zaharakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Τελικά όποτε αποφασίζω να γράψω εδώ, λίγο μετά βρίσκω τη λύση. μηπως επειδη οι απαντησεις των παιδιων εδω μεσα σε βοηθανε που να ψαξεις ??;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zame Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ψάξε στις ρυθμίσεις κάπου έχει κάτι σχετικό ... Πάντως το hotmail είναι πολύ άβολο να το βλέπεις σε τόσο μικρή οθόνη εχω φτιάξει τις ρυθμίσεις και μου ανοιγει όλες τις σελιδες σε classic προβολή εκτος απο την msn την οποία μου την ανοίγει σαν http://www.mobile.msn.com!! άβολο είναι το ξέρω απλά ακόμη πειραματίζομαι με το internet και γιαυτό ρωτάω... απλα θα μου άρεσε να έχω και την msn σε classic προβολή αν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Οποτε τελικά το phone weaver δημιουργεί προβλήματα? Διότι είναι στην λίστα του Δημήτρη (zahararis) και λέει πως δουλεύει καλά. Σκεφτόμουνα να το βάλω οποτε πείτε μου για να ξέρω. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Οποτε τελικά το phone weaver δημιουργεί προβλήματα? Διότι είναι στην λίστα του Δημήτρη (zahararis) και λέει πως δουλεύει καλά. Σκεφτόμουνα να το βάλω οποτε πείτε μου για να ξέρω. To phone weaver dimiourgei problimata mono ean nomizeis oti to exeis klisei... alla telika exeis kanei lathos. :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 To phone weaver dimiourgei problimata mono ean nomizeis oti to exeis klisei... alla telika exeis kanei lathos. :p :) μα καλά αυτό αφού είναι για profiles κτλ... δεν πρέπει να είναι συνεχεια ανοιχτό και να τρέχει στην μνήμη; Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 To phone weaver dimiourgei problimata mono ean nomizeis oti to exeis klisei... alla telika exeis kanei lathos. :p :) Το PhoneWeaver όχι μόνο δε δημιουργεί προβλήατα, αλλά είναι και ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα. Απλά, επειδή ΔΕΝ το είχα σαν today plugin, πίστευα ότι ΔΕΝ τρέχει, όμως αυτό έτρεχε στο BackGround χωρίς να είναι κάπου εμφανές ... Διόρθωσα τα settings του και όλα καλά. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Το PhoneWeaver όχι μόνο δε δημιουργεί προβλήατα, αλλά είναι και ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα. Απλά, επειδή ΔΕΝ το είχα σαν today plugin, πίστευα ότι ΔΕΝ τρέχει, όμως αυτό έτρεχε στο BackGround χωρίς να είναι κάπου εμφανές ... Διόρθωσα τα settings του και όλα καλά. οποτε τελικά τώρα που το ρύθμισες σωστά δεν σου ανοίγει το gprs στις 7 και 12 όπως έλεγες και όλα ok, έτσι; Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zame Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 το ενδεχόμενο να μην ανοίγουν κάποιες σελίδες ή κάποιες να ανοίγουν μόνο σε mobile έκδοση παρόλο τις ρυθμίσεις που έχουμε κάνει, υπάρχει?? όχι τιποτε αλλο αλλα να μην γεμίζω και το forum με περιττες και βλακείες ερωτήσεις και σας πρίζω κιόλας!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Οποτε τελικά το phone weaver δημιουργεί προβλήματα? Διότι είναι στην λίστα του Δημήτρη (zahararis) και λέει πως δουλεύει καλά. Σκεφτόμουνα να το βάλω οποτε πείτε μου για να ξέρω. αυτο καλα δουλευει...το θεμα ειναι ομως και πως θα το ρυθμισεις :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 θα ηταν πιο ευκολο να σε βοηθησουμε αν μας ελεγες τι προγραμματα εχεις εγκαταστησει στο τηλ σου ;) για τον φωτισμο καποιο προγραμμα που εχει auto profiles και για το gprs ο καιρος στο htc today plugin να ειναι σε auto download ;) Κι εμένα μου το κάνει αυτό, αν και δεν έχω παρατηρ'ησει αν το κάνει συγκεκριμένες ώρες.Πότε συνδέεται με το vodafone HSPDA, πότε με το vodafone gprs και πότε με το vodafone 3g web... Τις πταίει; Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα πρόγραμμα πέρα από αυτά της μαμάς ace που είχε πάνω από την αρχή. Πως ρυθμίζεις αν θέλεις τον καιρό της today plugin στο auto download? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω μερικά πράγματα για την συκευή μια που σκέφτομαι και εγώ μήπως την αποκτήσω τις επόμενες ημέρες! Είμαι κάπως άσχετος από PDA, αν και πριν αρκετά χρόνια είχα αποκτήσει το πρώτο, και αρκετά ακριβό, windows ce Cassiopeia E-105 το οποίο έχω ακόμη στην βιβλιοθήκη μου, σχεδόν αχρησιμοποίητο... Έχω βολευτευτεί αρκετά τα τελευταία χρόνια με τα symbian κινητά, SX1, N70, N73 & τώρα πια το Ν80 και σκέφτομαι είτε το Ν95 8GB ή να δοκιμάσω το Tytan II, αλλά έχω μερικές απορίες. Η ποιότητα video από την κάμερα είναι καλή? Έχει την δυνατότητα να στείλει MMS? Από άποψη ευχρηστίας σαν τηλέφωνο? Θα προσπαθήσω να περάσω αύριο από το Πλαίσιο όπου μου είπαν ότι θα έχουν να το δω. Ευχαριστώ! Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω μερικά πράγματα για την συκευή μια που σκέφτομαι και εγώ μήπως την αποκτήσω τις επόμενες ημέρες! Είμαι κάπως άσχετος από PDA, αν και πριν αρκετά χρόνια είχα αποκτήσει το πρώτο, και αρκετά ακριβό, windows ce Cassiopeia E-105 το οποίο έχω ακόμη στην βιβλιοθήκη μου, σχεδόν αχρησιμοποίητο... Έχω βολευτευτεί αρκετά τα τελευταία χρόνια με τα symbian κινητά, SX1, N70, N73 & τώρα πια το Ν80 και σκέφτομαι είτε το Ν95 8GB ή να δοκιμάσω το Tytan II, αλλά έχω μερικές απορίες. Η ποιότητα video από την κάμερα είναι καλή? Έχει την δυνατότητα να στείλει MMS? Από άποψη ευχρηστίας σαν τηλέφωνο? Θα προσπαθήσω να περάσω αύριο από το Πλαίσιο όπου μου είπαν ότι θα έχουν να το δω. Ευχαριστώ! Νίκος Η ποιότητα στο Video σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με του N95 αλλά και γενικά από την camera δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις από ένα PDA. Το Kaiser βέβαια έχει την καλύτερη κάμερα για PDA. Φυσικά και στέλνει MMS. Αυτό είναι λίγο σχετικό γιατί εμάς μας φαίνεται χρηστικότατο σαν τηλέφωνο αλλά έχει παρατηρηθεί μια δυσκολία (στην αρχή πάντα) εξοικείωσης ειδικά σε πρώην μακροχρόνιους χρήστες Symbian. Από ποιότητα κατασκευής και δυνατοτήτων πάντως... είναι μακράν μπροστά από αυτά που ξέρεις τόσα χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Νικολα χτυπα το!Και αν δεν σου αρεσει δωστο στον....Αρουλη!:lol: Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Σε θέμα ευχριστίας είναι σαν το 2020 της Qtek; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω μερικά πράγματα για την συκευή μια που σκέφτομαι και εγώ μήπως την αποκτήσω τις επόμενες ημέρες! Είμαι κάπως άσχετος από PDA, αν και πριν αρκετά χρόνια είχα αποκτήσει το πρώτο, και αρκετά ακριβό, windows ce Cassiopeia E-105 το οποίο έχω ακόμη στην βιβλιοθήκη μου, σχεδόν αχρησιμοποίητο... Έχω βολευτευτεί αρκετά τα τελευταία χρόνια με τα symbian κινητά, SX1, N70, N73 & τώρα πια το Ν80 και σκέφτομαι είτε το Ν95 8GB ή να δοκιμάσω το Tytan II, αλλά έχω μερικές απορίες. Η ποιότητα video από την κάμερα είναι καλή? Έχει την δυνατότητα να στείλει MMS? Από άποψη ευχρηστίας σαν τηλέφωνο? Θα προσπαθήσω να περάσω αύριο από το Πλαίσιο όπου μου είπαν ότι θα έχουν να το δω. Ευχαριστώ! Νίκος Αν το συγκρίνεις με το Video του Ν95 είναι απαράδεκτο. Σε ευχρηστία το N95 είναι επίσης μπροστά. Σε θέμα ευχριστίας είναι σαν το 2020 της Qtek; Ευχρηστία σαν hardware είναι η ίδια. Σαν OS υπάρχει μια βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Η ποιότητα στο Video σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με του N95 αλλά και γενικά από την camera δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις από ένα PDA. Το Kaiser βέβαια έχει την καλύτερη κάμερα για PDA. Φυσικά και στέλνει MMS. Αυτό είναι λίγο σχετικό γιατί εμάς μας φαίνεται χρηστικότατο σαν τηλέφωνο αλλά έχει παρατηρηθεί μια δυσκολία (στην αρχή πάντα) εξοικείωσης ειδικά σε πρώην μακροχρόνιους χρήστες Symbian. Από ποιότητα κατασκευής και δυνατοτήτων πάντως... είναι μακράν μπροστά από αυτά που ξέρεις τόσα χρόνια. Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Σίγουρα η κάμερα και το video του Ν95 είναι πολύ καλύτερο, απλώς αναρωτιόμουν σε σχέση με το Ν80 π.χ. που έχει επίσης 3ΜP κάμερα. Μάλλον θα περάσω από το Πλαίσιο και η τελική επιλογή θα γίνει επιτόπου... Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Νικολα χτυπα το!Και αν δεν σου αρεσει δωστο στον....Αρουλη!:lol: Ηλία, αν το δώσω αυτό στον Άρη θα μου το πετάει κάθε μέρα στο κεφάλι...:lol: Δεν είναι ο Άρης για τέτοια πράγματα...θέλει κινητά πολύ μεγάλης αντοχής!!! Απ'ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι πολύ ευχαριστημένος!!! Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Αν το συγκρίνεις με το Video του Ν95 είναι απαράδεκτο. Σε ευχρηστία το N95 είναι επίσης μπροστά. Ευχρηστία σαν hardware είναι η ίδια. Σαν OS υπάρχει μια βελτίωση. Δύσκολα τα πράγματα...Το Ν80 με έχει βολέψει πάρα πολύ, το λειτουργώ με κλειστά τα μάτια, αλλά θέλω κάτι παραπάνω... Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Εχει δοκιμάσει κανένας σας το PocketCM Keyboard? Θέλω να βρώ ένα μεγάλο πληκτρολόγιο να έχει και ελληνικά. Αλλά όχι μόνο για SMS 160 χαρακτήρων, αλλά να μπορώ να γράψω και κανονικά και μικρά και τονούμενα. Εχω δει και το iphone keyboard (Happy Tapping Keyboard) αλλα δεν έχει ελληνικά. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Δύσκολα τα πράγματα...Το Ν80 με έχει βολέψει πάρα πολύ, το λειτουργώ με κλειστά τα μάτια, αλλά θέλω κάτι παραπάνω... Νίκος. Αν θέλεις smartphone μπορείς να πάρεις κάποιο με Windows Mobile 6 Standard ή S60 Αν θέλεις PDA μπορείς να πάρεις κάποιο PPC ή UIQ So Simple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Γνωρίζετε αν μπορούμε να βάλουμε 4GB Micro-SDHC κάρτα στο kaizer ή θα πρέπει να περιοριστούμε στην νορμάλ 2GB Micro-SD? Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Γνωρίζετε αν μπορούμε να βάλουμε 4GB Micro-SDHC κάρτα στο kaizer ή θα πρέπει να περιοριστούμε στην νορμάλ 2GB Micro-SD? Νίκος. Mexri 6GB microSDHC dokimasmeni... mporeis sigoura! ;) Kai gia tis megalyteres... to idio lene! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zame Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Δύσκολα τα πράγματα...Το Ν80 με έχει βολέψει πάρα πολύ, το λειτουργώ με κλειστά τα μάτια, αλλά θέλω κάτι παραπάνω... Νίκος. και εγώ Ν80 είχα και το έχω ακόμη και το λειτουργώ όπως έχω και λειτουργώ και το p1i!! άλλο το ένα κινητό άλλο το άλλο άλλο το ppc με windows mobile αν θέλεις πάντως την γνώμη μου το n80 για μένα ήταν η αρχή το p1i η μετάβαση και το tytn ii η αποθέωση η κορυφή η τελειότητα! και μιλάω για όλους τους τομείς (τουλαχιστον όσους έχω γνωρίσει) το ψάχνω συνέχεια και όσο το ανακαλύπτω τρελένομαι!! τώρα το θέμα είναι τι θέλεις... θέλεις ένα κινητό να κάνεις την δουλειά σου, ένα με δυνατότητες, ή ένα που να μην σε περιορίζει σχεδόν πουθενα? γνώμη μου αν θέλεις κάτι παραπάνω απο uiq και symbian γύρνα και κοίταξε κανένα ppc για μένα kaiser όλα τα λεφτά!! ετσι και αλλιώς symbian έχεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Εχει δοκιμάσει κανένας σας το PocketCM Keyboard? Θέλω να βρώ ένα μεγάλο πληκτρολόγιο να έχει και ελληνικά. Αλλά όχι μόνο για SMS 160 χαρακτήρων, αλλά να μπορώ να γράψω και κανονικά και μικρά και τονούμενα. Εχω δει και το iphone keyboard (Happy Tapping Keyboard) αλλα δεν έχει ελληνικά. Μεταξυ αυτου που αναφερεις και του QuickContact με εχει βολεψει το δευτερο.Βαλτο και θα με θυμηθεις.Οταν ειναι στο "panel" ειναι σαν να εχεις πληκτρολογιο νοκια.επισης εχει και ελληνικα γραμματα στα πληκτρα.Μοναδικο μειον ειναι οτι δεν εχω καταφερει να το κανω να τρεχει αμεσως μολις ανοιγω τις επαφες.Μαλλον κατι κανω λαθος. Ομως το εχω βαλει στο "button 6" kai το ανοιγω απο εκει.:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Ηλία, αν το δώσω αυτό στον Άρη θα μου το πετάει κάθε μέρα στο κεφάλι...:lol: Δεν είναι ο Άρης για τέτοια πράγματα...θέλει κινητά πολύ μεγάλης αντοχής!!! Απ'ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι πολύ ευχαριστημένος!!! Νίκος. Για τον Αρη δεν εχει εφευρεθει ακομα κινητο!!:lol: Στο θεμα μας τωρα,ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ταχυτατο,πολυ ομορφο(λιιιιγο μεγαλουτσικο),δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα ως τωρα,και γενικα ειναι μια τιμια συσκευη.Απο εκει και περα δεν ξερω το παρελθον σου στα ππσ γιατι ειναι μια εντελως διαφορετικη πλατφορμα απο αυτη τον Νοκια.Σιγουρα στην αρχη θα σε δυσκολεψει,αλλα μετα δεν θα ξεκολλας.-Κατι σαν το τωρινο σου αυτοκινητο ενα πραγμα;) Του κανεις οτι θες,και υπαρχει τεραστια ποικιλια εφαρμογων που σιγουρα θα σε καλυψει.Δεν θα αναφερθω στο θεμα πλοηγησης γιατι δεν υπαρχει καμια συγκριση με τα κινητα.(ν95 πχ) Αν θες παντως το ειπα και στον Αρη,να συναντηθουμε να το δεις και απο κοντα,γιατι αλλιως αυτο απο το πλαισιο που ειναι "μαμα" και αλλιως να του εχεις βαλει και 1-2 προγραμματα που το κανουν εντελως διαφορετικο και πιο ευχρηστο! Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts