Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Στείλε τους καλύτερα ότι θες σε μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 που απαντάνε αμέσως και αμα χρειαστεί σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο για να σου λύσουν το πρόβλημα

Ευχαριστώ, τους έστειλα και με πήραν τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι είναι νωρίς ακόμη να μου δώσουν προσφορά, τον επόμενο - και τελευταίο - μήνα της σύνδεσης μου θα μου δώσουν....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ευχαριστώ, τους έστειλα και με πήραν τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι είναι νωρίς ακόμη να μου δώσουν προσφορά, τον επόμενο - και τελευταίο - μήνα της σύνδεσης μου θα μου δώσουν....

έτσι είναι καλύτερα αφού γλυτώνεις αναμονές αλλά και ταλαιπωρία και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις

ο πατερας μου,κατοπιν δικης μου παροτρυνσης,εκανε φορητοτητα στη wind, αφου πληρωνε 25 το μηνα το doubleplay χωρις κινητα.πηγε στο κλασικο πακετο της wind 20 το μηνα με 5 ωρες προς κινητα για 2 χρονια.σημερα του τηλ η forthnet και του εδωσε το ιδιο πακετο στην ιδια τιμη για 12 μηνες και φυσικα το αποδεχθηκε

Γενικότερα η Forthnet κάνει καλύτερα πακέτα (βλέπε http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296), και βέβαια το σημαντικό είναι να έχεις και καλή υποστήριξη στο τεχνικό τμήμα και όχι μόνο, όπως και έχει.

Γενικότερα η Forthnet κάνει καλύτερα πακέτα (βλέπε http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296), και βέβαια το σημαντικό είναι να έχεις και καλή υποστήριξη στο τεχνικό τμήμα και όχι μόνο, όπως και έχει.

Και οχι μόνο ,τι εννοείς ;

Αν εννοείς την εξυπηρέτηση πελατών ,ειναι γενική η πεποίθηση οτι ειναι τρισάθλια ...

Αν το ψάξεις λίγο θα βρεις πλήθος παραπόνων .

Σχετικά με τον @Thimio: Ξέρω ότι η εξυπηρέτηση στο τεχνικό κομμάτι είναι άψογη. Σχετικά με το κομμάτι της εξυπηρέτησης καλύτερα ότι είναι να αναφέρεται γραπτώς, για αποφυγή παρεξηγήσεων. https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799

«Verba volant, scripta manent»

Από Forthnet πάντως στην εξυπηρέτηση έχω καλές εντυπώσεις εδώ και 2 χρόνια. Λίγο αργοί στην σύνδεση με το CC (αναμονή δηλαδή) αλλά ΟΚ. ;)

• 2 weeks later...
Από Forthnet πάντως στην εξυπηρέτηση έχω καλές εντυπώσεις εδώ και 2 χρόνια. Λίγο αργοί στην σύνδεση με το CC (αναμονή δηλαδή) αλλά ΟΚ. ;)

Γενικά η forthnet έχει υψηλές ταχύτητες και είσαι από τους ελάχιστους που λέει ότι έχουν αργή ταχύτητα . Πες τους να σου ρίξοθν το margin στο 6 και θα βελτιωθεί πολύ η ταχύτητα σου

Η εξυπηρέτηση δεν έχει κάποιο θέμα, και κυρίως το τεχνικό κομμάτι που είμαι αρκετά ευχαριστημένος και αυτό σε σχέση με άλλες εταιρίες:X

Τελικα αυτη η forhnet nova ειναι για γελια 7 μηνες εχω συνεχομενα βλαβη με τη nova και σημερα εμεινα χωρις τηλεοραση μεχρι να ρθει τεχνικος για 3η φορα

όπως έχω δει και απο προήγουμενους που είχαν κάποια προβλήματα έστειλαν μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 και τους εξυπηρέτησαν . κάνε και εσύ το ίδιο

Πάντως εγώ που είμαι 1,5 χρόνο συνδρομητής και δε βλέπω nova (ήμουν στο Christmas Offer), το έκοψα και μου έκαναν πολύ καλή προσφορά: 19,90€ με 24άρι Internet, απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και 300' σε κινητά για 1 χρόνο ή 22,90€ αντίστοιχα, με 720 λεπτά σε κινητά για πάντα. Επέλεξα το πρώτο και του χρόνου βλέπουμε....

Πάντως εγώ που είμαι 1,5 χρόνο συνδρομητής και δε βλέπω nova (ήμουν στο Christmas Offer), το έκοψα και μου έκαναν πολύ καλή προσφορά: 19,90€ με 24άρι Internet, απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και 300' σε κινητά για 1 χρόνο ή 22,90€ αντίστοιχα, με 720 λεπτά σε κινητά για πάντα. Επέλεξα το πρώτο και του χρόνου βλέπουμε....

Όντως, πολύ καλή προσφορά (ειδικά) για υφιστάμενο συνδρομητή!;)

Ναι, γιατί τους είπα ότι μου δίνει και η Wind 300 λεπτά σε κινητά με 20 ευρώ, και μου αντιπρότειναν αυτό.

Βέβαια η wind μου έδινε και 120 λεπτά στο F2G μου, αλλά επειδή ήταν για 2 χρόνια το συμβόλαιο, και δεν είχε ενημέρωση υπολοίπου του δωρεάν χρόνου, ούτε και την υπηρεσία τριμερούς συνομιλίας που χρησιμοποιώ, παρέμεινα στη Forthnet που έχει εκτός αυτών και τα 50 δωρεάν webSMS το μήνα από το site της...

σε ολο αυτο που ειπες μηπως ειχε και την νοβα μεσα? σκεφτομαι να κανω και εγω το ιδιο

σε ολο αυτο που ειπες μηπως ειχε και την νοβα μεσα? σκεφτομαι να κανω και εγω το ιδιο

Ήμουν στο Christmas Offer του 2012, όπου είχα NOVA και Forthnet με αστικά/υπεραστικά και 24άρι Internet με 29,90€, και έκοψα τη NOVA και μπήκα σε ένα πακετάκι με 24άρι Internet, αστικά/υπεραστικά και 300' κινητά με 19,90€ για 1 χρόνο.

Εναλλακτικά υπήρχε η επιλογή για 24άρι Internet, αστικά/υπεραστικά και 720' κινητά με 22,90€ για πάντα μου είπαν.

Ρε παιδιά, που την βρίσκετε αυτή την προσφορά με το πακετάκι με 24άρι Internet, αστικά/υπεραστικά και 300' κινητά με 19,90€ για 1 χρόνο;;

Υπάρχει στο επίσημο σιτε της Forthnet?

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ήμουν στο Christmas Offer του 2012, όπου είχα NOVA και Forthnet με αστικά/υπεραστικά και 24άρι Internet με 29,90€, και έκοψα τη NOVA και μπήκα σε ένα πακετάκι με 24άρι Internet, αστικά/υπεραστικά και 300' κινητά με 19,90€ για 1 χρόνο.

Εναλλακτικά υπήρχε η επιλογή για 24άρι Internet, αστικά/υπεραστικά και 720' κινητά με 22,90€ για πάντα μου είπαν.

φαίνεται καλή πρόσφορα και το καλύτερο είναι οτι είναι για πάντα χωρίς περιορισμούς

Ρε παιδιά, που την βρίσκετε αυτή την προσφορά με το πακετάκι με 24άρι Internet, αστικά/υπεραστικά και 300' κινητά με 19,90€ για 1 χρόνο;;

Υπάρχει στο επίσημο σιτε της Forthnet?

Όχι, δεν είναι ανακοινώσιμη στο site.

Μιλάμε για προσφορές σε υφιστάμενους συνδρομητές που έχουν κλείσει χρόνο και έχει λήξει η δέσμευσή τους βάση συμβολαίου....

Όχι, δεν είναι ανακοινώσιμη στο site.

Μιλάμε για προσφορές σε υφιστάμενους συνδρομητές που έχουν κλείσει χρόνο και έχει λήξει η δέσμευσή τους βάση συμβολαίου....

Τέτοιος είμαι φίλε μου, λήγει στις 11/8 η δικιά μου η σύνδεση. ....να περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο αυτοί;

Μπα, αν δεν πάρεις εσύ δε νομίζω να σου προτείνουν τίποτα. Εγώ είχα πάρει για να τους ζητήσω τον αριθμό βρόχου μου για να κάνω αίτηση στη Wind όταν μου έκαναν αυτές τις προσφορές για να παραμείνω.

Γενικά οι εταιρίες νομίζω ότι πλέον έχουν θέσει ως κύριο μέλημα τους να διατηρούν τους πελάτες τους περισσότερο από το να προσελκύσουν νέους...

Μπα, αν δεν πάρεις εσύ δε νομίζω να σου προτείνουν τίποτα. Εγώ είχα πάρει για να τους ζητήσω τον αριθμό βρόχου μου για να κάνω αίτηση στη Wind όταν μου έκαναν αυτές τις προσφορές για να παραμείνω.

Γενικά οι εταιρίες νομίζω ότι πλέον έχουν θέσει ως κύριο μέλημα τους να διατηρούν τους πελάτες τους περισσότερο από το να προσελκύσουν νέους...

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία

Τέτοιος είμαι φίλε μου, λήγει στις 11/8 η δικιά μου η σύνδεση. ....να περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο αυτοί;

στο πατέρα μου έκαναν ακριβώς την ίδια προσφορά, φυσικά μετά από αίτηση φορητότητας στη wind. πριν κάνει αίτηση, τους είπε ότι θα φύγει και του έκαναν μια προσφορά που δε τη θυμάμαι τώρα....αλλά δεν ήταν καλή. μετά το αίτημα όλα άλλαξαν.

ίσως πρέπει να το ρισκάρεις, αλλά όντως να πας σε εταιρεία που αν μείνεις θα είσαι ευχαριστημένος, δλδ μη μπλοφάρεις και τη πατήσεις

στο πατέρα μου έκαναν ακριβώς την ίδια προσφορά, φυσικά μετά από αίτηση φορητότητας στη wind. πριν κάνει αίτηση, τους είπε ότι θα φύγει και του έκαναν μια προσφορά που δε τη θυμάμαι τώρα....αλλά δεν ήταν καλή. μετά το αίτημα όλα άλλαξαν.

ίσως πρέπει να το ρισκάρεις, αλλά όντως να πας σε εταιρεία που αν μείνεις θα είσαι ευχαριστημένος, δλδ μη μπλοφάρεις και τη πατήσεις

Για την CYTA ενδιαφέρομαι. ....θα μου ρίξει το κόστος στα 21€/μήνα, αντί 25 που είναι τώρα. ....εκτός και αν μου κάνει την ανωτέρω προσφορά η Forthnet με 19,9€ ....