Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια sosssssssss..................μεχρι πριν λιγο καιρο οταν συνεδεα το καιζερακι μου με το pc το quickgps κατεβαινε αμεσως..εδω και λιγες μερες ενω ειμαι συνδεδεμενος και δεν εχω αλλαξει τις ρυθμισεις μου δεν μπορω να το καταβασω με τιποτε....καμια ιδεα???????????:cry::cry:σε ολα τα προγραμματα που χρειαζονται ιντερνετ μπαινω κανονικα μεσω του κινητου μου..το προβλημα εινα με το quick gps

http://rapidshare.com/files/102718390/kaiser_fixes.rar

εχει μεσα το quick gps fix.

τρεχτο στο τηλ σου και κανε επανεκινηση και δοκιμασε το ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δυστυχως τιποτα..κατι αλλο?

Μήπως χρησιμοποίησες το clean tool απο τα sk toοls;Γιατί σ' εμένα αυτό το πρόγραμμα δημιούργησε το πρόβλημα

κοιτα το ΝΕΟΝ radio θαναση 1.71.09.01 ;)

αλλα παντα το A-gps σε disabled κατασταση :)

επειδή θα με ενδιέφερε και εμένα αυτή η radio τί είναι το A-gps ?

LiteStep User

Παύλος :p

επειδή θα με ενδιέφερε και εμένα αυτή η radio τί είναι το A-gps ?

Καλησπερα...Μπορει κανεις να μας βοηθησει να βρουμε καταρχην το Radio...(Σε ποια σελιδα εννοω..) και πως να απενεργοποιησουμε το A Gps ????

Και σε μενα το Tom-Tom κανει κανα πενταλεπτο να λειτουργησει !!! :(

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

• Administrators
Καλησπερα...Μπορει κανεις να μας βοηθησει να βρουμε καταρχην το Radio...(Σε ποια σελιδα εννοω..)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393182

και πως να απενεργοποιησουμε το A Gps ????

Tha synistousa mesw tou Schap's Advanced Config tool v3.2

Modpic.gif

κΑΛΗΜΕΡΑ...και να σε ευχαριστησω πολυ ....

κοιτα το ΝΕΟΝ radio θαναση 1.71.09.01 ;)

πολυ καλυτερο απο το 1.65.24.36 που ηταν το μοναδικο που δουλευε καλα,απο ολα τα 6.1 ραδιος...

γρηγοροτερο κλειδωμα,πολυ καλη αυτονομια και καλυτερο wifi.

αλλα παντα το A-gps σε disabled κατασταση :)

sto xda δεν βρηκα NEON radio 1.71.09.01 αλλα σκετο radio 1.71.09.01.εχει διαφορα?αν ναι που μπορουμε να βρουμε το ΝΕΟΝ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Το Radio το εγκατεστεισα...το Schap's Advanced Config tool v3.2 ομως..δεν μπορω να το εντοπισω !! Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις...γιατι το Tom Tom εξακολουθει να κλειδωνει στο πενταλεπτο !!

καλησπέρα παιδιά,

παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό το παρεάκι σας και ομολογουμένως μου έχετε καλύψει όλεσ τισ απορίεσ για το μαραφέτι που αγορασα εδώ και περίπου ενα χρ'ονο.

η Rom που χρησιμοποιούσα μέχρι προχθές ήταν η panoshastrada2 η οποία ομολογουμένως στην αρχή πολύ γρήγορη αλλά εδώ και 3 μήνες και αφου την χρησιμοποιούσα πάνω απο 6μήνες άρχισε να σέρνεται επιδεικτικά.

αυτό με οδήγησε στο να την αλλάξω και ακολουθώντασ τισ συμβουλέσ και την βοήθεια σε προηγούμενα πόστς να βάλω την Hyper Dragon 2 η οποία είναι άριστη και κατα πολύ γρηγορότερη απο την panoshastrada2 (προσωπική αποψη και βασισμένη στην χρήση που κάνω εγω στο tytnii) το πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστεί όμωσ είναι πως μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα απροβληματιστα το iGO2006 plus και τώρα δέν μπορώ ούτε κάν να το εγκαταστήσω...

α)ξέρει κάποιος φίλος τι μπορεί να φταίει??? ή ακόμα καλύτερα... ποιά θα μπορούσε να είναι η λύση...

β) το iGO 2008 δουλεύει με την συγκεκριμένη ROM? και που μπορω να το βρώ C*****d ?

ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ...

ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol:

Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!)

Το Radio το εγκατεστεισα...το Schap's Advanced Config tool v3.2 ομως..δεν μπορω να το εντοπισω !! Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις...γιατι το Tom Tom εξακολουθει να κλειδωνει στο πενταλεπτο !!

http://www.touchxperience.com/en/advanced-configuration-tool/downloads/40-advanced-configuration-tool-downloads/9-advanced-configuration-tool-32-cab.html

“Don’t expect something for nothing.”

οχι δεν εχω το sky tools αλλα εχω περασει διαφορα προγραμματα και το quick fix cab αλλα τιποτα....κατι που μπορει να φταιει??

• Administrators
το πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστεί όμωσ είναι πως μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα απροβληματιστα το iGO2006 plus και τώρα δέν μπορώ ούτε κάν να το εγκαταστήσω...

α)ξέρει κάποιος φίλος τι μπορεί να φταίει??? ή ακόμα καλύτερα... ποιά θα μπορούσε να είναι η λύση...

β) το iGO 2008 δουλεύει με την συγκεκριμένη ROM? και που μπορω να το βρώ C*****d ?

ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Exw tin entypwsi oti i ROM pou exeis balei einai WM6.1 kai se afta den einai symbato to iGO2006. To iGO8 paizei kanonika. Tha ti breis sto ipmart-forum.com.

Modpic.gif

Nomizw oti einai akribws to idio pragma. Exw tin entypwsi oti o Dimitris ennoouse oti einai kainourgio. As mas to epibebaiwsei kai o idios bebaiws.

δεν ειχα δει Γιαννη οτι ειχε αφαιρεθει η προσφωνηση του συγκεκριμενου ραδιο..:O

ετσι ειχε πρωτοπαρουσιαστει με το ""NEON""" στον τιτλο του :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
Βγηκε το android παιδια.!

Τι εννοείς βγήκε; :confused:

Γιατί πολλά έχουμε δει μέχρι τώρα αλλά μόνο beta και τίποτα το official.

Υπάρχει κάποιο link;

Modpic.gif

Τι εννοείς βγήκε; :confused:

Γιατί πολλά έχουμε δει μέχρι τώρα αλλά μόνο beta και τίποτα το official.

Υπάρχει κάποιο link;

Οχι εννοω οτι βγηκε το επίσημο android αφού παρουσιαστηκε το G1.

απλά περιμένουμε μπας και το μαγειρέψει κανένας στο xda.

“Don’t expect something for nothing.”

Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια σου..Το κατεβασα..αλλα παρολου που εβαλα το ραδιο που συστηνει ο Ζαχαρακης..και το το A-gps το οποιο ηταν ηδη.... σε disabled κατασταση... τιποτα !! Κλειδωνει στο πενταλεπτο !!

Προφανως φταιει η Rom (HyperDragon iii).

Exw tin entypwsi oti i ROM pou exeis balei einai WM6.1 kai se afta den einai symbato to iGO2006. To iGO8 paizei kanonika. Tha ti breis sto ipmart-forum.com.

to ypopsiazomoun auto na sou pw thn alitheia...

se eyxaristw poly!

tha to kanw kai tha sas pw ta apotelesmata! (sorry gia ta greeklish alla den exw greek edw).

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ...

ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol:

Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426349

παιδια δεν εχω γραψει εδω αλλα παρακολουθω καιρο και δοκιμαζω.ενα εχω να πω.η rom tou Garmin 4.1 ειναι απιθανη!full μεν αλλα δεν εχει μασησει πουθενα και την δουλευω απο την δευτερη μερα που βγηκε.επιτελους το kaiser εκανε level up για μενα τουλαχιστον.ναστε καλα και καλη συνεχεια σε ολους.