ΟΤΕ?

Κάποιος δεν κανει καλά την δουλεία του γιατί οποιον έχω ρωτήσει μου έχει πει ότι είχε τηλεφωνο και ίντερνετ σε λιγότερο από 20 εργάσιμες μέρες!

12/10/2010 17:37 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

12/10/2010 17:37 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

07/10/2010 13:47 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση

07/10/2010 13:47 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ

07/10/2010 13:47 Η αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή!

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο ΟΤΕ σε 10 μέρες σου παρέχει τηλέφωνο και ιντερνετ.. πώς γίνεται τώρα η διαδικασία να έχει κολλήσει στον ΟΤΕ?

Είναι από τις βασικές διαμάχες του ΟΤΕ με τους άλλους παρόχους. Γενικά κάνει καθυστερήσεις και δημιουργεί προβλήματα σε πολλές περιπτώσεις. Στην Πάτρα έχω ακούσει/διαβάσει πολλές φορές για προβλήματα που σχετίζονται με το δίκτυο που έχει και διαχειρίζεται ο ΟΤΕ και αυτά τα διαβάζω καιρό τώρα. Θεωρητικά, αυτό είχε ρυθμιστεί από την ΕΕΤΤ, αλλά ποιός να κουνήσει τον ΟΤΕ έτσι καθεστός που είναι.

o OTE που φταει οταν ο νομος του δινει 30 μερες περιθωριο ενεργοποιησης γραμμων απο τριτους παροχους; αφου εχει και τις δικες του συνδεσεις να κανει θα αφησει αυτες για να ενεργοποιησει των αλλων;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Παιδια επειδη αλλαξα παροχο και εχει ενεργοποιηθει στον καινουργιο τωρα που μου εχουν ερθει καποιοι λογαριασμοι απο forthnet αν δεν τα πληρωσω τι γινετε μπορουν να με κανουν κατι?
android or ios or wm......who cares.....???

Παιδια επειδη αλλαξα παροχο και εχει ενεργοποιηθει στον καινουργιο τωρα που μου εχουν ερθει καποιοι λογαριασμοι απο forthnet αν δεν τα πληρωσω τι γινετε μπορουν να με κανουν κατι?

Λογαριασμός έρχεται για κάτι που χρωστάς άρα εφόσον σου ζητάνε να πληρωθούνε τότε έχεις και συ υποχρέωση να πληρώσεις.

Amazon Fire stick 4k max

Λογαριασμός έρχεται για κάτι που χρωστάς άρα εφόσον σου ζητάνε να πληρωθούνε τότε έχεις και συ υποχρέωση να πληρώσεις.

Kαι αν δεν τους πληρωσεις καθολου ?Διοτι τωρα τελευταια δεν ηταν συνεπης μαζι μου και για αυτο αλλαξα παροχο....

Και ποσο χρονο μπορεις να κανεις να τους πληρωσεις?

android or ios or wm......who cares.....???

ακουστε εδω τρελο πραγμα που μου συμβαινει και ουτε οι τεχνικοι μπορουν να με βοηθησουν..

Σχεδον καθε μερα μετα το απογευμα το ιντερνετ μου σερνεται... Δεν ξερω τι γιενται μονο το βραδυ το βλεπω.. Και μην μου πειτε για το wi-fi γιατι ειναι κλειδωμενο.. Και οι τεχνικοι βλεπουν οτι η γραμμη λειτουργει κανονικα και δν μπορουν αν το εξηγησουν..

Το δευτερο πραγμα που με ενοχλει ειανι οτι εχω ενα λαπτοπ το οποιο προσπαθω να το συνδεσω με το ασυρματο τις φορθνετ αλλα δεν το βλεπει καν! Ενω αλλεσ συσκυες οπως iphone kai playstation βλεπουν το μοντεμ κανονικα το υπολογιστης δν το βλεπει. Απλα για αναφορα το λαπτοπ ειναι turbo-x netbook το εχω ενα χρονο και κατι..

Οποιος μπορει ας με φωτησει!

Kαι αν δεν τους πληρωσεις καθολου ?Διοτι τωρα τελευταια δεν ηταν συνεπης μαζι μου και για αυτο αλλαξα παροχο....

Και ποσο χρονο μπορεις να κανεις να τους πληρωσεις?

Αν δεν τους πληρώσεις, θα έχεις επικοινωνία από το νομικό τους τμήμα. ;)

ακουστε εδω τρελο πραγμα που μου συμβαινει και ουτε οι τεχνικοι μπορουν να με βοηθησουν..

Σχεδον καθε μερα μετα το απογευμα το ιντερνετ μου σερνεται... Δεν ξερω τι γιενται μονο το βραδυ το βλεπω.. Και μην μου πειτε για το wi-fi γιατι ειναι κλειδωμενο.. Και οι τεχνικοι βλεπουν οτι η γραμμη λειτουργει κανονικα και δν μπορουν αν το εξηγησουν..

Το δευτερο πραγμα που με ενοχλει ειανι οτι εχω ενα λαπτοπ το οποιο προσπαθω να το συνδεσω με το ασυρματο τις φορθνετ αλλα δεν το βλεπει καν! Ενω αλλεσ συσκυες οπως iphone kai playstation βλεπουν το μοντεμ κανονικα το υπολογιστης δν το βλεπει. Απλα για αναφορα το λαπτοπ ειναι turbo-x netbook το εχω ενα χρονο και κατι..

Οποιος μπορει ας με φωτησει!

Από αυτά που λες προφανώς και φταίνει το laptop.

Δοκίμασε και με άλλο ρούτερ να δεις τι γίνεται.Μήπως δεν δουλεύει σωστά το wi-fi του laptop??

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Το διόρθωσα.

Εννοούσα μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το laptop και όχι το ρούτερ.

Amazon Fire stick 4k max

το θεμα ειναι οτι βλεπει αλλα δικτυα αλλα δν βλεπει αυτο το συγκεκριμενο!

Δοκιμασες να κανεις ενα reset στο modem σου?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δεν Μπορούν να το εξηγήσουν οι Τεχνικοι; Χαχαχαχα. Έλεος! Μάλλον δεν τους αφήνουν να πουν Ότι το δίκτυο τους απλά σερνετε ... (Εάν συνεχίσει και σε ενοχλεί Σκέψου και αλλαγή παρόχου)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung S21 Ultra