Gka Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Το πρόγραμμα αυτό ισχύει και για πολεμική αεροπορία / πολεμικό ναυτικό ή μόνο για το στρατο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μόνο για τον ΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charoula_1983 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Ρίξτε μια ματιά στο λογαριασμό που θα σας έρθει! Μου ήρθε σήμερα ο λογαριασμός για τη χρονική περίοδο 15/11-14/12(πριν την έναρξη της νέας σύμβασης, αυτή ισχύει από 15/12). Δεν είχαν κάνει την έκπτωση κίνησης (αυτή που κάποτε ανέφεραν ως έκπτωση ΓΕΣ) και η οποία γίνονταν κανονικά μέχρι και τον προηγούμενο λογαριασμό. Τηλεφώνησα στο 1277, το είδαν και αυτοί και είπαν ότι θα με ενημερώσουν. Εμένα μου είπαν οτι ο λογαριασμός εκδόθηκε 15/12 οπότε δεν δικαιούμαστε στην έκπτωση ΓΕΣ...:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Εμένα μου είπαν οτι ο λογαριασμός εκδόθηκε 15/12 οπότε δεν δικαιούμαστε στην έκπτωση ΓΕΣ...:mad::mad::mad:Αν ο λογαριασμός καλύπτει το χρονικό διάστημα μέχρι και 14/12 (δεν έχει σημασία πότε εκδόθηκε) ειναι ιδια περίπτωση με τη δική μου. Εμένα αναγνώρισαν το λάθος τους και μου έστειλαν SMS ότι θα μου πιστώσουν τον επόμενο λογαριασμό με το ποσό της έκπτωσης. Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charoula_1983 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) Ξαναπήρα τηλέφωνο και είπαν οτι τη δικαιουμαστε την εκπτωση και θα μας στειλουν μηνυμα να μας ενημερωσουν οτι μαλλον θα την παρουμε στον επομενο λογαριασμο. Σε ευχαριστω για την απάντηση, ήταν ο λογος που τους ξαναπηρα και δεν έμεινα στο "Δεν τη δικαιούστε". Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία. Ευχαριστώ και πάλι!!! Edited December 25, 2011 by charoula_1983 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της WIND με τα αστεράκια εδώ και ένα χρόνο, χωρίς πρόβλημα. Πρόσφατα έμεινα χωρίς συσκευή διότι παρέδωσε πνεύμα!! Ξέθαψα λοιπόν ένα Ericsson R320s που κρατάω πάντα σαν εφεδρικό και πέρασα τις επαφές μου, διπλές βέβαια, μια με το κανονικό νούμερο και μια με το αστεράκι. Το πρόβλημα είναι πως όποτε διαλέγω από τον κατάλογο μια επαφή με αστεράκι η κλήση δε γινεται ποτέ!!!! Πατάω κλήση και το κινητό επιστρέφει στην αρχική οθόνη αναμονής. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο με παλιότερο κινητό; Υπάρχει κάποια λύση γιατί είναι πραγματικά κρίμα. Αν πληκτρολογήσω το νούμερο με το αστεράκι μπροστά παίρνει κανονικά. Σημειώνων πως το κινητό είναι λειτουργικότατο και πολύ πρακτικό, γι' αυτο και το κρατάω ακόμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. δοκίμασε να αντιγράψεις τις επαφές στη SIM, κάνε επαναφορά ρυθμίσεων στο τηλέφωνο και μετά αντιγραφή από SIΜ στο τηλέφωνο. Κάποιο bug περιγράφεις του καταπληκτικού R320s. Χτύπα και μια 1200mah μπαταρία από το ebay και θα με θυμηθείς:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxsal1995 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει χρήση πακέτων όπως της καρτοκινητης? Για παράδειγμα 60mb internet και τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Οχι δεν γινεται,προσπαθησα να ενεργοποιησω τα 100mb για συμβολαια αλλα δεν γινεται εφικτο.παντως μπορεις να ζητησεις να σου βαλουνε δεδομενα στην συνδεση(15e το 1,5gb η δεκα το πληρωνω εγω μαζι με φπα) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Χρηση πακετων για mobile internet μπορεις να κανεις. Εγώ είχα τα 100 mb και τα αλλαξα στο νεο προγραμμα στα 350mb και ειμαι συνδρομητης απο την 1η συμβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Έχω την εντύπωση πως το είχα δοκιμάσει όταν το πήρα αλλά θα το ξανακάνω. Κρίμα γιατί το κινητό είναι όντως καταπληκτικό. Ευχαριστώ φίλε mixtri και για συμβουλή και για την πρότασή σου! Μπορεί να σε χρειαστώ πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Ξαναπήρα τηλέφωνο και είπαν οτι τη δικαιουμαστε την εκπτωση και θα μας στειλουν μηνυμα να μας ενημερωσουν οτι μαλλον θα την παρουμε στον επομενο λογαριασμο. Σε ευχαριστω για την απάντηση, ήταν ο λογος που τους ξαναπηρα και δεν έμεινα στο "Δεν τη δικαιούστε". Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία. Ευχαριστώ και πάλι!!! Παιδιά θα μας τρελάνουν αυτοί στη WIND...όταν τους τηλεφώνησα γιατί δεν υπάρχει η έκπτωση ΓΕΣ στο λογαριασμό που εκδόθηκε μέχρι και 14/12/2011 η τηλεφωνήτρια μου είπε στην αρχή πως από εδώ και στο εξής οι εκπτώσεις θα ενσωματώνονται στο πάγιο (και πως θα ξέρουμε αν όντως μπήκε εφόσον δεν αναφέρεται αναλυτικά;; ) και μετά μου είπε πως έγινε γενικό λάθος με όλους τους παλιούς συνδρομητές και θα δοθεί αναδρομικά στον επόμενο λογαριασμό...το χειρότερο ήταν στην ερώτηση για το μήνυμα που υπάρχει στους λογαριασμούς για τους νέους όρους της σύμβασης (4 ευρώ ελάχιστη χρέωση κλπ.) αν αφορά και τους παλαιούς χρήστες ή μόνο τους μετά τις 15/12/2011. Δυστυχώς η απάντηση ήταν: ΟΛΟΥΣ! Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να απαντήσει στα εξής: 1) Η έκπτωση ΓΕΣ τελικά κόπηκε, «ενσωματώθηκε» ή έγινε λάθος και θα την πάρουμε εις διπλούν στον επόμενο λογαριασμό; 2) Οι αλλαγές με τους νέους όρους της σύμβασης αφορούν τους προ 15/12/2011 συνδρομητές ή όχι; 3) Αν τους αφορούν, ως «παλαιοί συνδρομητές» έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν την σύμβαση (δηλαδή να αλλάξουν πάροχο ή να μειώσουν το αριθμό των κινητών που έχουν στο εταιρικό) ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ χωρίς πέναλτι ή μόνο μέχρι 13/1/2012, όπως αναφέρεται στο μήνυμα (με την προϋπόθεση πάντα ότι δεν χρησιμοποιήθηκε επιδοτήση); Edited January 7, 2012 by Spiros_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sterpan Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ωραία λοιπόν τα κατάφερε η WIND... Αύξησε τον αριθμό των χρηστών της απορροφώντας από την αγορά τους καλύτερους πελάτες (και αυτοί είμαστε εμείς οι στρατιωτικοί) και έθεσε σε ισχύ το β' στάδιο του σχεδίου της. Ευχαριστούμε πολύ WIND για τα 30+ δωρεάν πάγια που μας έχεις μέχρι στιγμής προσφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ωραία λοιπόν τα κατάφερε η WIND... Αύξησε τον αριθμό των χρηστών της απορροφώντας από την αγορά τους καλύτερους πελάτες (και αυτοί είμαστε εμείς οι στρατιωτικοί) και έθεσε σε ισχύ το β' στάδιο του σχεδίου της. Ευχαριστούμε πολύ WIND για τα 30+ δωρεάν πάγια που μας έχεις μέχρι στιγμής προσφέρει... Ποιο β΄σχέδιο φίλε;;; Αφού έγινε νέος διαγωνισμός και ουσιατικά τον κέρδισε πάλι! Δεν νομίζω πως οι καλύτεροι πελάτες ήταν αυτολι που έπαιρναν 70-80€ επιδότηση για κάθε γραμμή χωρίς να τις χρησιμοποούν ποτέ! Δεν αναφέρομαι στη γενική εικόνα, αλλά κάποιοι συνάδελφοι σου το έκαναν αυτό! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sterpan Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ποιο β΄σχέδιο φίλε;;; Αφού έγινε νέος διαγωνισμός και ουσιατικά τον κέρδισε πάλι! Δεν νομίζω πως οι καλύτεροι πελάτες ήταν αυτολι που έπαιρναν 70-80€ επιδότηση για κάθε γραμμή χωρίς να τις χρησιμοποούν ποτέ! Δεν αναφέρομαι στη γενική εικόνα, αλλά κάποιοι συνάδελφοι σου το έκαναν αυτό! Καλοπροαίρετη η απάντηση σου DeketreKre αλλά γιατί αναφέρεις ότι έγινε διαγωνισμός; Εννόησα εγώ ότι έγινε αυθαιρέτως και παρανόμως; Σχέδια έχουν όλες οι εταιρίες και μία εξ'αυτών είναι και η WIND. Τα σχέδια τους τα υλοποιούν ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Δεν νομίζω φίλε! Σίγουρα κάθε εταιρία έχει τα σχέδια της και μπορεί να τα πετύχει με πολλούς τρόπους που εμείς σαν καταναλωτές δεν μπορούμε να σκεφτούμε καν... Εγώ πιστεύω πως δεν είχε καθόλου κέρδος για αυτό έβαλε αυτή την προϋπόθεση ελάχ. κόστους 4€ κατά τα άλλα πιστεύω οι χρεώσεις είναι ακόμα φθηνότερες από αυτές του προηγούμενου διαγωνισμού! :D Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sterpan Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 ΝΑΙ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ο καταναλωτής! Εγώ είμαι ο καταναλωτής και εσύ δουλεύεις στην WIND! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) ΝΑΙ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ο καταναλωτής! Εγώ είμαι ο καταναλωτής και εσύ δουλεύεις στην WIND! Φίλε εγώ υπάλληλος της WIND δεν είμαι! Πίστεψε με αν ήμουν δεν θα έδειχνα τέτοιο ενδιαφέρον εδώ μέσα σε αρκετές απορίες-σκέψεις φίλων! Θα τσέπωνα κάθε μήνα το μισθό μου και θα κ*λοβαραγα όπως οι περισσότεροι υπάλληλοι! Πιστεύεις πολλοί υπάλληλοι μπορούν να ασχοληθούν με προγράμματα ΓΕΣ μιας και δεν έχουν καν κέρδος! PS: Κοντά έπεσες πάντως! Φοιτητάκος είμαι ακόμα ούτε φορολογική δήλωση δεν έχω κάνει!!! :D Και πάνω από όλα γράφω σαν καταναλωτής μιας και έχω σύνδεση WIND από 3η δημοτικού (πριν 10 χρόνια) Edited January 9, 2012 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Δικιο εχει το παλικαρι...εχω αρκετους συναδερφους με 5-6γραμμες συσκευη 600€ και 5γραμμες ανενεργες.Ειμαι σιγουρος οτι εχετε και εσεις.εγω εχω δυο γραμμες απο την πρωτη πρωτη συνεργασια και λογαριασμους συνολο 80-180€.Ενω καποιοι συναδερφοι 5αριθμους με τον ενα να εχει 15€ και οι αλλοι στο συρταρι και τον επομενο χρονο φασαρια για επιδοτηση.Εναν απλο πολιτη να ειχε η wind μονο απο το παγειο μιας γραμμης ενα 20αρικο θα εβγαζε Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sterpan Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Χαχαχα, λοιπόν δεν με ενδιαφέρει να μου δηλώσετε στο ιστολόγιο αυτό τι επαγγέλλεστε. Έχω άλλωστε υψηλό δείκτη νοημοσύνης και καταλαβαίνω πολλά παραπάνω πράματα από αυτά που γράφονται εδώ μέσα. Εγώ το ξαναλέω και ας προσπαθείτε να το θάψετε εσείς με τα σχόλια σας: Η WIND είχε από την αρχή αυτό ακριβώς το σχέδιο, αυξάνω το πελατολόγιο μου με την αφρόκρεμα (Στρ/κοί) δελεάζοντας τους με επιδοτήσεις και όποτε αποφασίσω ότι έχω ένα ικανοποιητικό αριθμό τους βάζω ένα χαράτσι ανά γραμμή (β' φάση σχεδίου). Τώρα μένει να δούμε τι άλλα σχέδια έχει αυτή η εταιρία για εμάς. [] Παρακαλούνται οι φοιτητάκοι να μην γεμίζουν ανούσια σχόλια την παρούσα δημόσια συζήτηση και ειδικότερα αναφέρομαι στο DemetreKre ο οποίος από 8 χρονών χρησιμοποιεί ασυστόλως πομποδέκτη ηλεκτρομαγνητικών ραδιοκυμάτων εγγύς του εγκεφάλου του [/] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Σε όλες τις εταιρικές γραμμές που δεν κάνουν χρεώσιμη κίνηση έβαλε ένα τέλος πρόσφατα και το έκανε για να έχει έσοδα από τις γραμμές αυτές. Έτσι και στο πακέτο αυτό. Αφρόκρεμα οι στρ/κοί για την wind; Με τίποτα, πολύ μικρότερο κέρδος για την εταιρεία σε σχέση με τα άλλα εταιρικά/καταναλωτικά συμβόλαια. Οι περισσότεροι το έχουν για να μιλάνε δωρέαν μεταξύ τους και δεν κάνουν καμία περαιτέρω χρεώσιμη κίνηση! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiskerl Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Σε όλες τις εταιρικές γραμμές που δεν κάνουν χρεώσιμη κίνηση έβαλε ένα τέλος πρόσφατα και το έκανε για να έχει έσοδα από τις γραμμές αυτές. Έτσι και στο πακέτο αυτό. Αφρόκρεμα οι στρ/κοί για την wind; Με τίποτα, πολύ μικρότερο κέρδος για την εταιρεία σε σχέση με τα άλλα εταιρικά/καταναλωτικά συμβόλαια. Οι περισσότεροι το έχουν για να μιλάνε δωρέαν μεταξύ τους και δεν κάνουν καμία περαιτέρω χρεώσιμη κίνηση! αυτος δεν ειναι και ο σκοπος του προγραμματος?επικοινωνια με το χαμηλοτερο κοστος? στο κατω κατω αν νομιζει η wind οτι θιγεται η δεν εχει κερδος ας μην επαιρνε μερος στον διαγωνισμο. δεν νομιζω οτι υπαρχει πιθανοτητα να βρει τοσους συνδρομητες ,χιλιαδες, σε αλλο εταιρικο η wind , το πολυ να εχει καποιο με καποιες δεκαδες μελη αντε εκατονταδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Ναι δεν διαφωνώ οτι αυτός είναι ο σκοπός του προγράμματος ούτε είναι κακό να το χρησιμοποιεί κάποιος έτσι εννοείται! Εταιρικά με χιλιάδες γραμμές υπάρχουν κι άλλα. Το θέμα είναι να συμφέρει τον συνδρομητή. Το αν συμφέρει την εταιρεία είναι δικό της πρόβλημα ;) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Χαχαχα, λοιπόν δεν με ενδιαφέρει να μου δηλώσετε στο ιστολόγιο αυτό τι επαγγέλλεστε. Έχω άλλωστε υψηλό δείκτη νοημοσύνης και καταλαβαίνω πολλά παραπάνω πράματα από αυτά που γράφονται εδώ μέσα. Εγώ το ξαναλέω και ας προσπαθείτε να το θάψετε εσείς με τα σχόλια σας: Η WIND είχε από την αρχή αυτό ακριβώς το σχέδιο, αυξάνω το πελατολόγιο μου με την αφρόκρεμα (Στρ/κοί) δελεάζοντας τους με επιδοτήσεις και όποτε αποφασίσω ότι έχω ένα ικανοποιητικό αριθμό τους βάζω ένα χαράτσι ανά γραμμή (β' φάση σχεδίου). Τώρα μένει να δούμε τι άλλα σχέδια έχει αυτή η εταιρία για εμάς. [] Παρακαλούνται οι φοιτητάκοι να μην γεμίζουν ανούσια σχόλια την παρούσα δημόσια συζήτηση και ειδικότερα αναφέρομαι στο DemetreKre ο οποίος από 8 χρονών χρησιμοποιεί ασυστόλως πομποδέκτη ηλεκτρομαγνητικών ραδιοκυμάτων εγγύς του εγκεφάλου του [/] sterpan χαρακτηρισμοί του τύπου "φοιτητάκοι" και προσβολές σε άλλα μέλη του forum δεν ανεχόμαστε. Έχεις μια ποινή για τη συμπεριφορά σου αυτή. Στις τρεις θα σου απαγορευτεί η είσοδος στο forum. Διάβασε τους Ορους Πρόσβασης και Χρήσης και φρόντισε να τους τηρείς. Α, και επειδή έχεις υψηλό δείκτη νοημοσύνης, προς ενημέρωσή σου, το myphone.gr/forum είναι πίνακας συζητήσεων και όχι ιστολόγιο. Συνέχεια εδώ ΜΟΝΟ εντός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sterpan Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Η WIND αντί να κοιτάξει να βελτιώσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες που προσφέρει επενδύει σε διαφημιστικές καμπάνιες τύπου Τρύφωνα Σαμαρά (Q) και "Αγαπούλα - Πούλα" έτσι και εγώ με το που μου έρθει λογαριασμός με έστω και 1 ευρώπουλο το οποίο δεν το περιμένω θα της πω "Ευρώπουλο; - Πούλ_! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) Έχω πέντε γραμμές στο πρόγραμμα πριν την λήξη και επαναφορά του. Οι δύο κάνουν χρεώσιμες κλήσεις, η μία μη χρεώσιμες (ενδοεταιρικές) και οι δύο δεν κάνουν καθόλου κλήσεις. Σήμερα ενημερώθηκα από το e-bill για ον λογαριασμό μου. Ουδεμία διαφοροποίηση με τα ισχύοντα κατά την ενεργοποίηση των γραμμών. Στις δύο γραμμές που είχαν χρεώσιμες κλήσεις έγιναν εκπτώσεις επί της αξίας των κλήσεων ενώ στις υπόλοιπες τρεις γραμμές δεν έγινε καμία χρέωση. Τελικά η έκπτωση κίνησης δεν έχει γίνει. Είδα ότι υπάρχει μία επιστροφή αλλά δεν είναι λόγω κλήσεων. Δεν έχει χρεώσει τίποτε στις γραμμές οι οποίες δεν έχουν χρεώσιμες κλήσεις αλλά έχουν γίνει αλλαγές στην τιμολόγηση. Κάτι άλλο που είδα είναι ότι ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης είναι 60" και όχι 30" Το παράξενο είναι πως υπάρχουν και κάποιες κλήσεις με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 30" Έστειλα mail στην Wind για να με ενημερώσει. Εάν δεν απαντήσει ή εάν δεν με πείσει τότε υπάρχει και ο συνήγορος του καταναλωτή. Edited January 16, 2012 by kost_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts