Panayiotis Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Μάλλον τα μενού εννοεί ( ; )... Στο μενου δεν μπορει να εχει ελληνικα, εκτος αν η συσκευη εχει αγοραστει απο τη ν ace!:) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 καλησπερα σε ολους.ξερει καποιος απο εσας πως να βαλω ελληνικα στο tytnii με hyper dragon iii ? Αν μπορουσε καποιος help. ευχαριστω Ξεκίνα από το hardware πληκτρολόγιο και μετά βλέπεις... http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Πήγα να δοκιμάσω ένα διαφορετικό ελληνικό πληκτρολόγιο και μου ζήτησε restart όταν εγκαταστήθηκε, μετά το restart μου κολλάει στο boot και σιγκεκριμένα στο logo της HTC αυτό το animation που έχει...τι κάνω τώρα ρε παιδιά? ούτε hard reset δεν μπορώ να κάνω :( ούτε το pc το βλέπει όταν το συνδέω, τίποτα...κάποια ιδέα? Αν βλέπει κάποιος τώρα και ξέρει κάτι ας βοηθήσει γιατί αύριο με βλέπω χωρίς τηλέφωνο :( Ακυρο, βρήκα τον τρόπο για hard reset με τα πλήκτρα, δεν το ήξερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Εδω και καιρο εχουν σταματισει να δουλευουν καποια απο τα πληκτρα στο πληκτρολογιο...Δωκιμασα τις official ρομ αλλα τιποτα ...Η βλακεια ειναι οτι καποτε που ρωτησα σε ενα htc service στην θεσσαλονικη για κατι αλλο μου ειπαν οτι τα (at&t) kaiser επισκευαζονται μονο απο την at&t ...Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω?? Ευχαριστω...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Dystyxws ean exeis ekdosi tis AT&T ontws einai dyskolo mias kai i ACE Hellas analambanei mono ta HTC branded. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Παιδιά μια ερωτησούλα ακόμα για το i.Tech Bluetooth Headset που σκέφτομαι να αγοράσω. Χρησιμοποιώ πολύ το Skype με το Kaiser για συνομιλία με φίλους στο εξωτερικό. Με το ενσύρματο handsfree της HTC (αυτό που ήρθε με το Kaiser) δουλεύει τέλεια (μικρόφωνο + ακουστικά), χωρίς καμιά διαφορά απ' τις κανονικές κλήσεις. Το i.Tech δουλεύει με το Skype (μικρόφωνο + ακουστικά); Αν παίζει θα είναι τέλεια! Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και ξέρει ας μου πει. Ευχαριστώ όλους και καλές γιορτές! :) :) :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 δηλ δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου το επισκευασει???Μεγαλη στεναχωρια... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 δηλ δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου το επισκευασει???Μεγαλη στεναχωρια... Ευχαριστω Φυσικά και μπορεί να στο επισκευάσει κάποιος.... εσύ ;) Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Δες στα παρακάτω site υπάρχουν όλα τα ανταλλακτικά http://www.gsm4world.us/shop/tytn-iikaiserp4550-c-210_297.html http://cnn.cn/shop/8925-tilt-kaiser-c-277_448.html Έχω παραγγείλει και από τα 2 site και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Γνήσια ανταλλακτικά και ταχύτατη αποστολή. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω και manual με οδηγίες για το πως να ανοίξεις το kaiser. ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Το εχω το manual κ εχω κανει κατι τετοιες επισκευες σε διαφορα τηλ...Εχω κ ολα τα εργαλεια...!! Αλλα επειδη εχω δωσει κ 400 ευρω το σκεφτομαι σαν τελευταια λυση να το ανοιξω...Οσο για το cnn.cn online shop... εχω παρει απο αυτο και δεν εμεινα ευχαριστημενος,,, ενω παραγειλα γνησια καπακια κ σκελετο για το motorola kraisor ο σκελετος ηταν χαλια...Στο cnn.cn σου τα στελνουν απο hong kong κ νομιζω πως ειναι 2ης διαλογης...Ευχαριστω για την βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα...το κινητό συμπεριφέρεται σαν το πλαϊνό κουμπί για το power να είναι συνέχεια πατημένο..όταν είναι ανοιχτό κάθε λίγο και λιγάκι μ βγάζει το μήνυμα για το αν θελω να κλείσει και εάν πατήσω ναι,κλείνει και ξαναανοίγει από μόνο του κατευθείαν!!! και αν την ώρα που είναι ανοιχτό πατήσω το κουμπάκι δεν κάνει τίποτα:(:(:(:( ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Kane ena hard reset sti syskevi sou kai ean to problima synexistei, endexomenws na prokeitai gia hardware problima kai na exei kollisei to sygkekrimeno pliktro. Nomizw oti mporei na sou to kalypsei i eggyisi, epikoinwnise me ta paidia tis ACE Hellas gia na to diefkriniseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 τελικά έφτιαξε από μόνο του :D:Dευχαριστώ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Εάν σου ξαναχαλάσει όμως (κάτι που φυσικά απεύχομαι) να έχεις υπόψιν σου τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Eρώτηξις, όταν αλλάζουμε rom (πχ την επόμενη έκδοση της HD3) μπορούμε να χρησιμιοποιούμε το full backup της προηγούμενης (με προγράμματα δλδ κτλ) ή δεν είναι συμβατά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Eρώτηξις, όταν αλλάζουμε rom (πχ την επόμενη έκδοση της HD3) μπορούμε να χρησιμιοποιούμε το full backup της προηγούμενης (με προγράμματα δλδ κτλ) ή δεν είναι συμβατά; Δεν ενδείκνυται να κάνουμε restore από backup που έχουμε πάρει για άλλη ROM. Θα έχεις προβλήματα αστάθειας αλλά και όχι μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Ok!! Άρα το σετάρω από την αρχή, np... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Ok!! Άρα το σετάρω από την αρχή, np... Καλώς ή κακώς... αυτό είναι το ενδεδειγμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Eρώτηξις, όταν αλλάζουμε rom (πχ την επόμενη έκδοση της HD3) μπορούμε να χρησιμιοποιούμε το full backup της προηγούμενης (με προγράμματα δλδ κτλ) ή δεν είναι συμβατά; ποτε μα ποτε δεν επαναφερουμε backup απο αλλη ρομ σε καποια νεα !! μονο προβληματα θα εχουμε και τπτ αλλο! Ok!! Άρα το σετάρω από την αρχή, np... ακριβως :) αναγκαιο κακο :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Παιδια λιγο τη βοηθεια σας παρακαλω...... Ενας φιλος εχει αυτο το τηλεφωνο......υστερα απο αναβαθμηση στην οθονη μερικα προγραμματα εμφανιζονται σαν να εχει ενεργοποιηθει καποιο εφε,οπως επισης και η καμερα δειχνει σαν να ειναι μονιμα ενεργοποιημενο εφε(αυτο που τα δειχνει ενχρωμα αλλα θαμπα...το sefia ειναι?......δεν ξερω πιο εφε......τελος παντων..... Η οθονη ομως δειχνει κανονικα χωρις προβλημα ...το κανει σε καποια προγραμματα και μονιμα στην καμερα......οι φωτογραφιες ομως που βγαζει βγαινουν κανονικες...... Τι ακριβως μπορει να κανει ή ποια καινουρια rom να βαλουμε και πως μπαινει....πιο προγραμμα χρειαζεται και πως την κανουμε εγκατασταση? Ειμαστε τελειως ανιδεοι....HELP :) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Τι αναβάθμιση έκανε; Ξεκίνα από τα απλά... hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Τι αναβάθμιση έκανε; Ξεκίνα από τα απλά... hard reset. Ειχε τα 6 profesional και εβαλε τα 6.1 νομιζω......οσο για το hard reset δεν ξερουμε ουτε αυτο πως γινεται.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 οσο για το hard reset δεν ξερουμε ουτε αυτο πως γινεται.....:lol: Μα... γιαυτό σου έδωσα το link (πάτησε πάνω στο υπογεγραμμένο)! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Τι αναβάθμιση έκανε; Ξεκίνα από τα απλά... hard reset. χρονια πολλα παιδια :) πως μπορω να βαλω το touch flo sto kaiser? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 χρονια πολλα παιδια :) πως μπορω να βαλω το touch flo sto kaiser? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425851 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425851 Μπορειται να μου δωσεται μια καλη rom και το προγραμμα και τον τροπο που την περνανε γιατι μου φαινεται οτι ειναι απο rom? Εχει τυχη σε κανεναν αλλο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts