Jump to content

nickthegreek1990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    281
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickthegreek1990

  1. Παιδιά τ βοήθειά σας! Ειχα πάρει μια προσφορα για 2 συνδεσεις κοσμοτε στο απεριοριστο 65 στα 25ε εκαστη. Εκδοθηκε ο πρωτος και δεν εδωσα πολυ σημασία στις εκπτώσεις κτλ γιατι δεν ήταν ολοκληρος ο μήνας που ημουν ενταγμένος στα νέα πακέτα. Εκδόθηκε και ο δεύτερος λογαριασμός και παρατήρησα οτι ενώ η μία σύνδεση βγαίνει στα 25ε (και μαζί με εξτρα χρήση γυρω στα 30 συνολικά), στη δεύτερη χωρίς να εχω κάνει χρήση εκτός προγραμματος ή να έχω κάποιο εξτρα πακετό καλούμαι να πληρώσω 31!! Τι μπορώ να κάνω?
  2. Καλησπέρα, εχω 2 συνδέσεις μία απεριοριστα 45 παλαιο και μια προς ολους 30. Μου πρότιναν προανανεωση για την μία (λήγει το προηγουμενο συμβολαιο τον μάρτιο) και ανανέωση για την αλλη στο απεριοριστα 65 στα 25ε για κάθε σύνδεση, για 18 μήνες. Πιστεύεται αξίζει να υπογράψω ή η δέσμευση είναι μεγάλη και θα το μετανιώσω στο χρόνο πάνω? Επίσης το 1.5 gb της μίας σύνδεσης μπορώ να το μοιράζω με το ipad μου, γιατί δεν πρόκειται να το καταναλώσω απο το κινητό? Kαι αν ναι πως να το κάνω?
  3. Ήθελα να ρωτήσω, τα 300μβ προκύπτουν από την αθροιση upload και download η μόνο τα mb που έχω κάνει download??
  4. Eνεργοποιησα και εγω την υπηρεσια. Εχω το iphone και μου ειπαν οτι δεν χρειάζεται καμία ρυθμιση αλλα δεν παιζει τπτ.. Δεν ενεργοποιείται κατευθειαν η υπηρεσία? Πρέπει να περάσουν καποιες ώρες πρώτα?
  5. Να ρωτήσω κάτι.. Υπάρχει ελάχιστη παραμονή στην υπηρεσία.. Επειδή ζω στο εξωτερικο και θα ερθω Ελλαδα για το καλοκαίρι, μπορω να ενεργοποιήσω την προσφορα μονο για τρεις μήνες?
  6. Moλις ενεργοποίηση την υπηρεσία.. 3 λεπτά πέρνει..
  7. @akis_k Ευχαριστώ φίλε :)
  8. Mπορείς να κάνεις μια συνδεση πχ στο προγραμμα iphone lite 100 τωρα και να πάρεις το τηλέφωνο μεσα Ιουλίου η λέω βλακείες? Επίσης μπορεις να κάνεις μονο την συνδεση χωρίς να πάρεις τηλέφωνο?
  9. Oπως πάει καποιος στο Γερμανο να πάρει ενα κινητό πχ 300ευρώ χωρίς να το πολυσκεφτεί έτσι και κάποιος αλλος θα παει και πάρει ενα vertu... Δηλ αν κάποιος βγάζει 50.000ε το μήνα ειναι πολλά τα 5 για κινητό που θα το έχει ενα χρόνο περίπου?
  10. Mε ενδιαφέρει να μην βλέπουν οι άλλοι ότι μιλάω... Οταν λέω bluetooth εννοώ για χρήση με κινητό τηλέφωνο. Yπάρχει κάποιο site στο ιντερνετ σχετικό με το θέμα?
  11. Θέλω να έχω επικοινωνία με ατομο σε μια αποσταση 500m χωρίς να γίνομαι αντιληπτός. Τι λύσεις υπάρχουν? Φαντάζομαι πρέπει να βρω ενα μικρόφωνο-ακουστικό όσο πιο μικρό γίνεται? Το κόστος δεν με απασχολεί. http://www.online2college.com/wireless.jpg πχ κάτι τέτοιο?Επίσης υπάρχουν τοσο μικρά bluetooth?
  12. Δουλεύει και σε εμένα. Και εχω στείλει και το μήνυμα απο το εξωτερικό απο όπου σας διαβάζω.
  13. Μπορώ να βρω αυτη την περίοδο το 8800 sirocco silver και σε καλή σχετικά τιμή? Ψιλοέψαξα στο ebay αλλα τίποτα.. Καμιά ιδέα?
  14. Αμα εχω οικογενειακό πρόγραμμα θα βλέπω και τα 2 νουμερα που είναι στο "πακέτο"?
  15. Να σας ρωτήσω λίγο κάτι. Εχω ενα κινητο με συνδεση στ κοσμοτε, στο κοσμοτε 120 και ειμαι μελος οικογενειακου πακέτου. Στις 20 Ιουνίου η συνδεση κληνει εναν χρόνο. Θα έχω επιδότηση? Και αν ναι, ποσο περίπου?
  16. Μετά το ιφον είναι το καλύτερο κινητό που είχα. Θα στο πρότινα. Πανε δες το απο κοντά και κρίνε και μονος σου...
  17. Αλλαξα για 2η φορα τα ασημένια μέρη. Αυτή τη φορά τα άλλαξα όλα... Και ας πουμε έγινε ψιλοβλακεία γιατί με βάλαν πληκτρολόγιο που δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες, αλλα δεν πειράζει. Την αλλαγή την έκανα σε κατάστημα νοκια του εξωτερικού. Σε μία ώρα ήμουν έτοιμος. Εβαλα και το νέο firmware που υποστηρίζει την αναζήτηση σε όλο το τηλέφωνο. Πολύ πρακτική λειτουργία και μπράβο στ νόκια. Το τηλεφωνάκι τώρα είναι σαν καινούριο. Ας ελπίσουμε τα νέα ασημένια μέρη να μην είναι όπως των πρώτων παρτίδων και να μην έχω ξανα πρόβλημα...
  18. Μου ειχαν πει σε νοκια σοπ του εξωτερικου οτι το προβλημα ηταν στις πρωτες συσκευες και τωρα εχει διορθωθει.
  19. Το κάπακι της κάρτας μνήμης είναι γεγονός ότι δεν κλείνει τέλεια.. Σ φαίνεται οτι ειναι ανοιχτό αλλα στην πραγματικότητα δεν ειναι...
×
×
  • Create New...