steliosnikaia Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Εγώ έστειλα 'χθές (6/12) την αίτησή μου, μέσω ΕΛΤΑ. Απ' ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα, να υπολογίζω 15-20 εργάσιμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 πανω κατω τοσο να υπολογιζεις.και εμενα εκανε γυρω στον 1 μηνα να ενεργοποιηθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 πανω κατω τοσο να υπολογιζεις.και εμενα εκανε γυρω στον 1 μηνα να ενεργοποιηθει Είσαι ευχαριστημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 κοιτα,ειναι η πρωτη μερα με το internet στο σπιτι,οποτε δεν μπορω να σου πω σιγουρα αν ειμαι πληρης ευχαριστημενος ή οχι.παντως γρηγορα συνδεεται και κατεβαζει.η αληθεια ειναι οτι μεσα σε 8-9 ωρες εκανε 3-4 αποσυνδεσεις μονο του!πιστευω ομως οτι η forthnet δεν θα το αφησει ετσι και θα διορθωσει αρκετα τις συνδεσεις. συνδεομουν συνηθως με 7.5Mbit.βεβαια ειναι λιγο μακρυα απο το 24mbps που υποσχεται η εταιρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 [quote=mol;2139676 πιστευω ομως οτι η forthnet δεν θα το αφησει ετσι και θα διορθωσει αρκετα τις συνδεσεις. Για αυτο ειδικα να εισαι σιγουρος !! Θα σε φροντισουν αμεσα και υπευθυνα.. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 λογικο ειναι μετα απο καποιο σημειο να φροντισουν και μενα και σενα και τον οποιοδηποτε ανηκει στο δικτυο της forthnet ή και της καθε forthnet.αν δω οτι δεν βελτιωνεται σε αυτα που υποσχεται τοτε θα γυρω και γω προς τον ανταγωνισμο.μπορει να πληρωσω κατι παραπανω αλλα θα δω αυτα που υποσχονται να γινονται πραγματικοτητα!!!(λογω του ανταγωνισμου που υπαρχει) σωστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Ελπίζω τότε να το γράψεις στο forum που θα πάς, να προλάβουμε να πάμε και μείς αν είναι κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 γιατι οχι?υποτιθεται οτι βοηθαμε εδω μεσα ε?ή μηπως εχουμε καποιες διαφορες και προσπαθουμε να τις λυσουμε? <sorry gia to offtopic.....> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Εμένα μου πήρε περίπου 1.5 μήνα να ενεργοποιηθεί η γραμμή μου. Όχι πολύ άσχημα κατά τη γνώμη μου :) Έχω κλείσει ήδη ένα μήνα στην υπηρεσία και οι αποσυνδέσεις δυστυχώς ανήκουν στην ημερήσια διάταξη. Όσο για την ταχύτητα που πιάνω (όπως έχω αναφέρει και άλλη φορά) είναι γύρω στα 4Mbps maximum. Τηλ. Κέντρο: ΡΟΣΤΑΝ Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Είχα βάλει σταθερή τηλεφωνία στην Telepassport (που αργότερα έγινε Lannet). Αυτό που με "χαλάει" είναι ότι θα πρέπει να στείλω και γραπτή άιτηση στην Lannet, για να μου διακόψουν την σύνδεση (και φυσικά, να σταματήσουν να με χρεώνουν). Έτσι δεν είναι; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Είχα βάλει σταθερή τηλεφωνία στην Telepassport (που αργότερα έγινε Lannet). Αυτό που με "χαλάει" είναι ότι θα πρέπει να στείλω και γραπτή άιτηση στην Lannet, για να μου διακόψουν την σύνδεση (και φυσικά, να σταματήσουν να με χρεώνουν). Έτσι δεν είναι; :confused: Αν έχεις βάλει προεπιλογή χωρίς μηνιαίο πάγιο, απλά καλείς το 134 του ΟΤΕ και ζητάς κατάργηση της προεπιλογής. Αν έχει μηνιαίο πάγιο, πάλι καλείς το 134 και καταργείς την προεπιλογή, και μετά στέλνεις fax στην εταιρεία να προβεί σε άμεση διακοπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Είμαι στη δέυτερη περίπτωση. Ευχαριστώ ariadgr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. πριν 2 μήνες έκανα αίτηση στη Φορθνετ για 2play ενώ είχα ήδη internet εκεί. Μου είπαν ότι θα κάνει περίπου 1μήνα και δεν έχω παράπονο ήταν ακριβέστατοι. Ακριβώς πάνω στο μήνα, κόπηκε για μισή μέρα το τηλ και καθόλου το internet και από τοτε έχουμε αυτή την υπηρεσία στο σπίτι. Έλα όμως που κάποιες στιγμές κόβεται το τηλ εκεί που μιλάμε και τα γονείδια έχουν φρικάρει και λέει "συμφόρηση δικτύου" κι επειδή το κόβω να αρχίζει το πρήξιμο και το συκώτι μου δε το αντέχει, για πείτε ρε παιδιά ποια ακριβώς είναι η διαδικασία με την οποία θα την κάνω από την Forthnet ως προς το τηλ για να το πάμε πάλι πίσω στον ΟΤΕ, χωρίς όμως να χάσω το internet? Ξέρω ότι παίζουν τα 70 ευρώ αλλά δεν πειράζει τώρα, τι να γίνει...προκειμένου η γκρίνια...απλά με νοιάζει να μη μείνουμε πολύ χωρίς τηλ (του ΟΤΕ) και internet. Εννοώ δηλαδή που πρέπει να κάνω αίτηση και σε ποιον κτλ...Μπορώ να είμαι ήσυχη αν αποστείλω μια αίτηση διακοπής στη Φορθνετ? Ευχαριστώ Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. πριν 2 μήνες έκανα αίτηση στη Φορθνετ για 2play ενώ είχα ήδη internet εκεί. Μου είπαν ότι θα κάνει περίπου 1μήνα και δεν έχω παράπονο ήταν ακριβέστατοι. Ακριβώς πάνω στο μήνα, κόπηκε για μισή μέρα το τηλ και καθόλου το internet και από τοτε έχουμε αυτή την υπηρεσία στο σπίτι. Έλα όμως που κάποιες στιγμές κόβεται το τηλ εκεί που μιλάμε και τα γονείδια έχουν φρικάρει και λέει "συμφόρηση δικτύου" κι επειδή το κόβω να αρχίζει το πρήξιμο και το συκώτι μου δε το αντέχει, για πείτε ρε παιδιά ποια ακριβώς είναι η διαδικασία με την οποία θα την κάνω από την Forthnet ως προς το τηλ για να το πάμε πάλι πίσω στον ΟΤΕ, χωρίς όμως να χάσω το internet? Ξέρω ότι παίζουν τα 70 ευρώ αλλά δεν πειράζει τώρα, τι να γίνει...προκειμένου η γκρίνια...απλά με νοιάζει να μη μείνουμε πολύ χωρίς τηλ (του ΟΤΕ) και internet. Εννοώ δηλαδή που πρέπει να κάνω αίτηση και σε ποιον κτλ...Μπορώ να είμαι ήσυχη αν αποστείλω μια αίτηση διακοπής στη Φορθνετ? Ευχαριστώ Εαν θέλεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ, θα πρέπει να υποβάλλεις αίτηση στον ΟΤΕ της περιοχή σου (τους εξηγείς ότι είσαι με Full LLU στο ιδιόκτητο της Forthnet και θέλεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ κρατώντας τον αριθμό του τηλεφώνου σου). Θα πληρώσεις εφάπαξ τέλος σύνδεσης €35. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά, μπορείς να ενημερώσεις τη Forthnet ότι έφυγες λόγω προβλημάτων τους ώστε να αποφύγεις το penalty. Ωστόσο για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να τους έχεις ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις (π.χ. να έχεις κρατήσει κάποιο email που θα τους ενημερώνεις ότι έχεις αυτά τα προβλήματα, και αν δεν επιλυθούν μέχρι τότε, θα αναγκαστείς να φυγεις κλπ). Αφού γίνει η μεταφορά στον ΟΤΕ, δεν θα έχεις Internet. Αν θέλεις πάλι Internet από Forthnet, θα πρέπει να κάνεις αίτηση (για Shared LLU) και να περιμένεις εκ νέου για την ενεργοποίηση. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να μεταφερθείς με φορητότητα σε 2play άλλη εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 penalty εννοείς τα 70 ευρώ; δε με νοιάζει τους τα δίνω να πάνε στο καλό...και τους πήρα τηλέφωνο, έχουν ενημερωθεί, μην ανησυχείς...και μας το έκλεισαν και στα μούτρα, αλλά αν πάω κατευθείαν στον ΟΤΕ, δε θα χάσω και το ίντερνετ ή όχι; και πώς θα μου κόψει η φορθνετ το τηλέφωνο στο 2play? Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Ωραία απελυθερωση επικοινωνιών να ξαναγυρίσουμε στα παλιά. Ισως δεν χρειάζεται καν ο ΟΤΕ να κωλυσιεργεί πια τις διαδικάσιες,αφού βλέπει τι γίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 αλλά αν πάω κατευθείαν στον ΟΤΕ, δε θα χάσω και το ίντερνετ ή όχι; Θα το χάσεις, στο έγραψα και προηγουμένως, δεν γίνεται αλλιώς. (εκτός αν αιτηθείς Connx από τον ΟΤΕ ή αντί να πας στον ΟΤΕ, πας σε Full LLU άλλης εταιρείας) και πώς θα μου κόψει η φορθνετ το τηλέφωνο στο 2play? Ακολουθείς τη διαδικασία που σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα: Εαν θέλεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ, θα πρέπει να υποβάλλεις αίτηση στον ΟΤΕ της περιοχή σου (τους εξηγείς ότι είσαι με Full LLU στο ιδιόκτητο της Forthnet και θέλεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ κρατώντας τον αριθμό του τηλεφώνου σου). Μετά τη μεταφορά στον ΟΤΕ, μπορείς να ενημερώσεις τη Forthnet με FAX/email ώστε να μη συνεχίσει να σε χρεώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Φίλοι καλησπέρα, Forthnet 2play στο σπίτι εδώ και 3-4 μήνες, έχω μία υποψία/σχεδόν σιγουριά, δεν ξέρω αν το έχετε υπόψη σας. Τις αναπάντητες κλήσεις στα κινητά ή αν καλέσεις ένα κινητό και δεν το σηκώσει (κάτι που είναι συνήθες) τις χρεώνουν με 0,0660 για 1 δευτερόλεπτο. ΙΣΧΥΕΙ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΥ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μετά τη μεταφορά στον ΟΤΕ, μπορείς να ενημερώσεις τη Forthnet με FAX/email ώστε να μη συνεχίσει να σε χρεώνει. Και έτσι μπορώ να μείνω 'ησυχη ότι η Φορθνετ δε θα με χρεώνει; είσαι σίγουρος; πολύ εύκολο μου φαίνεται....και η αίτηση διακοπής που έχουν; :wacko::p Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ωραία απελυθερωση επικοινωνιών να ξαναγυρίσουμε στα παλιά. Ισως δεν χρειάζεται καν ο ΟΤΕ να κωλυσιεργεί πια τις διαδικάσιες,αφού βλέπει τι γίνεται.... Και οι εταιρείες τι κάνουν για να μην γίνεται αυτό;Τι μπορούν να κάνουν μάλλον;Ενα μεγαλοπρεπές ΤΙΠΟΤΑ.Όλοι κρέμονται από... τον ΟΤΕ για να μην πω καμμιά πιο βαριά κουβέντα.Από 20 Αυγούστου ταλαιπωριέμαι με την HOL και σχεδόν 1.5 μήνα είμαι χωρίς σταθερό,εξαιτίας ίσως του ΟΤΕ αλλά δεν με απασχολεί και δεν είμαι υποχρεωμένος να ψάξω ποιος φταίει.Εγώ ζήτησα ένα προϊόν από την HOL από την Forthnet δεν έχει σημασία.Μπορούν να μου το προσφέρουν;Απ' ότι φαίνεται όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Και οι εταιρείες τι κάνουν για να μην γίνεται αυτό;Τι μπορούν να κάνουν μάλλον;Ενα μεγαλοπρεπές ΤΙΠΟΤΑ.Όλοι κρέμονται από... τον ΟΤΕ για να μην πω καμμιά πιο βαριά κουβέντα.Από 20 Αυγούστου ταλαιπωριέμαι με την HOL και σχεδόν 1.5 μήνα είμαι χωρίς σταθερό,εξαιτίας ίσως του ΟΤΕ αλλά δεν με απασχολεί και δεν είμαι υποχρεωμένος να ψάξω ποιος φταίει.Εγώ ζήτησα ένα προϊόν από την HOL από την Forthnet δεν έχει σημασία.Μπορούν να μου το προσφέρουν;Απ' ότι φαίνεται όχι. Εχεις απολυτο δικιο.Και εγω με forthnet DOUBLE PLAY - DOUBLE TROUBLE Χωρις τηλεφωνο 1.5 μηνα και τι? VOIP που ουτε τολμανε να το αναφερουν... Internet κουμπωνω στα 10 και κατεβαζω με 50.... Και δεν κανουν απολυτως τιποτα..... Αιτηση στην HOL (λεω μηπως αλλαξει τιποτα) εδω και 1 μηνα κανενας δεν εχει εμφανιστει...Η καλη μερα απο την αρχη φαινεται... Τιποτα μηδεν προοπτικες-επενδυσεις full ανικανοτητα κλπ.κλπ. Ηθελαν να φανε απο τη πιτα που ετρωγε ο ΟΤΕ τοσα χρονια και τιποτα παραπανω..... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admitos Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 βασικά εγω εχω ιντερνετ απο απο την hol.αλλα σκεφτηκα να βάλω τωρα την forthnet λόγω της πορσφοράς για τις κλήσεις στο εξωτερικό .και μπήκα σε αυτό το φόρουμ για να δω τις εντυπώσεις τον χρηστών .απο οτι βλέπω οι περισσότεροι είναι μη ικανοποιημένοι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Παιδια sos! Δν μπορω να σεταρω σωστα το siemens. Στο σταδιο που ανοιγω τον broweser και παω να συνεχισω τις ρυθμισεις,πανω απο τα πινακακια μου λεει οτι το μόντεμ δν ειναι ετοιμο για συνδεση! Φ Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Είναι μεγάλοι απατεώνες.Καταρχάς λένε ότι έχουν δικούς τους κόμβους ενώ νοικιάζουν από τον ΟΤΕ.Και δεύτερον έχω κάνει δυο αιτήσεις μέχρι σήμερα (εδώ και τέσσερις μήνες) και δεν γνωρίζουν τίποτα.Με καλούν στο σπίτι για να διαφημίσουν το 2 play!!!!!!!!.Ούτε στην Ουγκάντα τέτοια πράματα.Γι' αυτό κι εγώ τους κόβω σήμερα και να πάνε να γ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 οκ συνδεθηκα αλλα με 4mbps! :( κανενας αλλος απο κερατσινι με τοσο χαλια συνδεση? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts