Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμ δε ξερω... mou dosan ena link με τιτλτο dest 6..7,..

κι ενα αλλο greekg...

αλλα το πρωτο δ εμ αφηνει να το κατεβασω!

xm..to 6 h to 7?

kai go to 6 exw kai eimai polu euxarhsthmenos!

exw pantos kai to 7 pou einai kainourgio kai skeftome na to valw,alla kolaw sto oti mporei na mou kolhsh palh to kinhto opws thn allh fora,kai na thelo hard reset kai ftou apo thn arxh olla...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η μπαταρία του παιδιά είναι το αδύναμο σημείο του. αλλά διορθώνεται με μια 1600 :)

το γεγονός ότι σας κολλάει καμιά φορά και ίσως θέλει reset είναι ότι η official rom είναι χάλια. αν την αλλάξετε τότε θα είστε πολύ πιο ευχαριστημένοι.

το destinator 6 ΜΟΝΟ να βάζεται και όχι το 7. είναι το καλύτερο.

Δημήτρη όσο αναφορά την 6 απο την 7 του dutty είπαμε ότι εδώ ενημερώνουμε τα μέλοι μας ποια ρομ είναι η καλύτερη σύμφωνα με τις δοκιμές μας. :) σίγουρα αν έχεις την 6 δεν αξίζει να πας στην 7 γιατί η διαφορά είναι σχεδόν μηδενική.

εγώ πάντως πήγα :D

η μπαταρία του παιδιά είναι το αδύναμο σημείο του. αλλά διορθώνεται με μια 1600 :)

το γεγονός ότι σας κολλάει καμιά φορά και ίσως θέλει reset είναι ότι η official rom είναι χάλια. αν την αλλάξετε τότε θα είστε πολύ πιο ευχαριστημένοι.

το destinator 6 ΜΟΝΟ να βάζεται και όχι το 7. είναι το καλύτερο.

Δημήτρη όσο αναφορά την 6 απο την 7 του dutty είπαμε ότι εδώ ενημερώνουμε τα μέλοι μας ποια ρομ είναι η καλύτερη σύμφωνα με τις δοκιμές μας. :) σίγουρα αν έχεις την 6 δεν αξίζει να πας στην 7 γιατί η διαφορά είναι σχεδόν μηδενική.

εγώ πάντως πήγα :D

ara kala ekana kai den evala to dest 7!!!:happy:

pos mporoume na alaksoume thn official rom???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το H σημαινει οτι ειναι σε HSDPA ενω το G σε GSM. αν δεν σερφαρεις μεσω του provider σου καλο θα ηταν να απενεργοποιησεις το HSDPA προς οφελος της αυτονομιας:)

Ω, σ' ευχαριστώ, νόμιζα ότι είχα κάνει ένα χαζό ερώτημα που δεν χρήζει απαντήσεως... :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωχ νομιζω οτι θα τα ακουσεις τωρα.... ψαξε λιγο στις προηγουμενες σελιδες. αν δεν κανω λαθος(που δεν κανω) εχουν ξαναδοθει τετοιες οδηγιες.

εγω για το καλο σου το λεω!!

:cool:

εμ δε ξερω... mou dosan ena link με τιτλτο dest 6..7,..

κι ενα αλλο greekg...

αλλα το πρωτο δ εμ αφηνει να το κατεβασω!

λογικα ειναι λινκ που τα εχω ανεβασει εγω και τα εχω δωσει σε αρκετους εδω μεσα :)

τα λινκς δουλευουν κανονικα κατι αλλο ειναι μαργαριτα.κοιταξε το παλι.

αν εχεις παλι προβλημα πες μου ;)

hχχp://rapidshare.com/files/69035359/dest6_7_last.rar

hχχp://rapidshare.com/files/72372398/GreeceG.rar

(οπου χ =t)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

τα links σου φταίνε. απλώς δεν το παραδέχεσαι!

τωρα τα κατ6εβαζει κανονικα. απλα πριν ελεγε οτι εχω κατεβασει ηδη πολλα κ πρεπει ν γινω premium user.

σ ευχαριστουμε για την... πλαγια οδο!

πρεπει να τα αποθηκευσω και τα 2 στο καιζερ??

πρεπει να τα αποθηκευσω και τα 2 στο καιζερ??

δεν ειναι απαραιτητο.απλα το 6 χρειαζεσαι για να κανεις την δουλεια σου.

το 7 απλα ετσι για να το μαθεις και να το συνηθισεις μεχρι να ειναι ετοιμο και να χρησιμοποιεις πλεον μονο εκεινο:)

επισης το igo με τον καινουριο χαρτη ειναι πολυ καλο παιδες;)

πολυ πιο δυνατο προγραμμα(γνωστο αυτο στους περισσοτερους )απο το destinator και με παρα παρα πολυ περισσοτερες ρυθμισεις αλλα και λειτουργιες+ τα πολυ ομορφα γραφικα :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

θρυλε μπορεις, μπορεις να προκριθεις!!

με την chealsy ????:blink::blink::blink: :lol::lol::lol:

ναι γιατι οχι?!?! οταν παιζεις με την ψυχη σου ολα γινονται!

θα βαλω το 6 και το δευτερο link που λεει"greek"?

ναι γιατι οχι?!?! οταν παιζεις με την ψυχη σου ολα γινονται!

θα βαλω το 6 και το δευτερο link που λεει"greek"?

αυτος ειναι ο χαρτης ;)

βαλε τον φακελο του χαρτη ειτε μεσα στην καρτα σου ειτε μεσα στον φακελο destinator .το προγραμμα θα τον διαβασει ουτως η αλλως :)

Είδα στην ιστοσελίδα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ ότι έχει το ΤΥΤΝΙΙ σε δύο εκδόσεις με και χωρίς το ΙGO, αντίστοιχα 900 και 800 €. Το GPS δεν μου είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή (έχω στο αυτοκίνητο TIBO με Destinator). Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω την απλή έκδοση για να γλυτώσω 100 € και αργότερα ανάλογα με τις ανάγκες βάζω και το ΙGO ή το Destinator. Πιστεύετε ότι η σκέψη μου είναι σωστή;

Ελπίζω ότι στη συσκευή δεν αλλάζει κάτι φυσικά και είναι και οι δύο κανονικά της ACE.

ε ρε τους κλέφτες! ακου εκεί 800€.

ποιο καλο παληκάρι θα μας κάνει ενα tutorial για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστή αναβάθμιση χωρίς να καταστρέψουμε το μηχάνημα από τη ROM της ACE στη ROM του Dutty's? ρωτώ γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά ώστε να μπορώ να κάνω την αναβάθμιση άφοβα.

Χρόνια πολλά σε όλους

Δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά με την μπαταρία/τούβλο, να κάθεται μια χαρά στο χέρι αλλά και στα γραφείο με τα 4 ποδαράκια του να εξέχουν... χαχα, πλάκα έχει... £6.5, φτάνει να μην σκάσει καμιά μέρα...! :D
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Εγκατέστησα στο SPB Phone Suite προχθες και ενω αρχικά φαινόταν να δουλεύει κανονικά μετά από λίγο, όταν με έπαιρναν τηλέφωνο απαντούσε αυτόματα και αμέσως το έκλεινε και μου έβγαζε την επιλογή να απαντήσω με sms. Αφού το έψαξα λίγο, ενεργοποίησα το Call Filtering και έβαλα accept all calls.

Δούλευε κανονικά σήμερα όλη μέρα μέχρι που επιστρέφω σπίτι, με παίρνουν τηλέφωνο, πάλι τα ίδια. Αφαιρώ το SPB Phone Suite, μου ζητά soft-reset και με μεγάλη μου έκπληξη μετά την επανεκκίνηση συνεχίζει να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Απαντάει αυτόματα (με χρεώνει κιόλας γκρρ) και το επόμενο δευτερόλεπτο μου κλείνει το τηλέφωνο.

Έψαξα λίγο στο forum για αυτόματη απάντηση αλλά δεν βρήκα κάτι, δε θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι άλλο εκτός από το SPB Phone Suite το οποίο πλέον δεν υπάρχει στο τηλέφωνο έτσι και αλλιώς. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά σε όλους..

Δεν φταιει το spb shell ουτε το τηλεφωνο για την αυτοματη απαντηση...απλα πηγαινε Ρυθμισεις>Τηλεφωνο κ στην καρτελα Περισσοτερα απενεργοποιησε την αυτοματη απαντηση..Τωρα αυτο που σου λεει για να στειλεις sms καπου το εχω δει μολις θυμιθω που θα σου πω:)

Καλό είναι το προγραμματάκι αυτό για υπενθύμιση γενεθλίων. Το 'χει δοκιμάσει κανένας;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν φταιει το spb shell ουτε το τηλεφωνο για την αυτοματη απαντηση...απλα πηγαινε Ρυθμισεις>Τηλεφωνο κ στην καρτελα Περισσοτερα απενεργοποιησε την αυτοματη απαντηση..Τωρα αυτο που σου λεει για να στειλεις sms καπου το εχω δει μολις θυμιθω που θα σου πω:)

Το αυτόματη απάντηση είναι απενεργοποιημένο ήδη αλλά είτε το ενεργοποιήσω, είτε όχι, με το που θα πάρω το TYTN απαντάει και αμέσως το κλείνει.

Όσον αφορά το sms ήταν επιλογή του SPB Phone Suite.

• Administrators
Καλό είναι το προγραμματάκι αυτό για υπενθύμιση γενεθλίων. Το 'χει δοκιμάσει κανένας;

Προτιμώ το eortologio που έχει όλες τις ελληνικές γιορτές και κάνει και αυτό που λες! ;)

Modpic.gif

Είδα στην ιστοσελίδα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ ότι έχει το ΤΥΤΝΙΙ σε δύο εκδόσεις με και χωρίς το ΙGO, αντίστοιχα 900 και 800 . Το GPS δεν μου είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή (έχω στο αυτοκίνητο TIBO με Destinator). Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω την απλή έκδοση για να γλυτώσω 100  και αργότερα ανάλογα με τις ανάγκες βάζω και το ΙGO ή το Destinator. Πιστεύετε ότι η σκέψη μου είναι σωστή;

Ελπίζω ότι στη συσκευή δεν αλλάζει κάτι φυσικά και είναι και οι δύο κανονικά της ACE.

afou mporeis to destinator na to vreis spazmeno,giati na plhrwseis 100 eurw parapano!

ase pou eidi 800 to exei akrivo!

[sIGPIC][/sIGPIC]

:) Καλά Χριστούγεννα σε όλους! :)

Μόλις τέλειωσα την ανάγνωση όλου του Kaiser thread! :hypno: Λοιπόν παίδες με πείσατε, το έχω ήδη ερωτευτεί και θα το αγοράσω λίαν συντόμως. Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε στα παρακάτω:

1. Επειδή είμαι power user (βλέπε cooked ROMs) και δεν μ' ενδιαφέρουν καθόλου τα Ελληνικά menus θα το πάρω από eXpansys που γλυτώνω και 100+ ευρώπουλα. Στην αρχή του thread αναφέρθηκαν κάποιοι για καμμένα/κολλημένα pixels στις οθόνες σε παρτίδα της ACE-Hellas. Θέλω να ρωτήσω όσους τα αγόρασαν από eXpansys ή γενικά εκτός Ελλάδας αν είχατε τέτοια προβλήματα με τις οθόνες σας. Σκέφτομαι τη φασαρία να το επιστρέφω αν μου τύχει... Πόσο σύνηθες είναι το πρόβλημα;

2. Κάποιοι είπαν ότι από expansys.com (UK) τελικά έρχεται συντομότερα (απ' ευθείας, όχι μέσω Γαλλίας) και μπορεί να είναι και λίγο φθηνότερο απ' ό,τι από expansys.com.gr (Greece). Μόλις το τσέκαρα και πράγματι η .com το έχει £450 δηλαδή €618 (μετατροπή από ΧΕ.com, σίγουρα θα έρθει λίγο παραπάνω τελικά), ενώ η .gr το έχει €650. Ποια να προτιμήσω; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα/μειονέκτημα με την .com;

3. Ο φορτιστής θα είναι με UK plug ή Ευρωπαϊκός (συμβατός με Ελλάδα); Παίζει ρόλο αν παραγγελθεί από .com ή .gr;

4. Η φόρτιση μέσω USB είναι επαρκής και εφάμιλλη με αυτή του φορτιστή; Δηλαδή αν το έχω στη USB του PC όλο το βράδυ (έχω SOHO και το PC μου είναι μόνιμα ανοιχτό 24/7, δεν κλείνει ποτέ) θα υπάρχει πρόβλημα;

Thanks για τις απαντήσεις και γενικά για το πολύ καλό thread, ειδικά τους "παλιούς" zaharakis και WebViRuS! Χάρη σε σας νοιώθω ότι ήδη το ξέρω το μηχάνημα... Άντε να το απολαύσω κι από κοντά... (θα είναι το πρώτο μου PPC). :cool:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...