Jump to content

konstantinos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konstantinos1

  1. Δοκίμασα το VIVA phone εχθές μέσω της Forthnet και λειτουργεί! :happy: Και μάλιστα θυμόταν τον παλιό κωδικό όταν είχα ΟΤΕ (τον οποίο περνάς μόνο την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείς). Για να διευκρινίσω, με VIVA έχεις αστική χρέωση (0,0364 € ανά λεπτό) σε πολλές χώρες του εξωτερικού ενώ σε μερικές και σε κινητό εξωτερικού με την ίδια χρέωση. Τον κωδικό (PIN) τον παίρνεις από το site.Πάτε στο http://www.viva.gr/Phone/Intro/ και δείτε κάτω στην σελίδα (ΒΗΜΑ 1, ΒΗΜΑ 2, ΒΗΜΑ 3). Το ΒΗΜΑ 1 έχει το PIN που χρειάζεστε για 100 ώρες. Όταν τελειώσουν οι 100 ώρες ξαναπάτε στο site για καινούριο κωδικό..... Το χρησιμοποιούσα για μήνες και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ κρυφή χρέωση ή συμβόλαιο ή κάτι τέλος πάντων να σε δένει με την εταιρία. Για άλλες ερωτήσεις δείτε http://www.viva.gr/phone/faq/ Αληθινό παράδειγμα διαφοράς λογαριασμού: Έχω αδερφή στις Η.Π.Α. οπότε η μητέρα μου από 150-200 ευρώ έχει πέσει στα 55. Εγώ όταν είχα ConnX από 250 στα 80. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι σε μεγάλες γιορτές (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ) παίρνει λίγο παραπάνω για να πιάσεις γραμμή αλλά εάν βιάζεσαι τότε παίρνεις κανονικά τηλέφωνο χωρίς να καλέσεις VIVA. P.S. (προς VIVA) Από πού θα παραλάβω την επιταγή για την παραπάνω δωρεάν διαφήμιση?;)
  2. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, τώρα αναρωτιόμαστε πως το "μάθατε". Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ή ράδιο-αρβύλα? Επί της ευκαιρίας ξέρει κανείς εάν στο 2play ισχύει το σύστημα της VIVA -phone (διεθνείς κλήσεις με τιμή αστικής μονάδας). Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό όσο ήμουν στον ΟΤΕ, αλλά δεν ξέρω εάν η forthnet επιτρέπει την κλήση στο 801 3003535
  3. Σωστά τα λέτε μάλλον. Απλώς αναρωτιόμουν εάν αξίζει να παραπονεθώ στην Forthnet (με τον κίνδυνο να μου μειωθεί η ταχύτητα) ή να το δεχθώ. Μέχρι στιγμής δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αποσυγχρονισμών, αλλά ήταν πιο πρακτικό να είμαι πάνω από 10 Mbit.
  4. Συνάδελφοι, Τα παρακάτω είναι λογικά? Modulation: G.992.5 Annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 508 / 8.720 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,24 / 5,18 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 15,0 / 29,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 25,5 / 5,5 Συνήθως είμαι στα 300 KB/s download, ενώ μόνο χθες το βράδυ έβγαλα 900 KB/s σε private torrent. Σύμφωνα με το attenuation & margin δεν θα έπρεπε να έχω ~14.000 kbps στο bandwidth? P.S. Περιοχή Πολίχνη, Θεσ/νικη, Modem: SpeedTouch 585v6 από ConnX (το έχω τώρα στο 2play).
×
×
  • Create New...