Jump to content

[Επίσημο] Nokia N76

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 817
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ρε παιδιά σε όσους παρουσιάζετε το πρόβλημα του ξεφλουδίσματος από που είναι κατασκευασμένο το κινητό σας; δεν μου έχει τύχει σε κανένα κινητό μέχρι τώρα. Και είναι κρίμα,ειδικά για τόσο νέα κινητά 10 ημερών,που ακούω,να παθαίνουν τόσο σημαντικές εξωτερικές καταστροφές.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Στην αντιπροσωπια που ρώτησα (alpha copy) είχαν ενα αλλο κρουσμα. Μου ειπαν αυριο να παω και σε 2 ωρες θα ειναι οπως πριν. Θα αλλαξουν ολο το μπροστά ή κατι τετοιο.. Παλι καλα που λυνεται το προβλημα..

Στην αντιπροσωπια που ρώτησα (alpha copy) είχαν ενα αλλο κρουσμα. Μου ειπαν αυριο να παω και σε 2 ωρες θα ειναι οπως πριν. Θα αλλαξουν ολο το μπροστά ή κατι τετοιο.. Παλι καλα που λυνεται το προβλημα..

Εφοσων καλυπτεται απο την εγγυηση παλι καλα .Αυτο ελειπε κιολας ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Και γιατί χαίρεστε ακριβώς; Που θα μάθετε τους υπαλλήλους των Nokia shops με τα μικρα τους ονόματα; Γιατί αν δεν έκαναν καμμία αναβάθμιση στην ποιότητα των υλικών τους, θα πηγαίνετε πολύ συχνά από εκεί!
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Moυ το αλλαξαν σημερα μεσα σε 2 ώρες. Βασικα πηγε η κοπελια να βγαλει την καρτα μνημης και ξεφλουδιστικε και το καλλυμα της μνημης μπροστα της και το αλλαξαμε και αυτο!!! Φυσικα και δεν μου χρεωσαν τιποτα..

Κι εμένα έχει ξεφλουδίσει σε μια γωίτσα αλλά ελάχιστα κι αυτό γιατί κάποια στιγμή μου έπεσε από τα χέρια και σε εκείνο το σημείο ακριβώς έκανε ένα χτυπηματάκι. Παρ όλα αυτά όμως δεν προχώρησε το ξεφλούδισμα.

Με έχει επίσης τελευταία εκνευρίσει απίστευτα ο player που έχει η nokia και αναγκάστηκα να βάλω τον LCG αλλά το κακό είναι οτι δεν μπορώ να τον διαχειριστώ από τα εξωτερικά πλήκτρα και πρέπει να ανοίγω το κινητό. Αυτό που με εκνευρίζει κυρίως είναι οτι με τον player της nokia δεν μπορώ να βλέπω τα κομμάτια ταξινομημένα σε φακέλους αλλά τα βλέπω όλα μαζί. Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται για να βρεις ε΄να κομμάτι όταν έχεις μέσα κοντά 1G μουσική. Το ίδιο χαοτικό ήταν και όταν προσπάθησα με τον "μαμά" player να τα οργανώσω σε playlists!!!

paides vrika apo ena irakino to kinito 85 dollaria. vevaia de mou to poula alla an 8elw 8a prospa8isw na to parw. to 8ema einai oti mou eipe pws den 8a doulepsei edw me tin karta mou kai den kserw kata poso einai ali8eia k an einai mporw na tou kanw kati...

paidia ego apo triti tha to exo sta xeria mou kai malista se kokkino! den ksero an tha ksefloudizei i an tha kaigetai apo ton ilio alla eimai poly xaroumenos pou tha to tsimpiso~!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

τον διαγωνισμό για σχεδιαστές και μη δεν ξέρω αν τον γνωρίζετε

απλά εδώ παραθέτω το δικό μου σχέδιο

όποιος θέλει βοηθάει στον διαγωνισμό

και ψηφίζει εδώ>>>>> ΝΟΚΙΑ TALENT

ΚΑΙ φυσικά δίνει 5 points.....ευχαριστώ....:lol:http://img341.imageshack.us/img341/8239/myn76hi7.jpg

erotisi: to oti to n76 den ypostirizei to AD2P i opos allios legetai to protypo ixou meso BT den simainei oti den mporeis na pareis ena zeygari akoustika asyrmata kai na akous meso BT? etsi den einai? to leo ayto giati ena filaraki exei ena zeygari akoustika SONY pou meso BT syndeontai me to 6680 tou alla kai me to 6230 mou kai paizoun mousiki xoris provlima! ektos an ayta ta kinita exoun AD2P kai den exei to N76! paratravigmeno akougetai.......

HUAWEI IDEOS X5 PRO

erotisi: to oti to n76 den ypostirizei to AD2P i opos allios legetai to protypo ixou meso BT den simainei oti den mporeis na pareis ena zeygari akoustika asyrmata kai na akous meso BT? etsi den einai? to leo ayto giati ena filaraki exei ena zeygari akoustika SONY pou meso BT syndeontai me to 6680 tou alla kai me to 6230 mou kai paizoun mousiki xoris provlima! ektos an ayta ta kinita exoun AD2P kai den exei to N76! paratravigmeno akougetai.......

Το ότι το Ν76 δεν προσφέρει το πρότυπο AD2P, όπως άλλωστε και τα 6680 και 6230 δε σημαίνει ότι δε μεταφέρεται ο ήχος μέσω BT. Απλά με το AD2P ο ήχος μεταφέρεται μέσω BT από το τηλέφωνο στα ακουστικά στερεοφωνικά. Και αυτό αποκλείεται να το υποστηρίζουν τα πολύ παλιότερα 6680 και 6230. Τα ακουστικά δουλεύουν κανονικά, η μουσική ακούγεται, αλλά ακούγεται μονοφωνικά.

Εν ολίγοις: AD2P= ασύρματη στερεοφωνική μετάδοση ήχου μέσω BT.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

eyxaristo para poly kai sorry gia tin mallon koufi erotisi! argotera to thymithika oti milame gia stereo alla den eixa xrono na diorthoso to post mou! thanx pantos......

/EDIT: tora molis diavasa oti i vodafone pou to eisagei apokleistika stin Agglia (UK) stamata amesa tin kykloforia tou logo pollon epistrofon!

HUAWEI IDEOS X5 PRO

συγνώμη αλλά η κάμερα αυτού του κινητού είναι πολύ μάπα τελικα...

και πολύ δύσχρηστη .....

Είναι θέμα συνήθειας..........και εμένα στην αρχή μου φάνηκε δύσκολη με τόσες ρυθμίσεις που έχει......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

paulito μπορείς να μας γράψεις το Link που γράφει αυτήν την πληροφορία που μας έγραψες νωρίτερα? Εννοώ για το ότι η vodafone της UK αποσύρει το συγκεκριμμένο μοντέλο λόγω των πολλών επιστροφών που είχαν.

Ευχαριστώ,

Δότα

ποια κάρτα μνήμης απο το πλαίσιο ειναι συμβατη με το κινητό? 1 ή 2GB
http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG

paulito μπορείς να μας γράψεις το Link που γράφει αυτήν την πληροφορία που μας έγραψες νωρίτερα? Εννοώ για το ότι η vodafone της UK αποσύρει το συγκεκριμμένο μοντέλο λόγω των πολλών επιστροφών που είχαν.

Ευχαριστώ,

Δότα

Δεν με λενε paulito :p,το λινκ θα το βρεις εδω

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/5611_Vodafone_withdraw_N76_due_to_r.php

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

kalispera paidia..mia erotisi...exeis kaneis kammeno pixel stin esoteriki tou othoni?to evlepa apo tin proti mera pou to pira alla nomiza oti itan tou prostateutikou pou eixe,alla otan to evgala itan to idio...paei gia allagi othonis i mou fainetai?

kalispera paidia..mia erotisi...exeis kaneis kammeno pixel stin esoteriki tou othoni?to evlepa apo tin proti mera pou to pira alla nomiza oti itan tou prostateutikou pou eixe,alla otan to evgala itan to idio...paei gia allagi othonis i mou fainetai?

Η εγγυηση καλυβει απο 3 και πανω!τωρα αν θες να αλλαξεις οθονη για ενα pixel!παντως και σε μενα στο n73 μου εχει καει ενα αλλα σιγα μορε δεν φαινεται;):p:D

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]