ilias_7610 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 λογο μετακομισης, ψαχνω παροχο για σταθερο τηλ και ιντερνετ. το σπιτι ειναι στην περιοχη της καλλιθεας, συνορα με ανω πετραλωνα-κουκακι (κοντα στο γηπεδο της καλλιθεας). η fothnet τι σημα εχει απο εκει? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 όπως σου έγραψα και σε άλλο νήμα, στην καλλιθέα από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι είναι πολύ καλά! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Σε ερώτηση που έκανα σε υπάλληλο της Forthnet, αν μπορώ να μεταφέρω 2 γραμμές που βρίσκονται στο ίδιο σπίτι από τον ΟΤΕ στη Forthnet και να μετατρέψω τη μια σε MSN της άλλης, εισέπραξα αρνητική απάντηση. Και μάλιστα μου είπε ότι θα μου δώσουν αναγκαστικά αριθμό παρόμοιο με το βασικό νούμερο που θα έχω. Επέμεινα στην ερώτηση γιατί μου ακούστηκε λίγο παράλογο να μη γίνεται αυτό που λέω. Τι ισχύει; Πρόκειται για πραγματικότητα ή ελλειπή πληροφόρηση από την υπάλληλο; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peperanos Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Σε ερώτηση που έκανα σε υπάλληλο της Forthnet, αν μπορώ να μεταφέρω 2 γραμμές που βρίσκονται στο ίδιο σπίτι από τον ΟΤΕ στη Forthnet και να μετατρέψω τη μια σε MSN της άλλης, εισέπραξα αρνητική απάντηση. Και μάλιστα μου είπε ότι θα μου δώσουν αναγκαστικά αριθμό παρόμοιο με το βασικό νούμερο που θα έχω. Επέμεινα στην ερώτηση γιατί μου ακούστηκε λίγο παράλογο να μη γίνεται αυτό που λέω. Τι ισχύει; Πρόκειται για πραγματικότητα ή ελλειπή πληροφόρηση από την υπάλληλο; Γινεται να σου βάλουν τις 2 γραμμές σε μια αλλά όχι msn θα είναι voip με professional συμβόλαιο (πολυ καλη τιμή)Για σίγουρα όμως επικοινώνησε με το τμήμα της forthnet που ασχολήτε με τα professional 13832(χωρις αναμονή) θα σου λυθουν οι αποριες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Γινεται να σου βάλουν τις 2 γραμμές σε μια αλλά όχι msn θα είναι voip με professional συμβόλαιο (πολυ καλη τιμή)Για σίγουρα όμως επικοινώνησε με το τμήμα της forthnet που ασχολήτε με τα professional 13832(χωρις αναμονή) θα σου λυθουν οι αποριες... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Υπάρχει κάποια παραπομπή στην επίσημη ιστοσελίδα της Forthnet για αυτήν την υπηρεσία; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peperanos Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Υπάρχει κάποια παραπομπή στην επίσημη ιστοσελίδα της Forthnet για αυτήν την υπηρεσία; http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=910 Μπές εδώ φίλε θα σε βοηθήσει νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Για Ανω Λιοσια-Αθηνα ξέρει κανείς τι γίνεται με Forthnet??? Eχει καλή απόδοση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Περιστέρι-Πετρούπολη πάει πολύ καλά πάντως. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Αυτή η νέα προσφορά της Forthnet me 24.90 το μήνα για ένα χρόνο στο πρόγραμμα Double play economy +30 λεπτα προς κινητά μου ακούγεται πολύ καλή!!!Ποια είναι η γνώμη σας γιατι είμαι στον ΟΤΕ και σκέφτομαι να την κάνω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android76 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Αυτή η νέα προσφορά της Forthnet me 24.90 το μήνα για ένα χρόνο στο πρόγραμμα Double play economy +30 λεπτα προς κινητά μου ακούγεται πολύ καλή!!!Ποια είναι η γνώμη σας γιατι είμαι στον ΟΤΕ και σκέφτομαι να την κάνω???? Μου ακούγεται πολύ καλή εμένα ο αδερφός μου έκανε cyta για φθηνότερα και πληρώνουμε πιο πολλά από αυτά. Υπάρχει κάπου στο διαδίκτυο ή την πήρες από κατάστημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Search before you ask :) Όλα πλέον είναι στο internet. The truth is out there! Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Μου ακούγεται πολύ καλή εμένα ο αδερφός μου έκανε cyta για φθηνότερα και πληρώνουμε πιο πολλά από αυτά. Υπάρχει κάπου στο διαδίκτυο ή την πήρες από κατάστημα ? http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=841 Ελπίζω να την κρατήσουν και μετά τις 31-5, γιατί το δικό μου δωδεκάμηνο λήγει στις 22-6.... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Εμένα που λήγει 3/6,λετε να μου χρεώσουν τίποτα απο τον Οτε αν κάνω την αίτηση 31/5???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Επίσης στην προσφορα γράφει αυτο :"**Η προσφορά ισχύει για 12 μήνες και αποκλειστικά μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Μετά το πέρας του 12μήνου η τιμή διαμορφώνεται στα 34,90€/μήνα. Για νέες αιτήσεις έως 31/05/2012.".....Tι σημαίνει μέσω ιδιόκτητου δικτύου??????Θα δουλέυει καλά ή όχι....πολύ μας έχουν μπερδέψει με τα ψιλά γράμματα......Ας βοηθήσει κάποιος που έχει εμπειρία απο Forthnet γιατί εγω μόνο ΟΤΕ είχα αλλά τώρα δεν πάει άλλο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Επίσης στην προσφορα γράφει αυτο :"**Η προσφορά ισχύει για 12 μήνες και αποκλειστικά μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Μετά το πέρας του 12μήνου η τιμή διαμορφώνεται στα 34,90€/μήνα. Για νέες αιτήσεις έως 31/05/2012.".....Tι σημαίνει μέσω ιδιόκτητου δικτύου??????Θα δουλέυει καλά ή όχι....πολύ μας έχουν μπερδέψει με τα ψιλά γράμματα......Ας βοηθήσει κάποιος που έχει εμπειρία απο Forthnet γιατί εγω μόνο ΟΤΕ είχα αλλά τώρα δεν πάει άλλο........ εχω ενα χρονο φορθνετ μαζι με νοβα. και αναεωσα πριν 10 μερες για αλλο ενα χρονο.μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα. οταν λεει μεσω ιδιοκτητου δικτυου εννοει να εχει εκει δικτυο η εταιρεια πχ λαγονησι που ειναι ο αδελφος μου δεν εχει γραμμες εκει. αν εισαι αθηνα δεν εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Αυτή η νέα προσφορά της Forthnet me 24.90 το μήνα για ένα χρόνο στο πρόγραμμα Double play economy +30 λεπτα προς κινητά μου ακούγεται πολύ καλή!!!Ποια είναι η γνώμη σας γιατι είμαι στον ΟΤΕ και σκέφτομαι να την κάνω???? και εγώ αυτή τη προσφορά είπα στους γονείς μου να βάλουν γιατί είναι τώρα στο 2play με 40ευρώ. συμφέρει πολύ και είναι πολύ οικονομική προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 εχω ενα χρονο φορθνετ μαζι με νοβα. και αναεωσα πριν 10 μερες για αλλο ενα χρονο.μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα. οταν λεει μεσω ιδιοκτητου δικτυου εννοει να εχει εκει δικτυο η εταιρεια πχ λαγονησι που ειναι ο αδελφος μου δεν εχει γραμμες εκει. αν εισαι αθηνα δεν εχεις προβλημα. Aθήνα είμαι και μάλλον θα το τολμήσω..δεν βλέπω κάτι καλύτερο προς το παρόν στη αγορά..πιστεύω να μην έχω προβλήματα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) δε νομίζω να σε χρεώσουν από τον ΟΤε τίποτα δεδομένου ότι μέχρι να προχωρήσει η αίτηση θα περάσουν 2-3 μέρες. άσε που πιστεύω ότι θα πάρει παράταση η προσφορά και για τον ιουνιο. Είναι πολύ καλή για να την κρατήσουν τόσο λίγο. Edited May 28, 2012 by dimp3 Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Tελικά η προσφορά παρατάθηκε εως 16/6........Για πείτε ρε παιδιά καμιά γνώμη αξίζει η Forthnet σαν εταιρία ή θα μπλέξω που φεύγω απο ΟΤΕ.....Εχω μπερδευτεί με αυτά που διάβασα εδω μέσα .......Απο Αθήνα είμαι Λιόσια...μου είπαν οτι έχουν ιδιόκτητο δίκτιο.......help!!!!!!:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 να πω οτι τα +30 προς κινητά ισχύουν μόνο για νέους συνδρομητές Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Θεσσαλονίκη ήμουν για 4-5 χρόνια και δεν είχα κανένα παράπονο. απλά άλλαξα σε wind να δω τι γίνεται σε άλλη εταιρία (και λόγω τιμής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Και ξαφνικά οι διεθνείς κλήσεις έγιναν 400 λεπτά. Κατά τα άλλα απεριόριστα! Αντί να πηγαίνουμε μπροστά, πάμε προς τα πίσω :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Δεν είχαν κάνει και κάτι προσθήκες σε παραπάνω χώρες; Αυτό θυμάμαι έχει γίνει καιρό τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Στην Θεσσαλονίκη στην Κάτω Τούμπα πως τα πηγαίνει η Forthnet? Αξίζει να αλλάξω την wind? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Γεια χαρά παιδιά, στην Αρτέμιδα Αττικής (Λούτσα) τι λέει η forthnet, εχει κανεις εμπειρία; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts