Jump to content

Dota

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dota

  • Ημ. Γέννησης 09/11/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Dota's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γιατί να μην είσαι φίλος δικός μου.....
  2. ΤΕΛΕΙΑ!!! Αντρέα το έκανα!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Έχει μεγάλη διαφορά! Τωρα που το κατάλαβα θα το κάνω και στο mi A2 που το έχει πάρει η μαμά μου!
  3. Δεν υπάρχουν αποθέματα λόγω κορονοϊού, έχει μεγάλη ζήτηση λόγω αυτού που είναι (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ).. οπότε πήγε στα ύψη η τιμή του (το 128gb 299€ από Κίνα χωρίς τα μεταφορικά σήμερα)!!! diamantis_ αυτοί που μου είπανε 100€ + ΦΠΑ για την οθόνη, μου είπανε ότι δεν θα δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα.. Κάποιοι άλλοι που μου ζητούσαν από 130€ έως 140€ μου είπαν ότι ήταν ιμιτασιον καλή ποιότητας. Ένας άλλος μου είπε 149,00€ το κόστος μόνο της οθόνης συν 20€ περαστικά αλλά ότι είναι η γνήσια. Το σκρουτζομάγαζο που το πήρα με έδωσε το τηλ ενός εξουσιοδοτημένου σερβις και μου είπε 230€ ενώ μία γνωστή αλυσίδα στο χώρο των ηλεκτρονικών προϊόντων μου είπε 199,90€. Τέλος ένα παλικάρι που ασχολείται με τέτοια μου είπε ότι ιμιτασιον από Κίνα βρήκε με 90€ συν 15€ περαστικά κι ένας άλλος την γνήσια από έξω ότι την βρήκε 165+ΦΠΑ συν τα περαστικά.... Όποιος θέλει τον ενημερώνω και προσωπικά για τα στοιχεία των επιχειρήσεων! qsis σε ευχαριστώ πολύ για την τόσο αναλυτική σου απάντηση! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την κάθε βοήθεια που μου δίνετε κάθε φορά που την ζητάω! Είστε πραγματικά ο θησαυρός μου στα θέματα των κινητών!!!
  4. Αααα γι'αυτό κάποιος μου ζήτησε 124€ αλλά μου είπε ότι δεν θα δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα... μάλισταααα.. Μα πόσοι παπατζήδες υπάρχουν? Φαίνεται σοβαρή εταιρία με μούρη στο ιντερνετ και τελικά .. μια μούφα! Συμφωνώ adi32 ότι το μεταχειρισμένο είναι η πιο καλή λύση αυτή τη στιγμή, γι'αυτό ζήτησα και την βοήθεια της ομάδας.. αν ακούσετε κάτι, να με έχετε στο νου σας! Εγώ Θεσσαλονίκη είμαι! Εκτός αν ανοίξει για τα καλά η αγορά και πέσουν οι τιμές της γνήσιας.. το παρακολουθούμε κι αυτό!
  5. Από χθες το μεσημέρι προσπαθώ να βάλω τις εφαρμογές μου.. ήδη έχω βρίσει τόσες φορές για την βλακεία αυτή που έχει και δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω όπως το θέλω!!! Τι είναι αυτό το miui που θα το ευχαριστηθώ κιόλας? Μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι καλά? Εγώ το πιο απλό πήγα να κάνω .. να κατεβάσω τις εφαρμογές μου και να βάλω στις οθόνες μόνο αυτές που θέλω και τις άλλες να τις έχω κρυμμένες και να τις χρησιμοποιώ όποτε θέλω πατώντας ένα κουμπί! Άντε κάντο τώρα αυτό σ αυτήν τη συσκευή! Τα νεύρα μου! Μου έχει ένα σωρό άχρηστα πράγματα... κάνει πιο πολύ ώρα να φορτώσει κάτι.. απογοήτευση! Ενώ το mi A3 (και τα προηγούμενα της ίδιας σειράς που είχα) το άνοιγες,, κατέβαζες ότι ήθελες εσύ, τα έβαζες στην σειρά που ήθελες εσυ και το δούλευες όμορφα κι ωραία όπως εσύ ήθελες! Γιατί ρε φίλε να έχω προγράμματα μέσα που δεν θέλω να τα χρησιμοποιήσω και να τα βλέπω κιόλας καθημερινά???? Εσύ στο σπίτι σου θα έβαζες πράγματα που δεν ήθελες επειδή θα ήταν δώρο με το σπίτι??? Όχι! Όσο για μια ΙPS LCD που ανέφερε ο Diamantis_ τι ακριβώς είναι? Δεν είναι τεχνολογίας amoled αλλά είναι τεχνολογίας lcd ?? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α.. ξέχασα... Αφήστε που είναι τεράστιο και βαρύ! Μέχρι και στην εξωτερική εμφάνιση είναι κλάσεις ανώτερο το mi A3!!!! Κάντε όλοι σας κάτι σας παρακαλώ να βρούμε μια γνήσια οθόνη φθηνή να ξαναπιάσω στα χέρια μου το Α3 μου... pleaseeeee
  6. Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κατ' αρχήν για τον τόσο μεγάλο κόπο που έκανες! Το κινητό το περιμένω από ώρα σε ώρα να μου έρθει με την κούριερ... Μια γενική ερώτηση: όλα αυτά τα κάνω απ'ευθείας στο κινητό ή να το συνδέσω καλύτερα στο laptop και να τα κάνω μέσω laptop στην συσκευή? Όταν τα κάνω όλα αυτά, πως θα καταλάβω ότι έγιναν? θα βγει κάποια συντόμευση στο desktop του κινητού? ή με αυτήν την διαδικασία αλλάζουμε τις ρυθμίσεις του ήδη εγκατεστημένου λογισμικού της κάμερας?
  7. Καλημέρα σας! Αφού μου κλέψανε το mi A1, το αντικατέστησα με το mi A2, το οποίο αντικατέστησα με το mi A3 αλλά πριν λίγες μέρες μου έπεσε κι έσπασε η εσωτερική του οθόνη (ούτε 5 μηνών συσκευή σνιφ σνιφ..) ... κι όλα αυτά μέσα σε δύο χρόνια!!! Χθες παρήγγειλα το redmi note 8T/128GB και πρώτη φορά θα δω πως είναι το λογισμικό της Xiaomi, το miui. Βασίζομαι στην βοήθειά σας σε περίπτωση προβλημάτων... Το σημαντικό όμως είναι να περάσω την gcam! Στο mi A2 είχα προσπαθήσω ν΄ακολουθήσω τις οδηγίες του Antretng.. αλλά με τίποτα δεν μπορούσα! Μου φαινότανε κινέζικα :lol: Σας παρακαλώ, μήπως υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός εγκατάστασης για αρχάριους? Να λέει βήμα βήμα τις κινήσεις! Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  8. Τελικά παρήγγειλα το redmi note 8T/128GB λευκό στα 170€ και λογικά σήμερα θα το παραλάβω.. Ωστόσο ενημέρωσα δύο τεχνικούς να έχουν το νου τους σε περίπτωση που τους πέσει στα χέρια τους κάποιο Α3 με άλλο πρόβλημα (πχ. καμμένη πλακέτα κλπ) να χρησιμοποιήσουμε την οθόνη τους με μικρότερο κόστος εννοείται.. Συμβουλή: Να τα προσέχετε πολύ τα Α3! Να τα φέρεστε με πολύ αγάπη και τρυφερότητα!!! Θα ήθελα να ζητήσω μία ακόμη χάρη.. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link με οδηγίες για να βάλω gcam μήπως μπορέσω τώρα να το κάνω στο 8Τ..?
  9. To NFC τι ακριβώς είναι? Το γκούγκλαρα τώρα και το είδα.. Εσείς θα το προτιμούσατε να υπήρχε στο κινητό σας? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν έχεις την NFC τεχνολογία στο κινητό σου δεν μπορείς να κάνεις τις ίδιες λειτουργίες με κάποιες εφαρμογές? Π.χ. την πληρωμή χωρίς πιστωτική?
  10. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας! Το κινητό μου έπεσε από πολύ μικρό ύψος πάνω στο χαλί πάνω και η εξωτερική οθόνη δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά... Αν όμως το γυρνούσες στο φως το κινητό θα έβλεπες ότι η μέσα η οθόνη είχε ραγίσει πολύ... Ωστόσο όλοι μου είπανε ότι αλλαγή γίνεται και στην εσωτερική οθόνη και στην εξωτερική που είναι η οθόνη αφής! Μετά λοιπόν από τη μεγάλη έρευνα που έκανα (έχω και λεπτομέρειες για όποιον ενδιαφέρεται) θα μοιραστώ μαζί σας αυτά που έμαθα: - Το κόστος για την αλλαγή της οθόνης με γνήσια είναι στα 170,00€ με 230,00€ - Το κόστος για την αλλαγή της οθόνης με ιμιτασιόν είναι στα 105,00€ με 180,00€ σε αυτήν την περίπτωση κάποιοι σε ενημερώνουν εκ των προτέρων ότι δεν θα δουλεύει καν το δαχτυλικό αποτύπωμα! - Από τις οχτώ επιχειρήσεις που μίλησα, μόνο η μία το είχε ετοιμοπαράδοτο και όλες οι άλλες θα το είχαν μετά από 20-30 ημέρες! - Η τιμή αγοράς της συσκευής στα σκρουτζομάγαζα έχει ανέβει απίστευτα! Εγώ το είχα αγοράσει 170€ (128GB - λευκό) και τώρα το 64GB το λευκό έχει 320,00€!!! ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μετά από αυτά που σας έγραψα... αποφάσισα να μην το φτιάξω για την ώρα και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Green_Dragon (στο μυαλό μου ήσασταν???)!!! Είχα αγοράσει το xiaomi mi A1 και μου το κλέψανε! Μετά αγόρασα το mi A2 και το έδωσα στην μαμά μου μετά από ένα χρόνο για να πάρω το mi A3!! Οπότε κοίταξα να ξαναγοράσω έστω το mi A2, αλλά τα ελάχιστα κομμάτια που υπάρχουν είναι πανάκριβα!!! Σκέφτομαι όπως είπε ο Green_Dragon να πάω στο note 8/8T και όταν κι άμα πέσουν οι τιμές των ανταλλακτικών, να φτιάξω και το mi A3! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο? Σε αυτά τα δύο δεν υπάρχει κάποια τεράστια διαφορά, σωστά?
  11. Από χθες είμαι να σκάσω!!!! Έσπασε η εσωτερική οθόνη του Mi A3 μου και δεν ξέρω τι να κάνω... Μένω Θεσσαλονίκη και το είχα αγοράσει πριν λίγους μήνες από Αθήνα από ένα σκρουτσομάγαζο. Η εγγύηση λογικά μου είναι άχρηστη αφού έπεσε από της κόρης μου τα χέρια (από απόσταση 30-40 εκ από το πάτωμα και πάνω στο χαλί!!!!!!). Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες λύσεις? Που ν΄απευθυνθώ? Αξίζει να το φτιάξω? Πόσο θα κοστίσει? Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία???
  12. Καλημέρα σας!! Από προχθές είμαι κι εγώ κάτοχος του mi A3 128gb σε λευκό, αγορά από σκρουτζομάγαζο. Σχετικά με την led ειδοποίηση, όταν ήταν χαμηλή η μπαταρία δεν άναβε ούτε με το λογισμικό που προτείνατε.. την επόμενη μέρα που ήταν φουλ η μπαταρία άρχισε να λειτουργεί κανονικά.. χωρίς έξτρα λογισμικό (το είχα απεγκαταστήσει)...
  13. Είχα το Mi A1 που όταν μου το κλέψανε πήρα το Mi A2 και τώρα θέλω να πάρω το Mi A3 4/128! Από πού να το αγοράσω φθηνά και γρήγορα; Έχετε κάποιο μαγαζί να μου προτείνετε; Το 1ο το χρυσοπλήρωσα από μεγάλη αλυσίδα της Θεσσαλονίκης, το 2ο το πήρα από σκρουτζομαγαζο της Αθήνας...
  14. Εδω και λιγο καιρο εχω κι εγω το ιδιο θεμα σχετικα με τα data στην καρτα της cosmote που εχω. Αν και βαζω προεπιλογη για internet να παιρνει απο την καρτα της wind που εχω, η συσκευη μου πηγαινει κι ανοιγει τα δεδομενα με την cosmote καρτα. Αυτο το κανει οταν δεν εχει σημα το internet της προεπιλεγμενης μου καρτας. Ελεγα οτι φταιει η συσκευη μου που ειναι μια αθλια mls diamond... αλλα μηπως ειναι κανενα τρικ των εταιριων κινητης τηλεφωνιας;
  15. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Κλείνω περισσότερο λοιπον προς το mi A2 (όχι ομως το lite)!! Μήπως μπορείτε να μου συστήσετε και καποιο καλό μαγαζί για να τ αγορασω; Είτε από Ελλάδα (skroutzομάγαζα) είτε από εξωτερικό.. Δεν με νοιάζει η αναμονή αν έχει μεγάλη διαφορα τιμής... Αν δεν θέλετε να γράψετε δημόσια κάποιο μαγαζί λόγω διαφήμισης... στείλτε μου π.μ. αν δεν σας κανει κόπο.. Ευχαριστώ και πάλι!!
×
×
  • Create New...