Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δόκιμασα με 3-4 converter και όλοι μου βγάζουν κολλήματα ενώ στο PC παίζουν μια χαρά.

Κάτι ακόμη, πως μπορώ κάθε φορά που πραγματοποιώ κάποιον συχρονισμό να μου συνχρονίζει κάποια αρχεία που θα έχω σε κάποιον φάκελο της κάρτας μνήμης;

για τον συγχρονισμό δεν ξέρω για τον converter θα ψάξω αυριο κάποιους και θα σου στείλω όποιο αισιόδοξο αποτέλεσμα!!

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλή σας μέρα κύριοι.

Δηλώνω (ψιλο) άσχετος.

Πρόκειται να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή.

Τελικά, έχει ενσωματωμένο GPS ?

Ρώτησα σήμερα στον "Γερμανό" και ένας υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχει !!!

Ενώ εδώ στο forum, διαβάζω ότι έχει.

Καλή σας μέρα κύριοι.

Δηλώνω (ψιλο) άσχετος.

καλημερα φιλε μου.:)

επειδη δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει υπαλληλος που μπορει να μην ξερει τα βασικα χαρακτηριστικα των κινητων,μιας και αναγραφονται στα φυλλαδια του γερμανου ;)

πιστευω οτι λεγοντας σου κατι τετοιο ενοουσε προγραμμα για gps και οχι την καθεαυτου υπαρξη του gps (κεραια hardware κλπ)

φυσικα και εχει gps απλα χρειαζεσαι καποιο προγραμμα για να το χρησιμοποιησεις για πλοηγηση (destinator,igo,tom tom κλπ):)

που δεν δινεται με το κινητο αλλα το αγοραζεις ξεχωριστα ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

μην ρωτάς άσχετους :D ναι έχει gps και πολύ καλό μάλιστα.

πάρτε και ένα videaki (το πρώτο μου είναι άρα μην βαράτε) η ρομ που χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής είναι του helmi (που ΔΕΝ έχει cube)

μην ρωτάς άσχετους :D ναι έχει gps και πολύ καλό μάλιστα.

πάρτε και ένα videaki (το πρώτο μου είναι άρα μην βαράτε) η ρομ που χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής είναι του helmi (που ΔΕΝ έχει cube)

εχει ποιος σου ειπε οτι δεν εχει??:rolleyes::rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

αφου δεν ειχες σκοπο να το γυρισεις το τηλ στα πλαγια ωστε να δουμε την οθονη καλα γιατι δεν το τραβαγες ορθιο ???:lol:

θοδωρη πολυ αργα σου δουλευει ο κυβος....γιατι???:O

εμενα ανοιγει,κλεινει,γυρναει και περιστεφεται σφαιρα...ακαριαια θα ελεγα :!:

επειδη δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει υπαλληλος που μπορει να μην ξερει τα βασικα χαρακτηριστικα των κινητων,μιας και αναγραφονται στα φυλλαδια του γερμανου ;)

χαχα! μα καλά ρε Δημήτρη που ζείς? :D εκπαιδευμένοι πωλητές στην Ελλάδα? πΟΤΕ

ο helmi δεν έχει cube ρε συ :D αυτό που έχω βάλει είναι το touch commander. εσύ τι έχεις βάλει? ο κίβος μου γυρίζει καλά απλώς το έκανα με slow motion για να το δείτε ;)

επίσης το τράβηξα απο μια ηλίθια κάμερα απο ένα p3300 και για αυτό είναι τόσο χάλια.

χαχα! μα καλά ρε Δημήτρη που ζείς? :D εκπαιδευμένοι πωλητές στην Ελλάδα? πΟΤΕ

ο helmi δεν έχει cube ρε συ :D αυτό που έχω βάλει είναι το touch commander. εσύ τι έχεις βάλει? ο κίβος μου γυρίζει καλά απλώς το έκανα με slow motion για να το δείτε ;)

επίσης το τράβηξα απο μια ηλίθια κάμερα απο ένα p3300 και για αυτό είναι τόσο χάλια.

htc cube2 ;)

το ξερω ρε συ για το αν εχει η δεν εχει ο helmi cube :lol:

ισα ισα που αυτο θελω και γω σε ρομ...να μην εχει ενσωματωμενο τον κυβο..ενα cabακι 4.5mb ειναι.οποτε θες το βαζεις οποτε δεν θες ....το βγαζεις ;)

Καλή σας μέρα κύριοι.

Δηλώνω (ψιλο) άσχετος.

ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΝΟΩ!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΝΟΩ!!

εσυ να δουμε ποτε θα αρχισεις να γραφεις με μικρα γραμματα :lol:

Κύριοι, σας ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση σας.

Είστε ε - κ - π - λ - η - κ - τ - ι - κ - ο - ι

έλα - έλα :) υπερβολές :O :O :lol:

αρχικα καλησπέρα στην παρέα,

έφαγα απειρες ώρες χθες πάνω απο 4 ψάχνοντας στο ποστ για να βρώ κάποιες απαντήσεις που χρειάζομαι.... διότι το παλιό καλό μου κινητό (Ν80) είχε "στενες επαφες" με εναν τοίχο ... μας αφησε χρόνους... και είμαι πλέον ενας περηφανος κάτοχος ενος ΤyTN ii.

το θέμα μου είναι πως όλες μου οι επαφες προέρχονται απο ένα backup που είχα στον υπολογιστή απο το "συγχωρεμένο" (είναι στα ελληνικά αν και βρίσκονται και μέσα στο outlook express). μπορείτε να μου πείτε αν και πώς μπορώ να τις μεταφέρω στο ΤyTN και επίσης αν μπορώ να περάσω ένα ελληνικό πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορώ να τις αναζητώ.... και να γράφω μηνύματα στα ελληνικά?????

απ'οτι κατάλαβα απο αυτά που διάβασα χθές το να βρώ καινούργια ROM ελληνική για WM6 είναι απο δύσκολο έως αδύνατο.....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ...

ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol:

Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!)

αν το αγόρασες απο Ελλάδα τότε πρέπει να έχεις Ελληνικά. To καλύτερο keyboard για τι δουλειά σου είναι το Resco Keyboard.

αν συχρονίσεις το kaiser με το pc, τότε θα μεταφέρει τις επαφές απο το pc στο pda.

αν το αγόρασες απο Ελλάδα τότε πρέπει να έχεις Ελληνικά. To καλύτερο keyboard για τι δουλειά σου είναι το Resco Keyboard.

αν συχρονίσεις το kaiser με το pc, τότε θα μεταφέρει τις επαφές απο το pc στο pda.

καλέ μου φίλε σε ευχαριστώ για την πολύ γρήγορη απάντησή σου αλλά ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να μην έχω ελληνικά ούτε κάν μέσα στισ επιλογές.

2ον όταν το συγχρονίζω με το Pc μου περνάει τισ επαφές του outlook (ασχετες και άχρηστες)και οχι του outlook express

• Administrators
το θέμα μου είναι πως όλες μου οι επαφες προέρχονται απο ένα backup που είχα στον υπολογιστή απο το "συγχωρεμένο" (είναι στα ελληνικά αν και βρίσκονται και μέσα στο outlook express). μπορείτε να μου πείτε αν και πώς μπορώ να τις μεταφέρω στο ΤyTN και επίσης αν μπορώ να περάσω ένα ελληνικό πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορώ να τις αναζητώ.... και να γράφω μηνύματα στα ελληνικά?????

απ'οτι κατάλαβα απο αυτά που διάβασα χθές το να βρώ καινούργια ROM ελληνική για WM6 είναι απο δύσκολο έως αδύνατο.....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Sygxronismos ginetai mono mesw Microsoft Office Outlook kai oxi Outlook express. Prospathise na breis ena tropo na tis peraseis apo to Express sto Office Outlook kai meta tis pernas panefkola me to ActiveSync sto Kaiser.

Gia virtual pliktrologio kata ti gnwmi mou makran kalytero einai to Hikeyboard.

Gia Hardware pliktrologio rikse mia matia edw. Tha kalyftheis plirws.

Copy Outlook Express address book contacts to Outlook

Modpic.gif

θα τα δοκιμάσω και θα έχεις νέα μου φιλε athanaso77 ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια ετσι κι αλλιώς.

Υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων για να μπαίνει ο τόνος στο hw πληκτρολόγιο; Την ελληνική rom της ace έχω...

Το Q και μετά το γράμμα που θες

To cube που λέτε τι ακριβώς είναι;

Πάντως εγώ παρόλο που έχω ενεργοποιημένο το touchflo τέτοια εφε δεν έχω ...

Αυτό που έχει το kaiser αφορά στην κύλιση στα μενού με το δάχτυλο. :)

Ευχαριστώ για το tip για τον τόνο. :p

Η μπαταρία του κινητού πόσο να υπολογίζω οτι κρατάει με χαλαρή χρήση (βλέπε 20-30 λεπτά κλήσεις/μέρα)? Αν χρησιμοποιήται ως gps πάλι θα με εγκαταλέιψει στην μία ώρα?

Ευχαριστώ

μήπως ξέρει κανείς κάτι για αυτό που είχα ρωτήσει? σχετικα με την συνδεση του kaizer και μιας camera bluetooth αν γίνεται να συνδέονται μεταξύ τους και να έχουμε εικόνα στην οθόνη του kaiser μας!

bluetooth χλωμό, αλλά με wi-fi άνετα.

όσο για την μπαταρία κρατάει μία μέρα με μεγάλη χρήση (bluetooth, gps, τηλέφωνα) αν βάλεις και wi-fi υπολόγιζε μισή μέρα. αλλά σε καθημερινή χρήση σου κρατάει 2 μέρες πάνω κάτω.