s2117 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Καλησπέρα,έκλεισα σε κάποια φάση το kaiser και όταν το ξαναάνοιξα μου βγάζει μια οθόνη με 4 παραλληλες χοντρε γραμμες κοκκινη πρασινη μπλε ασπρη και γράφει απνω πανω KAIS130 SPL-1.93.0000 CPLD-8 και κατω κτω λέει Serial.. Τι να κάνω για να ανοίξει κανονικά? Αυτήν την οθόνη την εμφανίζει όταν ανοίγοντας το κινητό έχεις ταυτόχρονα πατημένο το κουμπί της κάμερας (μαζί με το on-off εννοείται). Οπότε σε πρώτη φάση έλεγξε αν κόλλησε το κουμπί της κάμερας. Πάτα το πολλές φορές μήπως και μάζεψε βρωμιά και κόλλησε. Εν τέλει μου το εμφανίζει συνέχεια αυτό το πρόβλημα..Δε νομίζω να είναι το κουμπί της κάμερας γιατί καμιά φορά συμβαίνει ακόμα και όταν το έχω ανοιχτό το κινητό...Μπορεί πχ για 2 μέρες να μη το πάθει καθόλου και άλλη μέρα να μην ανοίγει με τίποτα..έκανα και αναβάθμιση σε wm6.1 από τα επίσημα αλλά τίποτα.. Καμιά ιδέα??:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antaras Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Καλησπέρα !!! εχω ενα htc tytn 2 που αγόρασα μεταχειρισμένο και εχω την εξής απορία... με ποιον τροπο μπορω να το επαναφέρω στην εργοστασιακη του κατασταση, όπως δλδ το αγοραζεις απο το μαγαζι κ οχι μονο μια απλη επαναφορά εργ. ρυθμ. ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!! Παράθεση TAXTA ΜΠΑΝΑ ΤΑ ΜΠΕΡΙΑ ΡΕΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 εχω ενα htc tytn 2 που αγόρασα μεταχειρισμένο και εχω την εξής απορία... με ποιον τροπο μπορω να το επαναφέρω στην εργοστασιακη του κατασταση, όπως δλδ το αγοραζεις απο το μαγαζι κ οχι μονο μια απλη επαναφορά εργ. ρυθμ. ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!! Με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσα από το μενού της συσκευής επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση όταν την πρωτοανοίγεις. Αυτό βέβαια εάν φοράει επίσημη ROM. Εάν δεν φοράει επίσημη ROM και θέλεις να την βρεις και να την επαναφέρεις... μας λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Καλησπέρα, δυστυχώς κατάφερα και ράγισα την lcd οθόνη του [εκτός εγγύησης, θεωρώ ότι η ACE Hellas θα μου πιάσει τον (_|_) για επισκευή...], γνωρίζει κανείς μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει ανταλλακτικά? Αλλιως κάποιο έμπιστο στην Ευρώπη? Thanx! Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 @MaterialDefender δες παρακάτω τι είχα απαντήσει σε έναν συμφορουμίτη που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα. Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να παραγγείλεις την οθόνη και να την αλλάξεις μόνος σου ;) Το αν αξίζει ή όχι το ξέρεις μόνο εσύ βάσει της τσέπης σου και των αναγκών σου ;) Θα σου βγει πιο φτηνά αν αποφασίσεις να την αλλάξεις μόνος σε σχέση με το service της ace hellas (ρώτα όμως πρώτα για να είσαι σίγουρος). Οθόνη μπορείς να παραγγείλεις από το ebay ή από τα παρακάτω site http://cnn.cn/shop/8925-tilt-kaiser-c-277_448.html και https://www.gsm4world.us/tytn-ii-kaiser-p4550-p-297_210.html Έχε υπόψιν ότι η οθόνη αποτελείται από 2 μέρη, την κυρίως οθόνη και το digitizer που μπαίνει από πάνω. Edit: Φυσικά υπάρχουν και άλλα site από τα οποία μπορείς να παραγγείλεις οθόνη για το kaiser. Απλώς τα 2 που ανάφερα είναι δοκιμασμένα από μένα και είναι αξιόπιστα. Ότι παρήγγειλα ήταν γνήσιο. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Καλησπέρα, δυστυχώς κατάφερα και ράγισα την lcd οθόνη του [εκτός εγγύησης, θεωρώ ότι η ACE Hellas θα μου πιάσει τον (_|_) για επισκευή...], γνωρίζει κανείς μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει ανταλλακτικά? Αλλιως κάποιο έμπιστο στην Ευρώπη? Thanx! http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3984.m38.l1313&_nkw=htc+kaiser+lcd&_sacat=See-All-Categories Τώρα εάν πιάνει το χέρι σου... http://www.mikechannon.net/PDF%20Manuals/Kaiser%20Screen%20Mod.pdf http://www.mikechannon.net/PDF%20Manuals/Replacing%20the%20LCD%20on%20a%20Kaiser.pdf http://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTC_Kaiser_Service_Manual.pdf http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_kaiser/ https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=812152&native_or_pdf=pdf https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=791306&native_or_pdf=pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Έχω επισυνάψει την ζημιά που έπαθε. Φυσικά δεν παίζει πια το touch. Τα χέρια μου δεν πιάνουν ιδιαίτερα αλλά από το να δώσω 170-200 για επισκευή... Θα ρωτήσω πάντως την ACE Hellas αλλά και το 9volto για επισκευή, αν και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το HD2... Edited February 21, 2010 by MaterialDefender Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Εάν είναι να σου κοστίσει η επισκευή 150 με 200 ευρώ, καλύτερα να κάνεις την αγορά από ebay όπου οι τιμές είναι πολύ καλές και να δοκιμάσεις μόνος σου. Τα link που δίνω ακριβώς από πάνω περιγράφουν αναλυτικότατα το συγκεκριμένο εγχείρημα που θέλεις να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Γεια σας παιδια . Ειχα και εχω ενα htc kaiser αλλα το εχω παρατιμενω εδω και και 1 χρονο γιατι πηγα σε iphone. Θλεω να το κανω ενα update ωστε να το χρησιμοποιησω. Το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι τπτ πως περναμε rom kai radios. Μπορει καποιος να μου πει με 2 λογια πως γινετε και ποια ειναι η καλυτερη rom αυτη την στιγμη στο xda?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Εδώ θα βρεις αναλυτικότατες οδηγίες για το πως θα flashάρεις και εδώ το πλήθος των cooked rom που κυκλοφορούν. Μιας και ελάχιστοι από εμάς χρησιμοποιούν πια αυτή τη συσκευή, ρίξε μια ματιά εκεί για να δεις τι κυκλοφορεί και ποια είναι πιο κατάλληλη για τα δικά σου δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Δεν υπαρχει κανεις που να ασχολειτε ακομα και να γνωριζει για το ποια ρομ λειτουργει καλυτερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω το τηλέφωνο μεταχειρισμένο και με έχει εξιτάρει με τις ικανότητές του, αλλά επειδή από την άλλη είμαι και λίγο φαν της μουσικής και δεν θέλω να κουβαλάω 350 συσκευές πάνω μου(κινητά mp3 κτλ), το kaiser υποστηρίζει αναπαραγωγή mp3 αξιοπρεπώς, σωστά? Περιμένω τα φώτα σας και καλώς σας βρήκα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Έχω επισυνάψει την ζημιά που έπαθε. Φυσικά δεν παίζει πια το touch. Τα χέρια μου δεν πιάνουν ιδιαίτερα αλλά από το να δώσω 170-200 για επισκευή... Θα ρωτήσω πάντως την ACE Hellas αλλά και το 9volto για επισκευή, αν και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το HD2... Paint it blue & throw it in the sea.. :lol: J/K.. Ξερεις ποιος ειμαι.. Κανε την αγορα απο το ebay αν ειναι να το κρατησεις οπως σου ειπαν τα παιδια.. Ακομα και εσυ να μην μπορεις να το βαλεις ολο και καποιον θα βρουμε να το φτιαξει εδω ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 το kaiser υποστηρίζει αναπαραγωγή mp3 αξιοπρεπώς, σωστά? Φυσικά. Εξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Φυσικά. Εξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις σου. Φίλε έτσι και αλλιώς το Kaiser σκοπεύω να το χρησιμοποιώ σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις μιας και κανονικά βολεύομαι με άλλο τηλέφωνο:) Οπότε οι απαιτήσεις δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, να μπορεί να αναπαράγει με μία φυσιολογική ένταση, να μπορείς να φτιάχνεις playlist καθώς και 2-3 ακόμα παρόμοιες απλές λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Δεν βλέπω να έχεις κάποιο πρόβλημα σε αυτό που ζητάς αν και πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτές οι συσκευές δεν θεωρούνται multimedia συσκευές και δεν φημίζονται για το ιδιαίτερα ισχυρό ηχείο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Έγινε, ευχαριστώ για τις info anyway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δεν υπαρχει κανεις που να ασχολειτε ακομα και να γνωριζει για το ποια ρομ λειτουργει καλυτερα?? Προφανώς όχι. Ρίξε μια ματιά εκεί που σου υπέδειξα και θα βρεις ποια είναι καλύτερη για τα δικά σου δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ρε παιδιά,να σας πω...Η θυρούλα που έχει να το συνδέουμε με τον υπολογιστή δεν είναι ακριβώς mini-usb ε?Είναι ευθεία από τη μία μεριά και από την άλλη κάνει γωνία,όχι όπως το mini-usb που εχει γωνια κ στις 2 του μεριες... Συνδέεται και με το κλασσικό mini-usb αλλά όχι πολύ καλά και είανι δύσκολο να το βγάλω μετά,οπότε 1.πρέπει να πάρω άλλο καλωδιάκι?και πως να το ζητήσω? 2.Ξέρετε πού μπορώ να το βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ταιριάζει μια χαρά παρά την μικρή διαφορά στη γωνία. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μιας και το καλώδιο μπαίνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisTS Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Για ROM που ερωτήθηκε το kaiseraki το έχω πολύ καιρό και έχω καταλήξει τους τελευταίους μήνες στην Ultimate-X2.V11 του Abusalza -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507281 Την βρίσκω ταχύτατη και πολύ σταθερή Τρέχει μαζί με SPB mobile shell και S2U2 απροβλημάτιστα. Αυτά βέβαια για τώρα διότι το Kaiser είναι για πούλημα και περιμένω να έρθει το HD2!.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ταιριάζει μια χαρά παρά την μικρή διαφορά στη γωνία. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μιας και το καλώδιο μπαίνει κανονικά. Ξέρεις τι,εγώ είχα ενα πρόβλημα που δε μου άνοιγε κάν το κινητό,(έμπαινε σε bootloader)το πήγα για επισκευή και μου παν ότι ένα από τα προβλήματα ήταν ότι βραχυκύκλωναν εκεί 2 επαφές και ότι πιθανώς να είχε γίνει απ αυτό.. Τέσπα,τελικά βρήκα extusb λέγεται από ότι κατάλαβα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Πολύ αμφιβάλω εάν το πρόβλημα που σου παρουσιάστηκε οφείλεται σε αυτό μιας και όπως προείπα χρησιμοποιούμε χρόνια αυτά τα καλώδια χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Τι να σου πω,εγώ ότι μου είπαν από το σέρβις σου λέω,για καλό και για κακό παρήγγειλα ένα τέτοιο πάντως να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manjo Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 καλησπερα παιδια αγγελια μπορω να βαλω για ενα tyint 2 εδω η υπαρχει αλλο thread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts